Dodaj do ulubionych

Mam pomysł na bojkot

30.04.12, 23:42
Trza po prostu zastosować przepisy z czasów konstytucji 3 maja i wcześniejsze i włączyć ziemie ze stadionami z powrotem do macierzy.
I po problemie.
Sprawę z Łukaszenką mozna rozwiazać podobnie, ze Smoleńskiem też w końcu to polska twierdza ale zeby ruskie sie nie piekliły to w zamian damy im na wymianke namiestnika europejczyka Jarosława Wszechmądrego coby nimi zarządzał zamiast zblazowanego Putina.

pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • zbigniew_clapton Re: Mam pomysł na bojkot 30.04.12, 23:45
      Proponuję tańsze rozwiązanie - Niech Ukraińcy ogłoszą eksterytorialność swoich stadionów, a Sikorski niech zażąda korytarzy do nich.
    • kzet69 Re: Mam pomysł na bojkot 30.04.12, 23:48
      Ale co zrobić z Donieckiem? Daleko cholibka, tam to nawet Chrobry, Wiśniowiecki ani Piłsudski nie zaleźli...
      • qqazz Damy rade 02.05.12, 19:06
        póki co priorytetem naszej polityki zagranicznej powinna być granica polsko chińska za Uralem.

pozdrawiam
    • kaczy_mozdzek Jarosława oddać nie wolno!! To klejnot w koronie! 02.05.12, 19:50
      Tylko on jeden jest w stanie porozumieć się z równie genialnym przywódcą Kim Dzong Unem, od którego po dozyskaniu ziem o których mówsz, będziemy musieli uzyskać dostęp do jego broni jądrowej.
      Oczywiście w celach pokojowych - dla obrony ojczyzny.

Nikt inny mu (ani nam) swoich jąder nie udostępni.
      :)))
      • qqazz Re: Jarosława oddać nie wolno!! To klejnot w koro 02.05.12, 20:03
        No to jako wojewoda ruski szybciej się z nim porozumie, zreszta jako ten wojewoda to i tak bedzie miał pod kontrolą całą ruską broń jądrową.

pozdrawiam
    • chateau Re: Mam pomysł na bojkot 02.05.12, 21:36
      Pomysł ma ten słaby punkt, że Wiśniowiecki et consortes nie certolili się z wysyłaniem lokalnej konkurencji do pierdla, tylko eksterminowali na miejscu. Pamięć o tym może się nam odbić czkawką, jakby co.
    • man_sapiens Re: Mam pomysł na bojkot 02.05.12, 23:08
      UEFA powinna kontratakować - wycofać zaproszenia dla wszystkich polityków na mecze na Ukrainie i w Polsce. Jak chcą oglądać - niech sobie zwykłe bilety kupią.
      • qqazz Re: Mam pomysł na bojkot 03.05.12, 10:03
        o to by dobre było.

pozdrawiam
      • artjomka Re: Mam pomysł na bojkot 03.05.12, 10:14
        man_sapiens napisał:

> UEFA powinna kontratakować - wycofać zaproszenia dla wszystkich polityków na me
        > cze na Ukrainie i w Polsce. Jak chcą oglądać - niech sobie zwykłe bilety kupią.
        >

Pomysl dobry - ale nierealny. Oni zadnych biletow nie maja. Ich przywoza pod bramke, przy ktorej i tak nikt biletow nie sprawdza. Kto wie, czy czesc z nich nie opylila juz swych biletow z zyskiem?
        Pozdro!
        Polska Kargulem silna!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka