03.05.12, 02:03
Popierając w całej rozciągłości apel pana Komorowskiego o zachowanie spokoju podczas najważniejszego wydarzenia podczas epokowych mistrzostw europy w kopanej pragnę zaapelować o zaniechanie manifestacji ( z góry skazanych na klęskę) podczas olimpiady w Londynie. Tradycja olimpijska wręcz wymusza zaniechanie walk i protestów warchołów wszelkiej maści !. Ciszej nad tą trumną !.
Obserwuj wątek
    • kaczy_mozdzek Jestem pacyfistą, ale nie mogę się do tego apelu 03.05.12, 07:58
      przyłączyć.

I oświadczam:
      - W przypadku, kiedy zostanę zakwalifikowany do reprezentacji olimpijskiej w dowolnej dyscyplinie (może być pływanie synchroniczne, sumo, skoki przez przeszkody i inne), kiedy wygram moją konkurencję i stanę na najwyższym stopniu podium, to podczas hymnu uniosę prawą pięść do góry w geście protestu przeciwko ukrywaniu przez szefa PiS wielkiej spuścizny jego brata duplikata.

Naród chce poznać tę spuściznę, o której tyle się mówi, a której dotąd nikt nie miał zaszczytu poznać. To się nam należy, jak kaczce buraczki!
      • artjomka Re: Jestem pacyfistą, ale nie mogę się do tego ap 03.05.12, 08:19
        kaczy_mozdzek napisał:

kiedy wygram moją konkurencję i stanę na najwyższym stopniu podium,to podczas hymnu uniosę prawą pięść do góry w geście protestu przeciwko ukrywa
        > niu przez szefa PiS wielkiej spuścizny jego brata duplikata.

W pelni popieram Twa inicjatywe, lecz proponuje, by lekcji spiewu piesni narodowej nie pobierac u najwiekszego spiewaka piesni hymnem zwanej - malego brata wielkiego brata PrezesaPana!
        Bo taki dyletantyzm jest domena tylko PrezesaPana!
        Pozdro!
        Polska Kargulem silna!
        • x2468 Re: Jestem pacyfistą, ale nie mogę się do tego ap 03.05.12, 08:41
          Ja bym rzekl:Polska Kargulami stoi i basta!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka