pan.nikt 23.06.12, 13:22 Brawo ekipo thuska. wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Runal-nowy-wiadukt-na-S7,wid,14673490,wiadomosc.html i co państwo na to??/ Były już sms-y z centraki jak to komentować??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pan.nikt Re: iii RP w budowie 23.06.12, 13:27 posłuchaj przemówień Towarzysza Tuska, to się dowiesz. TAK, TO ON Z EKIPĄ. Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: iii RP w budowie 23.06.12, 13:33 Nie wiem kto to jest towarzysz Tusk . Nie znam. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: iii RP w budowie 23.06.12, 13:36 to Twój problem. Tylko po co coś próbujesz komentować?? Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: iii RP w budowie 23.06.12, 13:27 jak to co Tusk zamiast pilnować jakiegoś wiaduktu to kibicował z Angelą. i jak tu żyć ? Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: iii RP w budowie 23.06.12, 13:29 PITOLISZ. I sam dobrze wiesz, że nie na tym rzecz polega. Jezeli nie wiesz to zwyczajnie głupkiem jesteś Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: iii RP w budowie 23.06.12, 13:38 pan.nikt napisał: > PITOLISZ. > I sam dobrze wiesz, że nie na tym rzecz polega. > Jezeli nie wiesz to zwyczajnie głupkiem jesteś ty jesteś zero czyli nikt wiem ze nie ma na świecie miejsca żeby podobne przypadki się nie zdarzały . Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: iii RP w budowie 23.06.12, 13:41 a jednak, Tylko pytam jakim cudem Ty się ulągłeś Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: iii RP w budowie 23.06.12, 14:21 pan.nikt napisał: > a jednak, > Tylko pytam jakim cudem Ty się ulągłeś jak widocznie Tusk wtedy pracował w Stomilu jako kontroler na wydziale prezerwatyw. a jeśli chodzi o ciebie to ktoś nie dopatrzył jakości psychotropów. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: iii RP w budowie 23.06.12, 13:48 m.c.hrabia napisał: > jak to co > Tusk zamiast pilnować jakiegoś wiaduktu to kibicował z Angelą. > i jak tu żyć ? Tusk tylko kibicuje albo harata w gałę(kulo bal) Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: iii RP w budowie 23.06.12, 13:29 A co ma wspólnego Tusk z jakimś wypadkiem na budowie? pan.nikt napisał: > Brawo ekipo thuska. > > wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Runal-nowy-wiadukt-na-S7,wid,14673490,wiadomosc.html > > i co państwo na to??/ > > Były już sms-y z centraki jak to komentować??? Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: iii RP w budowie 23.06.12, 13:34 a co ma wspólnego Tusk z Polską w budowie?? Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: iii RP w budowie 23.06.12, 13:40 pan.nikt napisał: > a co ma wspólnego Tusk z Polską w budowie?? Rząd i samorządy lokalne zapewniają środki finansowe na różne przedsięwzięcia. Cały czas tylko nie rozumiem co ma wspólnego Tusk z jakimś wypadkiem na budowie? Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: iii RP w budowie 23.06.12, 13:47 nie wiem czy myślisz wolno, czy głupio?? Jak głupi, to szkoda, jak wolno pomyśl dłużej nim cos napiszesz. Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: iii RP w budowie 23.06.12, 13:53 pan.nikt napisał: > nie wiem czy myślisz wolno, czy głupio?? > Jak głupi, to szkoda, jak wolno pomyśl dłużej nim cos napiszesz. Zadałem proste pytanie, które najwyraźniej cię przerosło i chyba nie jest to kwestia zbyt wolnego myślenia:)) Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: iii RP w budowie 23.06.12, 14:02 odpowqiedziałem Ci wcześniej POLSKA W BUDOWIE. Byle jak, partacko, ale w budowie. Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: iii RP w budowie 23.06.12, 14:16 pan.nikt napisał: > odpowqiedziałem Ci wcześniej > POLSKA W BUDOWIE. > Byle jak, partacko, ale w budowie. Aaaa.... czyli jednak jesteś głupkiem, który nie zrozumiał bardzo prostego pytania. Odpowiedz Link Zgłoś
cookies9 Re: iii RP w budowie 23.06.12, 13:44 pan.nikt napisał: > Brawo ekipo thuska. > > rel="nofollow">wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Runal-nowy-wiadukt-na-S7,wid,14673490,wiadomosc.html > > i co państwo na to??/ > > Były już sms-y z centraki jak to komentować??? Proste.Budowali zwolennicy i sympatycy YaroZbawa - destrukcja i demontaż przede wszystkim:-) Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: iii RP w budowie 23.06.12, 14:00 wiecie głupeczki jak to jest?? Mówi szef z jedynej słusznej partii do inż Kowalskiego. -Panie inzynierze kładziemy belki Kowalski na to -Szefie te betonowe podpory jszcze nie związały _ Nie pie...Kowalski Twarde są, a podjęty termin nas goni. - szefie nie zgadzam sie -ok wypie...laj, już tu nie pracujesz. Nowak weźmie dolę i POdpisze. . . . . o qrwa zawaliło się. Ok szukamy winnego TAK JUŻ WIEM PiS i Kaczyński Dlaczego? -Bo tak. amen Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: iii RP w budowie 23.06.12, 14:17 W 2006 roku mój kolega spadł z rusztowania i złamał sobie rękę, widzisz biało na czarnym że Kaczyńskie chcieli Polaków wymordować, mordercy z PiSu. PeeS. Nie ma czegoś takiego jak iii RP, jest IIIRP, gdybyś pomyślał, ( taki żart ) tobyś sam na to wpadł, ( ponownie sobie zażartowałem ). Odpowiedz Link Zgłoś
fiu-bzdziu2010 Re: iii RP w budowie 23.06.12, 14:18 a jak runęła hala w Katowicach, to pytałeś dlaczego Yaruś nie odsnieżył????? Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Ile może być wiaduktów na 7km drogi? 23.06.12, 14:21 Coś koło tego wybudował Jarosław K. z ekipą.O wiaduktach nic nie wiadomo. Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: iii RP w budowie 23.06.12, 15:06 A Tobie co się dzieje? Człowieku, tu mogła być tragedia, a Tobie tylko jakiś debilny spór polityczny w głowie? Weź sobie trochę wolnego, zaszyj się na jakiejś pustelni i życie przemyśl. Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: iii RP w budowie 23.06.12, 15:28 humbak napisał: > A Tobie co się dzieje? Człowieku, tu mogła być tragedia, a Tobie tylko jakiś de > bilny spór polityczny w głowie? Weź sobie trochę wolnego, zaszyj się na jakiejś > pustelni i życie przemyśl. Tragedia we wolskim oznacza szczęście, a trup jest najlepszą z możliwych pożywek. Odpowiedz Link Zgłoś
chateau Re: iii RP w budowie 23.06.12, 15:54 Tak panie nowhere.nobody. Runął już ostatni most między nami a wami. To nawet nie jest schadenfreude. To zwykłe kur**stwo Odpowiedz Link Zgłoś