oszolom.z.radia.maryja 16.06.04, 11:16 cóż za honorowy człowiek..a to mi gość zaimponował... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: koma do oszoloma IP: *.proxy.aol.com 16.06.04, 11:57 a kiedyz, ty/pan/pani zaszokujesz in plus tez?? : ) pzdr i brawo dla p halla Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: do oszoloma 16.06.04, 12:11 własnie to zrobiliśmy! 15,92% głosujących na nas to ta miła niespodzianka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: do oszoloma IP: *.crowley.pl 16.06.04, 15:47 Moherowe berety zawsze zwarte i gotowe, ale przy wyższej frekfencji nawet te bojówki starszych pań nie pomogą he, he..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wkurzony Wyborca To niech na drugi raz nie zawraca d..y IP: *.chello.pl 16.06.04, 12:05 Jak on się zachował wobec tych którzy na niego oddali głos? W Sejmie, nawet tym, miałby większy wpływ na sytuację w Polsce, niż teraz. Choćby przemawiając do milionów ludzi. Ale jak woli pozostać przy tych swoich felietonikach w GW... GŁOS ODDANY NA HALLA TO GŁOS ZMARNOWANY !!! Odpowiedz Link Zgłoś
panidalloway Re: To niech na drugi raz nie zawraca d..y 16.06.04, 12:24 Przecież się wypowiedział. Może trochę pompatycznie, ale sensownie. W innych okolicznościach można by mu zarzucić, że stroi fochy, ale w obecnych prawie każdy zasługuje na to by nie być posłem na sejm. Odpowiedz Link Zgłoś
leszek.sopot Brawo Olek! 16.06.04, 13:18 Gość portalu: Wkurzony Wyborca napisał(a): > Jak on się zachował wobec tych którzy na niego oddali głos? W Sejmie, nawet > tym, miałby większy wpływ na sytuację w Polsce, niż teraz. Choćby przemawiając do milionów ludzi. Ale jak woli pozostać przy tych swoich felietonikach w GW... > GŁOS ODDANY NA HALLA TO GŁOS ZMARNOWANY !!! Szanowny wyborco. Po pierwsz zamiast Olka Halla do sejmu wejdzie z woj. pomorskiego następny z listy PO - PO więc będzie miała swego posła. Po drugie Hall gdy startował w wyborach był kandydatem na liście partii, która była wówczas zupełnie inna, i Hall zapewne wierzył, że może w ramach tej partii coś pożytecznego robić. Teraz inaczej ocenia Platformę, zmienił zdanie i moim zdaniem uczciwie zrobił, że dla samego zasiadania nie przyjmuje się mandatu, inaczej człowiek stałby się konformistą jak wielu w tym Sejmie. Odpowiedz Link Zgłoś
behemot.to.kot Re: Brawo Olek! 16.06.04, 16:00 leszek.sopot napisał: > > Szanowny wyborco. Po pierwsz zamiast Olka Halla do sejmu wejdzie z woj. > pomorskiego następny z listy PO - PO więc będzie miała swego posła. Po drugie > Hall gdy startował w wyborach był kandydatem na liście partii, która była > wówczas zupełnie inna, i Hall zapewne wierzył, że może w ramach tej partii coś > pożytecznego robić. Teraz inaczej ocenia Platformę, zmienił zdanie i moim > zdaniem uczciwie zrobił, że dla samego zasiadania nie przyjmuje się mandatu, > inaczej człowiek stałby się konformistą jak wielu w tym Sejmie. a co Ty Leszek sie tak do PO przyczepił,aa? dla mnie głównym wątkiem wypowiedzi Olka była zła ocena sejmu. > > GŁOS ODDANY NA HALLA TO GŁOS ZMARNOWANY !!! gdy Hall startował do sejmu wierzył, że coś będzie mógł zdziałać zapewne. teraz ma pewność, że nic zrobić się nie da. i wyciągnął wnioski - nie jest to wodzenie wyborcy za nos. Odpowiedz Link Zgłoś
zbychooo Re: Brawo Olek! Oto cała wypowiedź A. Halla 16.06.04, 16:31 (2004-06-16 10:32] Aleksander Hall oświadczył, że nie skorzysta z możliwości zasiadania w Sejmie. Miał on zająć miejsce Janusza Lewandowskiego (PO), który został wybrany do Parlamentu Europejskiego i utracił w związku z tym mandat poselski. W oświadczeniu przekazanym PAP Hall napisał: "Działalność polityczną pojmowałem zawsze jako powołanie i misję publiczną. Obserwując stan obecnego Sejmu, stopień jego politycznego rozkładu, uważam, że powinien on możliwie szybko zakończyć swą działalność. Zapewne stanie się inaczej i większość sejmowa wybierze dalsze trwanie. Nie wierzę jednak, abym mógł w obecnym parlamencie zrobić coś istotnie dobrego dla Polski, dla dobra wspólnego. Nie chcę zasiadać w Sejmie wyłącznie dla splendoru i apanaży". Hall dodał, że dobrze życzy ugrupowaniom prawicy sejmowej, ale "w obecnym Sejmie nie ma obozu ideowego, z którym mógłbym się w pełni identyfikować". PAP Ja również nie odniosłem wrażenia, że głównym powodem rezygnacji Halla jest obecna linia programowa PO, nawet gdyby w tym sejmie istniała formacja która Hallowi w pełni odpowiadałaby, to myślę że i tak nie przyjąłby mandatu posła. Ten sejm jest wystarczająco skompromitowany i powinien być jak najszybciej rozwiązany, dlatego działalność w takim dogorywającym ogrganizmie nie ma sensu w żadnej z partii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: Brawo Olek! Oto cała wypowiedź A. Halla IP: *.unicity.pl / 80.51.254.* 16.06.04, 17:00 Jak ktoś przy mnie mówi, ze ma misję do spełnienia, natychmiast patrzę czy nie zginął mi portfel:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wkurzony Wyborca Wygodnictwo Halla IP: *.chello.pl 17.06.04, 00:00 Pięknie i szlachetnie się zachował bo się wypiął na wszystkich?! A jeśli ktoś zagłosowałby na inną partię gdyby nie Hall? Wzięcie udziału w wyborach jest rodzajem kontraktu z wyborcą. Że się go będzie reprezentowało w dobrych i złych czasach, przy dobrym i złym towarzystwie w Sejmie. Dla mnie to co zrobił Hall jest niepoważne. Jeszcze nie wiadomo co się będzie działo w tym Sejmie, jak długo on potrwa i jaki będzie następny. Hall w przyszłości powinien napisać w swoich materiałach reklamowych przed wyborami: "Będę posłem tylko w dobrych czasach, gdy to będzie dla mnie wygodne. W sytucjach trudnych i kryzysowych nie liczcie na mnie. Wtedy zastrzegam sobie prawo do obrażenia się na rzeczywistość.". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czepiec że nam oczy zaszły mgłami, pieścimy się jeno snami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.04, 00:16 A ja myślę, że panowie duża by juz mogli mieć ino oni nie chcą chcieć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: * Re: To niech na drugi raz nie zawraca d..y IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.04, 14:06 I tym g€ruje nad Suchocką, która z odmawianiem czegokolwiek zawsze miała problemy ;(( Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm szkoda, Hall to porządny człowiek 16.06.04, 14:05 teraz w Sejmie zwiększy nam się jeszcze liczba pewnie katechetek. choć się przynajmniej kilku głupków pozbyliśmy. Hall mam nadzieję wróci w następnej kadencji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gallux Re: szkoda, Hall to porządny człowiek IP: *.coco.pl 16.06.04, 18:23 sopockie wróble ćwierkają, że za likwidacją szkoły podstawowej nr 6 w sopocie stoi niejaki H i jego rodzina:)) jestem również zaskoczony ale nie traktuje pana halla jak głupka dobrze wie, że teraz bardziej by umoczył niz zyskał nie przeszkadzało mu to jednak startowac w wyborach jak sie powiedzało A wypadałoby powiedzieć i B miał chłop problem wybra ł mniejsze zło powodu do podziwiania nie znajduje bystrzacha i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 537 Re: Hall nie przyjmie mandatu posła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.04, 18:45 Ostatni sprawiedliwy :-)) mysle ze malo kogo z szanownych 'oslow' byloby stac na podobna decyzje, bo jak to tak bez powodu od zloba odchodzic kiedy jeszcze zrec mozna ?? Daleko nam do kultury zachodu gdzie tez kradna ale przynajmniej potrafia to tak zrobic zeby po oczach nie bilo. Teraz dopiero sie zacznie jak 'Prawdziwi Polacy' dorwa sie do sterow tylko patrzec jak zlotowka razem ze wzrostem gospodarczym zacznie na ryj leciec. Oj glupi ten narod glupi i prawdopodobnie nigdy nie zmadrzeje... Odpowiedz Link Zgłoś