camille_pissarro 20.02.12, 20:23 przed zarzutami o jego agenturalność, ale także przed jego żoną ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m.c.hrabia Re: Apologeta "Bolka" broni L.Wałęsy nie tylko 20.02.12, 20:24 a kogo to obchodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
camille_pissarro Re: Apologeta "Bolka" broni L.Wałęsy nie tylko 20.02.12, 20:29 No właśnie.Po co zaprasza Olejnik do studia skompromitowanego do cna Czempińskiego, żeby po raz kolejny zapewnił ( w żenującej formie ) , że "Bolek" to nie L.Wałęsa ... Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Apologeta "Bolka" broni L.Wałęsy nie tylko 20.02.12, 20:29 zapewne obrońców Symbolu Narodowego, Wielkiego Elektryka, Bolesława znaczy. I jego samego też. Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Apologeta "Bolka" broni L.Wałęsy nie tylko 21.02.12, 08:18 Lech W syn Bolesława i Feliksy to TW Bolek? SB nie postarało się o jakieś wymyślne pseudo. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Agent jest ponad kapusiem! 20.02.12, 20:28 camille_pissarro napisał: > przed zarzutami o jego agenturalność, ale także przed jego żoną ;-)) Bo agent kapuje za kasę> a kapuś taki jak ty z zasady bo tak ma ..w genach! Kapusiu! PS, Jakim tzreba byś k_urwą, żeby kapować za darmo? Jak TY? Proste pytanie! Zalinkować Ci mendo jak mnie chciałes zakapować do prokuratury? Kapusta jesteś genetyczny!! Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Agent jest ponad kapusiem! 20.02.12, 20:31 e, są ideowi agenci. A tak a propos, Bolesław był ideowcem? Bo słyszałem ze jednak inkasował co nieco... Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
green_feldkurat_katz Re: Agent jest ponad kapusiem! 20.02.12, 20:34 Młody był, to i potrzebowski na forsę. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj [...] 20.02.12, 20:36 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Czy pamiętacie jak mnie ta gnida "camilek"onegdaj 20.02.12, 20:35 zakapowała? Moze ktoś pamięta, bo jak nie to ja poszukam w starych płytach i może tą k,Rwę anajdę!!! TO i Wam zacytuję! Powtarzam Kapownictwo to naj, na Qrewstwo i zazwyczaj wrodzone, czyli genetyczne! Ja , Nigdy, nikogo , nie zakapowałem, bo brzydzę się takim ścierwem jak KAPUŚ! Odpowiedz Link Zgłoś
camille_pissarro Re: Ujadaj, ujadaj 20.02.12, 20:49 ;-)) Facet oskarżony o milionowe przekręty przy prywatyzacjach państwowych firm, robi za wyrocznię w sprawie teczek, ba za cenzora również, bo zakazałby pisania książek S.Cenckiewiczowi ;-) W normalnym cywilizowanym kraju nie śmiałby się pokazać na wizji... Wystarczy wspomnieć chociażby o Niemczech, w których ostatnio z posady musiał zrezygnować Horst Köhler prezydent Niemiec... Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Ujadaj, ujadaj 20.02.12, 21:11 ale za to pewnie salonowiec. Ałtorytet znaczy, choć pomniejszy. Moze taki viceŻakowski. Pozdrawiam losiu Odpowiedz Link Zgłoś
camille_pissarro Re: Ujadaj, ujadaj 20.02.12, 21:17 szkoda słów, sporo jest takich, którzy udają , że tego nie widzą lub ich to nie obchodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Zawodowi opluwacze 20.02.12, 20:42 Wczoraj pluli na Bartoszewskego, dzisiaj na Wałęsę. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Zawodowi opluwacze 20.02.12, 20:44 douglasmclloyd napisał: > Wczoraj pluli na Bartoszewskego, dzisiaj na Wałęsę. > Camil to forumowa świnia , bo kapuje na nas.. forumowiczów! Genetyczny menda! Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Zawodowi opluwacze 20.02.12, 20:51 w wiekszosci prawde prawiono. A ze nasze salonowce/lewusy prawde uwazają za opluwanie, to cóż. Mozna i tak. Swoja drogą to jeden z moich testów na poznawanie salonowca/lewusa: zabawa słowami i zmienianie ich znaczeń. Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Apologeta "Bolka" broni L.Wałęsy nie tylko 20.02.12, 20:48 camille_pissarro napisał: > przed zarzutami o jego agenturalność, ale także przed jego żoną ;-)) Pod tym hasłem ty się kapusiu nie mieścisz! www.krzyzowki.info/apologeta BOś Zwyczajny KAPUŚ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Apologeta "Bolka" broni L.Wałęsy nie tylko 20.02.12, 20:53 no i ? myślisz że to kogoś obchodzi ? na jakim świecie wy żyjecie? Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Apologeta "Bolka" broni L.Wałęsy nie tylko 20.02.12, 20:57 było nie było kawał historii. I nie tylko, bo i na biezace sprawy wpływa. Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
camille_pissarro Re: Apologeta "Bolka" broni L.Wałęsy nie tylko 20.02.12, 21:03 Brak dekomunizacji, lustracji odbija się i będzie jeszcze długie lata odbijać się nam czkawką... Odpowiedz Link Zgłoś
ultrabezstronny Re: Menda to rodzaj żeński. 20.02.12, 21:12 więc może genetyczna męża-? A w ogóle dlaczego tak brzydko i nerwowo-? Można to tak samo i nawet dosadniej,ale z.... kultura(ką)-? Kiedyś się mówiło :nerwy w konserwy i na export. Forma ponad wszystko! A może ta temat-? Bo temat jest nielichy. Odpowiedz Link Zgłoś
ultrabezstronny Re: Menda to rodzaj żeński. 20.02.12, 21:15 I na temat: Pan Gromosław C. nie powinien sie z powodu swojej przeszłości zawodowej w ogóle wypowiadać w sprawie,bowiem zajmując jakiekolwiek stanowisko de facto staje sie sędzią w swojej (służba-y)sprawie. Odpowiedz Link Zgłoś
ultrabezstronny Re: Menda to rodzaj żeński. 20.02.12, 21:17 miało być genetyczna menda(nie męża). Odpowiedz Link Zgłoś
camille_pissarro Re: Menda to rodzaj żeński. 20.02.12, 21:21 Nie za bardzo rozumiem ? Czy aby na pewno podpiąłeś się pod właściwą gałązkę ? ;-)) Ja kluczowego słowa w tytule Twej repliki nie użyłem ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj camille kapuś! 20.02.12, 21:27 Wystarczy tylko umieć zakapować-autor wątku! Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Lustracji co rocznej, codziennej, c o miesięcznej! 20.02.12, 21:24 camille_pissarro napisał: > Brak dekomunizacji, lustracji odbija się i będzie jeszcze długie lata odbijać s > ię nam czkawką... A w końcu c odzennej!! KApustO! To ci mendo odp[owiada! Odpowiedz Link Zgłoś
ultrabezstronny Re: Lustracji co rocznej, codziennej, c o miesięc 20.02.12, 22:23 Do Kamila(i):istotnie 'podpiąłem się ' się niedokladnie. Replika była kierowana do p."Ryja". Nie wiem o co chodzi-to "kapowanie"(????)-???? Ale chamstwo ,zwłaszcza w tych ostatnich postach p."Ryja"-wprost niezwykłe,a'la etta2. Odpowiedz Link Zgłoś
camille_pissarro Re: Lustracji co rocznej, codziennej, c o miesięc 20.02.12, 22:49 Piłka jest krótka , po jednym z wątków tego idioty, który obrażał ( eufemizm ) L.Kaczyńskiego , napisałem post do adminów, że albo zareagują stanowczo na te jego koprolalia lub zawiadomię stosowne organy ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
ultrabezstronny Re: Lustracji co rocznej, codziennej, c o miesięc 20.02.12, 22:54 A p."Ryj"-? Tylko-może(?)-tak na trzeźwo. Inwektywy to dotkliwy dowód na brak argumentów.Rzeczywistych argumentów. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Lustracji co rocznej, codziennej, c o miesięc 21.02.12, 08:07 ultrabezstronny napisał: > > Do Kamila(i):istotnie 'podpiąłem się ' się niedokladnie. > Replika była kierowana do p."Ryja". > Nie wiem o co chodzi-to "kapowanie"(????)-???? > Ale chamstwo ,zwłaszcza w tych ostatnich postach p."Ryja"-wprost niezwykłe,a'la > etta2. Odpowiedz Link Zgłoś
poiuzt jeden raz Bolek powiedział co zrobił z oryginałami 21.02.12, 02:15 jeden,jedyny raz w rozmowie z redaktrem z TV powiedział że spalił je...nikt wtedy nie zwrócił na to uwagi bo nie było wtedy afery , myślał że nie wyjdzie na jaw ,,wypożyczenie,,... Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: jeden raz Bolek powiedział co zrobił z orygin 21.02.12, 08:21 Raz kur*a zawsze kur*a(Orwell) Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Apologeta "Bolka" broni L.Wałęsy nie tylko 21.02.12, 08:15 Wielu weszło do polityki tylko że mieli wspólne ZDJĘCIE Z lECHEM w.Muszą go bronić bo jak by to wyglądało gdyby Lech W był TW,kapuś DAŁ im miejsce na scenie politycznej? Odpowiedz Link Zgłoś