Dodaj do ulubionych

Zbydlęcenie polskiego dziennikarstwa sięgnęło

22.06.12, 06:35
szczytów himalajskich. Wojewódzki i Figurski zaliczyli chyba właśnie "koronę" w obrażaniu ludzi. Tym razem ich przygłupie i chamskie żarty kompromituja już Polskę za granicą. Obrażają juz nie tylko polskich słuchaczy ale obdzielają swoim chamstwem naszych sasiadów. Ostatnio współorganizatora wspólnie z nami Euro 2012.

Słowami polskich prezenterów, zreszta pieszczoszków aktualnie rządzącej Polską PO, wszak to Wojewódzkiemu powierzono organizację koncertu inaugurującego naszą prezydencje w UE, dotknięci zostali ostatnio Ukraińcy.

Wojewódzki mówi m.in. na antenie, że po porażce Ukrainy "zachował się jak prawdziwy Polak" i "wyrzucił swoją Ukrainkę". Figurski dodaje ze swej strony: "Ja po złości jej dzisiaj nie zapłacę" oraz "Powiem ci, że gdyby moja była chociaż odrobinę ładniejsza, to jeszcze bym ją zgwałcił".
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114881,11988773,MSZ_Ukrainy__Wojewodzki_i_Figurski_powinni_przeprosic.html
Obserwuj wątek
    • sawa.com Re: Zbydlęcenie polskiego dziennikarstwa sięgnęł 22.06.12, 06:50
      I takie bydło jest dotowane i opłacane z budżetowych pieniędzy! Figurski dostał fuchę spikera na Narodowym przy okazji Euro. Polska kultura i gościnność legła w rynsztoku i to doslownie... słownie. Szkoda słów.

Ale jaki pan taki kram. Jesli ktoś miał złudzenia że ludzie PO to formacja inteligentna i kulturalna to po raz wtóry dostaje w twarz łajnem.
      • mietowe_loczki Re: Zbydlęcenie polskiego dziennikarstwa sięgnęł 22.06.12, 08:06
        Jacy ludzie PO? Ręce opadają :)
        • kontestatorbg Re: Zbydlęcenie polskiego dziennikarstwa sięgnęł 22.06.12, 09:35
          Jak to jacy. Przecież to młodzi inteligentni z dużych miast
    • ponte_aronte przeciez tak kochacie niepoprawność polityczną 22.06.12, 08:05
      to o co chodzi?
    • mietowe_loczki Re: Zbydlęcenie polskiego dziennikarstwa sięgnęł 22.06.12, 08:05
      Problem w tym, że tylko PiS-owcy uważają ich za dziennikarzy. Ciekawostka.
      • sawa.com Re: Zbydlęcenie polskiego dziennikarstwa sięgnęł 22.06.12, 08:20
        mietowe_loczki napisała:

> Problem w tym, że tylko PiS-owcy uważają ich za dziennikarzy. Ciekawostka.

Mijasz się z prawdą. Zatrudnienie Figurskiego jako spikera na Narodowym świadczy, że to ludzie PO uważają go za fachmana...
        bo nie zaprzeczysz, że nad organizacją Euro w Polsce ma pieczę ministerstwo sportu a tym ministerstwem kieruje p. Mucha i to jej ludzie podsuwają UEFA kandydatury do tej czy innej fuchy... bardzo intratnej zresztą.
        To ministerstwo kultury albo urzędnicy p. Waltz zlecałli Wojewódzkiemu prowadzenie wielkiego koncertu inaugurujacego prezydencje Polski w UE.

To para tych hołubionych i schamiałych wesołków zesrała sie teraz po środku jednej z najważnieszych imprez, która miala poprawic nasz wizerunek za granicą.
        • mietowe_loczki Re: Zbydlęcenie polskiego dziennikarstwa sięgnęł 22.06.12, 08:31
          Powtórzę, bo chyba nie zrozumiałaś:

> > Problem w tym, że tylko PiS-owcy uważają ich za dziennikarzy. Ciekawostka
          • woda_woda Re: Zbydlęcenie polskiego dziennikarstwa sięgnęł 22.06.12, 08:49
            Sawa myśli, że taki pan, który prowadzi koncert, nazywa się dziennikarz.
          • sawa.com Re: Zbydlęcenie polskiego dziennikarstwa sięgnęł 22.06.12, 08:49
            mietowe_loczki napisała:

> Powtórzę, bo chyba nie zrozumiałaś:
            >
            > > > Problem w tym, że tylko PiS-owcy uważają ich za dziennikarzy. Cieka
            > wostka

To ty czegos nie rozumiesz i przyzwyczajona jestes chowania się za PiS.

Pójdź w ślady milościwie panujacego nam pana Prezydenta i zajrzyj do wikipedii to zobaczysz, kto to to cóś, uważa za dziennikarza... przy obu panach jak wół jest napisane "dziennikarz"

Zresztą K. Wojewódzki swoimi przemysleniami zasmieca szanowana kiedys przeze mnie "Polityke". Przestałam ja kupowac.
            • mietowe_loczki Re: Zbydlęcenie polskiego dziennikarstwa sięgnęł 22.06.12, 09:04
              Natomiast ty masz zwyczaj chowania się za PO. To, że ktoś został zatrudniony na imprezie komercyjnej nie oznacza, że jest z tą partią powiązany albo że ta partia z tą osobą się utożsamia. Ale to i tak zbaczanie z tematu. To wy, pisowcy, uważacie Wojewódzkiego za dziennikarza. Mało tego - wmawiacie ludziom, którzy się z wami nie zgadzają, że ci zostali wychowani na jego programach, że utożsamiają się z tym, co mówi, itd.
    • a74-7 Re: Zbydlęcenie polskiego dziennikarstwa sięgnęł 22.06.12, 08:22
      za podobne dowcipy zostal zawieszony w TV i radiu w UK Jonathan Ross( swietny prezenter) i Russel Brand.W UK rzecz dziala sie w 2008.
      A konedianci ze skeczami na temat "wydajnosci" Polek zostali oprotestowani na mniejsza skale ,ale zawsze warto.
      Moze by warto dac Kupie nauczke , feministki powinny glosno zaprotestowac .

• woda_woda Hipokryzja. 22.06.12, 08:54
      Może warto by zastanowić się nad treścią.

- jaki jest w Polsce stereotym Ukrainki? To tania kobieta do sprzątania na czarno.
      Może to powinno obrażać?

- " "Może zadzwonimy teraz do Murzyna", "Audycję sponsoruje warszawski oddział Ku-Klux-Klanu".
      Może warto zastanowić się nad polskim rasizmem?

- flagi w psich odchodach obrażają?
      Przecież cała Polska jest nimi usłana - to powinno obrażać.

I tak dalej.
      • m.c.hrabia Re: Hipokryzja. 22.06.12, 08:59
        i to sięgająca szczytów Himalajów .

Z mało lotnych "żartów" robi się sprawę narodową, sugerując winę Tuska.
        a jak "dziennikarz" napisze ze Prezydent jest zdrajcą to się zwie
        dziennikarstwo patriotyczne.
        • woda_woda Re: Hipokryzja. 22.06.12, 09:03
          To nie są mało istotne żarty, to raczej lustro, w jakim Polacy mogą się przejrzeć i zrobić rachunek sumienia.
          A Ukrainek nie powinny obrażać słowa tych panów tylko to, jak są w Polsce traktowane.

