Dodaj do ulubionych

Konsultacje

21.02.12, 19:07
Zupełnie nie rozumiem, po co się tak Tusk wysila. Każdy, kto potrafi obsłużyć cyfry arabskie wie - platfusom i gumofilcom skończyła się forsa na ich rozdęte państwo, państwo policji i biurokratów prosto od Orwella. Brakuje na haracz dla Kościoła, który zamienił się w organizację stricte mafijną.

Głupek z Tuska. Na jego miejscu dawno bym się przestał tak wygłupiać. Przecież to męczące zajęcie.
Obserwuj wątek
    • sowietolog Re: Konsultacje 21.02.12, 20:44
      Bo widzisz, licznik dobił do 1 bln zł długu (sic!) IIIRP i trwają usilne starania t(ł)uszczy nad jego wyzerowaniem i... dalszym kręceniem lodów. I długów...
      • haen2010 Re: Konsultacje 21.02.12, 20:52
        Ależ ja to rozumiem. Po prostu banda solidaruchów i kościelnych okradła państwo do imentu. Wyczyściła skarbiec do zera. Postkomuchy też się dołożyli.

Ale czemu pie....lą, że to dla naszego dobra. Już tyle kłamstw tuskowych przeżyłem, że nie mam siły nawet w prawdę uwierzyć.
    • lump-1 Re: Konsultacje 21.02.12, 20:52
      haen2010 napisał:

> Zupełnie nie rozumiem, po co się tak Tusk wysila. Każdy, kto potrafi obsłużyć c
      > yfry arabskie wie - platfusom i gumofilcom skończyła się forsa na ich rozdęte państwo,

Mimo wielu zastrzeżeń to także moje państwo.
      A forsa skończyła się już dawno.

• psiogon Re: Konsultacje i po konsultacjach. 21.02.12, 21:03
        Że niby z kim ma się Tusku konsultować ?. Jego konsultacjami są wybory !.
        • lump-1 Re: Konsultacje i po konsultacjach. 21.02.12, 21:56
          psiogon napisał:

> Że niby z kim ma się Tusku konsultować ?

Jak to z kim ?
          Z Palikotem i nie konsultować tylko prosić o pozwolenie.:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka