Dodaj do ulubionych

Wszystkim internautom myslacym inaczej na tym Foru

31.12.11, 12:59
skladam najlepsze zyczenia noworoczne bo chyba mielismy RACJE.W naszym kraju moze byc lepiej i nie musimy sie wstydzic naszej dumnej histori.
Obserwuj wątek
    • 1sylwester2011 może byc lepiej??? cyba?????ale KIEDY???????? 31.12.11, 13:02
      obiecanki ...cacanki............. słyszymy to od 1989 r a może i dłużej!

Skoro używasz zwrotów "może" ..."chyba"....to jak widzę sam nie wierzysz w to co piszesz
      • porannakawa01 Re: może byc lepiej??? cyba?????ale KIEDY???????? 31.12.11, 17:38
        Jest lepiej.
        Gdy tego nie widzisz to i też rozumiem bo nie wszyscy żyli w tamtych czasach, gdy radością było zakupienie pieluch, papieru toaletowego lub benzyny na kartki. Całego przydziału 4 kartki po 12 litrów.
        • wiosnaludzikow nie tak porownuja mlodzi 01.01.12, 06:15
          Odpowiadasz na:
          porannakawa01 napisała:
          > Jest lepiej.
          > Gdy tego nie widzisz to i też rozumiem bo nie wszyscy żyli w tamtych czasach, g
          > dy radością było zakupienie pieluch, papieru toaletowego lub benzyny na kartki.
          > Całego przydziału 4 kartki po 12 litrów.
          Ja tez jestem troche starej daty ale nie napisze , ze jest gorżej niz za Jagiellonow lub lepiej niz za Jaruzelskiego, ktory swoja glupota o dyktatura narobil Polsce wiecej szkody niz Bierut plus Gomulka plus Gierek i nie duzo mniej niz formacja Vermacht. Pisiak Adams wypuscil Cie jak dziecko. Jest w dobrym nastroju ten Adams bo w minonym roku PIS dziala koalicji z SLD, bo wystrczylo zajrzec w wyszukiwarke na forum aby wiedziec, ze jest forumowym rzecznikiem tej koalicji w Szczecinie. Ma co jesc !
          Dla mlodych ludzi 25 - 35 lat ńie jest dobrze, bo Ci mlodzi, ktorzy nierzadko sadza, ze Stalin to mogl byc jakis zespol rockowy, porownuja swoja sytuacje nie do PRL jak Ty to czynisz bo dla nich to taka sama odleglosc jak bitwa pod grunwaldem ale do sytuacji i warunkow swoich rowiesnikow w innych krajach UE, np.
          To o czym piszesz to ńie jest

• calun_torunski witamy internautow ze szkoly specjalnej oooops 31.12.11, 13:05
      przepraszam - teraz sie powinno mowic "myslacych inaczej" na wycieczce w stolicy

jak wam sie podobal Palac Kultury ???
    • scoutek Re: Wszystkim internautom myslacym inaczej na tym 31.12.11, 13:13
      na tym forum nie panuje jedność myśli i poglądów, więc uściślij komu składasz życzenia
      gdybyś takie życzenia składał na forum Radia Maryja albo Salonu 24 to wiedziałabym o kim piszesz
      • 1sylwester2011 skąd to wiesz? członkini RM? 31.12.11, 13:20
    • 1sylwester2011 adams........ 31.12.11, 13:26
      nie wiem czy to życzenia akurat dla mnie ale ......dzięki.Nie wiem jak TY ale ja jestem dumna z naszej POLSKIEJ historii histor-ii :)
      • calun_torunski dla niego histori - tak naprawde nie ma pojecia 31.12.11, 13:33
        ani o histori ani o historii

tak jest o wiele latwiej byc dumnym

nie trzeba sie wstydzic za to czego sie nie wie
        • adams96 Re: dla niego histori - tak naprawde nie ma pojec 31.12.11, 16:47
          Uprzejmie informuje ze nie tylko w Radiu Maryja oraz w PIS mysli sie inaczej.Rowniez wsrod tych co nie poszli na wybory oraz nie głosowali doszło juz do wiadomosci ze COS TU JEDNAK NIE GRA i trzeba ruszyc d....e aby doknac zmian.Zgecydowana wiekszisc naszych obywateli juz zrozumiała ze rzadzenie obtecankami musi sie skonczyc.Lepszego Nowego Roku dla tych co tak myslą jak napisałem.
          • calun_torunski dla niego histori - tak naprawde nie ma pojec 31.12.11, 17:04
            > Uprzejmie informuje ze nie tylko w Radiu Maryja oraz w PIS mysli sie inaczej.Ro
            > wniez wsrod tych co nie poszli na wybory oraz nie głosowali doszło juz do wiado
            > mosci ze COS TU JEDNAK NIE GRA i trzeba ruszyc d....e aby doknac zmian.

w serialach

> Zgecydo
            > wana wiekszisc naszych obywateli juz zrozumiała ze rzadzenie obtecankami musi s
            > ie skonczyc.Lepszego Nowego Roku dla tych co tak myslą jak napisałem.

i ja tez pozdrawiam wycieczke ze szkoly specjalnej
    • chateau Re: Wszystkim internautom myslacym inaczej na tym 31.12.11, 16:56
      Myślącym inaczej, mądrym inaczej i piszącym inaczej.
      Czyli po polsku - idiotom?
    • szmul.bender Re: Wszystkim internautom myslacym inaczej na tym 31.12.11, 18:41
      Ktos kto uwaza ze w naszym kraju moze byc lepiej jest zdrajca ojczyzny i nie zasluguje na miano patrioty
    • zapijaczony_ryj Re: Wszystkim internautom myslacym inaczej na tym 31.12.11, 22:42
      adams96 napisał:

> skladam najlepsze zyczenia noworoczne bo chyba mielismy RACJE.W naszym kraju mo
      > ze byc lepiej i nie musimy sie wstydzic naszej dumnej histori.

z wyjatkiem czasów tzw IVRP, kiedy to panprezydent i jego brat premier nas osmieszali. Na szczęscie dobrowolnie oddali wadze po dwóch latach , bo nie dali rade!
    • man_sapiens Re: Wszystkim internautom myslacym inaczej na tym 01.01.12, 01:29
      Ja jestem dumny z mojej historii. Naszość jest mi obojętna.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka