m.c.hrabia 11.01.12, 19:06 konferencja marszałkówny to potwierdza. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ave.duce Odp. na pytanie ws. ustawy ref. - do kitu, 11.01.12, 19:10 ale nic tu nie ma do rzeczy kolor włosów. Marszałkówna to córka marszałka. Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Odp. na pytanie ws. ustawy ref. - do kitu, 11.01.12, 19:49 ave.duce napisała: > ale nic tu nie ma do rzeczy kolor włosów. > Marszałkówna to córka marszałka. no właśnie zachowała się jak dziecko, i to z zespołem downa Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Odp. na pytanie ws. ustawy ref. - do kitu, 11.01.12, 19:55 Ale którego marszałka jest córką? ps. powstrzymaj się od porównań do chorych, serio proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Odp. na pytanie ws. ustawy ref. - do kitu, 11.01.12, 20:01 to obejrzyj sobie jeszcze raz konferencję . jeśli ktoś zwołuje konferencję a później stoi jak słup ,a jakaś paniusia bredzi "jak nie ma więcej pytań" to dziękujemy a pytań jest setka to co mam myśleć chora to da się zrozumieć albo naćpana to nie. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Odp. na pytanie ws. ustawy ref. - do kitu, 11.01.12, 20:05 Dobrze wiesz, o co mi chodzi, więc nie udawaj "ciemnego ludu". A propos słonia: Radio Erewan P: Jak obecnie wyglądają Polacy? O: Jak kartofle: część w mundurkach, część tłuczona. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Odp. na pytanie ws. ustawy ref. - do kitu, 11.01.12, 20:11 ave nie broń czegoś (kogoś) czego się nie da obronić. Niejaka Kopacz dała dzisiaj dupy dokładnie. Dobra niech ci będzie ja tak uważam ,Ty inaczej. ps przez cztery lata uważałem że ta "baba" jest ale dzisiaj zmieniłem zdanie (nie krowa) i uważam że zachowała się jak blondasek. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Odp. na pytanie ws. ustawy ref. - do kitu, 11.01.12, 20:20 Ależ ws. Kopacz się zgadzam z Tobą... serio! Odpowiedz Link Zgłoś
olga_w_ogrodzie Re: Odp. na pytanie ws. ustawy ref. - do kitu, 11.01.12, 21:30 pani Kopacz mnie zaskoczyła na tej konferencji. dotąd ją ceniłam, a dzisiejsze zachowanie się mi nie podobało. ale też, jak Ave, się mi nie podoba przywoływanie chorych psychicznie czy zwierząt, by porównać do nich i ich zachowań rzekomych, głupotki wyczyniane przez polityków czy innych takich. Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: Jednak blondynka 11.01.12, 20:33 Widziałam konferencje Kopacz, więc mogę się odnieść do twoich "zarzutów", w/g mnie zupełnie nieuzasadnionych. Jak bowiem można odpowiedzieć na stwierdzenie Biedrzyckiej-Osicy: "skoro ustawa jest nowelizowana, to znaczy, że jest bublem. Może pani potwierdzić, że stworzyła ustawowy bubel?" (przytaczam z pamięci, więc to nie cytat). Co można takiej babie odpowiedzieć? Że nie ma się ochoty na polemikę na pisdackim poziomie? Końcówka konferencji przebiegała w tym stylu i wcale mnie nie dziwi, że Kopacz wypięła się na tego typu "pytania", co miała powiedzieć: tak, jestem do doopy, stworzyłam prawny bubel...... Odpowiedz Link Zgłoś
kzet69 [...] 11.01.12, 20:38 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe Re: Jednak blondynka 11.01.12, 20:43 i dobrze, przecież ciąża to nie choroba, ty podły lekarzu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe Re: Jednak blondynka 11.01.12, 20:39 po co w ogóle te pytania? przecież zostawiła po sobie uporządkowany resort :) już widzę ten sejm po takim marszałku, posłowie bez wyplaty zostaną:) takiego burdelu jak tusk w służbie zdrowia nie sprzedał nam jeszcze nikt Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Jednak blondynka 11.01.12, 20:42 przestań pieprzyć jeśli trzeba nowelizować po tygodniu to jest BUBEL jeśli jest dobra to powinna bronić i przytoczyć argumenty zachowała się jak blondas ja nie wiem to nie ja to Bartosz żenada Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe ależ hrabio, co też hrabia? 11.01.12, 20:41 przecież to wina tych podłych lekarzy :) Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: ależ hrabio, co też hrabia? 11.01.12, 20:44 wujaszek_joe napisał: > przecież to wina tych podłych lekarzy :) jasne to bydlaki s a. Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe patrzaj hrabia jaki bydlak! 11.01.12, 21:02 a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/s720x720/391893_2981749504054_1271430966_33215998_442505165_n.jpg widzisz pan jaki podlec? Kopaczowa wspaniałą ustawę wysmażyła, a ten tu będzie srebrniki podliczał, judasz! m.c.hrabia napisał: > jasne to bydlaki s a. Odpowiedz Link Zgłoś
wachmistrz_soroka Re: ależ hrabio, co też hrabia? 11.01.12, 20:45 wujaszek_joe napisał: > przecież to wina tych podłych lekarzy :) Czyżby dopiero dzisiejsza konferencja pani marszałkini go tym przekonała? Ja patrzyłem na marszałkinię z przerażeniem kiedy zaczęto zadawać jej pytania. Ten wyraz twarzy,te wykrzywione z pogardy dla ścierwojadów usta..brrrrr Jak te ścierwojady mogły panią marszałkinię pytać o takie bzdety. Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: ależ hrabio, co też hrabia? 11.01.12, 20:52 dokładnie tak tylko ja mam pretensję że głupia krowa nie broniła dobrej ustawy a ty z innego powodu się cieszysz. cóż oba z innych powodów ,ale widocznie do wspólnej konkluzji doszliśmy:) Kopacz jest jednak mierna!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wachmistrz_soroka Re: ależ hrabio, co też hrabia? 11.01.12, 20:59 m.c.hrabia napisał: > dokładnie tak > > tylko ja mam pretensję że głupia krowa nie broniła dobrej ustawy > a ty z innego powodu się cieszysz. Ja się nie cieszę,sam Arłukowicz był przekonany w marcu ubiegłego roku,że ustawa jest bublem i sam to byłej pani minister powiedział otwartym tekstem. Potem młode wino zaszumiało mu we łbie i wprowadził tego knota w życie,by znowu się wycofać i złożyć nowelizację ustawy. A Kopacz wiedziała,że nie ma nic do powiedzenia,bo ścierwojady by suchej nitki na niej nie zostawili. Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: ależ hrabio, co też hrabia? 11.01.12, 21:06 [b]wachmistrz_soroka napisał: > A Kopacz wiedziała,że nie ma nic do powiedzenia,bo ścierwojady by suchej nitki > na niej nie zostawili. i tu się zgadzam zawiodłem się na niej ,nie pierwszy i pewnie nie ostatni raz. stary a głupi. kiedyś głosowałem na lk n szefa wa-wa. Odpowiedz Link Zgłoś
remik.bz Dajcie spokój Pani Marszałkini 11.01.12, 21:58 Nie rozumiem dlaczego na tak poważnym forum zajmujecie sie sprawami małej wagi? Jakie znaczenie ma jakaś tam ustawa refundacyjna . Jakie znaczenie ma to,ze przetrzymano ja dobrze schowaną pół roku (na "po wyborach"). Jakie znaczenie ma konferencja prasowa Pani Marszałkini i jej na maksa wyczerpujace wypowiedzi na niestosowne pytania gawiedzi dziennikarskiej? Przecież wszyscy cieszymy się z tego, że "Kaczor je gópi" . I ta powszechna radość, szczęście i miłość do rządzącej opcji powinna przejawiać się w powszechnym entuzjaźmie do poczynań władzy , powszechnym wysmiewaniu gópiego Kaczora i elektoratu opozycyjnego a nie zawracaniem głowy refundacjami, lekami i innymi nieistotnymi sprawami. Odpowiedz Link Zgłoś
eurofuturo Re: Jednak blondynka 11.01.12, 22:02 a ty polak. poziom myslenia twego wskazuje na to. Odpowiedz Link Zgłoś
l_zaraza_l Powinna umieć odejść 12.01.12, 11:38 Uważam, że pani Kopacz powinna zrezygnować z funkcji marszałkini. Powinna umieć odejść - z przyczyn rodzinnych, zdrowotnych... To pomogłoby Tuskowi bo w znaczący sposób oczyściłoby atmosferę i Arłukowiczowi bo jest tylko ofiarą swojej ambicji i niekompetencji poprzedniczki. Fakt, że Arłukowicz mógł to rozegrać lepiej, będąc konsekwentnym i przyznając, że w ustawie są błędy (które przecież sam kiedyś wypunktował) ale podporządkował się Tuskowi i głupio bronił złego prawa czym się skompromitował i ośmieszył. Ale postawiony w roli ofiary odzyskałby odrobinę sympatii dla siebie i PO. Ja uważam, że poza wygórowanym ego, jest w nim potencjał i jeśli umiałby postępować nie koniecznie po linii partii ale tak, by naprawiać ten chory system (przecież chyba po to przeszedł to PO, żeby mieć możliwość czynienia dobra), gdyby przestał być tylko funkcyjnym a starał się być fachowcem, mógłby być dobrym MZ. Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe Re: Powinna umieć odejść 12.01.12, 13:30 goofno mnie obchodzi, czy pajac Bartosz będzie wzbudzał sympatię. Doskonale wiedział w co się pakuje. Zagrywka Tuska z takim ministrem to kpiny z obywateli. Jak Arłukowicz może być dobrym MZ, skoro nie ma: autorytetu, zaplecza ani doświadczenia? Facet niczym nie zarządzał, a swojego zdania nie posiada. Przecież był świetnym krytykiem tej ustawy. Chyba jeszcze nie było takiego MZ z kapelusza. Odpowiedz Link Zgłoś
l_zaraza_l Re: Powinna umieć odejść 12.01.12, 14:00 wujaszek_joe napisał: > goofno mnie obchodzi, czy pajac Bartosz będzie wzbudzał sympatię. Doskonale wie > dział w co się pakuje. > Zagrywka Tuska z takim ministrem to kpiny z obywateli. Jak Arłukowicz może być > dobrym MZ, skoro nie ma: autorytetu, zaplecza ani doświadczenia? Facet niczym n > ie zarządzał, a swojego zdania nie posiada. Przecież był świetnym krytykiem tej > ustawy. > Chyba jeszcze nie było takiego MZ z kapelusza. Prywatnie też nie mam do jego osoby szacunku ale obawiam się, że to bez znaczenia czy na stanowisku MZ pozostanie Arłukowicz czy zasiądzie inna Mucha. Fluktuacje na tym stanowisku będą stratą czasu a za tym idą stres i pieniądze pacjentów. Skoro pan Arłukowicz zapragnął tej żaby to nich ją zje. Odpowiedz Link Zgłoś
wachmistrz_soroka Re: Powinna umieć odejść 12.01.12, 15:06 wujaszek_joe napisał: > goofno mnie obchodzi, czy pajac Bartosz będzie wzbudzał sympatię. Doskonale wie > dział w co się pakuje. > Zagrywka Tuska z takim ministrem to kpiny z obywateli. Jak Arłukowicz może być > dobrym MZ, skoro nie ma: autorytetu, zaplecza ani doświadczenia? Facet niczym n > ie zarządzał, a swojego zdania nie posiada. Przecież był świetnym krytykiem tej > ustawy. > Chyba jeszcze nie było takiego MZ z kapelusza. To prawda,ale dlaczego zwalniasz z odpowiedzialności Tuska.Przecież on jest szefem rządu. Pytanie,miał czas zapoznać się z zapisami ustawy czy jest takim szefem rządu,którego nie interesuje specjalnie ustawa mająca tak wielki wpływ na całe społeczeństwo. Napoleon mówił,że armia baranów,na czele,której stoi lew,jest silniejsza niż armia lwów na czele,której stoi baran. Odpowiedz Link Zgłoś