Gość: polak Re: WYJĄTKOWO zgadzam sie z sld;-) IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 23.06.04, 13:19 nie przypuszczalem, ze to tego kiedykolwiek dojdzie... a jednak. chetnie sie podpisze pod tym listem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wesolek Re: Młodzieżówka SLD chce zniesienia religii w sz IP: *.se.client2.attbi.com 23.06.04, 13:19 i tak trzymac niby demokracja a wszyscy musza robic jak kosciol kaze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adi Re: Młodzieżówka SLD chce zniesienia religii w sz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.04, 13:23 Co ci kościół kazał kiedykolwiek? Wytęż mózg i sobie przypomnij. Czerwoni jeszcze niedawno zmuszali do zapisywania się do partii, chodzenia na pochody 1-majowe itd. Ludzie, miarkujcie co piszecie. To, że możecie pisać cokolwiek, jest zasługą m.in. Kościoła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lava Re: dzieci chodzą na religię pod presją sąsiadów IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.06.04, 13:25 Nigdy bym nie posłał dzieci na religię, jednak muszę, bo jak nie chodziły, to inne dzieci, zapewne inspirowane przez katolików, wołały na moje dzieci: "żydy". Podziwiam moich znajomych, którzy nie poddali się presji i będąc niewierzącymi po prostu nawet nie ochrzcili dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: halina Re: dzieci chodzą na religię pod presją sąsiadów IP: *.tele.pw.edu.pl 23.06.04, 13:53 Ludzie bez honoru poddają się każdej presji. Pamiętam wielką radość, kiedy z zimnej salki katechetycznej religię przeniesiono do szkoły. Wolność polega na tym by z niej umieć korzystać. Na lekcjach religii nikt nie uczy zabijać, nikt nie uczy zła. Być może, gdyby lekcje religii były w ramach zajęć nadprogramowych, Pan/Pani wysłał by je na lekcje z pobudek snobistycznych ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Goran Re: Młodzieżówka SLD chce zniesienia religii w sz IP: *.ct.com.pl 23.06.04, 13:26 A ja nie chcę płacić na młodzieżówkę SLD a muszę, bo partie dostają forsę z moich podatków. Z jakiej racji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ziggy Re: Młodzieżówka SLD chce zniesienia religii w sz IP: 5.3.1R* / *.tru.com 23.06.04, 13:51 To mysl ze placiz na LPR, Samoobrone lub PO. A jesli na zadna partie nie chcez dac kasy to daj mi na wprowadzenie mojej dyktatory. Wtedy nie bedziesz placil na zadne partie lub koscioly a tylko na moja wladze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Goran Re: Młodzieżówka SLD chce zniesienia religii w sz IP: *.ct.com.pl 23.06.04, 14:06 To ty sobie myśl, że plącisz na geografię i fizykę, a nie na religię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ziggy Re: Młodzieżówka SLD chce zniesienia religii w sz IP: 5.3.1R* / *.tru.com 23.06.04, 14:14 Ja nie place, mieszkam w normalnym kraju a nie w zakonie pierdolnikow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reakcjonista Maładcy,Millerjugend! Ale co racja, to racja... IP: 194.181.190.* 23.06.04, 13:27 jw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 Wygonić z Polski katoli i komuchów IP: *.comnet.krakow.pl 23.06.04, 15:09 Polska dla normalnych ludzi ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: QWAS Re: Wygonić z Polski katoli i komuchów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.04, 15:35 Hmmm, w takim razie ciekawe co ty tu jeszcze robisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaplutykarzełreakc Komsomolcy-dobrowolcy,Millerjugend-maładcy!Ale co IP: 194.181.190.* 23.06.04, 13:35 racja, to racja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 Zaskarżyć Polskę do Trybunału o przymus religijny IP: *.comnet.krakow.pl 23.06.04, 13:36 precz z konkordatem ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty Re: Zaskarżyć Polskę do Trybunału o przymus relig IP: 213.241.75.* 23.06.04, 13:42 przecz z nauką religi w szkolach, prezc z czarną mafią niech zyja o sychym chlebie i wodzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzierzynski Bolszewickie świnie! IP: 212.87.232.* 23.06.04, 13:48 Proponuję tym bolszewickim świnią (właściwie to szkoda obrażać świń) wyjechac do Korei Płn.Koreański przywódca zrobi z nimi to samo co Stalin zrobił z komunistami niemieckimi, wywalonymi przez Hitlera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miłosierdzie Re: Bolszewickie świnie! IP: 80.244.134.* 23.06.04, 13:57 Teraz się musisz wyspowiadać ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sentencius apage IP: *.introweb.nl 23.06.04, 14:01 Gość portalu: Miłosierdzie napisał(a): Teraz się musisz wyspowiadać ja juz mu udzielilem rozgrzeszenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mussolini katofaszystowscy dyktatorzy IP: 5.5R3D* / *.inter.net.il 23.06.04, 15:02 moi ludzie . Trzymac za morde holote przy pomocy krzyza ! Jak nie to do gazu,qrwa ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiecman Re: Katolickie świnie ! IP: *.comnet.krakow.pl 23.06.04, 15:04 proponuję wywieźć do Watykanu, tą gangrenę społeczeństwa europejskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel Re: Katolickie świnie ! IP: *.bund.de 23.06.04, 15:12 Gość portalu: kiecman napisał(a): > proponuję wywieźć do Watykanu, tą gangrenę społeczeństwa europejskiego, a sprowadzic na ich miejsce fundamentalistow islamskich, ktorzy dobiora sie do d... roznym kiecmanom! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Katolickie świnie ! IP: *.com.pl / *.zetosa.com.pl 23.06.04, 18:34 to nich juz zostana fundamentalisci z krzyzem w reku? moze tak dla rownowagi troche tych, troche tych i zaraz pokaza co oznacza milosierdzie i wyryte w glazach tezy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgrrredziol do dzierzynskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.04, 16:17 Bolszewicy wyrzynali czarna sotnie Watykanu i prawoslawia ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: po co jątrzyć Re: Zaskarżyć Polskę do Trybunału o przymus relig IP: *.mech.pw.edu.pl 23.06.04, 13:48 Nie ma przymusu! Można wybrać Etykę. Jezeli decydujesz się na religię wbrew swoim poglądom, to jesteś śmierdzielem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mp Re: Zaskarżyć Polskę do Trybunału o przymus relig IP: 212.244.249.* 23.06.04, 15:04 Ja w swojej szkole nie miałem wyboru, bo Etyki nie wprowadzili. A na Religię to i tak chodziło co najwyżej kilka osób, chociaż zapisana była prawie cała klasa. Po prostu szkoda było czasu na słuchanie niektórych bzdur. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mp Re: Zaskarżyć Polskę do Trybunału o przymus relig IP: 212.244.249.* 23.06.04, 15:06 Po prostu trzeba było mieć ocenę na świadectwie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: belfer etyka w szkole??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.04, 16:23 Pracowalem w szkolach roznego typu i poziomu nauczania, na pelnym i niepelnym etacie i od "powrotu" religii do szkoly i nie bylo w ZADNEJ przedmiotu "etyka". SLD to obca mi formacja. Mimo wszystko jestem za religia przy parafiach, oplacaniem szamanow z kasy parafii, opodatkowaniem kosciolow od wszystkich nieruchomosci i "interesow". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m piekne ale IP: *.com.pl / *.zetosa.com.pl 23.06.04, 18:37 niemozliwe do spelnienia przez najblizsze 10 lat a moze i 110 w tym kraju gdzie BOGIEM jest PAPA utrwalony w tysiacach rzezb i setkach tysiecy nazw a ludzie odprawiaja egzorcyzmy szeptajac czesc prawdy do uszka mezczyznom w sukienkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yukie hmm... IP: *.nat-pool.uoi.gr 23.06.04, 13:48 powiem tak: a) oczywiscie jest to temat zastepczy, nie ma sie co oszukiwac - bezrobocie szaleje, dziura budzetowa jak byla tak jest, wkracza zagraniczny kapital - polski przemysl dogorywa, idac duuuzo dalej: strach wyjsc w nocy na ulice, w szpitalu zamiast leczyc, to wrecz odwrotnie, rodzice zabijaja dzieci i konserwuja je w beczkach jak przetwory na zime - PARANOJA. b) a jesli chodzi