Dodaj do ulubionych

Zespół ds. moniotowania internetu

26.01.12, 14:56
di.com.pl/news/34281,0,PiS_chce_powolania_zespolu_ds_monitorowania_internetu.html
bi.gazeta.pl/im/8/11036/z11036898X.jpg

ps. Solidarna Polska to dla mnie PiS.
Obserwuj wątek
    • aniechto.only Re: Zespół ds. moniotowania internetu 26.01.12, 15:04
      Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia, a konkretnie gdieś mają meritum, wczoraj politycznie się opłacało internet cenzurować, dziś ogłaszają się pierwszymi obrońcami jego wolności. Dowcip o gownie i okrecie wciąż aktualny.
    • wachmistrz_soroka Re: Zespół ds. moniotowania internetu 26.01.12, 15:14
      Józef dlaczego manipulujesz? Wiesz jaka datę ma linkowany przez Ciebie artykuł?... Dziennik.pl, 24-10-2010,
      Józef okulary zapomniałeś włożyć?
      • jozef.moneta Re: Zespół ds. moniotowania internetu 26.01.12, 15:32
        A co to ma do rzeczy bolszewiku ?
        • wachmistrz_soroka Re: Zespół ds. moniotowania internetu 26.01.12, 17:24
          jozef.moneta napisał:

> A co to ma do rzeczy bolszewiku ?

Nie wiem dlaczego nazywasz mnie bolszewikiem,ale na mój zarzut nie odpowiedziałeś.
          To pozwolisz,że teraz nazwę cię żałosnym manipulatorem.Ponieważ napisałem ci poprzednio dlaczego,nie powinno cię to obrazić.
          Postawa,która zaprezentowałeś to właśnie typowo bolszewicka postawa.
          • jozef.moneta Re: Zespół ds. moniotowania internetu 26.01.12, 19:24
            Tak się sklada ze jeden z tych oslow byl pomyslodawcą powolania zespolu.Ust nie zaklejal bo ma obrzydliwe wasy.Nazwiska nie pamietam.
            • wachmistrz_soroka Re: Zespół ds. moniotowania internetu 26.01.12, 19:29
              jozef.moneta napisał:

> Tak się sklada ze jeden z tych oslow byl pomyslodawcą powolania zespolu.Ust nie
              > zaklejal bo ma obrzydliwe wasy.Nazwiska nie pamietam.

To trzeba było od razu tak napisać,nie pamiętam kto był pomysłodawcą powołania tego zespołu.
              Jeżeli o mnie chodzi to krytycznie oceniałem te pisowską inicjatywę.
              • jozef.moneta Re: Zespół ds. moniotowania internetu 26.01.12, 19:31
                W takim razie najmocniej Pana przepraszam za nazwanie bolszewikiem. Drażni mnie to, że faryzeusze pisowscy strugają obrońców Internetu.
                • wachmistrz_soroka Re: Zespół ds. moniotowania internetu 26.01.12, 19:36
                  jozef.moneta napisał:

> W takim razie najmocniej Pana przepraszam za nazwanie bolszewikiem. Drażni mnie
                  > to, że faryzeusze pisowscy strugają obrońców Internetu.

Przyjmuje przeprosiny,bom wyrozumiały. Mnie to tez wtedy zbulwersowało,dlatego masz rację,że teraz niepotrzebnie "stroją się w piórka" obrońców Internetu.
                  Ja również przepraszam za nazwanie Cię manipulatorem i kłamcą.
              • jozef.moneta Specjalnie dla Ciebie znalazłem go 26.01.12, 19:36
                wiadomosci.dziennik.pl/polityka/artykuly/306403,pis-chce-powolania-zespolu-ds-monitorowania-internetu.html
                "Jaworski mówił, że w ramach zespołu, posłowie PiS wraz z grupą wolontariuszy - internautów, którzy chcą współpracować z zespołem - będą "bardzo skrupulatnie filtrować" treści w internecie. Jak dodał, jeśli dojdzie do podejrzenia popełnienia przestępstwa poprzez wzywanie do określonych zachowań, zespół nie tylko powiadomi o tym organy ścigania, ale także będzie sprawdzał, co dalej dzieje się ze sprawą."
                A tymczasem dzisiaj:
                "Społeczność internetowa została zaskoczona zamiarem podpisania przez polski Rząd umowy dotyczącej zwalczania obrotu towarami podrabianymi (ACTA).
                Zakres umowy, sposób jej negocjowania, a przede wszystkim brak rzetelnych konsultacji społecznych spowodował uzasadnione oburzenie internautów.
                Skandaliczne są niejasne tłumaczenia przedstawicieli rządu, co do przyszłego wpływu ACTA na porządek prawny i swobody obywatelskie w Polsce. Dzieje się tak pomimo zgłoszenia zastrzeżeń przez Głównego Inspektora Ochrony Danych Osobowych oraz Urząd Komunikacji Elektronicznej.
                Przyłączając się do protestu zwykłych obywateli oraz organizacji pozarządowych - apeluję do Pana Premiera o odłożenie podpisania umowy ACTA do czasu wyjaśnienia związanych z nią wątpliwości i skutków prawnych."
                www.kazimierzjaworski.pl/
                Więc jaki jest sens pytania o daty ?
                • wachmistrz_soroka Re: Specjalnie dla Ciebie znalazłem go 26.01.12, 19:40
                  Myślałem,że wszystko już sobie wyjaśniliśmy.Przeprosiliśmy się wzajemnie.
      • porannakawa01 Re: Zespół ds. moniotowania internetu 26.01.12, 17:48
        wachmistrz_soroka napisał:

> Józef dlaczego manipulujesz? Wiesz jaka datę ma linkowany przez Ciebie artykuł?
        > ... Dziennik.pl, 24-10-2010,
        > Józef okulary zapomniałeś włożyć?

A jaki to ma związek? Data?
        Dziś Paranojka i Schizofrenia - gdy już się nagłosowali pracowicie za ACTEM i wzieli za to pieniądze - som pszecif.
        I usiłują się podczepić do protestujących jak ówno do transatlantyka. I gdy już się podczepiło krzyczy z tryumfem - Paaaaaastrzcie! My płynieeeeeemy!
        To wpisuje się w ichnie działania pokrętne a schizofreniczne
        Pogłębiaja objawy wykazane przez nieasławnej pamięci Lecha Kaczyńskiego co to negocjował i podpisał Traktat a potem, po przyjeździe do Polski był zdecydowanie Traktatowi i temu co podpisał - przeciwny!
        Paranojka i Schizofrenia
        • wachmistrz_soroka Re: Zespół ds. moniotowania internetu 26.01.12, 18:07
          A jaki to ma związek? Data?
          Dziś Paranojka i Schizofrenia - gdy już się nagłosowali pracowicie za ACTEM i wzieli za to pieniądze - som pszecif.

Nie wiesz jaki ma związek data? z zarzutem manipulacji Józefa?
          Zastanów się.
      • mietowe_loczki Re: Zespół ds. moniotowania internetu 26.01.12, 19:28
        wachmistrz_soroka napisał:

> Józef dlaczego manipulujesz? Wiesz jaka datę ma linkowany przez Ciebie artykuł?
        > ... Dziennik.pl, 24-10-2010,

Ale jakie to ma znaczenie?
    • boblebowsky Re: Zespół ds. moniotowania internetu 26.01.12, 15:14
      Żałosna była ta ich konferencja i cyrkowe występy. Podpinają się pod wszystko co może zaszkodzić rządowi.

jozef.moneta napisał:

> di.com.pl/news/34281,0,PiS_chce_powolania_zespolu_ds_monitorowania_internetu.html
      > bi.gazeta.pl/im/8/11036/z11036898X.jpg
      >
      > ps. Solidarna Polska to dla mnie PiS.
    • ave.duce To jeszcze działa, czy wyszło Pi$owi jak zwykle? 26.01.12, 18:03
      • jozef.moneta Re: To jeszcze działa, czy wyszło Pi$owi jak zwyk 26.01.12, 19:26
        Jak zwykle
        • ave.duce Re: To jeszcze działa, czy wyszło Pi$owi jak zwyk 26.01.12, 19:29
          Zi0br0 zdziwienia.
          • jozef.moneta Re: To jeszcze działa, czy wyszło Pi$owi jak zwyk 26.01.12, 19:32
            domena deklaracjalodzka.pl już wygasła. Ziobro efektów.
            • ave.duce Re: To jeszcze działa, czy wyszło Pi$owi jak zwyk 26.01.12, 20:00
              A najmłodsza latorośl - Biuro Interwencji i Monitoringu? Trzeba sprawdzić ;)
              • jozef.moneta Re: To jeszcze działa, czy wyszło Pi$owi jak zwyk 26.01.12, 20:13
                Google milczy.Polecam teraz Jojo u Olejnik
                • ave.duce Re: To jeszcze działa, czy wyszło Pi$owi jak zwyk 26.01.12, 20:21
                  Never ever.

Słuchanie matołka to strata czasu > ... Jojo: jestem matołkiem! ...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka