Dodaj do ulubionych

Nowa nagonka?

21.05.12, 09:54
Dwaj funkcjonariusze ds mediów, J. Żakowski i T. Lis wyprodukowali na dzisiaj dwa paszkwile o tym, że Polacy to brunatni naziści nienawidzący Żydów.

Paszkwil Żakowskiego: wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114883,11763707.html
Paszkwil Lisa: wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114883,11764487,Lis__W_kraju__w_ktorym_krolowa_jest_Zydowka__antysemityzm.html?lokale=lublin

Jak wszystkie lemingi dobrze nie wiedzą, w Polsce nie ma wolnych mediów, zatem nie może to być dzieło przypadku. Powstaje pytanie: czemu ma służyć ta nagonka na Polaków?
Obserwuj wątek
    • x2468 Re: Nowa nagonka? 21.05.12, 09:58
      Nie wiesz tlumoku? Amerykanskim imperialistom i zachodnioniemieckim odwetowcom.
      Zadowolony?
      • prezydent.nie.jest.glupi Re: Nowa nagonka? 21.05.12, 10:02
        Takie zgniłki jak Lis czy Żakowski boją się chodzić po ulicy, żeby nie dostać w papę. Pytam, skąd ta synchronizacja paszkwilów. Spróbuj pomysleć logicznie, lemingu.
        • simera16 Re: Nowa nagonka? 21.05.12, 10:05
          prezydent.nie.jest.glupi napisał:

> Takie zgniłki jak Lis czy Żakowski boją się chodzić po ulicy, żeby nie dostać w
          > papę. Pytam, skąd ta synchronizacja paszkwilów. Spróbuj pomysleć logicznie, le
          > mingu.
          >
          A dlaczego ktoś miałby im dać w papę?
          • prezydent.nie.jest.glupi Re: Nowa nagonka? 21.05.12, 10:22
            Bo zasługują, jak sądzę.
            • simera16 Re: Nowa nagonka? 21.05.12, 10:27

> Bo zasługują, jak sądzę.
              >
              No tak. Przecież pisząc nie po twojej myśli, zasługują na dostanie po papie... A ty na co zasługujesz za takie teksty?
              • prezydent.nie.jest.glupi Re: Nowa nagonka? 21.05.12, 13:27
                Jakoś nie zauważyłem, żeby Żakowski albo Lis rwał włosy z głowy po tym, jak pewien były członek PO zabił pisowca, a innemu poderżnął gardło. Albo kiedy hordy prymitywnych debili atakowały ludzi przez pałacem prezydenckim. Więc takim... jak oni już na wstępie należy się gała w ryja za obłudę i dwulicowość.
                • obraza.uczuc.religijnych Re: Nowa nagonka? 21.05.12, 13:35

> Albo kiedy hordy
                  > prymitywnych debili atakowały ludzi przez pałacem prezydenckim.

Przestań już nazywać Solidarnych 2010 hordami prymitywnych debili.
                • simera16 Re: Nowa nagonka? 21.05.12, 17:44

> Jakoś nie zauważyłem, żeby Żakowski albo Lis rwał włosy z głowy po tym, jak pew
                  > ien były członek PO zabił pisowca, a innemu poderżnął gardło. Albo kiedy hordy
                  > prymitywnych debili atakowały ludzi przez pałacem prezydenckim. Więc takim... j
                  > ak oni już na wstępie należy się gała w ryja za obłudę i dwulicowość.
                  >
                  A co mnie obchodzi "były", czy obecny członek PO tudzież innej koterii politycznej? Na Krakowskim przedmieściu była równowaga w debilach. Jedni jasełka z krzyżem odprawiali, inni ich atakowali. Towarzystwo godne siebie. A ja jak widzę zrobiłeś sobie z tego alibi, by dać komuś w papę... Ciekawe co zrobisz, jak odda?
            • cymber.gaj Re: Nowa nagonka? 21.05.12, 16:54

> Bo zasługują, jak sądzę.

Słusznie prawisz. Wszak sam Prezes podał do wierzenia, że Polacy zasugujo na więcej. Ale to nie so Prawdziwi Polacy, jeno zaprzańcy i przedawczyki, a tacy nie zasugujo.Trzeba krytycznie podchodzić nawet do słów Prezesa, który wszak jest tylko bezwolną kukiełką w zręcznych paluszkach Tadeusza "Ojca" Rydzyka.
    • simera16 Re: Nowa nagonka? 21.05.12, 09:59
      Dlaczego uważasz, ze jest to nagonka "na Polaków"? Nie czuję się zaszczuty...
      • prezydent.nie.jest.glupi Re: Nowa nagonka? 21.05.12, 10:03
        Właśnie dlatego mówię, że jest to nagonka na Polaków.
        • simera16 Re: Nowa nagonka? 21.05.12, 10:08

> Właśnie dlatego mówię, że jest to nagonka na Polaków.
          >
          Uważasz się zapewne za lepszego Polaka niż ja... No cóż cechuje cię w tym przypadku wyjątkowa; pl.wikipedia.org/wiki/Megalomania
    • obraza.uczuc.religijnych Wolność słowa się nie podoba? 21.05.12, 10:02

• prezydent.nie.jest.glupi Re: Wolność słowa się nie podoba? 21.05.12, 10:03
        Nie podobają się skoordynowane nagonki medialne.
        • simera16 Re: Wolność słowa się nie podoba? 21.05.12, 10:09

> Nie podobają się skoordynowane nagonki medialne.
          >
          A nieskoordynowane się podobają jak rozumiem...
        • obraza.uczuc.religijnych Re: Wolność słowa się nie podoba? 21.05.12, 10:09
          Takie jak np. na Muchę?
      • losiu4 Re: Wolność słowa się nie podoba? 21.05.12, 10:11
        a jaka to wolność słowa jak jedni mogą zmyślać niestworzone rzeczy a drugichch ściga sie czy z roboty wywala za jakieś wydumane "antysemityzmy" czy "kłamstwa oświecimskie"?

Pozdrawiam

Losiu
        • simera16 Re: Wolność słowa się nie podoba? 21.05.12, 10:21
          losiu4 napisał:

> a jaka to wolność słowa jak jedni mogą zmyślać niestworzone rzeczy a drugichch
          > ściga sie czy z roboty wywala za jakieś wydumane "antysemityzmy" czy "kłamstwa
          > oświecimskie"?
          >
          >
          Podaj cytując te "wydumane antysemityzmy" i "kłamstwa oświęcimskie", by można było mieć o tym jakieś zdanie...
          • losiu4 Re: Wolność słowa się nie podoba? 21.05.12, 15:16
            dobra, dla Ciebie zrobie wyjątek, chwilowo odwieszam tydzień dobroci dla zwierzat, leniu podśmiardujacy... żeby daleko nie szukać: sprawa dr. Ratajczaka. Mam nadzieję ze przemozesz swe wrodzone lewusostwo i przeczytasz co to za gość :) o "kłamstwie oświęcimskim" (i jego naduzywaniu do zamykania twarzy niepokornym)- weź mnie nie osłabiaj... jeszcze napisz że nie wiesz o co chodzi...

Pozdrawiam

Losiu
            • simera16 Re: Wolność słowa się nie podoba? 21.05.12, 17:48
              losiu4 napisał:

> dobra, dla Ciebie zrobie wyjątek, chwilowo odwieszam tydzień dobroci dla zwierz
              > at, leniu podśmiardujacy... żeby daleko nie szukać: sprawa dr. Ratajczaka. Mam
              > nadzieję ze przemozesz swe wrodzone lewusostwo i przeczytasz co to za gość :) o
              > "kłamstwie oświęcimskim" (i jego naduzywaniu do zamykania twarzy niepokornym)-
              > weź mnie nie osłabiaj... jeszcze napisz że nie wiesz o co chodzi...
              >
              >
              Czyli wzorem twojego cicerone Ratajczaka uważasz, że nie było komór gazowych... Gratuluję.
              • prezydent.nie.jest.glupi Re: Wolność słowa się nie podoba? 21.05.12, 19:01
                Jeżeli o mnie chodzi, to uważem, że były komory gazowe, ale uważam też, że każdy osioł, niezależnie od tego, czy to ty, czy Ratajczak, ma prawo głosić swoje ośle poglądy.
                • kaczezero Re: Wolność słowa się nie podoba? 21.05.12, 19:09
                  a ofiary maja prawo dochodzic swych racji w sadzie tez. Glupi moze placic za glupote, by zabolala.
                  • prezydent.nie.jest.glupi Re: Wolność słowa się nie podoba? 21.05.12, 19:14
                    Trzeba naprawde wybitnego geniusza, wręcz giganta intelektu, żeby pod postem o komorach gazowych odpowiedzieć, że ofiary mają prawo dochodzić racji w sądzie. Błysnąłeś inteligencją niczym supernowa.
                    • kaczezero Re: Wolność słowa się nie podoba? 21.05.12, 19:20
                      ofiary niektore przezyly Auschwitz-Birkenau i ich potomkowie uwazaja sie za ofiary i maja prawo sadzic oszczercow i to robia. I to jest dobrze, ze ofiary scigaja klamcow oswiecimskich. Antysemitow polskich codzien osmieszaja w mediach swiata. i nie przestana , dopoki bedzie polak antysemita.
                      • losiu4 Re: Wolność słowa się nie podoba? 21.05.12, 22:06
                        kaczezero napisała:

> ofiary niektore przezyly Auschwitz-Birkenau i ich potomkowie uwazaja sie za ofi
                        > ary i maja prawo sadzic oszczercow i to robia.

to bez sensu robią. Nb. ścigano też ludzi którzy prawdę mówili twierdząc że tylu Żydów ilu podano zaraz po wojnie to w Oświęcimiu nie zginęło. I swoje racje uzasadniali. Ale jednak byli tępieni za poglądy i naukowe dociekania. I co, weźmiemy sie za tych oszczerców co fałszywie oskarżali?

Pozdrawiam

Losiu
                  • losiu4 Re: Wolność słowa się nie podoba? 21.05.12, 22:25
                    kaczezero napisała:

> a ofiary maja prawo dochodzic swych racji w sadzie tez. Glupi moze placic za g
                    > lupote, by zabolala.

i piszesz nieprawde, jak to członek pewnego narodu często czyni. Otóz z nie wiadomo jakich powodów głoszenie takich poglądów jest ścigane z urzędu. A polega to na tym, że nawet mając argumenty za swoja tezą ściga sie takiego delikwenta "no bo tak". Zreszta wylazło już, ze watpliwości co do liczby Żydów którzy zginęli w holocauscie sie potwierdziły, I co, przeprosisz moze niesłusznie represjonowanych?

Pozdrawiam

Losiu
                    • simera16 Re: Wolność słowa się nie podoba? 22.05.12, 05:46
                      losiu4 napisał:

> kaczezero napisała:
                      >

> i piszesz nieprawde, jak to członek pewnego narodu często czyni. Otóz z nie wia
                      > domo jakich powodów głoszenie takich poglądów jest ścigane z urzędu. A polega t
                      > o na tym, że nawet mając argumenty za swoja tezą ściga sie takiego delikwenta "
                      > no bo tak". Zreszta wylazło już, ze watpliwości co do liczby Żydów którzy zginę
                      > li w holocauscie sie potwierdziły, I co, przeprosisz moze niesłusznie represjon
                      > owanych?
                      >
                      A jaka to różnica ilu zginęło? Powiedz szujo jak ginęli...
              • losiu4 Re: Wolność słowa się nie podoba? 21.05.12, 22:20
                simera16 napisał:

> Czyli wzorem twojego cicerone Ratajczaka uważasz, że nie było komór gazowych...

nie o to chodzi co ja uważam a czego nie uważam. Chciałeś - dostałeś przykład. O komorach gazowych wypowiadał się nie on jeden. Natomiast zdaje się chodziło nam o ściganie takich niepokornych ludzi za głoszenie swoich poglądów i ich uzasadnianie. Bo ten Ratajczak to nie se wziął, siadł, podłubał palcem w nosie i rzekł "komór nie było", tylko przysiadł fałdów, pogrzebał w dokumentach, obejrzał to i owo, po czym pomyślał i wykoncypował pewną tezę o tym czym te komory gazowe mogły wg jego mniemania być. Po czym ją uzasadnił. Bo wcale nie twierdził ze takich budynków nie było. Czy teza jest prawdziwa? To kwestia dysputy na argumenty a nie na zwalniania z roboty. Zresztą nie tylko o te komory się go czepiano. Czepiano się też o rewizję liczby Żydów którzy zginęli w holocauście. I pomału wychodzi na jaw ze ten "rewizjonizm" nie jest kłamstwem, natomiast kłamstwem była wersja powojenna, której nie wolno było podważać pod groźbą ścigania sądowego.

Pozdrawiam

Losiu
                • simera16 Re: Wolność słowa się nie podoba? 22.05.12, 05:49
                  losiu4 napisał:

> simera16 napisał:
                  >
                  > > Czyli wzorem twojego cicerone Ratajczaka uważasz, że nie było komór gazow
                  > ych...
                  >
                  > nie o to chodzi co ja uważam a czego nie uważam. Chciałeś - dostałeś przykład.
                  > O komorach gazowych wypowiadał się nie on jeden. Natomiast zdaje się chodziło n
                  > am o ściganie takich niepokornych ludzi za głoszenie swoich poglądów i ich uzas
                  > adnianie. Bo ten Ratajczak to nie se wziął, siadł, podłubał palcem w nosie i rz
                  > ekł "komór nie było", tylko przysiadł fałdów, pogrzebał w dokumentach, obejrzał
                  > to i owo, po czym pomyślał i wykoncypował pewną tezę o tym czym te komory gazo
                  > we mogły wg jego mniemania być. Po czym ją uzasadnił. Bo wcale nie twierdził ze
                  > takich budynków nie było. Czy teza jest prawdziwa? To kwestia dysputy na argum
                  > enty a nie na zwalniania z roboty. Zresztą nie tylko o te komory się go czepian
                  > o. Czepiano się też o rewizję liczby Żydów którzy zginęli w holocauście. I poma
                  > łu wychodzi na jaw ze ten "rewizjonizm" nie jest kłamstwem, natomiast kłamstwem
                  > była wersja powojenna, której nie wolno było podważać pod groźbą ścigania sądo
                  > wego.
                  >
                  Bez sensu jest komentować to co spłodziłeś... Każdy, kto będzie to czytał, wyrobi sobie o tobie zdanie. Wątpię, by było ono pozytywne.
        • obraza.uczuc.religijnych Re: Wolność słowa się nie podoba? 21.05.12, 10:33
          Jedni np mogą zmyślać że tupolew na 15 metrach stracił zasilanie i są dzięki temu guru w drugim obiegu.
    • losiu4 Re: Nowa nagonka? 21.05.12, 10:08
      widocznie jakieś zlecenie przyszło. Nie wiem, jakiś żydowski tydzień w wybiórczej obchodzą czy co? Nagłaśniali nawet jakiś marsz w Warszawie z Szudrichem na czele któren to marsz nie zainteresował nawet psa z kulawa nogą.

Pozdrawiam

Losiu
      • simera16 Re: Nowa nagonka? 21.05.12, 10:10
        losiu4 napisał:

> widocznie jakieś zlecenie przyszło. Nie wiem, jakiś żydowski tydzień w wybiórcz
        > ej obchodzą czy co? Nagłaśniali nawet jakiś marsz w Warszawie z Szudrichem na c
        > zele któren to marsz nie zainteresował nawet psa z kulawa nogą.
        >
        >
        Ciebie jak widzę zainteresował, skoro o nim wspominasz...
        • losiu4 Re: Nowa nagonka? 21.05.12, 15:18
          wspominał bo wisiał na pierwszej stronie wybiórczej to zajrzałem o co biega. A zajrzałem bo to któryś z wielu okołożydowskich tematów poruszanych w wybiórczej w ostatnim czasie. Trzeba wiedziec co w trawie piszczy by za jakiś czas nie czuć sie zaskoczonym :)

Pozdrawiam

Losiu
          • simera16 Re: Nowa nagonka? 21.05.12, 17:57
            losiu4 napisał:

> wspominał bo wisiał na pierwszej stronie wybiórczej to zajrzałem o co biega. A
            > zajrzałem bo to któryś z wielu okołożydowskich tematów poruszanych w wybiórczej
            > w ostatnim czasie. Trzeba wiedziec co w trawie piszczy by za jakiś czas nie cz
            > uć sie zaskoczonym :)
            >
            >
            Miast tego pojedź do Oświęcimia i sprawdź, czy Ratajczak skłamał, czy nie w sprawie komór gazowych. Widzisz szujo, mało było ci prezydenta swojego kraju o działanie pod wpływem oficerów prowadzących oskarżać na tym forum, to jeszcze skazanego prawomocnym wyrokiem za kłamstwo oświęcimskie gostka na Fk propagować i nobilitować... Możesz patrzeć przy porannej ablucji w swoje odbicie w lustrze?
    • wariant_b Chcesz wolności słowa 21.05.12, 10:25
      przejdź na forum Gazety Polskiej.
      • prezydent.nie.jest.glupi Re: Chcesz wolności słowa 21.05.12, 10:27
        Czy ja tu kiedykolwiek napisałem, że na forum GP nie ma cenzury?
        • wariant_b Re: Chcesz wolności słowa 21.05.12, 10:39
          > Czy ja tu kiedykolwiek napisałem, że na forum GP nie ma cenzury?

Nie wiem, bo ich nie czytuję.
          Ale weź się zaloguj do nich i napisz, zamiast sr.. na cudzą wycieraczkę.
        • goralblotny1 Re: Chcesz wolności słowa 21.05.12, 10:44

> Czy ja tu kiedykolwiek napisałem, że na forum GP nie ma cenzury?
          >
          A napisałeś, że jest?
    • ultimate.strike Jak wiadomo 21.05.12, 11:09
      antysemityzm w Polsce nie występuje.
      • losiu4 Re: Jak wiadomo 21.05.12, 15:26
        jednego tylko nie rozumiem. Czemu akurat antysemityzm jest taki "be". Jest kupę "anty" po świecie a żaden z nich nie jest tak usilnie ścigany jak ten. No i druga sprawa, ważniejsza chyba: co to właściwie jest ten antysemityzm? Bo odnoszę wrażenie że jak ktoś np. powie ze nie podoba mu się co Żydzi wyczyniają z Palestyńczykami, napisze wiersz, czy rzeknie że jakiś Icek coś ukradł lub oszwabił ludzi od razu budzi się rejwach że hydra antysemityzmu łeb podnosi...

Pozdrawiam

Losiu
        • obraza.uczuc.religijnych Re: Jak wiadomo 21.05.12, 15:30
          Antysemityzm to taka obraza uczuć religijnych. Nikt nie wie co to jest ale nawiedzeńcy wycierają sobie tym gęby. Wystarczy powiedzieć np. że jakiś ksiądz to pedofil i od razu nawiedzeńcy wjeżdżają z obrazą uczuć.
          • losiu4 Re: Jak wiadomo 21.05.12, 22:34
            obraza.uczuc.religijnych napisał:

Wystarczy powiedzieć np. że jakiś ksiądz to p
            > edofil i od razu nawiedzeńcy wjeżdżają z obrazą uczuć.

poważnie? Nie słyszałem o tym. Owszem, słyszałem że bywa iż bronią jakiegoś księdza i mówią coś o fałszywych oskarżeniach (co nie dziwne bo takie oskarżenia się zdarzają i tyczą nie tylko księży), ale o obrazie uczuć religijnych z tego powodu - jako żywo nie.

Pozdrawiam

Losiu
            • simera16 Re: Jak wiadomo 22.05.12, 05:51
              losiu4 napisał:

> obraza.uczuc.religijnych napisał:
              >
              > Wystarczy powiedzieć np. że jakiś ksiądz to p
              > > edofil i od razu nawiedzeńcy wjeżdżają z obrazą uczuć.
              >
              > poważnie? Nie słyszałem o tym. Owszem, słyszałem że bywa iż bronią jakiegoś ksi
              > ędza i mówią coś o fałszywych oskarżeniach (co nie dziwne bo takie oskarżenia s
              > ię zdarzają i tyczą nie tylko księży), ale o obrazie uczuć religijnych z tego p
              > owodu - jako żywo nie.
              >
              >
              Bazując szujo na twoich postach, to ty sądzisz, że i Eichmanna fałszywie oskarżono.
            • obraza.uczuc.religijnych Re: Jak wiadomo 22.05.12, 09:29
              To szkoda że nie słyszałeś.
        • indeed4 To nie jest kwestia rasizmu, to po prostu śmierdzi 21.05.12, 16:05
          Uwaga, radzę nic nie jeść i nie pić przy czytaniu, bo można się zakrztusić ze śmiechu na amen :->

"To nie jest kwestia rasizmu. Tu po prostu śmierdzi - ocenia znany prawnik i dopytuje: - Jak pan jedzie pijany i pana zatrzymają, a pan jest Żydem, to to też jest antysemityzm?"

www.tvnwarszawa.pl/informacje,news,nie-chca-smrodu-z-restauracji-robi-sie-z-nich-antysemitow,41375.html
        • ultimate.strike Re: Jak wiadomo 22.05.12, 09:25
          > jednego tylko nie rozumiem. Czemu akurat antysemityzm jest taki "be". Jest kupę
          > "anty" po świecie a żaden z nich nie jest tak usilnie ścigany jak ten. No i d
          > ruga sprawa, ważniejsza chyba: co to właściwie jest ten antysemityzm? Bo odnosz
          > ę wrażenie że jak ktoś np. powie ze nie podoba mu się co Żydzi wyczyniają z Pal
          > estyńczykami, napisze wiersz, czy rzeknie że jakiś Icek coś ukradł lub oszwabił
          > ludzi od razu budzi się rejwach że hydra antysemityzmu łeb podnosi...

Starasz się jak możesz, żeby białym Żydem nie zostać. Wszystkie rodzaje nienawiści zbiorowej są naganne, a antysemityzm i rasizm są najpopularniejszymi z nich, dlatego doczekały się specjalnego traktowania.
    • woda_woda E tam nagonka - pogrom 21.05.12, 13:31
      antysemitów po prostu.

Tylko się nie potnij z tego powodu, wielonickowy.
      • prezydent.nie.jest.glupi Re: E tam nagonka - pogrom 21.05.12, 13:49
        Nie chodzi o antysemityzm, leminżyco, tylko o to, czy ta dzisiejsza liso-żakowska akcja jest początkiem dłuższej nagonki czy to tylko dwóch medialnych prostytutków umówiło się, że razem walną w to samo miejsce.
        • indeed4 Re: E tam nagonka - pogrom 21.05.12, 16:15
          > dwóch medialnych (...) umówiło się, że razem walną w to samo miejsce

Na to wygląda, ale w tym wypadku tą drugą (niebywale inteligentną) osobą, której najwyraźniej bardzo zależy na generowaniu postaw i nastrojów antysemickich w Polsce wspólnie z Lisem, nie jest Żakowski.
        • simera16 Re: E tam nagonka - pogrom 21.05.12, 18:00

> Nie chodzi o antysemityzm, leminżyco, tylko o to, czy ta dzisiejsza liso-żakows
          > ka akcja jest początkiem dłuższej nagonki czy to tylko dwóch medialnych prostyt
          > utków umówiło się, że razem walną w to samo miejsce.
          >
          Celnie walnęli jak widać...
    • tornson Powinieneś się leczyć. 21.05.12, 14:13
    • zaplutykarzelreakcji2 Michnik im wierszówkę zapłacił 21.05.12, 14:17
      i tyle.
      • simera16 Re: Michnik im wierszówkę zapłacił 21.05.12, 18:01
        A tobie kto... Kobylański?
    • obraza.uczuc.religijnych Biznes smoleński poczuł się zagrożony 21.05.12, 15:21
      że zastępczy temat katastrofy smoleńskiej zejdzie na drugi plan i kokosy się zmniejszą.
    • tw_wielgus Re: Nowa nagonka? 21.05.12, 17:54

>
      > Jak wszystkie lemingi dobrze nie wiedzą, w Polsce nie ma wolnych mediów....

No to nie jestem lemingiem! W przeciwieństwie do Ciebie mój tym mały "analityczny" geniuszu.
    • tw_wielgus Re: Mam jeszcze jeden przykład o ile bardziej 21.05.12, 17:57
      znaczecy niż felietony Lisa czy Żakowskiego.

Rząd brutalnie i bezwzględnie zaatakował SKOKi! Ostatni bastion polskości, nie licząc oblężonej przez KRRiT od wielu miesięcy reduty T. Rydzyka!
    • kaczezero antysemitom wstyd? 21.05.12, 18:07
      czyzby sumienie antysemickie ruszylo was? hehehe NIKT w to nie uwierzy. Po prostu nie macie odwagi przyznac sie do swego genetycznego antysemityzmu, polacy! ale to nie zmienia faktu, ze swaiat zachodni zna was z tego i pogardza wami za wasz antysemityzm. Codziennie opisuja was i wasze uprzedzenia.
      • losiu4 Re: antysemitom wstyd? 21.05.12, 22:38
        kaczezero napisała:

> czyzby sumienie antysemickie ruszylo was? hehehe NIKT w to nie uwierzy. Po pros
        > tu nie macie odwagi przyznac sie do swego genetycznego antysemityzmu, polacy!

jakim antysemitom? że się w jakimś żydowskim czy innym móżdżku coś ubździło to wcale nie znaczy że owo "coś" ma cokolwiek wspólnego z rzeczywistością.

Pozdrawiam

Losiu
      • simera16 Re: antysemitom wstyd? 22.05.12, 05:54
        kaczezero napisała:

> czyzby sumienie antysemickie ruszylo was? hehehe NIKT w to nie uwierzy. Po pros
        > tu nie macie odwagi przyznac sie do swego genetycznego antysemityzmu, polacy! a
        > le to nie zmienia faktu, ze swaiat zachodni zna was z tego i pogardza wami za
        > wasz antysemityzm. Codziennie opisuja was i wasze uprzedzenia.
        >
        Weź przestań sr... grochem i generalizować. Zdobądź się choć na minimum obiektywizmu. W taki sposób przyjaciół w kraju nad Wisłą starozakonnym nie przysporzysz...
    • indris Umiejętność czytania ze zrozumieniem... 21.05.12, 22:35
      ...wyraźnie zanika. Tekst Żakowskiego nie jest o Polakach ale o niektórych Polakach.
    • ull_la Re: Nowa nagonka? 22.05.12, 12:47
      widać jeszcze zostało paru Polaków do ograbienia przez globalne mafie.
    • cookies9 Re: Nowa nagonka? 22.05.12, 12:55
      I Żakowski i Lis,mają -niestety- rację.Antysemityzm,w pewnych kręgach związanych z PiSem
      Radiem Maryja ma się dobrze.I nic nie szkodzi,że Maryja i Jezus byli Zydami...
      • ave.duce Re: Nowa nagonka? 22.05.12, 13:42
        cookies9 napisała:

> I Żakowski i Lis,mają -niestety- rację.Antysemityzm,w pewnych kręgach związanyc
        > h z PiSem
        > Radiem Maryja ma się dobrze.I nic nie szkodzi,że Maryja i Jezus byli Zydami...

Nic nie szkodzi, bo oni tego tak naprawdę nie przyjmują do wiadomości.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka