jozef.moneta 16.01.12, 08:38 www.se.pl/wydarzenia/kraj/marcin-dubieniecki-pobil-fotoreportera-w-gdyni-ZDJECIA_222397.html Niezła spuścizna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marouder.com To zle, ze hieniak dostal w dziob? 16.01.12, 08:43 Mnie sie wydaje to nawet chwalebne, panie Moneta:))) Odpowiedz Link Zgłoś
axel-bis Re: Zięć najlepszego Prezydenta po '89 pobił repo 16.01.12, 08:46 Jednak prawdą jest za gratis to można dostać tylko w dziób. Odpowiedz Link Zgłoś
trzecikot Re: Zięć najlepszego Prezydenta po '89 pobił repo 16.01.12, 08:54 Smutne jest jedynie to, że gdyby to Dubieniecki dostał w pysk, to zaraz byłby krzyk, płacz, marsze z pochodniami i żałobna czcionka w Gapolu... Ktoś w końcu powinien usadzić tę bezczelną dziwkę. Odpowiedz Link Zgłoś
rzewuski1 Re: Zięć najlepszego Prezydenta po '89 pobił repo 16.01.12, 09:00 to miał wyjechać do USA? Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo Re: Zięć najlepszego Prezydenta po '89 pobił repo 16.01.12, 09:08 "Spieprzaj dziadu"? Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe i ja mu się nie dziwię 16.01.12, 09:13 to już wygląda na polowanie. też bym nie wytrzymał. Odpowiedz Link Zgłoś
rzewuski1 Re: i ja mu się nie dziwię 16.01.12, 09:15 a czego się spodziewa?? chciał co miał jest słabym ogniwem wiec wali się w niego czym popadnie taka jest cena sławy Odpowiedz Link Zgłoś
wachmistrz_soroka Re: i ja mu się nie dziwię 16.01.12, 09:56 wujaszek_joe napisał: > to już wygląda na polowanie. też bym nie wytrzymał. Popieram,ja bym również nie wytrzymał. Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Nie lubię go, ale jakby za mna 16.01.12, 09:16 chodził ciągle fotoreporter, to też bym d... skopał. M. Odpowiedz Link Zgłoś
derduch.antykatolik Prawo jest prawem, bandyta bandytą. 16.01.12, 09:30 Jak skopie Twoje dziecko na ulicy bo jego płacz mnie drażni to też to zaakceptujesz? Pojutrze zaczniemy tłuc rudych, potem grubych, potem tych w marynarkach. Pasuje? Normalny, szanujący prawo i wychowany w moralnej rodzinie człowiek nie dlatego nie kradnie, nie zabija czy nie bije na ulicy bo się boi kary, NIE. Dlatego że są pewne normy społeczne których trzeba przestrzegać. Rozumiesz to? Do tego nie wolno nam zapominac że od adwokata mamy prawo wymagać zachować na poziomie, więcej można wybaczyć prostemu lumpowi z okolic budki z piwem czy sklepu GS. Na prawdę, tacy ludzie jak tow. Jarosław, to zero-ziobro czy inne tego typu indywidua żyją tylko i wyłącznie dlatego że tacy ludzie jak ja są legalistami i wierzą w prawo i sprawiedliwośc, tyle że te prawdziwe, nie PiSuarowe. Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Ja nie jestem pewien jakbym się zachował, ale 16.01.12, 09:42 pewnie "wyszedłbym z nerw" gdyby cały czas ktoś za mną łaził. Jednak na ewentualne kłopoty Dubanieckiego będę patrzył ze złośliwą satysfakcją. Wiem, że to nieładnie, ale............. M. Odpowiedz Link Zgłoś
derduch.antykatolik Re: Ja nie jestem pewien jakbym się zachował, ale 16.01.12, 09:52 mariner4 napisał: > pewnie "wyszedłbym z nerw" gdyby cały czas ktoś za mną łaził. I ja też bym szału dostał, to pewne. Tylko że on sam pchał się do mediów, robił z siebie celebrytę, te ustawiane z Faktem sesje zdjęciowe... Ma to co chciał i na co zasłużył. Odpowiedz Link Zgłoś
wachmistrz_soroka Re: Ja nie jestem pewien jakbym się zachował, ale 16.01.12, 09:59 derduch.antykatolik napisał: > mariner4 napisał: > > > pewnie "wyszedłbym z nerw" gdyby cały czas ktoś za mną łaził. > > I ja też bym szału dostał, to pewne. Tylko że on sam pchał się do mediów, robił > z siebie celebrytę, te ustawiane z Faktem sesje zdjęciowe... Ma to co chciał i > na co zasłużył. Schadenfreude..... Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Prawo jest prawem, bandyta bandytą. 16.01.12, 09:55 derduch.antykatolik napisał: > Jak skopie Twoje dziecko na ulicy bo jego płacz mnie drażni to też to zaakceptu > jesz? Pojutrze zaczniemy tłuc rudych, potem grubych, potem tych w marynarkach. > Pasuje? > Normalny, szanujący prawo i wychowany w moralnej rodzinie człowiek nie dlatego > nie kradnie, nie zabija czy nie bije na ulicy bo się boi kary, NIE. Dlatego że > są pewne normy społeczne których trzeba przestrzegać. Rozumiesz to? Do tego nie > wolno nam zapominac że od adwokata mamy prawo wymagać zachować na poziomie, wi > ęcej można wybaczyć prostemu lumpowi z okolic budki z piwem czy sklepu GS. Bez uwag. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
woda_woda Mimo wszystko nie wierzę, 16.01.12, 09:23 że Maria Kaczyńska wychowała córkę na dziewczynę gangstera. Wyrazy współczucia dla tych małych dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Prowadzi samochód bez prawa jazdy 16.01.12, 09:45 chamsko traktuje dziennikarzy, a teraz bije i co..święta krowa? Nie ma siły na gnojka? Odpowiedz Link Zgłoś
bo98 Mentalność PO, GW itd. 16.01.12, 09:49 po 1/ nie odpowiada się za teścia, a tym bardziej za zięcia, to typowe, że zwolennicy PO stosują faszystowskie podejście odpowiedzialności zbiorowej (co winny ś.p. Prezydent, że jego zięć czasem zachowa się jak mężczyzna) po 2/ widać jak na dłoni, że na Dubienieckiego SE zastawił pułapkę po 3/ nie wykluczam, że mamy do czynienia z kreowaniem nowego celebryty Odpowiedz Link Zgłoś
derduch.antykatolik [...] 16.01.12, 09:57 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
wachmistrz_soroka Re: PiSuarowe prawo :-) 16.01.12, 10:02 derduch...Ty jesteś antykatolik i piszesz takie pierdoły? To ja się wystrzegam takich antykatolików,bo z katolikami sam sobie poradzę. Jakiego teścia? Jakiego zięcia? To konkubent żyjacy w grzechu z cudzołożnicą, ta pani ma męża tylko od niego odeszła. Taka z niej k... atoliczka Odpowiedz Link Zgłoś
derduch.antykatolik Re: PiSuarowe prawo :-) 16.01.12, 10:12 wachmistrz_soroka napisał: > derduch...Ty jesteś antykatolik i piszesz takie pierdoły? Nie rozumiemy się. Ja bronię zasad, faktów, aksjomatów, bez względu na to kogo one dotyczą. Ta pani wyciera sobie mordę tzw. wartościami więc niech ona i jej towarzystwo wzajemnej adoracji tych wartości przestrzega albo przestanie sobie owymi wartościami rzeczoną mordę wycierać. Oczywiście że koło ziobro mi lata z kim co i kiedy robi w parze, byle nie z dziećmi a i zwierzątkom bólu nie zadawała, reszta jej sprawa. Patrz moja sygnaturka ;-) BTW. Baaardzo jestem ciekaw czy ta tak "bogobojna" osoba do komunii przystępuje skoro w grzechu żyje ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wachmistrz_soroka Re: PiSuarowe prawo :-) 16.01.12, 10:15 Nie ma potrzeby przy tej konkretnej sprawie odwoływać się do L.Kaczyńskiego i do Marty Kaczyńskiej.Posłanka Mucha też odeszła od męża. Jeżeli M.Dubienecki popełnił przestępstwo,to należy postąpić z nim tak,jak z każdym obywatelem tego kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: PiSuarowe prawo :-) 16.01.12, 10:18 > Jeżeli M.Dubienecki popełnił przestępstwo,to należy postąpić z nim tak,jak z każdym obywatelem tego kraju. A główna zasada "Folwarku zwierzęcego"? Odpowiedz Link Zgłoś
wachmistrz_soroka Re: PiSuarowe prawo :-) 16.01.12, 10:30 emez2 napisał: > > Jeżeli M.Dubienecki popełnił przestępstwo,to należy postąpić z nim tak,ja > k z każdym obywatelem tego kraju. > A główna zasada "Folwarku zwierzęcego"? Czy możliwe jest stworzenie państwa o sprawiedliwym ustroju, czy też może idea sprawiedliwości, równości jest tylko fantazją ideologów? Odpowiedz Link Zgłoś
derduch.antykatolik Re: PiSuarowe prawo :-) 16.01.12, 10:35 wachmistrz_soroka napisał: > Czy możliwe jest stworzenie państwa o sprawiedliwym ustroju, czy też może idea > sprawiedliwości, równości jest tylko fantazją ideologów? Socjalizm TAK, wypaczenia NIE. Założenie ustroju socjalistycznego były genialne tylko ludzie się nie sprawdzili. Bo to utopia, w brew naturze ludzkiej. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: PiSuarowe prawo :-) 16.01.12, 10:39 > Czy możliwe jest stworzenie państwa o sprawiedliwym ustroju, czy też może idea sprawiedliwości, równości jest tylko fantazją ideologów? W teorii. W praktyce jedynie - jak mówią Rosjanie w pewnym dowcipie - striemitsia nada. Odpowiedz Link Zgłoś
bo98 Re: PiSuarowe prawo :-) 16.01.12, 10:09 po twoim wyPisie można sądzić, że miałeś represyjną katechetkę. Wygrażasz piąstkami jak poseł Biedroń policji. Wycisz się łagodnie, ale nie piwem, bo dla ciebie za mocne. Odpowiedz Link Zgłoś
marek26iv Re: PiSuarowe prawo :-) 16.01.12, 10:14 reporter za mało dostał bo się jeszcze poskarżył, swoją drogą to po co śledzą i łażą za kimś, nie lepiej umówić się na wywiad i zapłacić Odpowiedz Link Zgłoś
derduch.antykatolik Re: PiSuarowe prawo :-) 16.01.12, 10:17 bo98 napisał: > po twoim wyPisie można sądzić, że miałeś represyjną katechetkę. Alfons Popiełuszko uczył mnie religii, słyszałeś o takim gościu? Mój idol skrócił jego mękę na tym łez padole. > Wycisz się łagodnie, ale nie piwem, bo dla ciebie za mocne. Jakby każdy bez wyjątku Polak, pił piwa pięc razy więcej niż ja, to i tak wszystkie browary by zbankrutowały. Odpowiedz Link Zgłoś
bo98 Re: PiSuarowe prawo :-) 16.01.12, 10:24 to może polopirynę? "widzę i pochwalam to, co lepsze, ale idę za tym, co gorsze" Marcher ou mourir. Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: Mentalność PO, GW itd. 16.01.12, 10:18 bo98 napisał: > po 1/ nie odpowiada się za teścia, a tym bardziej za zięcia, to typowe, że zwol > ennicy PO stosują faszystowskie podejście odpowiedzialności zbiorowej (co winny > ś.p. Prezydent, że jego zięć czasem zachowa się jak mężczyzna) Zatem napisz tu raz i wprost: Michnik nie odpowiada za swojego brata i ojca. > po 2/ widać jak na dłoni, że na Dubienieckiego SE zastawił pułapkę > po 3/ nie wykluczam, że mamy do czynienia z kreowaniem nowego celebryty > > Odpowiedz Link Zgłoś
bo98 Re: Mentalność PO, GW itd. 16.01.12, 10:22 Adam Michnik nie odpowiada za swojego ojca, brata a nawet matkę. Natomiast oni (nawet brat, jako starszy) ponoszą odpowiedzialności za jego wychowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
derduch.antykatolik Re: Mentalność PO, GW itd. 16.01.12, 10:32 bo98 napisał: > Adam Michnik nie odpowiada za swojego ojca, brata a nawet matkę. > Natomiast oni (nawet brat, jako starszy) ponoszą odpowiedzialności za jego wych > owanie. Czyli Lech "Irasiad" Kaczyński w pełni odpowiada za wychowanie własnej córki, czyli w 100% za to że porzuciła prawowitego męża i związała się z, zacytujmy tu jej Wielkiego Wuja, człowiekiem o marnej proweniencji. Chyba nie zaprzeczysz? BTW. Polopiryna odpada. Lorafen. Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: Mentalność PO, GW itd. 16.01.12, 10:32 Derduch, jesteś konsekwentny do bólu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: Mentalność PO, GW itd. 16.01.12, 10:34 Nie, nie, zaraz dowiesz się, że to "jednak nie tak". Lub to, co napisałeś, zostanie zignorowane i po prostu zostaniesz obrzucony jakimś mało wymyślnym epitetem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
wachmistrz_soroka Re: Mentalność PO, GW itd. 16.01.12, 10:39 Czyli Lech "Irasiad" Kaczyński w pełni odpowiada za wychowanie własnej córki, czyli w 100% za to że porzuciła prawowitego męża i związała się z, zacytujmy tu jej Wielkiego Wuja, człowiekiem o marnej proweniencji. Chyba nie zaprzeczysz? Odpowiadać w pełni,to nie znaczy mieć wpływ na sterowanie hormonami Marty. Znasz prawdziwe powody opuszczenia męża przez M.Kaczyńską? Odpowiedz Link Zgłoś
derduch.antykatolik Re: Mentalność PO, GW itd. 16.01.12, 10:59 wachmistrz_soroka napisał: > Znasz prawdziwe powody opuszczenia męża przez M.Kaczyńską? Skup się, postaraj: Nienawidzę tej ich obłudnej i zakłamanej pseudo wiary, gardzę tymi wszystkimi "świętoszkami" i ich "dulszczyzną" oraz prawem Kalego, stąd wykpiwam i przejaskrawiam ich wypaczenia oraz zaprzeczenia własnym wartościom. Dlatego też p. Marta nie miała żadnego prawa zostawić męża i wiązać się w grzeszny związek, winna porzucić go, choćby i miała z nim dzieci, i wrócić do małżonka. Tako rzecze ich religia i jej przedstawiciele. Chyba że jej mąż zmienił wyznanie lub był chory psychicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
wachmistrz_soroka Re: Mentalność PO, GW itd. 16.01.12, 10:51 derduch.antykatolik napisał: > bo98 napisał: > > > Adam Michnik nie odpowiada za swojego ojca, brata a nawet matkę. > > Natomiast oni (nawet brat, jako starszy) ponoszą odpowiedzialności za jeg > o wych > > owanie. > > Czyli Lech "Irasiad" Kaczyński w pełni odpowiada za wychowanie własnej córki, c > zyli w 100% za to że porzuciła prawowitego męża i związała się z, zacytujmy tu > jej Wielkiego Wuja, człowiekiem o marnej proweniencji. Chyba nie zaprzeczysz? > > BTW. Polopiryna odpada. Lorafen. > Chyba mijasz się z prawdą celowo lub jej nie znasz. Pierwszy mąż: Piotr Smuniewski (ur. 1978)- ślub 2001 Dziecko ze związku: Ewa- ur. 2002 W lutym 2007 roku Marta Kaczyńska rozwodzi się z Piotrem Smuniewskim. Przed sopockim sądem Marta Kaczyńska wytocza proces Piotrowi Smuniewskiemu proces o zaprzeczenie ojcostwa EWy. Kończy się na badaniach genetycznych potwierdzających, że Piotr Smuniewski nie jest ojcem Ewy. Ślub z Marcinem Dubienieckim odbył się w Urzędzie Stanu Cywilnego w Gdyni 21 (inne źródła: 28) kwietnia 2007 roku. Marcin Dubieniecki deklaruje się jako osoba niewierząca. Przyjęcie miało miejsce w ośrodku prezydenckim w Juracie. Pani młoda była już wówczas w piątym miesiącu ciąży. Małżonkowie zawarli intercyzę i mają rozdzielność majątkową. www.poczciarz.eu/Biografie/Marta_Kaczynska-Dubaniecka.php Wygląda na to,że nie porzuciła męża,tylko się z nim rozwiodła. Nie żyje w wolnym związku z Dubienieckim tylko zawarła związek małżeński. Odpowiedz Link Zgłoś
derduch.antykatolik Re: Mentalność PO, GW itd. 16.01.12, 11:05 Celowo przeinaczasz fakty albo po prostu udajesz głupiego: z p. Smuniewskim wzięła ślub kościelny i jest jego żoną według prawa religii którą tak eksponuje i na jak bardzo wierzacą pozuje. Według prawa kanonicznego żyje teraz w konkubinacie i grzechu i to mam ziobro mac na myśli i o tym cały czas piszę. Niech ta baba albo wróci do męża i zostawi obecnego, według Kościoła konkubenta. albo niech powie jasno że kładzie ziobro na ten cały katolicyzm i spoko. Teraz rozumiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
wachmistrz_soroka Re: Mentalność PO, GW itd. 16.01.12, 11:18 derduch.antykatolik napisał: > Celowo przeinaczasz fakty albo po prostu udajesz głupiego: > > z kt > órą tak eksponuje i na jak bardzo wierzacą pozuje. Według prawa kanonicznego ży > je teraz w konkubinacie i grzechu i to mam ziobro mac na myśli i o tym cały cza > s piszę. > Niech ta baba albo wróci do męża i zostawi obecnego, według Kościoła konkubenta > . albo niech powie jasno że kładzie ziobro na ten cały katolicyzm i spoko. > Teraz rozumiesz? Ja cały czas rozumiem,ale mnie nie rajcuje tak jak Ciebie te zakłamanie. Widocznie wie co robi.Jakoś nie zauważyłem u niej przesadnego eksponowania religijności. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 [...] 16.01.12, 12:23 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
bo98 Re: Mentalność PO, GW itd. 16.01.12, 11:31 Oczywiście nie zaprzeczę. Oczywiste jest również to, że od pewnego momentu w życiu człowieka rodzina przestaje ponosić odpowiedzialność (nawet prawną). Podejrzewam, że rodzina Adama Michnika cierpiała nawet bardziej, niż rodzina Marty Kaczyńskiej :-)) Zresztą katolicy wybaczają (programowo), komuniści nigdy. Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: Mentalność PO, GW itd. 16.01.12, 10:32 Aha. Czyli to ojciec Michnika powinien przeprosić za syna, tak? I za drugiego syna? A Stefan za Adama? Odpowiedz Link Zgłoś
jozef.moneta Broń syna UBeka 16.01.12, 10:58 Broń, od Giewontu aż po Bałtyk. Tak Ci dopomóż Bóg. Odpowiedz Link Zgłoś
wachmistrz_soroka Re: Broń syna UBeka 16.01.12, 11:04 jozef.moneta napisał: > Broń, od Giewontu aż po Bałtyk. Tak Ci dopomóż Bóg. Co mnie obchodzi czy był synem Ubeka czy nie.Dziecko nie odpowiada za grzechy rodziców. Sam masz mentalność katolika albo bolszewika. Odpowiedz Link Zgłoś
tornson I bardzo dobrze!! Akurat pismakom burwarówki 16.01.12, 10:56 w rodzaju SE jak najbardziej się należało! Skretyniali paparazzi myślą że wszystko im wolno, trzeba tych wścibskich degeneratów nauczyć moresu! Odpowiedz Link Zgłoś
srul Lokaje Wałęsy są lepsi! 16.01.12, 11:07 www.youtube.com/watch?v=4WkCPcF7_o4 Co za siła ...argumentu. Odpowiedz Link Zgłoś
mia-zga [...] 16.01.12, 11:22 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
atak_bezecny Zięć najlepszego Prezydenta coś mało bystry 16.01.12, 11:54 jednego pobił a drugi mu fotki pstrykał - Dubieniecki nie zauważył? Odpowiedz Link Zgłoś
wachmistrz_soroka Re: Zięć najlepszego Prezydenta coś mało bystry 16.01.12, 12:00 atak_bezecny napisała: > jednego pobił a drugi mu fotki pstrykał - Dubieniecki nie zauważył? Nie zdążył,albo się zmęczył. Też bym nie chciał,żeby ścierwojady za mną chodzili. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Zięć najlepszego Prezydenta coś mało bystry 16.01.12, 12:20 Wachmistrzu.Czy Kaczyński zapłacił za prywatne przyjecie jakie się odbyło w ośrodku prezydenckim w Juracie? Odpowiedz Link Zgłoś
wachmistrz_soroka Re: Zięć najlepszego Prezydenta coś mało bystry 16.01.12, 12:29 x2468 napisał: > Wachmistrzu.Czy Kaczyński zapłacił za prywatne przyjecie jakie się odbyło w ośr > odku prezydenckim w Juracie? Dlaczego mnie o to pytasz? Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Zięć najlepszego Prezydenta coś mało bystry 16.01.12, 13:02 wachmistrz_soroka napisał: > Też bym nie chciał,żeby ścierwojady za mną chodzil za mało atrakcyjny jesteś, oni też nie chcą za tobą łazić Odpowiedz Link Zgłoś
wachmistrz_soroka Re: Zięć najlepszego Prezydenta coś mało bystry 16.01.12, 17:25 scoutek napisała: > wachmistrz_soroka napisał: > > > Też bym nie chciał,żeby ścierwojady za mną chodzil > > za mało atrakcyjny jesteś, oni też nie chcą za tobą łazić Tego akurat nie wiesz,ale wykorzystałaś okazję by coś powiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
hordol wziął przykład z idola "zaprzyjaznionej tv" 16.01.12, 17:24 www.plotek.pl/plotek/51,111482,9489255.html?i=0&v=1&obxx=9489255 Odpowiedz Link Zgłoś