o sama religie w szkolach - jestem za tym by wrocila do kosciola. przeciez nauczanie religii w szkole (pomijajac fakt, ze JEST narzuceniem konretnej wiary) nie ma tego klimatu, atmosfery, co w malych przykoscielnych salkach. chodzilam na taka szkolna religie w liceum - kazda lekcja konczyla sie na dyskusji o aborcji, a alternatywy w postaci etyki nie bylo. poza tym - oceny z religii?! ludzie, niby co tutaj oceniac?! i prawda jest, ze religioznawstwo, lub tez filozofia bylaby calkiem sensownym rozwiazaniem (plus religia we wlasnym zakresie). c) lepiej jednak by bylo bysmy sie skupili na powazniejszych problemach -> patrz a) pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Abaddon Re: hmm... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.04, 13:51 Masz rację. Ale religię jako przedmiotw szkole należy zlikwidować. Wiara to wolny wybór każdego człowieka, nie można niczego narzucać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ...mmh Re: hmm... IP: *.mech.pw.edu.pl 23.06.04, 13:55 Czy Twój list jest obiektywny? Sam piszesz, że do wyboru jest etyka. A ten potworny przykład z mordercami swoich dzieci jest stanowczo nadużywany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yukie Re: hmm... IP: *.nat-pool.uoi.gr 23.06.04, 14:29 a) oczywiscie, ze jest to moja subiektywna opinia i nie mam zamiaru udawac, ze jest inaczej, ale chyba po to jest forum, zeby takie opinie wyrazac. b) przeczytaj jeszcze raz to co napisalam: "alternatywy w postaci etyki nie bylo" (NIE bylo) c) jasne, ze przyklady ktore podalam sa potworne i naduzywane, ale najgorsze jest to, ze nie sa odosobnionymi przypadkami - nie raz, nie dwa razy sie tak stalo, wiec warto by bylo zastanowic sie nad tym jak rozwiazac takie problemy. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek BARDZO sensowna propozycja IP: 82.164.177.* 23.06.04, 14:45 popieram. Wojtek Hubert Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JCK Re: Zaskarżyć Polskę do Trybunału o przymus relig IP: *.biol.us.edu.pl 23.06.04, 14:23 Jaki przymus??? Bo ja slub mam, dziecko w szkole, i to bez udzialu "czarnych" i nikt mnie do niczego nie zmuszal i nie zmusza. PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej LUDZIE,CZY WY NIE MACIE POWAZNIEJSZYCH IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 23.06.04, 15:25 problemow? Smarkacze z SLD wciagaja Was w ideologiczna szarpanine, chcac odwrocic uwage od prawdziwych klopotow. Kraj sie na pysk wali, czego sie nie dotkniesz, nie dziala, a Wy uzdrawianie panstwa od wyrzucenia religii ze szkol chcecie zaczynac? dobrze czy zle, to NIE JEST DEBATA NA OBECNE CZASY! Moze by wpierw wyrzucic tysiace nierobow z roznorakich cieplych posadek, ograniczyc rozpasany tryb funkcjonowania chociazby ZUS czy NFZ, agencji rzadowych, tysiecy zastepcow np. jednego prezydenta miasta itd, itp; tutaj bysmy naprawde niezle zaoszczedzili. Ja juz MAM DOSYC placenia na nic nie wartych "fachowcow", jak sie pozniej okazuje, zlodzieji bez honoru, dbajacych tylko o wlasna skore. Szkoda, ze o tym "mlodziezowka" SLD nie wspomina. TCHORZE. o Kosciele, aborcji, gejach debatuja od lat, a problem pojawia sie zawsze, gdy sie chce uwage narodu od wszech i wobec panujacej biedy i zgnilizny moralnej odwrocic. Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek3 Kościół Katolicki charytatywny i III RP wspomaga!! 23.06.04, 13:54 Ja, ksiądz Boguchwał i nasze podwórkowe kółko różańcowe modlimy się za naszych kochanych kapłanów i katechetów, którzy są przygnębieni i bez pieniędzy wykonują swoją ciężką pracę, Cóż to jest: < te marne 100 mil z funduszu Kościelnego. < te 170 tyś ha ziemi ( przyszłe dopłaty z UE ) < te 560 mil dla katechetów ( rocznie ) < ten 1miliard na wypłaty kapelanom wszystkich branż zawodowych ( również zatrudnionych księży i zakonnych na etatach państwowych ). < te zwolnienia podatkowe od działalności gospodarczej Kościoła Katolickiego ( od sumy około 7miliardów ) < te zwolnienia z opłat celnych. < Cały bursztyn