lumpior 08.01.12, 16:10 I to z Rydzykiem,tyle kasy dla "onych".No i "nizsza półka" sie jednoczy,czyli cios w PiS. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zapijaczony_ryj Re: WOŚP gra a PiS cierpi. 08.01.12, 16:25 lumpior napisał: > I to z Rydzykiem,tyle kasy dla "onych".No i "nizsza półka" sie jednoczy,czyli c > ios w PiS. Oj i to jak cierpi. Uśmiechnięci i radosni ludzie na polskich ulicach to dla nich cios prosto w serce, ale spoko juz za dwa dni w kolejną miesięcznice naczelny idiota na czele swojej bandy znów coś wywinie pod pałacem Odpowiedz Link Zgłoś
ruski99 Re: No i dobrze 08.01.12, 16:32 Akurat "prawdziwych Polaków" cierpienie nie jest w stanie uszlachetnić. Oni sami w sobie są cierpieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
ta Re: WOŚP gra a PiS cierpi. 08.01.12, 16:37 Każda inicjatywa, która łączy ludzi, nie dzieli jest "przeciw" PIS. PIS żywi się podejrzliwością, oczernianiem, szukaniem dziury w całym. Paranoja nie lubi światła i radości. Odpowiedz Link Zgłoś
ex.mila A ci dobrończy z TOK FM, TVN24 09.01.12, 10:14 wyciagają tych jękajłów za uszy, żeby nie czuli się poszkodowani. Wbrew wszystkiemu - wbrew swoim słuchaczom, czytelnikom i ogladaczom. Terror pluralizmu. niech sobie jęczą na tych swoich prawackich portalach, po co wyciagać ich z tego jęczydłującego prawackiego matrixa, skoro i tak nie doceniają. Odpowiedz Link Zgłoś
chwala_panu_prezydentu To w końcu dla kogo ta kasa 08.01.12, 21:20 lumpior napisał: > I to z Rydzykiem,tyle kasy dla "onych".No i "nizsza półka" sie jednoczy,czyli c > ios w PiS. Dla "onych" czy dla dzieci ? Myślę ,że jednak dla "onych". Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa01 Re: WOŚP gra a PiS cierpi. 09.01.12, 03:48 Cały PiS wszedłby pewnie do tego upakowanego autobusu. I śmiszność by była. Oni cierpieliby w tym autobusie (oneftempisie takmajom)a na zewnątrz radość, śmichy, chichy! Odpowiedz Link Zgłoś
remik.bz Jakoś nie zauwazyłem tego "cierpienia" ? 09.01.12, 09:31 lumpior napisał: > I to z Rydzykiem,tyle kasy dla "onych".No i "nizsza półka" sie jednoczy,czyli c > ios w PiS. Nic mi nie wiadomo o zadnym cierpieniu. Coś przesadzasz i to bardzo mocno. Głosuje na PiS i "od zawsze" daje na wspaniałą akcję Jurka Owsiaka. I wcale nie cierpie, tylko sie ciesze. Podobnie zawsze daję pod sklepem, gdy ktos prosi o 1 zł "na bułkę" . Znajomi głosujący na PO smieją sie , że jestem jeleniem, bo to 1 zł to jest na piwo ( a od pomocy głodnym sa instytucje opłacane z naszych podatków)- ale ja i tak daje. Jak nie dam, to czuję sie jak swinia. To juz wole być jeleniem niz świnią , a smiechy "nowoczesnycvh z PO" mam w nosie. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Zazwyczaj remik widzisz rzeczy które nie mialy mie 09.01.12, 09:37 jsca, jak np. zrobienie przez PO świętej z Sawickiej a tu dziwisz się innym, że mają tak samo. Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Re: Jakoś nie zauwazyłem tego "cierpienia" ? 09.01.12, 15:50 www.tvn24.pl/-1,1730745,0,1,dogmat-o-swietosci-owsiaka-to-herezja,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś