Gość: V.C. IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.06.04, 20:52 Wśród forumowiczów poparcie sięgało pewnie 50 % , ale "przypadkowe społeczeństwo" wybrało inaczej ;-) Hasło "Kapitalizm ueber alles" jakoś ciągle nie zyskuje poklasku ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
camille_pissarro Re: 1,87 % poparcia dla UPR - brawo ! ;-) 15.06.04, 20:58 Głosowałem na S.J.Wojterę ale, myślałem , że przynajmniej będzię circa 3%-4%. To co siągnięto to ciagle za mało, skąd te dane , że 50% forumowiczów głosowało na UPR, jak sie widzi te posty ludzi , co w dalszym ciągu optuja za "lewizna" w wydaniu SLD-UP, to człowieka napawa to abominacją. "Fortuna favet fortibus" /Los sprzyja dzielnym/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sentenciusz nie ten kon IP: *.introweb.nl 16.06.04, 09:53 camille_pissarro napisał: Głosowałem na S.J.Wojterę ale, myślałem , że przynajmniej będzię circa 3%-4%. To co siągnięto to ciagle za mało, skąd te dane , że 50% forumowiczów głosowało na UPR, jak sie widzi te posty ludzi , co w dalszym ciągu optuja za "lewizna" w wydaniu SLD-UP, to człowieka napawa to abominacją. "Fortuna favet fortibus" /Los sprzyja dzielnym/ Jezeli to jest ten Wojtera,ktory optowal za zalegalizowaniem soft-narkotykow ,to go nie zaluje.Nastepnym pomyslem u takich typow jest malzenstwo homosi i adopcja przez nich dzieci.A tak naprawde,to i tak glosy na UPR byly z gory stracone,lepiej je bylo dolozyc do LPR-u,neutraliazujac lewactwo z PO. Odpowiedz Link Zgłoś
nowytor I tu masz oczywisty dowód! Debile w większości 15.06.04, 21:17 Przykre to, ale w Polsce w zdecydowanej większości. Nowy Odpowiedz Link Zgłoś