Bałtyku. < Subwencje z kasy państwowej i samorządowej na różne cele. <Te utrzymywane z państwowej kasy wydziały Teologiczne na Uniwersytetach. Głęboko wierzymy jak i oni, prawi i życzliwi, tkwiący w swej upartej nadziei że kiedyś im się polepszy za tę ciężką posługę w imię miłości Bożej, a nagrodą będzie śpiew niebiański w domu Księdza Emeryta ( utrzymywanego z państwowej kasy ). PS Dziękujemy za nowe różańce anonimowemu darczyńcy. Podejrzewamy o ten szlachetny czyn o Tadeusza i w dniu ojca naszego kochanego najserdeczniejsze życzenia mu składamy. Żałujemy bardzo że rodzicielka jego nie została dziewicą na wieki. Chociaż jesteśmy przekonani że o Tadeusz jest nam dany przez opaczność Bożą. Modlimy się o 50 lekcji religii tygodniowo w szkołach wszystkich. Amen. Wszelkie prawa zastrzeżone. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mi Rzeczywiscie musi to być MŁODZIEZÓWKA! IP: 212.244.77.* 23.06.04, 14:02 Rzeczywiście młodzieżówka. Pewnie zbuntowani nastolatkowie. Ludzie z dziecmi w zyciu nieczego takiego by nie wymyslili. Nawet niewierzący i wojujacy z Kościołem posyłaja dzieci do szkól. Dlatego chodzi na religie ok .90 % dzieci, mimo ,ze praktykujacych katolików w Polsce jest 40%. Bo najlepiej zwalic wychowanie swoich dzieci na katechetów. Niech oni sie użeraja z dziecmi kiedy rodzice nie dają rady... TAK TO PRAKTYCZNIE WYGLADA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Błażej kucharski Rozliczcie swoje afery IP: *.crowley.pl 23.06.04, 14:35 Najpierw rozliczcie swoich kolegów z partii, i tam szukajcie oszczędności, a dopiero później w szkolnictwie. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaplutykarzełreakc Naprzód,Mło-dzieży świata! Nie zna granic ni.... IP: 194.181.190.* 23.06.04, 13:57 kondomów pieśni zew, pieśni zew, pieśni zew,... ;)- za młodzi, nie znają tej piosneczki. Ale co racja, to racja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adi Re: Naprzód,Mło-dzieży świata! Nie zna granic ni. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.04, 13:59 Cóż za erudycja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maniek Brawo! IP: *.47.30.61.isp.tfn.net.tw 23.06.04, 13:59 Popieram! Niech za kościelną indoktrynację płaci sam kościół i to z dala od szkół państwowych! Religia w szkołąch to jedna z największych afer III RP - to przyklad jak państwo, które ma byc niezależne od kościola, poddaje sie dyktatowi purpuratów. Precz z religią w szkołąch państwowych! Nie za moje podatki! Koniec z wciskaniem dzieciom bajęd o Panu Bogu, Pani Bozi, Panu Jezusku, aniołkach, diabłach, piekle i tego całego śmiecia, jakie wymyslili żydowscy pastuszkowie ponad dwa tysiące lat temu. Odpowiedz Link Zgłoś
yossarian18 Temat zastępczy!!! 23.06.04, 14:12 Byłem w niedzielę na Mszy Św. i czytano list Episkopatu. Była tam mowa o różnych tematach zastępczych, typu aborcja. Zniesienie religii w szkołach to kolejny taki temat. Jak panowie z Sojuszu Ledwo Dyszących są tacy wrażliwi społecznie to niech zaczną mówić o tym co trzeba zrobić, aby zmniejszyć bezrobocie i walczyć z biedą i bezdomnością. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adi Re: Temat zastępczy!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.04, 14:28 Aborcja to temat zastępczy w kościele? A co, ksiądz miał mówić o gospodarce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel Re: Brawo Maniek! IP: *.bund.de 23.06.04, 15:26 Gość portalu: Maniek napisał(a): (...)bajęd o Panu Bogu, Pani Bozi, Panu Jezusku, aniołkach, diabłach, pie > kle i tego całego śmiecia, jakie wymyslili żydowscy pastuszkowie ponad dwa tysi > ące lat temu. No wlasnie , Maniek! Dwa tysiace lat temu jacys pastuszkowie cos tam wymyslili i ciagle to istnieje, a wedlug niektorych, jest nawet piekne i czlowiekowi do zrozumienia samego siebie bardzo potrzebne! Ciekawe, czy ktos za dwa tysiace lat wspomi cos o pewnym ( niepastuszku)Manku, ktory sprytnie rozszyfrowal najwieksza afere III RP ?... Pozdro. Pawel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maniek Zadbała o to Inkwizycja IP: *.47.30.61.isp.tfn.net.tw 23.06.04, 15:47 Gość portalu: Pawel napisał(a): > Dwa tysiace lat temu jacys pastuszkowie cos tam wymyslili > i ciagle to istnieje, Istnieje, bo zadbali o to w swoim czasie mordercy z mieczami w rękach, wszelkiej maści krzyżowcy, Inkwizycja, stosy itd itp Dziś rolę morderców z mieczami przejęli właśnie politycy - zdrajcy Narodu Polskiego, któzy oddają państwo we władanie największej organizacji przestępczej wszechczasów. > a wedlug niektorych, jest nawet piekne i czlowiekowi do > zrozumienia samego siebie bardzo potrzebne! Problem sie zaczyna, gdy dochodzi do prób realizacji bajęd pastuszków sprzed 2k lat we współczesnym świecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p28 Re: Młodzieżówka SLD chce zniesienia religii w sz IP: *.proxyplus.cz / 213.17.208.* 23.06.04, 14:05 piękny pomysł. religia powinna być poza szkołą. to nie jest przedmiot szkolny!!!. religia powinna wrócić do salek katechetycznych, tam przynajmniej chodziliby na nią ci którzy chcą. tak to przynajmniej wyglądało kiedyś. tylko jest jeden problem. mamy podpisany konkordat i generalnie związane ręce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Abaddon To proste. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.04, 14:10 Należy konkordat olać. Bo niby co kler może zrobić? Jak to mawiał Stalin "Ile dywizji ma papież?" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: halina Re: To proste. IP: *.tele.pw.edu.pl 23.06.04, 14:16 Dzięki papieżowie byli komuniści nie zawiśli na szubienicach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Abaddon A szkoda. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.04, 14:19 Właśnie m.in. dlatego nie lubię papieża. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel Re: A gdzie sa dywizje Stalina? IP: *.bund.de 23.06.04, 15:38 Gość portalu: Abaddon napisał(a): Jak to mawiał Stalin "Ile dywizji ma papież?" Po 1-sze: Ciekawy jestem, czy Stalin jeszcze ciagle zadaje takie pytania z miejsca, w ktorym sie prawdopodobnie znajduje? (to naturalnie zart!) Po 2-gie: Stalina, jego nastepcow, jego dywizje, jego dialektyczna ideologie-religie komunistyczna historia wyrzucila na smietnik, a papiez bez dywizji istnieje, jest niepodwazalnym autorytetem moralnym, "mocarni" tego swiata ustawiaja sie do niego w kolejce, a z jego zdaniem i opinia licza sie wszyscy od Szarona do Arafata, od Buscha do Fidela Castro... A ile dywizji ma Abaddon? Pozdro. Pawel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czech W końcu ktoś broni Kk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.04, 14:05 I mają rację. Kościół katolicki przegrał ogromną sprawę - przyciągania młodzieży do kościoła. Doprowadził do spowszednienia tego, co było cotygodniową przygodą. Jakkolwiek to rozumieć. Chyba już to zrozumiał. Tylko jak wycofać się z tego klopsu? Może młodzieżówka SLD im w tym pomoże? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majcher Debilna młodzież z SLD IP: *.lubzel.com.pl 23.06.04, 14:07 "I kto to mówi" chciałoby się powiedzieć. Najwięksi zjadacze podatków dbają o podatnika. Ja jako podatnik protestuję przeciwko finansowaniu z moich pieniędzy takich SLDurni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normalny Re: Młodzieżówka SLD chce zniesienia religii w sz IP: *.atr.bydgoszcz.pl 23.06.04, 14:11 Postulat jest oczywisty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaplutykarzełreakc Popularność? Nie o to chodzi. Chodzi o ratowanie.. IP: 194.181.190.* 23.06.04, 14:12 chociaż części żelaznego elektoratu, który ucieka im do tow.Leppera ;).A rozkaz ataku (wpieriod!ura!na wraga!)dał przecież tej dzielnej młodzieży tow.Dyduch, marszałek polowy. A tow. Janik (ten od negocjacji), mówi, że to nie jego sprawa, jest wewnątrzpartyjna demokracja , wiecie-rozumiecie, i wolność wypowiedzi. A że komsomolcy tak wogóle mają rację, to już zupełnie inna sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Błażej Kucharski Uczcie się moralności IP: *.crowley.pl 23.06.04, 14:24 Szanowni członkowie FMS-u, jak chcecie w przyszłości robić kariery polityczne to zacznijcie od uczęszczania na lekcje religii i uczcioe się jak żych bez grzechu i moralnie. Obawiam się że w przyszłości będzie wam tego brakować, a to nic dobrego nie wróży. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czerwiec 14 Re: Młodzieżówka SLD chce zniesienia religii w sz IP: *.iel.waw.pl 23.06.04, 14:27 Chcecie więcej marszy milczenia, "zabójstw za kibicowanie Wiśle", "zabójstw na wagarach" (to tylko dzisiejsze tytuły wiadomości), napadów na banki etc., etc. - zlikwidujcie wszystko: religię, etykę, spalcie książki, zamknijcie uniwersytety itd. Jedynym słusznym postępowaniem byłoby zlikwidowanie was i całej waszej przestępczej organizacji SLD, których to przestępstw jesteście najlepszym przykładem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mp Re: Młodzieżówka SLD chce zniesienia religii w sz IP: 212.244.249.* 23.06.04, 15:01 Czyli uważasz, że za całe zło odpowiadają niewieżący? Bo, co człowiek który chodził na Religię nie jest skłonny do robienia krzywd? Na jakim ty świecie żyjesz? Religia nie ma tu nic do rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jourdan SOJUZ LEDWIE DUPCZĄCYCH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.04, 14:27 Co to jest "lewicowa młodzieżówka"? ha ha hah hah he he Nie ośmieszajcie się. Wszyscy mogą chlapnąć takim postulatem. Zakaz aborcji, zakaz gejostwa i od razu medialny szum. Idźcie się utopcie! ILE KOSZTUJE UTRZMANIE SOJUZU LEDWIE DUPCZĄCYCH I ICH NAJNOWSZYCH MODELI SAMOCHODÓW I DLACZEGO TAK KURCZOWO TRZYMAJĄ SIĘ STOŁKÓW??? !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: steku Re: Młodzieżówka SLD chce zniesienia religii w sz IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.06.04, 14:29 a we wloszech mafia jest gleboko religijna :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obywatel Re: Młodzieżówka SLD chce zniesienia religii w sz IP: *.nsm.pl 23.06.04, 14:36 Sluszna incjatywa, potrzeba kazdemu laickiemu panstwu prawa. Precz z Ciemnogrodem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klik Re: Młodzieżówka SLD chce zniesienia religii w sz IP: *.crowley.pl 23.06.04, 14:47 Zdefiniuj proszę pojęcie "ciemnogród" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Re: Młodzieżówka SLD chce zniesienia religii w sz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.04, 14:39 Dzięki Jaruzelskiemu i Kiszczakowi mamy to co mamy.Właśnie ich nienawidzę za toże nie wydusili 60tyś opozycji, toby teraz dla nich ryngrafem Matki Boskiej posłowie składaliby hołd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek BArdzo sensowna propozycja IP: 82.164.177.* 23.06.04, 14:46 popieram Wojtek Hubert Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lewak Re: Młodzieżówka SLD chce zniesienia religii w sz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.04, 14:51 A co kogo obchodzi co chce młodzieżówka LSD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda. Re:co chce młodzieżówka SLD ? IP: *.z064220066.okc-ok.dsl.cnc.net 23.06.04, 14:51 Niech oni sie zajma redukcja bezrobocia wsrod ludzi mlodych. Jezeli rzad nie jest w stanie zapewnic ludziom zarabianie pieniedzy na utrzymanie , to niech taki rzad i taka partia da sobie spokoj. 19,6 % bezrobocie to skandal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Błażej kucharski Re:co chce młodzieżówka SLD ? IP: *.crowley.pl 23.06.04, 14:53 Popieram Magdę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: riko Re: Młodzieżówka SLD chce zniesienia religii w sz IP: 213.186.93.* 23.06.04, 14:52 napewno by chcieli lekcje złodiejstwa i łapówkarstwa od swoich starszych kolesiów;;;;;;;; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: Młodzieżówka SLD chce zniesienia religii w sz IP: 5.2.* / 217.8.167.* 23.06.04, 14:57 To sa czerwone buraki a miler to ich sekretarz jak dobrze ze znikna niedlugo ze sceny politycznej Odpowiedz Link Zgłoś