kolorolo 30.03.12, 10:23 Dzięki za bardzo mądre wystąpienie. Pokazał Pan doskonale obłudę tych sytych i zadowolonych z siebie typów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
obraza.uczuc.religijnych Re: Brawo Piotr Duda !!!! 30.03.12, 10:27 To znaczy że mówił o kolegach związkowcach? Odpowiedz Link Zgłoś
akhx Re: Brawo Piotr Duda !!!! 30.03.12, 10:29 obraza.uczuc.religijnych napisał: > To znaczy że mówił o kolegach związkowcach? Nie mówił o baranach,baranach z rządu. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Brawo Piotr Duda !!!! 30.03.12, 10:35 To najwyrażniej się pomylił, bo syte i zadowolone z siebie typy to są związkowcy. Odpowiedz Link Zgłoś
kolorolo Re: Brawo Piotr Duda !!!! 30.03.12, 10:34 obraza.uczuc.religijnych napisał: > To znaczy że mówił o kolegach związkowcach? Ponieważ, jak widać masz kłopoty z czytaniem tekstu ze zrozumieniem proponuję byś się już nie odzywał. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Brawo Piotr Duda !!!! 30.03.12, 10:35 Syte i zadowolone z siebie typy to przecież związkowcy. Odpowiedz Link Zgłoś
akhx Re: Brawo Piotr Duda !!!! 30.03.12, 10:28 Doskonały fragment przemówienia kiedy cytował co wcześniej w sprawie wydłużenia wieku emerytalnego powiedział Tusk,Komorowski i Rostowski. Widok Tuska i Rostowskiego w tym momencie świadczy o tym,że ci panowie często mówią,niekoniecznie zaś wiedzą co mówią. Odpowiedz Link Zgłoś
m.rycho Re: Brawo Piotr Duda !!!! 30.03.12, 10:31 Demagog.Jedyne co mnie z lekka wk...ia to , że w jakiejś części muszę dawać pieniądze na takich darmozjadów. Odpowiedz Link Zgłoś
akhx Re: Brawo Piotr Duda !!!! 30.03.12, 10:32 m.rycho napisał: > Demagog.Jedyne co mnie z lekka wk...ia to , że w jakiejś części muszę dawać pie > niądze na takich darmozjadów. Składki na związki zawodowe są dobrowolne. Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: Brawo Piotr Duda !!!! 30.03.12, 10:44 akhx napisał: > m.rycho napisał: > > > Demagog.Jedyne co mnie z lekka wk...ia to , że w jakiejś części muszę daw > ać pie > > niądze na takich darmozjadów. > > > > Składki na związki zawodowe są dobrowolne. > I ze samych składek te związki w zakładach pracy Funkcjonują? A kto np. płaci pobory takiemu etatowemu związkowcowi w miejscu jego zatrudnienia? Odpowiedz Link Zgłoś
akhx Re: Brawo Piotr Duda !!!! 30.03.12, 10:47 simera16 napisał: > akhx napisał: > > > m.rycho napisał: > > > > > Demagog.Jedyne co mnie z lekka wk...ia to , że w jakiejś części mus > zę daw > > ać pie > > > niądze na takich darmozjadów. > > > > > > > > Składki na związki zawodowe są dobrowolne. > > > I ze samych składek te związki w zakładach pracy Funkcjonują? A kto np. płaci p > obory takiemu etatowemu związkowcowi w miejscu jego zatrudnienia? Tę kwestię reguluje ustawa z dnia 23 maja 1991 r. o związkach zawodowych. Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: Brawo Piotr Duda !!!! 30.03.12, 10:51 akhx napisał: > > Tę kwestię reguluje ustawa z dnia 23 maja 1991 r. o związkach zawodowych. > Ja nie pytam co reguluje, ale kto płaci... Odpowiedz Link Zgłoś
akhx Re: Brawo Piotr Duda !!!! 30.03.12, 10:54 simera16 napisał: > akhx napisał: > > > > > Tę kwestię reguluje ustawa z dnia 23 maja 1991 r. o związkach zawodowych. > > > Ja nie pytam co reguluje, ale kto płaci... > W tej ustawie jest wszystko napisane.Polska musi przestrzegać norm i standardów obowiązujących w UE. Funkcjonowanie związków zawodowych w UE nie jest zabronione prawnie. Odpowiedz Link Zgłoś
woda_woda Duda ? 30.03.12, 10:35 Był duda, był duda Miał dudy, miał Ale te dudy, nie były dudy Bo ten duda od innego dudy Te dudy miał, dudy miał, dudy miał Odpowiedz Link Zgłoś
akhx Re: Duda ? 30.03.12, 10:40 woda_woda napisała: > Był duda, był duda > Miał dudy, miał > Ale te dudy, nie były dudy > Bo ten duda od innego dudy > Te dudy miał, dudy miał, dudy miał Ty masz wodę w mózgu,podwójną. Odpowiedz Link Zgłoś
kolorolo Re: Duda ? 30.03.12, 10:46 woda_woda napisała: > Był duda, był duda > Miał dudy, miał > Ale te dudy, nie były dudy > Bo ten duda od innego dudy > Te dudy miał, dudy miał, dudy miał Pamiętam Twoje pierwsze wpisy na tym forum. Trzymały jeszcze jakiś poziom. Teraz to już całkowite dno. Nawet "wody" już brak, został tylko cuchnący muł. Odpowiedz Link Zgłoś
akhx Re: Duda ? 30.03.12, 10:47 > Pamiętam Twoje pierwsze wpisy na tym forum. Trzymały jeszcze jakiś poziom. Tera > z to już całkowite dno. Nawet "wody" już brak, został tylko cuchnący muł. Woda w mózgu,tak jak napisałem. Odpowiedz Link Zgłoś
hordol pokazał kłamstwa tuska , komora i vincenta 30.03.12, 10:49 ludzie bez krzty honoru. kłamcy z po Odpowiedz Link Zgłoś
akhx Re: pokazał kłamstwa tuska , komora i vincenta 30.03.12, 11:00 Sonda na TVN-24 w sprawie referendum. www.tvn24.pl/1003642,1,1,czy-popierasz-pomysl-organizacji-referendum-ws-wieku-emerytalnego,sondy.html Odpowiedz Link Zgłoś
kum.z.antalowki Dudzie oponka się przegrzała pod sufitem 30.03.12, 11:08 Czy chcesz krócej pracować i mieć wyższą emeryturę? Tak! I niech nikt nam nie tłumaczy, że się nie da! Odpowiedz Link Zgłoś
akhx Re: Dudzie oponka się przegrzała pod sufitem 30.03.12, 11:11 kum.z.antalowki napisał: > Czy chcesz krócej pracować i mieć wyższą emeryturę? > Tak! > I niech nikt nam nie tłumaczy, że się nie da! A poprzednie dwa referenda niby się różniły w pytaniach? Odpowiedz Link Zgłoś
kum.z.antalowki Re: Dudzie oponka się przegrzała pod sufitem 30.03.12, 12:05 akhx napisał: > A poprzednie dwa referenda niby się różniły w pytaniach? Poprzednie dwa? No, chyba się różniły 7 czerwca-8 czerwca 2003 - referendum ws. akcesji Polski do Unii Europejskiej: Czy wyraża Pan/Pani zgodę na przystąpienie Rzeczypospolitej Polskiej do Unii Europejskiej? 25 maja 1997 - referendum nt. przyjęcia konstytucji Czy jesteś za przyjęciem Konstytucji Rzeczypospolitej Polskiej uchwalonej przez Zgromadzenie Narodowe w dniu 2 kwietnia 1997 r.? Odpowiedz Link Zgłoś
zabieocko Re: Brawo Piotr Duda !!!! 30.03.12, 11:12 kolorolo napisał: > Dzięki za bardzo mądre wystąpienie. Pokazał Pan doskonale obłudę tych sytych i > zadowolonych z siebie typów. sie wreszcie wziął za czyszczenie tego chlewu Odpowiedz Link Zgłoś
akhx Re: niech PIT-a pokaże 30.03.12, 12:25 republika.republika napisała: > > zobaczymy czy syty jest Tobie mogę pokazać,wiesz co? Odpowiedz Link Zgłoś