Tyle że podane w kontrowersyjnej formie.
      • volupte Re: Hipokryzja. 22.06.12, 09:04
        Kuba jest zbyt inteligentny , dla przeciętnego słuchacza. Widocznie wielu rozumie ich wypowiedzi wprost. Ze są chamskie to czasem moze i dobrze , bo inaczej ich drwiny z ,,naszych " przywar zostałyby niezauważone. To podobnie jak na budowie - zwrocisz grzecznie uwagę ze coś jest złe robione to , nie dotrze, a jak bluzgniesz to już będzie zrozumiałe.
        • mietowe_loczki Re: Hipokryzja. 22.06.12, 09:06
          volupte napisał:

> Kuba jest zbyt inteligentny , dla przeciętnego słuchacza.

Ja cię proszę... Nie przy śniadaniu.
        • ewalongoria Re: Hipokryzja. 22.06.12, 10:18
          Tak, tak....Kupa powiatowa jest zbyt inteligentna, zwłaszcza dla takich, jak Ty. Jak widać tylko argumenty w formie bluzgu do Ciebie przemawiają. Niby dlaczego budowlaniec, czy sprzątaczka uczciwie zarabiający na utrzymanie swoje i swojej rodziny mają być kimś gorszym niż takie pożal się Boże zboczone dziennikarzyny od siedmiu boleści, które niczego pożytecznego nie wnoszą, najwyżej demoralizują lub ośmieszają uczciwych ludzi.

volupte napisał:

> Kuba jest zbyt inteligentny , dla przeciętnego słuchacza. Widocznie wielu rozum
          > ie ich wypowiedzi wprost. Ze są chamskie to czasem moze i dobrze , bo inaczej i
          > ch drwiny z ,,naszych " przywar zostałyby niezauważone. To podobnie jak na budo
          > wie - zwrocisz grzecznie uwagę ze coś jest złe robione to , nie dotrze, a jak b
          > luzgniesz to już będzie zrozumiałe.
          • volupte Re: Hipokryzja. 22.06.12, 10:30
            Najpierw naucz sie czytać ze zrozumieniem.
      • mietowe_loczki Re: Hipokryzja. 22.06.12, 09:05
        woda_woda napisała:

> Może warto by zastanowić się nad treścią.
        >
        > - jaki jest w Polsce stereotym Ukrainki? To tania kobieta do sprzątania na czar
        > no.
        > Może to powinno obrażać?
        >
        > - " "Może zadzwonimy teraz do Murzyna", "Audycję sponsoruje warszawski oddział
        > Ku-Klux-Klanu".
        > Może warto zastanowić się nad polskim rasizmem?
        >
        > - flagi w psich odchodach obrażają?
        > Przecież cała Polska jest nimi usłana - to powinno obrażać.
        >
        > I tak dalej.

Jesteś pewna, że ich zwartoszczelinowe mózgi są w stanie to pojąć?
        • woda_woda Re: Hipokryzja. 22.06.12, 09:07
          Jestem pewna, że nie są w stanie.

Hipokrytom najtrudniej jest uderzyć się we własne piersi przecież.
          • ina2222 Re: Hipokryzja. 22.06.12, 14:12
            Ot mam taki żart dla Ciebie, taką malutką, a jakże inteligentną satyrę: ty polska kur... której nawet patykiem nikt by nie dotknął.
            Zaznaczam, że walczę tą satyrą ze stereotypem, że Polki są łatwe. Wyższe loty to były. Ciekawe jak długo to posiedzi na forum, gdzie piszą ludzie anonimowo i nie występują jako osoby znane w ogólnopolskiej stacji.
            • woda_woda Re: Hipokryzja. 22.06.12, 18:08
              ina2222 napisała:

> Ot mam taki żart dla Ciebie, taką malutką, a jakże inteligentną satyrę: ty pols
              > ka kur... której nawet patykiem nikt by nie dotknął.
              > Zaznaczam, że walczę tą satyrą ze stereotypem, że Polki są łatwe.

No cóż, każdy walczy tak, jak umie.
              Nie podejrzewam cię o to, abyś zrozumiała, o co chodziło obu panom.
      • a74-7 Re: Hipokryzja. 22.06.12, 09:06
        hipokryzja bedzie to tak dlugo dla ciebie ,dopoki nie zadzwonia do ciebie i poinformuja dla zartu ile razy przelecieli twoja corcie czy synusia , albo ile razy twoja stara na kolanach ... robila Kubie nnnoo powiedzmy podloge ...etcetera.
        Kupa Wojewodzki brnie w to hovno i zaczyna robic sie niesmaczny .
        • woda_woda Re: Hipokryzja. 22.06.12, 09:08
          a74-7 napisał:

> hipokryzja bedzie to tak dlugo dla ciebie

Nie mów za mnie z łaski swojej, OK?
      • sawa.com Re: Hipokryzja. 22.06.12, 09:12
        woda_woda napisała:

>
        > - jaki jest w Polsce stereotym Ukrainki? To tania kobieta do sprzątania na czar
        > no.
        > Może to powinno obrażać?
        >
        > - " "Może zadzwonimy teraz do Murzyna", "Audycję sponsoruje warszawski oddział
        > Ku-Klux-Klanu".
        > Może warto zastanowić się nad polskim rasizmem?
        >
        > - flagi w psich odchodach obrażają?
        > Przecież cała Polska jest nimi usłana - to powinno obrażać.
        >
        > I tak dalej.

To nie jest tłumaczenie wodo. To jest równanie w dół do rynsztoka.

Jest cos takiego jak KRRiT i uważam, ze powinna ukarać wydawcę chamstwa... i to dotkliwą grzywną, to moze odechce się jemu promowanie chamstwa.
        To po pierwsze.
        Po drugie, rzadowe agendy w żadnym razie nie powinny zlecać takim dziennikarzom prowadzenia imprez finansowanych z pieniędzy podatnika ani ich polecać.

Nigdy nie doczekamy się etycZnego zachowania dziennikarzy, prezenterów etc jesli będziemy przyzwalać na takie zachowania i wręcz promowania ich
        • woda_woda Re: Hipokryzja. 22.06.12, 09:15
          sawa.com napisała:

> To nie jest tłumaczenie wodo.

Uzasadnij to, że nie jest nieprawdą jakoby część Polaków w taki sposób traktowała Ukrainki, "murzyn" nie był wyśmiewany w dowcipach a Polska nie była zasłana psimi odchodami.

Wtedy odszczekam.
          • mietowe_loczki Re: Hipokryzja. 22.06.12, 09:16
            No i masz czarno na białym, że nie zrozumieją. Co było do udowodnienia.
            • woda_woda Re: Hipokryzja. 22.06.12, 09:18
              To, niestety, jest kwestia mentalności, nie złej woli - myślę.

Dulszczyzna trzyma się dobrze.
              • woda_woda I na koniec. 22.06.12, 09:26
                Za co ludzie tacy, jak sawa nienawidzą tych panów?
                Ano za to, że brutalnie obnażają paskudne cechy rodaków.
                Te paskudne cechy jakoś im nie przeszkadzają, ale ich obnażanie - już tak :)
              • sawa.com Re: Hipokryzja. 22.06.12, 09:31
                woda_woda napisała:

> To, niestety, jest kwestia mentalności, nie złej woli - myślę.
                >
                > Dulszczyzna trzyma się dobrze.

O bardzo przepraszam, dulszczyzne to wy hołubicie.

Żyje w środowisku w którym Ukrainki, Ukraincy też, są zatrudniani. Sa to zazwyczaj wyksztalceni i inteligentni ludzie i to co ta rozbestwiona swołocz powiedziała na antenie wcale nie jest powszechne w Polsce.
                Byc moze jest to powszechne w twoim srodowisku. Środowisku mietowych loczków... ale na pewno nie moim.
                • mietowe_loczki Re: Hipokryzja. 22.06.12, 09:36
                  Dulszczyzna ma się dobrze. Nie znam żadnej rodziny, która zatrudnia Ukrainki, no ale ty wiesz lepiej. Ja na co dzień widzę wasze nienawistne komentarze pod adresem naszych sąsiadów zza wschodniej granicy. Widać, że ciebie rażą tylko te wypowiadane przez twoich mentalnych oponentów.
                  • sawa.com Re: Hipokryzja. 22.06.12, 09:38
                    mietowe_loczki napisała:

> Dulszczyzna ma się dobrze. Nie znam żadnej rodziny, która zatrudnia Ukrainki, n
                    > o ale ty wiesz lepiej. Ja na co dzień widzę wasze nienawistne komentarze pod ad
                    > resem naszych sąsiadów zza wschodniej granicy. Widać, że ciebie rażą tylko te w
                    > ypowiadane przez twoich mentalnych oponentów.

Jakie wasze?! Pokaż mi jeden mój taki komentarz? Nie wciskaj mnie w szeregi kiboli... bo nie mam z nimi nic wspolnego
                    • mietowe_loczki Re: Hipokryzja. 22.06.12, 09:44
                      Wasze = zwolenników PiS. Wydawało mi się, że to jest oczywiste. Wrzucam cię do jednego wora, bo nie widziałam, żebyś kiedykolwiek protestowała, kiedy alfa, gołda, homo, etc. oskarżali Rosjan o przeprowadzenie zamachu albo kiedy ten Niemiec z Monachium źle mówi tu na forum o Polakach.
                    • volupte Re: Hipokryzja. 22.06.12, 10:10
                      Nie utozsamiasz sie z pisem, to czemu masz w sygnaturce tak bolszewica wypowiedz Stalina ?
                      • remez2 Re: Hipokryzja. 22.06.12, 10:13
                        volupte napisał:

> Nie utozsamiasz sie z pisem, to czemu masz w sygnaturce tak bolszewica wypowied
                        > z Stalina ?
                        Prawdopodobnie uważa, że to szalenie dowcipne.

• volupte Re: Hipokryzja. 22.06.12, 10:18
                          Chyba jako czrny humor lub pure nonsense:-)
                          • remez2 Re: Hipokryzja. 22.06.12, 10:47
                            volupte napisał:

> Chyba jako czrny humor lub pure nonsense:-)
                            W końcu jest wielu ludzi z tytułem "humoris causa".

• sawa.com Re: Hipokryzja. 22.06.12, 10:28
                        volupte napisał:

> Nie utozsamiasz sie z pisem, to czemu masz w sygnaturce tak bolszewica wypowied
                        > z Stalina ?

Masz rację, musze zmienic sygnaturke. Myslę o tym od jakiegoś czasu. Nie moge sie zdecydować czym ja zastapić...

Mnie tez już ten cytat ze Stalina przestał śmieszyć... Nie rozumiem jednak dlaczego to miałoby mnie utożsamiac z PiSem. Owszem bronie czasem opozycji szczególnie wtedy, kiedy jest atakowana w chamski sposób. Nie podobają mi się także czasem chamskie wypowiedzi róznej maści fundamentalistów PiSowskich... ale zazwyczaj dostają oni taki odpór, ze moje oburzenie byloby i tak niesłyszalne.
                        • mietowe_loczki Re: Hipokryzja. 22.06.12, 10:31
                          Nie utożsamiam się z PiS-em. Chyba że przyjdą wybory i trzeba Polskę ratować przed postkomunistyczną zarazą. Wtedy oddaję swój głos na PiS. Ale tylko wtedy ich popieram. Normalnie się z nimi nie utożsamiam. Powiem więcej - nie lubię ich, ale przychodzi taki moment raz na cztery lata, kiedy na nich głosuję. Ale tylko wtedy.

WIĘC, Z ŁASKI SWOJEJ, PRZESTAŃCIE MNIE, DO CHOLERY, UTOŻSAMIAĆ Z PiS-em!!!

:D

• volupte Re: Hipokryzja. 22.06.12, 10:54
                            I przy każdych wyborach przez chwile jesteś pisakiem :-) . To tak jak ten Żyd któremu w szabat nie wolno żadnej pracy wykonywać , ale jak zobaczył , w szabat na chodniku 100zl, to tak sie intensywnie modlił , ze wokół niego zrobił sie czwartek i mógł już te 100zl podnieść :-)
                        • volupte Re: Hipokryzja. 22.06.12, 10:38
                          Poglądy i wypowiedzi ,,twardych" pisowcow są tak bolszewickie ze ta sygnaturka w ten nurt sie wpisuje, ale być moze traktowalas to jako żart , trochę ponury , ale jednak.:-)
          • woda_woda Poprawka 22.06.12, 09:17

> Uzasadnij to, że jest nieprawdą jakoby część Polaków w taki sposób traktowa
            > ła Ukrainki, "murzyn" nie był wyśmiewany w dowcipach a Polska nie była zasłana
            > psimi odchodami.
            >
            > Wtedy odszczekam.
      • mietowe_loczki Re: Hipokryzja. 22.06.12, 09:15
        Dorzuć do tego to, że na co dzień ci sami ludzie nie szczędzą sobie żadnej okazji do wyrażenia pogardy wobec naszych sąsiadów zza wschodniej granicy. Mało tego - wyją z radości, kiedy np. rosyjski kibic idący na mecz zostaje napadnięty i brutalnie pobity.
      • hummer Jak ze stereotypami walczą Czesi. 22.06.12, 09:26
        woda_woda napisała:

I formą.

Też u nich mamy opinię dzikiego, wschodniego ludu.

www.ceskapozice.cz/zahranici/evropa/vratislavska-lekce-fandeni
        poniżej tłumaczenie strony google
        tiny.pl/hlqlq
        i polska wersja walki ze stereotypami.
        www.tvn24.pl/obraza-ponizenie-protest-msz-ukrainy,260064,s.html
        Nie widzisz różnicy? Ale miast pitolić z Warszawy trzeba się ruszyć gdzieś i zdać relację.
        A tak wyszło to co wyszło.
    • volupte Re: Zbydlęcenie polskiego dziennikarstwa sięgnęł 22.06.12, 08:58
      Hipokryzja. Ciekawe czy nie rechoczesz przy niewybrednych kawalach o Żydach , ruskich , murzynach itp. To co W i F zaprezentował , to chamskie żarty , ale żarty .
      • remez2 Re: Zbydlęcenie polskiego dziennikarstwa sięgnęł 22.06.12, 09:27
        volupte napisał:

> Hipokryzja. Ciekawe czy nie rechoczesz przy niewybrednych kawalach o Żydach ,
        > ruskich , murzynach itp. To co W i F zaprezentował , to chamskie żarty , ale żarty .
        Obawiam się, że z tej wymiany zdań zrodzi się określenie - kulturalny cham.

• volupte Re: Zbydlęcenie polskiego dziennikarstwa sięgnęł 22.06.12, 09:33
          Niezły oksymoron:-)
          • hummer Re: Zbydlęcenie polskiego dziennikarstwa sięgnęł 22.06.12, 09:43
            volupte napisał:

> Niezły oksymoron:-)

Raczej kwas.
            Kilka dni temu na innym forum była dyskusja o czeskim sposobie walki ze stereotypami (opinii nie mamy najlepszej w Czechach, jako Polska).
            Otóż czeski dziennikarz przyjechał do Polski, a po powrocie napisał artykuł, w którym przejechał się po Czechach. I o dziwo wywołał w Czechach chwile zamysłu.

Jaką chwilę refleksji chciał wywołać Wojewódzki, poza rechotem co poniektórych?
            • volupte Re: Zbydlęcenie polskiego dziennikarstwa sięgnęł 22.06.12, 10:00
              Forma jest adekwatna do środków. Niech W jedzie na Ukrainę i napisze o niej artykuł i zobaczymy czy na tyle pozytywne będzie miał wrażenia , ze obali te stereotypy.
    • dr.krisk Poczciwa kobiecino.... 22.06.12, 09:40
      A od kiedy to Wojewódzki i Figurscy są dziennikarzami????
      Oświecę cię - nie każdy osobnik pojawiający się w mediach to dziennikarz :)
      • hummer By być bardziej dokładnym 22.06.12, 09:44
        dr.krisk napisał:

> A od kiedy to Wojewódzki i Figurscy są dziennikarzami????
        > Oświecę cię - nie każdy osobnik pojawiający się w mediach to dziennikarz :)

To mało, który polski dziennikarz jest dziennikarzem. Pieniądze nie śmierdzą.
      • obraza.uczuc.religijnych Re: Poczciwa kobiecino.... 22.06.12, 09:45
        No jak to? Błaszczak to nie dziennikarz?
      • remez2 Re: Poczciwa kobiecino.... 22.06.12, 09:52
        dr.krisk napisał:

Ciekawy pomysł. Tyle, że niczego nie załatwiający.

• sawa.com Re: Poczciwa kobiecino.... 22.06.12, 09:54
        dr.krisk napisał:

Jasne. Nie każdy dr jest doktorem...czasem doktorzyną, żartownisiem i owszem.
        • dr.krisk Jasne. 22.06.12, 10:03
          Według ciebie każdy kto ględzi w radio to dziennikarz????
          • ewalongoria Re: Jasne. 22.06.12, 10:29
            Masz rację, to nie dziennikarze, to zboczone du...ki.

dr.krisk napisał:

> Według ciebie każdy kto ględzi w radio to dziennikarz????
    • a74-7 Re: Zbydlęcenie polskiego dziennikarstwa sięgnęł 22.06.12, 10:03
      a tu maly przyklad w wersji soft co Anglicy mysla o polskich dziewczynach .
      www.youtube.com/watch?v=cwV5xYDe74k&feature=related.
      fajnie ,nie ?
      • remez2 Re: Zbydlęcenie polskiego dziennikarstwa sięgnęł 22.06.12, 10:12
        a tu maly przyklad w wersji soft co Anglicy mysla o polskich dziewczynach .
        To jest nadużycie, które trudno usprawiedliwić.
      • volupte Re: Zbydlęcenie polskiego dziennikarstwa sięgnęł 22.06.12, 10:14
        I co ? Nie wzięło sie to z tego ze są trudne i nieprzystepne :-)
        • a74-7 Re: Zbydlęcenie polskiego dziennikarstwa sięgnęł 22.06.12, 10:33
          acha,trudne i nieprzystepne :-D
    • adalberto3 Wskazana profilaktyczna kastracja obu ... 22.06.12, 10:08
      ... osobnikow. Na poczatek moze byc farmakologiczna.
      • volupte Re: Wskazana profilaktyczna kastracja obu ... 22.06.12, 10:20
        Migdalkow, języków , bo jajami nie mówią ?
        • adalberto3 Re: Wskazana profilaktyczna kastracja obu ... 22.06.12, 10:51
          Ale chca gwalcic. Obnizenie popedu wplynie tez pozytywnie na formulowanie mysli w lepetynach obu panow.
          • volupte Re: Wskazana profilaktyczna kastracja obu ... 22.06.12, 10:56
            Radykalny rewolucjonista jesteś , no ,no.:-)
    • erte2 Re: Zbydlęcenie polskiego dziennikarstwa sięgnęł 22.06.12, 10:11
      Fakt, żarty dosyć niewybredne. Taki zdrowy, ludyczny humor, w sam raz kwalifikujący ich do elektoratu PiS-u (tak więcej na poziomie suskiego, rydzyka czy pięty).
    • calun_torunski jak w Polsce traktuje sie Ukraincow 22.06.12, 10:17
      wlasnie sie co nieco dowiedzialem - w jednej ukrainskiej rodzinie w ciagu ostatnich dwoch miesiecy:

1. osoba wziela 500 PLN za zaproszenie i przestala sie odzywac

2. za miesiac ciezkiej pracy zatrudniajacy wyplacic 700 PLN - mniej 1/3 tego na co sie umawial

• mietowe_loczki Re: jak w Polsce traktuje sie Ukraincow 22.06.12, 10:25
        Jak ŚMIESZ podawać przykłady, które zburzą sawie całą jej teorię?
        • zapijaczony_ryj Łociec Rydzyk też ma przeprosić? 22.06.12, 10:59
          Murzyna za niedomytego?
          • volupte Re: Łociec Rydzyk też ma przeprosić? 22.06.12, 11:01
            I na dodatek to bl chyba kleryk.
        • obraza.uczuc.religijnych Re: jak w Polsce traktuje sie Ukraincow 22.06.12, 11:05
          Co za chamstwo Wojewódzkiego i Figurskiego że tak traktują Ukraińców!!
          • volupte Re: jak w Polsce traktuje sie Ukraincow 22.06.12, 11:20
            Konkretniej , to ukraińskie gosposie.
      • volupte Re: jak w Polsce traktuje sie Ukraincow 22.06.12, 10:59
        To nie reguła . Oszusci są po obu stronach , ale oni w tej sprawie są na gorszej pozycji , bo nie maja sie gdzie poskarżyć, a tacy są najczęściej oszukiwani , bo bezkarnie.
    • mietowe_loczki żal żal po stokroć 22.06.12, 11:13
      Ech wy wszyscy żałośni pisowcy/uprowcy pałający świętym oburzeniem. Nagle wam zaczął przeszkadzać problem poniżania kobiet i obrażania innych narodowości? Od kiedy?
      • obraza.uczuc.religijnych Re: żal żal po stokroć 22.06.12, 11:19
        Nie podoba im się najwyraźniej walka Figurskiego i Wojewódzkiego z lewacką, jewropejską politpoprawnością.
        • boblebowsky Re: żal żal po stokroć 22.06.12, 11:22
          obraza.uczuc.religijnych napisał:

> Nie podoba im się najwyraźniej walka Figurskiego i Wojewódzkiego z lewacką, jew
          > ropejską politpoprawnością.

Sugerujesz że panowie wypełniają właśnie jakąś niezwykle istotną misję? Moim zdaniem konserwują tylko swój wizerunek skandalistów z tytułu którego czerpią profity.
          • obraza.uczuc.religijnych Re: żal żal po stokroć 22.06.12, 11:26
            Oni tak jak Sakiewicz są idealistami.
        • a74-7 Re: żal żal po stokroć 22.06.12, 13:46
          > Nie podoba im się najwyraźniej walka Figurskiego i Wojewódzkiego z lewacką, jew
          > ropejską politpoprawnością.
          to by tlumaczylo Kupe : on jeszcze w jewropce siedzi ,nie w Europie :-D
          • obraza.uczuc.religijnych Re: żal żal po stokroć 22.06.12, 13:55
            To zupełnie jak Michalkiewicz.
      • scoutek Re: żal żal po stokroć 22.06.12, 11:20
        mietowe_loczki napisała:

> Ech wy wszyscy żałośni pisowcy/uprowcy pałający świętym oburzeniem. Nagle wam z
        > aczął przeszkadzać problem poniżania kobiet i obrażania innych narodowości? Od
        > kiedy?

to zależne jest od tego KTO mówi
        gdyby w podobnym tonie wypowiedział się Pospieszalski to ani by nie mruknęli
        • mietowe_loczki Re: żal żal po stokroć 22.06.12, 11:53
          Kiedy Korwin-Mikke wypowiada się pogardliwie o kobietach, pieją z zachwytu. Radują się zwłaszcza jego brzydkie (nie chodzi o urodę) zwolenniczki. Te chyba jeszcze bardziej.
    • boblebowsky Dziennikarstwa??? 22.06.12, 11:15
      Zachowanie tych dwóch pajaców jest naganne, ale nie w kategorii dziennikarstwa. Szkoda że nie przeszkadza ci prawdziwe zbydlęcenie tej branży w wykonaniu Sakiewicza, Karnowskich i innych pisich "dziennikarzy"

sawa.com napisała:

> szczytów himalajskich. Wojewódzki i Figurski zaliczyli chyba właśnie "koronę" w
      > obrażaniu ludzi. Tym razem ich przygłupie i chamskie żarty kompromituja już Po
      > lskę za granicą. Obrażają juz nie tylko polskich słuchaczy ale obdzielają swoi
      > m chamstwem naszych sasiadów. Ostatnio współorganizatora wspólnie z nami Euro 2
      > 012.
      >
      > Słowami polskich prezenterów, zreszta pieszczoszków aktualnie rządzącej Polską
      > PO, wszak to Wojewódzkiemu powierzono organizację koncertu inaugurującego nasz
      > ą prezydencje w UE, dotknięci zostali ostatnio Ukraińcy.
      >
      > Wojewódzki mówi m.in. na antenie, że po porażce Ukrainy "zachował się jak pr
      > awdziwy Polak" i "wyrzucił swoją Ukrainkę". Figurski dodaje ze swej strony: "Ja
      > po złości jej dzisiaj nie zapłacę" oraz "Powiem ci, że gdyby moja była chociaż
      > odrobinę ładniejsza, to jeszcze bym ją zgwałcił".

> wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114881,11988773,MSZ_Ukrainy__Wojewodzki_i_Figurski_powinni_przeprosic.html
      >
    • mietowe_loczki Re: Zbydlęcenie polskiego dziennikarstwa sięgnęł 22.06.12, 14:00
      + temat Petelickiego poszedł już w kąt. A przecież wy, samodzielnie myślący, nie dajecie się prowokować mediom, nie łapiecie każdego tematu, który wam podrzucą, ponieważ jesteście tak cholernie krytyczni, inteligentni, błyskotliwi i nie z wami takie numery.
      • volupte Re: Zbydlęcenie polskiego dziennikarstwa sięgnęł 22.06.12, 14:04
        Dodaj na czyje zlecenie W i F zmontowali ta prowokacje , aby przykrych inne niewygodne sprawy ;-)
        • mietowe_loczki Re: Zbydlęcenie polskiego dziennikarstwa sięgnęł 22.06.12, 14:11
          Ale ja nie twierdzę, że to jest przykrywka. Dziwi mnie tylko, że pisowskie peli..., przepraszam, samodzielnie myślący zwolennicy PiS tak łatwo zmieniają temat w zależności od tego, co wrzucą im media, podczas gdy samobójca Petelickiego jak gdyby nigdy nic chodzi sobie na wolności.
          • a74-7 Re: Zbydlęcenie polskiego dziennikarstwa sięgnęł 22.06.12, 14:16
            a jestes pewna ze te jak ich nazywasz peli... czytaja i pisza tylko na GWnie jak ty ?
            • scoutek Re: Zbydlęcenie polskiego dziennikarstwa sięgnęł 22.06.12, 14:19
              a74-7 napisał:

oczywiście, że piszą tylko tu
              na swoich portalach mogą pisać tylko to, co jest zgodne z linią jedynej partii prezesapana
            • mietowe_loczki Re: Zbydlęcenie polskiego dziennikarstwa sięgnęł 22.06.12, 14:19
              a74-7 napisał:

> a jestes pewna ze te jak ich nazywasz peli... czytaja i pisza tylko na GWnie j
              > ak ty ?

Tak, sądząc po liczbie postów na ten temat, uważam, że to ich główne zajęcie, bez którego peli..., przepraszam, samodzielnie myślący zwolennicy posła Kaczyńskiego nie przeżyją jednego dnia.
          • volupte Re: Zbydlęcenie polskiego dziennikarstwa sięgnęł 22.06.12, 14:29
            Samobojca chodźi i raczej będzie chodził , bo mimo ze prokuratura w moich oczach ma marną reputację , to teorie spiskowe tez.
    • dupetek I po sprawie! 22.06.12, 14:17
      wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,11992051,Wojewodzki_przeprasza_na_Facebooku_za____poziom_swoich.html
      Ciekawe kiedy prawackie bydło dziennikarskie wykrztusi "przepraszam" wobec wszystkich, na których notorycznie wylewa pomyje?
      • boblebowsky Re: I po sprawie! 22.06.12, 14:23
        Mmmmało.... Wór pokutny na łeb, biczowanie i piesza pielgrzymka do Kijowa. Wtedy pogadamy:)

dupetek napisał:

> wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,11992051,Wojewodzki_przeprasza_na_Facebooku_za____poziom_swoich.html
        > Ciekawe kiedy prawackie bydło dziennikarskie wykrztusi "przepraszam" wobec wszy
        > stkich, na których notorycznie wylewa pomyje?
        • volupte Re: I po sprawie! 22.06.12, 14:39
          Okrucienstwo nie do wytrzymania. Od początku było wiadomo ze to żarty , moze kabotynskie , ale żarty a nie ich poglądy. Przepraszaja bo musza. Nagle staliśmy sie poprawnym politycznie narodem. Od dnia gdy już kibole nie leja sie z ruskimi, tylko klaszczemy ,kibicujemy , nawet swoim przeciwnikom :-) a dzisiejsza eksplozja forumowej hipokryzji - porażająca :-)
          • mike.recz Re: I po sprawie! 22.06.12, 15:07
            volupte napisał:

> Okrucienstwo nie do wytrzymania. Od początku było wiadomo ze to żarty , moze ka
            > botynskie , ale żarty a nie ich poglądy. Przepraszaja bo musza. Nagle staliśmy
            > sie poprawnym politycznie narodem. Od dnia gdy już kibole nie leja sie z ruskim
            > i, tylko klaszczemy ,kibicujemy , nawet swoim przeciwnikom :-) a dzisiejsza eks
            > plozja forumowej hipokryzji - porażająca :-)

Ktoś już o tym czas temu wspominał:

www.gala.pl/gwiazdy/wywiady/zobacz/artykul/kuba-wojewodzki-swiat-jest-trzy-drinki-do-tylu.html
            „Świat jest o trzy drinki do tyłu”. Polacy nie mają dystansu do siebie. Jesteśmy mistrzami świata w neurotyczności i spięciu pośladków. Pamiętasz mądre zdanie ze szkoły: „I śmiech niekiedy może być nauką, kiedy się z przywar nie osób natrząsa”? To dziadek Krasicki. Ja kpię z próżności, małostkowości, tradycyjnej głupoty, okazjonalnej pychy, wredności, małości.
          • boblebowsky Re: I po sprawie! 22.06.12, 18:12
            volupte napisał:

> Okrucienstwo nie do wytrzymania. Od początku było wiadomo ze to żarty , moze ka
            > botynskie , ale żarty a nie ich poglądy. Przepraszaja bo musza. Nagle staliśmy
            > sie poprawnym politycznie narodem. Od dnia gdy już kibole nie leja sie z ruskim
            > i, tylko klaszczemy ,kibicujemy , nawet swoim przeciwnikom :-) a dzisiejsza eks
            > plozja forumowej hipokryzji - porażająca :-)

Nie sądzę żeby ktokolwiek odbierał te ich wygłupy jako odzwierciedlenie poglądów, ale nawet jako żarty uważamy że były niestosowne.
    • volupte Re: Zbydlęcenie polskiego dziennikarstwa sięgnęł 22.06.12, 14:21
      Sawa tu jest , a miłe.rec poszedł na osła mimo ze to jedna z najlepszych wypowiedzi. Niestety niepoprawna politycznie, nie pasuje do dzisiejszego świętego oburzenia.....hipokrytow :-)
      • obraza.uczuc.religijnych Dziwne zachowanie giwi 22.06.12, 14:31
        niech mike.recz wklei swego posta tutaj, w wątku sawy.
        • mietowe_loczki Re: Dziwne zachowanie giwi 22.06.12, 14:35
          A jaki jaki post?
          • volupte Re: Dziwne zachowanie giwi 22.06.12, 14:39
            Otwórz osła .
          • obraza.uczuc.religijnych Re: Dziwne zachowanie giwi 22.06.12, 14:45
            forum.gazeta.pl/forum/w,396,136840156,136840156,_Zbydlecenie_polskiego_dziennikarstwa_Sawo_.html
            Ze też chce mu się przez ten śmietnik wpotylice.pl przedzierać...
            • mike.recz Re: Dziwne zachowanie giwi 22.06.12, 14:56

forum.gazeta.pl/forum/w,396,136840156,136840156,_Zbydlecenie_polskiego_dziennikarstwa_Sawo_.htm
              Ze też chce mu się przez ten śmietnik wpotylice.pl przedzierać...

Proszę nie umniejszać przelewanej przeze mnie krwi dla dobra sprawy! Przez Frondę również
              musiałem!

:-)))

A poza tym Kocham braci Karnowskich!
              • obraza.uczuc.religijnych Re: Dziwne zachowanie giwi 22.06.12, 14:58
                Rany, to bohaterstwo na miarę Lecha Kaczyńskiego!
                • mike.recz Re: Dziwne zachowanie giwi 22.06.12, 15:03
                  obraza.uczuc.religijnych napisał: Rany, to bohaterstwo na miarę Lecha Kaczyńskiego!

Jego testamentu politycznego oraz spuścizny realizowanej przez redakcję Sakiewicza.
                  • obraza.uczuc.religijnych Re: Dziwne zachowanie giwi 22.06.12, 15:07
                    Red. Sakiewicza. Trochę więcej pokory polecam.
                    • mike.recz Re: Dziwne zachowanie giwi 22.06.12, 15:09
                      Faktycznie, poprawię się.

Ale red. Warzecha chyba również ten testament realizuje w przywołanych tekstach.
                      • obraza.uczuc.religijnych Re: Dziwne zachowanie giwi 22.06.12, 15:14
                        To kultura pełną gębą, nie to co wyskoki peowskich Wojewódzkiego i Figurskiego.
                        • mike.recz Re: Dziwne zachowanie giwi 22.06.12, 15:24
                          To kultura pełną gębą, nie to co wyskoki peowskich Wojewódzkiego i Figurskiego.

Ale chociaż na swój sposób uczciwy. Zwyzywał i poniżył kobiety.
                          Posłużył się chamsko stereotypami narodowymi ale jednak stać go było
                          na przyznanie się do tego, publiczną samokrytykę oraz apel aby takiemu gnojkowi jakim się okazał nie podawać ręki. Zaimponował mi.
                          • obraza.uczuc.religijnych Re: Dziwne zachowanie giwi 22.06.12, 15:26
                            Cóż, nie po to red. Warzecha jest uduchowiony by nie imponować.
                  • dupetek Re: Dziwne zachowanie giwi 22.06.12, 15:10
                    Uważaj na buty, bo bohater smoleński w '68 obuwie stracił:)
      • mietowe_loczki autor: mike recz + moje pytanie do giwi 22.06.12, 14:47
        mike-recz.salon24.pl/428729,brutalny-atak-frondy-na-red-warzeche
        www.fronda.pl/news/czytaj/tytul/wojewodzkiemu_i_figurskiemu_mowimy:_dosc_zartow_na_poziomie_kloaki_
        Marta Brzezińska: "Dość żartów na poziomie kloaki"

wpolityce.pl/dzienniki/dziennik-lukasza-warzechy/30476-lukasza-warzechy-teatrzyk-przegnily-batonik-przedstawia-sztuke-futbolowo-polityczna-spotkanie
        HGW (wstając i wyciągając zza biurka tacę z chlebem i solą): Zdrawstwujtie, gospodin Szprygin. Mnie ocień prijatno…
        Szprygin (przerywając, ochryple): No, dawaj, gdzie ta bladź?!
        HGW (odchrząkując, odstawia tacę): To ja. Znaczy, prezydent miasta. Jak rozumiem, panowie w sprawie przemarszu. Otóż doszliśmy w ratuszu do…
        Kibic I: Aliek, gdzie tu kibel? Będę rzygał!
        Szprygin: Dawaj, Wania, gdzie chcesz.
        (...)

Szprygin: I jeszcze jedno: jak my jesteśmy tu u was, w przywiślańskim kraju, to jakiejś kwatery głównej potrzebujemy. Rozumiecie, u nas wielu ludzi, trzeba nimi jakoś kierować. Tu ładny pałacyk jest, gabinecik też niczego sobie, więc się tu zainstalujemy. Ty (pokazuje na Gawor) posprzątaj no te rzygi, a ty (wskazuje na HGW) – won! Aha, czisy dawaj!
        HGW (pospiesznie ściągając z ręki zegarek i oddając Szpryginowi): To do widzenia panom. Dziękuję za miłe spotkanie… (dostaje na odchodnym kopniaka od jednego z kibiców)
        Szprygin: No, druzia, do hymnu.
        Wszyscy (intonują): Bolszaja swoboda ruskowo naroda…

Gawor ściera wymiociny.

Co więcej red. Warzecha apeluje publicznie aby nie podawać mu ręki! W jednym elemencie tej samokrytyki red. Warzechy zdecydowanie przyznam rację red. Warzesze. "Skrajne chamstwo się sprzedaje."

wpolityce.pl/artykuly/30955-warzecha-dla-stefczykinfo-skrajne-chamstwo-sie-sprzedaje-porzadny-czlowiek-nie-poda-tym-dwom-gnojkom-reki

-------------
        Pytanie do giwi:
        1. Za co wyleciało powyższe?
        2. Dlaczego zwolennikom PiS na tym forum można więcej? W imię poprawności politycznej? W imię świętego spokoju?
        • volupte Re: autor: mike recz + moje pytanie do giwi 22.06.12, 14:52
          Widocznie warzecha to święta krowa.
        • obraza.uczuc.religijnych Re: autor: mike recz + moje pytanie do giwi 22.06.12, 14:52
          Co jak co ale pięęęękna jest ta twórczość red. Warzechy.
        • mike.recz Re: autor: mike recz + moje pytanie do giwi 22.06.12, 14:52
          Chyba poleciałem za dublowanie wątku. Chciałem aby odpowiedź była bardziej czytelna
          lecz poniekąd faktycznie napisałem o tym samym.

• marek-zakrzewski Ale to są showmeni szukający rozgłosu. Wodzą was 22.06.12, 15:11
      za nos jak chcą i będą to robić, dopóki masa nie oprzytomnieje i uświadomi sobie, że to wszystko jest gra na emocjach.

Fakt i SE to potęga w kraju nad Wisłą. Ludzie się śmieją z tego co i w jai sposób się tam wypisuje, ale jednocześnie zdecydowana większość ludzi powodowana "świętością" telewizyjnego ekranu i słowa pisanego, przyjmie bzdury kabotynów bardzo poważnie. Dramat.

A jak się komuś wydaje, że Polacy nie biorą tego wszystkiego na poważnie, to przypominam o protestach przeciwko ACTA, które de facto były pospolitym ruszeniem w obronie rozrywki. Pierwszym tak wielkim od początku 89 roku i to wśród soli narodu, czyli młodych ludzi.

Śmiech i niedowierzanie jak wielka jest potęga mediów. To ewangelia naszych czasów, jedyna prawda objawiona.
      • dupetek Re: Ale to są showmeni szukający rozgłosu. Wodzą 22.06.12, 15:17
        Pilnuj dupku swego nosa i tego kto Cię za niego wodzi!!!!
        Mój nos jest wolny i sam się wodzi gdzie chce! Howgh!
        • marek-zakrzewski Zabolało? I bardzo dobrze. Miało zaboleć. 22.06.12, 15:29
          ...
          • dupetek Re: Zabolało? I bardzo dobrze. Miało zaboleć. 22.06.12, 15:36
            Niby dlaczego miała by mnie zaboleć Twoja głupota?
    • ina2222 Re: Zbydlęcenie polskiego dziennikarstwa sięgnęł 22.06.12, 15:35
      Schamienie niektórych osób, branie udziału w zbiorowych nagonkach na gwizdek silniejszego osobnika, jest właśnie zasługą takich osób jak ci dwaj panowie. Liczna publika wielbiła ich bałwochwalczo i co niektórzy zaczęli ich naśladować, bo tego typu poniżające żarty, często poniżej godności człowieka, były niby oznaką wielkiej inteligencji.
      Tak więc ci dwaj panowie nie przedstawiają w krzywym zwierciadle Polaków, ale samych siebie, gdyż to oni są motorem pewnych zjawisk, wraz z kilkoma innymi osobami.
      • dupetek Re: Zbydlęcenie polskiego dziennikarstwa sięgnęł 22.06.12, 15:45
        Ci dwaj panowie wyjaśnili swoje postępowanie i ewentualnych urażonych przeprosili!
        Kiedy bydło wolackie przeprosi Tuska, Komorowskiego za "krew na rękach'? Kiedy bydło przeprosi Rosjan za bezpodstawne oskarżenia?
        • ina2222 Re: Zbydlęcenie polskiego dziennikarstwa sięgnęł 22.06.12, 18:01
          Widzę ogromną różnicę w słowach wypowiedzianych pod wpływem emocji, a celowej, zaplanowanej właśnie z zimną krwią manipulacji.
          • ina2222 Re: Zbydlęcenie polskiego dziennikarstwa sięgnęł 22.06.12, 18:04
            nie tylko emocji, ale rozgoryczenia, bezsilności itp. itd.
            • ave.duce I to tłumaczy oszczerstwa? Bardzo wygodne. 22.06.12, 18:06
              ina2222 napisała:

> nie tylko emocji, ale rozgoryczenia, bezsilności itp. itd.
          • ave.duce Pod wpływem emocji? 22.06.12, 18:05
            Jakieś przykłady poproszę.

ina2222 napisała:

> Widzę ogromną różnicę w słowach wypowiedzianych pod wpływem emocji, a celowej,
            > zaplanowanej właśnie z zimną krwią manipulacji.
            • ina2222 Re: Pod wpływem emocji? 22.06.12, 18:16
              Ci dwaj panowie są przykładem, szczególnie program Kuby. Manipulował ludźmi, jak chciał.
              • volupte Re: Pod wpływem emocji? 22.06.12, 18:18
                Czasem trafiała kosa na kamień .
              • ave.duce Re: Pod wpływem emocji? 22.06.12, 18:30
                Nie oglądam/nie słucham ani Wojewódzkiego, ani - tym bardziej - Figurskiego, ale Twój post nie jest żadną odpowiedzią na prośbę o przykłady "emocji..." kaczystów.
                • ina2222 Re: Pod wpływem emocji? 23.06.12, 02:56
                  Wojewódzki rzuca np. niesmaczny żart na temat SP Lecha Kaczyńskiego czy Smoleńska. Publika głupkowato rechocze, zachwyca się jego inteligencją, nawet rozpuszcza to dalej. Są jednak ludzie, których to szczerze dotyka, komuś z tych osób puszczają nerwy i pisze / mówi coś mocnego pod wpływem emocji. Wojewódzki czy ktoś inny z tego kręgu może wówczas powiedzieć ze stoickim spokojem: widzicie oszołomstwo, niebezpieczni faszyści.
                  A nam się wmawia, że z tragicznej śmierci należy się śmiać, a nawet cieszyć, bo to takie cywilizowane, takie zachodnie, takie nowoczesne, takie europejskie. Nie śmiejesz się, jesteś niebezpieczny.
                  Do góry nogami!
                  • volupte Re: Pod wpływem emocji? 23.06.12, 08:39
                    Do próby gwałtu , dokladasz jeszcze trupa?
                    • ina2222 Re: Pod wpływem emocji? 23.06.12, 15:47
                      Tak. Teraz kto nie śmieje się z gwałtu, to się ośmiesza i mało inteligenty. Oczywiście faszysta też.
                      • ina2222 Re: Pod wpływem emocji? 23.06.12, 15:58
                        Jednak tego typu rynsztokowe żarty mogą być stosowane tylko w określonych kierunkach. Jest pewna grupa, która jest nietykalna i nie tylko nie można żartować, ale nic niemiłego na temat pewnych osób mówić czy pisać.
    • wiosnaludzikow faszyści 22.06.12, 19:03
      Zachowują się jak Rasa Panów.
    • bard333 w tym wszystkim najśmieszniejsze są feminazistki 22.06.12, 21:10
      wszelakiej maści, z taką werwą biegające na różne manify, antify, czy inne sify, a tu z rozdziabionymi usteczkami bronią buraków , którzy chcą gwałcić kobiety...

Rozmywanie problemu i odwracanie kota ogonem jest tak żałosne, że brak na to słów. Rozumiem, że Ukraińcy według tych otwartych światopoglądowo (sic!) to nie ludzie, a kobietami zza Buga można już POmiatać i planowac jakąś małą pochędóżkę, bo wszak do niczego innego się nie nadają...?

żenada, jak zwykle zreszta w wykonaniu tych sztucznie tolerancyjnych, na siłę udowadniających swoją eŁropejskość, a z gruntu zaściankowych i zakompleksionych ludzików...
      • volupte Re: w tym wszystkim najśmieszniejsze są feminazis 22.06.12, 21:22
        Osmieszasz sie.
        • bard333 uderz w stół... 22.06.12, 21:51
          to o tobie, między innymi...
      • boblebowsky Re: w tym wszystkim najśmieszniejsze są feminazis 22.06.12, 22:08
        bard333 napisał:

> wszelakiej maści, z taką werwą biegające na różne manify, antify, czy inne sify
        > , a tu z rozdziabionymi usteczkami bronią buraków , którzy chcą gwałcić kobiety
        > ...

Jesteś pewien, ze Figurski swoją wypowiedzią wyraził chęć gwałtu na jakiejś Ukraince?
        • volupte Re: w tym wszystkim najśmieszniejsze są feminazis 22.06.12, 22:25
          Pewnie tak i to bez zabezpieczenia, bo oni w tym obrazoburczym i pełnym nonsensow programie prezentują swoje poglądy i propagują swoje idee.:-)
        • bard333 Re: w tym wszystkim najśmieszniejsze są feminazis 22.06.12, 22:45
          ale o czym ty chcesz dyskutować? jednoznacznie powiedział, że gdyby była ładniejsza, to by ją zgwałcił, jeszcze... potrzebujesz oświadczenia na piśmie?
          • boblebowsky Re: w tym wszystkim najśmieszniejsze są feminazis 22.06.12, 23:24
            bard333 napisał:

> ale o czym ty chcesz dyskutować? jednoznacznie powiedział, że gdyby była ładnie
            > jsza, to by ją zgwałcił, jeszcze... potrzebujesz oświadczenia na piśmie?

Jak się domyślasz mam cię raczej za niezbyt rozgarniętego, ale dlaczego upierasz się żebym zaczął traktować cię jak przygłupa? Bo trzeba nim być naprawdę, żeby twierdzić, iż Figurski wyrażał swoją wypowiedzią chęć gwałtu, a nie pozwolił sobie jedynie na bardzo niewybredny żart.
            Jest jeszcze druga możliwość, wiesz że robisz z siebie pajaca i próbujesz pchnąć dyskusję w rejony absurdu. Tak czy tak piard, dobrze to o tobie nie świadczy.
            • bard333 Re: w tym wszystkim najśmieszniejsze są feminazis 22.06.12, 23:41
              jak by ci tu odpisać, żeby cokolwiek do pustego łba dotarło...? ciężko prowadzic jakis dialog z kretynem, więc łatwo mi nie będzie, ale spróbuje...

w duupie mam, czy był to żart i jakich lotów, wśród moich kolesi opowiadamy lepsze i to o różnych doopach, różnych maryni, ale nikogo nie poniżamy, zwłaszcza publicznie i dokładnie w tym samym miejscu co wcześniej mam zdanie tępaka, który broni "niewybrednych" żartów jakiegoś pajaca

twoja tolerancja na debilizm kiedy sie skończy? gdy słowo Ukrainka zastapi Żydówką, a zamiast polskiej flagi, w gownie zanurzy czerwoną szmate z siepem i młotem...?

Kto nastepny? kalecy, slepcy, czy chorzy na raka...?

wiem, wiem... to tylko niewybredne żarty
              • volupte Re: w tym wszystkim najśmieszniejsze są feminazis 22.06.12, 23:56
                Zwieracze ci puściły. Fakt , nieładnie dostałeś nazwany , ale twoje nerwy wymagają kuracji.
              • boblebowsky Re: w tym wszystkim najśmieszniejsze są feminazis 22.06.12, 23:58
                bard333 napisał:

>
                >
                > w duupie mam, czy był to żart i jakich lotów, wśród moich kolesi opowiadamy lep
                > sze i to o różnych doopach, różnych maryni, ale nikogo nie poniżamy, zwłaszcza
                > publicznie i dokładnie w tym samym miejscu co wcześniej mam zdanie tępaka, któr
                > y broni "niewybrednych" żartów jakiegoś pajaca

Nie wiem co masz w swojej dopoppie, ale przed chwilą wyraziłeś swoje oburzenie tym że Figurski wyraził chęć gwałtu na jakiejś Ukraince. Teraz jednak okazuje się że chodzi ci już tylko o żart. Ale Ok...lepiej później niż wcale na refleksje, że robi się z siebie pajaca:))

> twoja tolerancja na debilizm kiedy sie skończy? gdy słowo Ukrainka zastapi Żydó
                > wką, a zamiast polskiej flagi, w gownie zanurzy czerwoną szmate z siepem i młot
                > em...?
                >
                > Kto nastepny? kalecy, slepcy, czy chorzy na raka...?
                >
                > wiem, wiem... to tylko niewybredne żarty

Tylko się piard tak nie unoś z tym oburzeniem, bo zaraz pofruniesz:)) I bardzo proszę abyś nie nie wmawiał mi jaki mam stosunek do wyskoku tych dwóch buraków, bo nie masz o tym pojęcia. Pisząc o tym jako o niewybrednym żarcie stwierdziłem tylko faktyczne intencje obu panów i nic poza tym i wydaje mi się że nawet taki ptasi móżdżek jak ty powinien odróżnić to od opinii której nie zdążyłem jeszcze wyrazić.
                • bard333 Re: w tym wszystkim najśmieszniejsze są feminazis 23.06.12, 00:09
                  pojęcia nie masz o intencjach ćwoku, jak zreszta o wielu innych rzeczach i robisz to, o czym pisałem na początku, rozmywasz sprawę, dzielisz włosek na sto kawałków, bo "wicie, rozumicie, to miał byc żart" powiedział koles kopiąc w twarz dziewczynkę...

zawsze miałem cie za przygłupa, ale do tego jeszcze okazujesz się być ograniczonym mentalnie burkiem
                  • boblebowsky Re: w tym wszystkim najśmieszniejsze są feminazis 23.06.12, 00:17
                    bard333 napisał:

> pojęcia nie masz o intencjach ćwoku, jak zreszta o wielu innych rzeczach i robi
                    > sz to, o czym pisałem na początku, rozmywasz sprawę, dzielisz włosek na sto kaw
                    > ałków, bo "wicie, rozumicie, to miał byc żart" powiedział koles kopiąc w twarz
                    > dziewczynkę...
                    >
                    > zawsze miałem cie za przygłupa, ale do tego jeszcze okazujesz się być ograniczo
                    > nym mentalnie burkiem

No... sądząc po tym co napisałeś wszystko w końcu zrozumiałeś:))
          • volupte Re: w tym wszystkim najśmieszniejsze są feminazis 22.06.12, 23:31
            Doustnie czy dowcipnie?
            • boblebowsky :)))b/t 22.06.12, 23:33
              volupte napisał:

> Doustnie czy dowcipnie?
    • agnostic5 Re: Zbydlęcenie polskiego dziennikarstwa sięgnęł 23.06.12, 08:34
      Karnowski przeprasza Ukraińców. I po raz pierwszy popieram gościa. 50-letni nastolatkowie i celebryci, pieszczochy władzy - Figurski i Wojewódzki wykazali się niesamowitym chamstwem i prostactwem. Nawet ich tłumaczenia i "przeprosiny" są żenujące - naśladowaliśmy prawdziwych Polaków. Których Polaków? Chyba degeneratów, takich co w czasie wojny robili za szmalcowników.

Szanowni obywatele Ukrainy, przyjaciele i znajomi!

Niestety, widać już, że wulgarne i po prostu ohydne obrażanie przez duet polskich celebrytów Ukraińców i Ukrainek pracujących w Polsce, nie zostanie właściwie spuentowane. Zarówno oświadczenie stacji na antenie której doszło do tych smutnych wydarzeń, zachowanie autorów oraz komentarze zaprzyjaźnionego z nimi środowiska wskazują, że sprawa będzie rozmywana. Padają jakieś niewiarygodne stwierdzenia mające dowodzić iż autorzy wyśmiewali rzekomo złych Polaków, którzy źle sądzą o Ukraińcach. To klasyczne odwracanie ogonem. Kpili, niestety, z Was tak, jak wcześniej z rasy innych ludzi.

wpolityce.pl/dzienniki/jak-jest-naprawde/30998-moj-list-do-przyjaciol-z-ukrainy-nie-ma-wytlumaczenia-dla-takiej-pogardy-wobec-ludzi-ciezko-pracujacych-na-chleb-wstyd-nam
      • volupte Re: Zbydlęcenie polskiego dziennikarstwa sięgnęł 23.06.12, 08:44
        Ale sie michas nadął . Niestety , to nic nie kosztuje.
    • kecawa Toć to przyjaciele Komora, Tuska i Niesioła 24.06.12, 07:06
      Tylko tyle w tej kwestii
    • kecawa Re: Zbydlęcenie polskiego dziennikarstwa sięgnęł 24.06.12, 07:46
      wpolityce.pl/wydarzenia/31017-magierowski-w-rzeczpospolitej-apeluje-w-zolnierskich-slowach-figurski-won-z-narodowego-i-ze-wszystkich-stadionow
      • volupte Re: Zbydlęcenie polskiego dziennikarstwa sięgnęł 24.06.12, 13:21
        Ale bzdety ten magierowski wypisuje. Stanowisko po figurskim mu sie marzy ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka