Dodaj do ulubionych

Bezczelna MONIKA O !

24.06.04, 15:55
www.radiozet.pl/rozmowy_gosc.html?wid=5370601
Monika Olejnik: Gościem Radia Zet jest były premier Leszek Miller. Witam,
MO. Dzień dobry.
Leszek Miller: Dzień dobry.
MO: Panie Premierze, nie uważa Pan, że sprawa Aleksandra Naumana ostatecznie
Pana skompromitowała?
LM: W jakim zakresie miała mnie skompromitować?
MO: W takim, że pomimo licznych enuncjacji prasowych, pomimo protestu pana
Balickiego miał Pan pełne zaufanie do Aleksandra Naumana i powołał go Pan na
szefa NSZ – u."

Bezczelność MonikiO! jest, jak Head & Shoulders, podwójna. Nie dość, że mówi
do POLITYKA ROKU 2002 -wg gazety WPROST- per OSTATECZNIE SKOMPROMITOWANY,
to jeszcze mówi do niego PREMIERZE, a tego nie da się słuchać.
Obserwuj wątek
    • Gość: Zdzich Re: Bezczelna MONIKA O ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.04, 16:58
      Na szefa NSZ-u go powołał? We wskazanym zapisie rozmowy p. Monika powtarza to
      cztery razy, sięgnijmy więc do źródeł.

"NSZ, konspiracyjna organizacja wojsk. utworzona w Polsce 20 IX 1942; powstała
      w wyniku połączenia... (...)... 1947 większość oddziałów i KG zostały rozbite,
      niektóre grupy pozostały w konspiracji do połowy lat 50".
      (encyklopedia.pwn.pl/49964_1.html).

Ta afera ma jak widać długą historię. Poza tym ciekawe jest to, że Miller
      (urodzony w 1946 r. poźniejszy sekretarz KC PZPR) jako cudowne dziecko powołał
      Naumana na szefa resztek najbardziej znienawidzonej przez komunistów
      organizacji konspiracyjno-wojskowej.

A niektórzy mówią, że spiskowa teoria dziejów to bzdury...
      • xxxx44 Re: Bezczelna MONIKA O ! 24.06.04, 17:20
        Pani redaktor z pełnym tupetu impetem imputuje Uśmiechniętemu Leszkowi, że ten
        w pełni świadomie i za wiedzą ~naszych~ SS dopuszczał do przekrętów Neumana i
        Łapy w NFZ(Narod.FunduszZdrowia), a naewt sam czerpał z tego nie-rządu korzyści.

MonikaO: „N.” dotarł do informacji dawno temu. W artykule z 13 stycznia 2003
        jest mowa o tym, że Zakład Zamówień Publicznych przy ministrze zdrowia zakupił
        w Ekomarku 48 respiratorów. Respiratory zostały kupione za bardzo wysoką cenę.
        A sprzedawał je pan Bańbuła współwłaściciel firmy, w której pracował Alekander
        Nauman. Czy według Pana ABW nie powinna się tym zainteresować? Jeżeli mówiono o
        plotkach w aferze sprzętowej, to czy do Pana nie docierały takie informacje?
        Marek Balicki mówił Panu o tym."

PaniMoniko!Żadnej taryfy ulgowej? przecież Lesiek jest pourazowym powypadkowcem.
        Jak go teraz Białe fartuchy wezmą do leczenia, to szybko wyzdrowieje.
        • xxxx44 Re: Bezczelna MONIKA O ! 25.06.04, 00:52
          Stosowanie w niedzielnej20.6 rozmowie kolokwializmu "flekowanie Józefa"(Oleksego
          nie jest bezczelnością lecz używaniem Forumowego Zwrotu Językowego z wierszyka o
          marszałku 'Jajo': " Nie ma zgody, Mocium panie, na Józefa flekowanie"
    • kcg Re: Bezczelna MONIKA O ! 25.06.04, 17:36
      xxxx44 napisał:

> www.radiozet.pl/rozmowy_gosc.html?wid=5370601
      > Monika Olejnik: Gościem Radia Zet jest były premier Leszek Miller. Witam,
      > MO. Dzień dobry.
      > Leszek Miller: Dzień dobry.
      > MO: Panie Premierze, nie uważa Pan, że sprawa Aleksandra Naumana ostatecznie
      > Pana skompromitowała?
      > LM: W jakim zakresie miała mnie skompromitować?
      > MO: W takim, że pomimo licznych enuncjacji prasowych, pomimo protestu pana
      > Balickiego miał Pan pełne zaufanie do Aleksandra Naumana i powołał go Pan na
      > szefa NSZ – u."
      >
      > Bezczelność MonikiO! jest, jak Head & Shoulders, podwójna. Nie dość, że mówi
      > do POLITYKA ROKU 2002 -wg gazety WPROST- per OSTATECZNIE SKOMPROMITOWANY,
      > to jeszcze mówi do niego PREMIERZE, a tego nie da się słuchać.

Gdzie tu widzisz bezczelnosc? Ona tylko stwierdzila fakty...a o faktach....
      • xxxx44 Re: Bezczelna MONIKA O ! 25.06.04, 18:23
        znowu ta Monika:
        wywiad z Barci. czyli węszącym ramieniem Godfathera Mylera
        "Zainteresowaliśmy się tą dziedziną. Natomiast zainteresowani przedstawiciele
        firmy o korupcji poinformowali dziennikarzy „Rzeczpospolitej”. Wtedy bardzo
        dynamicznie rozpoczęliśmy czynności, bowiem powstał punkt zaczepienia. Tak
        czasem bywa w działalności Prokuratury czy służb specjalnych, że sygnały
        przychodzą z zewnątrz.
        Monika O: Państwo dają się oszukiwać. Jak to jest możliwe, żeby urzędnik
        państwowy łamał ustawę, miał firmę w Szwajcarii, i żeby ABW o tym nie wiedziała?

Barciko.: ABW nie zajmuje się...
        MonikaO: Plotkami?
        Barci.: Nie, nie, nie.
        Monika O: Bo plotkami to się zajmuje.
        Barci: Plotkami się nie zajmuje, Pani Redaktor.
        Monika O: Nie będę Panu przypominała pana Rokity...

Jak można publicznie zarzucać tak eleganckiemu ministrowi czatowanie*w rządowych
        Naumana, Mylera i s-ki przekrętach ?
    • t.duszynski Re: Bezczelna MONIKA O ! 25.06.04, 21:21
      xxxx44 napisał:

> www.radiozet.pl/rozmowy_gosc.html?wid=5370601
      > Monika Olejnik: Gościem Radia Zet jest były premier Leszek Miller. Witam,
      > MO. Dzień dobry.
      > Leszek Miller: Dzień dobry.
      > MO: Panie Premierze, nie uważa Pan, że sprawa Aleksandra Naumana ostatecznie
      > Pana skompromitowała?
      > LM: W jakim zakresie miała mnie skompromitować?
      > MO: W takim, że pomimo licznych enuncjacji prasowych, pomimo protestu pana
      > Balickiego miał Pan pełne zaufanie do Aleksandra Naumana i powołał go Pan na
      > szefa NSZ – u."
      >
      > Bezczelność MonikiO! jest, jak Head & Shoulders, podwójna. Nie dość, że mówi
      > do POLITYKA ROKU 2002 -wg gazety WPROST- per OSTATECZNIE SKOMPROMITOWANY,
      > to jeszcze mówi do niego PREMIERZE, a tego nie da się słuchać.
      Monisia i tak nabrala pokory po ostatnich kopniakach.Jest w sam raz.
    • basia.basia MONIKO ! Tak trzymać! 25.06.04, 22:18
      "Oni" nie zasługują na to, żeby się z nimi certolić,
      bo przecież wszystkich nas traktują jak półgłówków!
    • kcg Re: Bezczelna MONIKA O ! 26.06.04, 07:52
      Brawo Monika!
    • Gość: 44 Re: Bezczelna MONIKA O ! IP: *.226.0.64.Dial1.Dallas1.Level3.net 27.06.04, 05:06
      Napisales ;"Bezczelność MonikiO! jest, jak Head & Shoulders, podwójna. Nie
      dość, że mówi
      to jeszcze mówi do niego PREMIERZE, a tego nie da się słuchać."
      • Gość: macant Re: Bezczelna MONIKA O ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 07:16
        Nieprawda, jest tak ubabrany w GÓWNIE,ze nie ma możliwosci,zegy spłyunęło!!!
        Po nim juz nic nie spłynie, a jemu to nie przeszkadza.
      • xxxx44 Re: Bezczelna MONIKA O ! 29.06.04, 15:47
        "Monika Olejnik: Będzie Pan członkiem sejmowej komisji śledczej ds. PKN Orlen.
        Czy sejmowa komisja ds. służb specjalnych dokończyła tę sprawę?

poseł Józef Gruszka: Udało nam się doprowadzić do wyjaśnienia pewnych kwestii.
        Pokazaliśmy to w naszym sprawozdaniu w sposób, powiedziałbym, przedstawienia
        wniosków. Nie udało się natomiast do końca sprawy rozjaśnić z prostego punktu
        widzenia: nie mieliśmy narzędzi w postaci przesłuchania, konfrontacji, które
        miały się odbywać pod zagrożeniem karą. Dlatego ten problem nie został
        rozjaśniony. Ci wszyscy, którzy funkcjonowali w komisji ds. służb specjalnych,
        jej członkowie, mają sprawę jasną: wiemy w jakim to kierunku pójdzie. Myślę, że
        co koledzy, którzy będą w komisji śledczej będą mogli wykorzystać tamte
        doświadczenia.
        Monika: A w jakim kierunku to pójdzie?
        JG: Sprawy trzeba starać się wyjaśnić dogłębnie, do końca. Wskazać winnych.
        Wydaje mi się, że jesteśmy na dobrej drodze.
        Monika: Sprawa była polityczna?
        JG: Oczywiście.
        Monika: I kto mieszał w tej polityce?
        JG: Wie Pani, jedni odpowiadają za brak reakcji. Myślę, że to jest kwestia
        byłego premiera Leszka Millera. Prokuratura natomiast, która w taki, a nie inny
        sposób reagowała, reagowała wybiórczo w tym akurat przypadku. Też ponosi
        odpowiedzialność zresztą. Podanie się do dymisji jednego z czołowych
        przedstawicieli Prokuratury Krajowej świadczy o tym."
        www.radiozet.pl/rozmowy_gosc.html?wid=5386417
        Jak tak dalej pójdzie, to ten serial medialny szybko ich wypestkuje =wydryluje.

Wygląda mi, że ~nasze ss~ nie będzie już dłużej mnie pilnować trzymając całodo-
        bowe warty przed moim domem(1 rok!), ani jeżdzić po Polsce za moim krążownikiem
        szos, no i przestanie podsłuchowywać moje telefony - a było tak rajcownie :D:D:D

Można śpiewać "A wszystko te jasne włosy, gdybym ja je miał" - Moniki O.,
        dziennikarskiej śledczej z pewnego radia.

Coś się kończy- na Naszych oczach kończą się szpiclowania i wymuszania przez
        Ugencję Bezpieczeństwa, zwanej ABWerą, czyli ~nasze ss~
        • xxxx44 Re: Bezczelna MONIKA O ! 02.07.04, 21:35
          Monika rozmawia z min-em obr. Szmajdzińskim
          Posłuchaj wywiadu
          www.radiozet.pl/rozmowy_gosc.html?wid=5396737
          Monika Olejnik: Jest sukces Polaków. Wojskowe Służby Informacyjne odnalazły
          broń chemiczną w Iraku.[..]
          Monik: Czy sekretarz obrony Donald Rumsfeld zachował się fair wobec Pana? Nie
          powiedział Panu, co znaleziono dokładnie, gdy Pan o to pytał, podał natomiast
          informację o tym, co zostało znalezione, w amerykańskim radiu.

Jerzy Sz: Mógł mieć informację kilka godzin wcześniej od swoich podwładnych,
          którzy się tym badaniem zajmują. Jest specjalna grupa w Iraku, poszukiwawczo –
          badawcza. Dzisiaj jest potwierdzenie płynące przez rzecznika Pentagonu w tej
          sprawie, że to na pewno broń chemiczna z aktywnymi środkami.

Monik: No i pobiegł do radia i był pierwszy.

Jerzy Sz: Nie mam o to pretensji i nie zgłaszam żadnej uwagi. Od amerykańskich
          specjalistów mógł dostać informacje: tak, na pewno możemy to powiedzieć, nikt
          tego nie podrzucił w ostatnich kilkunastu miesiącach. Myśmy to znaleźli w
          bunkrze.

Monik: Ale lojalność amerykańsko - polska nakazuje chyba jednak, że powinien
          zadzwonić do Pana, czy też przesłać informację, żebyśmy byli pierwsi..."

Czy Ona nie planuje przypadkiem odwołania tego Rumsfelda z Departamentu obrony
          w Bushowie?
          i/ Skąd wzięli na mina obrony III RP takiego gogusia,że aż go do boju z amerykan
          -skim urzędasem Kobieta musi wypychać !
        • kcg Re: Bezczelna MONIKA O ! 07.07.04, 06:22

xxxx44 napisał:
          Coś się kończy- na Naszych oczach kończą się szpiclowania i wymuszania przez
          Ugencję Bezpieczeństwa, zwanej ABWerą, czyli ~nasze ss~
          • xxxx44 Re: Bezczelna MONIKA O ! 08.07.04, 00:50
            Gdy 2 dwa lata temu powiedziałem obserwującym mój dom funkcjonariuszom ss,że do-
            pomogę im w zejściu, parsknęli śmiechem; dzisiaj pewnie byłoby: "nie byłbym taki
            pewien" ,a Jutro ?
            Jutro będzie po wszystkim. Jeszcze tylko noc Długich noży,bo nie Kryształowa noc
            i wszystko powinno wrócić szybko do normy.

Aha: korzystając z okazji tematu pozdrawiam, szczerze, kom.(?)Piotra Zi.
    • Gość: NKWD Re: Bezczelna MONIKA O ! IP: *.ws146.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.04, 21:44
      zapytaj go Moniko,
      czy przy jego priapizmie,
      jest jakas nadzieja,
      ze kiedys pieprzyc przestanie?
      • xxxx44 Re: Bezczelna MONIKA O ! 11.07.04, 00:51
        Monik: Jak Pan udowodni to, że były rozmowy między Leszkiem Millerem, Janem
        Kulczykiem a Aleksandrem Kwaśniewskim w sprawie obsady Rady Nadzorczej PKN
        Orlen?
        Wie sław: Nie mnie to udowadniać, bo w tych rozmowach nie uczestniczyłem. Byłem
        tylko na ich okoliczność odpytywany ustawicznie. Trwało to dość długo.
        Z punktu widzenia technicznego to akurat sprawa bardzo prosta do udowodnienia.
        Myślę, że tu nie ma co udowadniać, bo nie ma co ukrywać faktów powszechnie
        znanych.
        Monik: Pałac twierdzi, że wydał oświadczenie, tak mówił ostatnio Dariusz
        Szymczycha, że to wszystko to nieprawda...
        Wie sław: No, wie Pani, to trudno mi będzie ogłaszać odmienne zdanie. Brałem
        udział w określonym zdarzeniu z wykorzystaniem środków technicznych
        telekomunikacji, bo nie byłem tam osobiście.
        Monik: Telefon, tak?
        Wie sław: ...i doskonale pamiętam, co robiłem do bodajże trzeciej z minutami w
        nocy. Pani wybaczy, oświadczenie pana Szymczychy...
        Monik: Pałacu.
        Wiesław: ...czy Pałacu, pozostawiam opinii publicznej. To jest sprawa tak
        oczywista i łatwa do wyjaśnienia i udowodnienia, że nawet nie ma o co się
        spierać.
        Monik: Czyli przed komisją stanie Aleksander Kwaśniewski dzięki Panu...
        Wie sław: Dlaczego dzięki mnie? O tej sprawie publicznie mówił akurat pan poseł
        Lepper. Sam byłem zdziwiony skąd miał tak dobre informacje."
        www.radiozet.pl/rozmowy_gosc.html?wid=5413321
        Co jest grane? niech ktoś dobrze bawiący klocki je ułoży, bo mi wciąż wychodzi z
        układanki to samo -aż mi śmieszno napisać na głos: To nie są kłopoty, to jest
        prawdziwy początek końca Kariery Nikodema z Pałacu (d.Belwederu).
        • basia.basia Re: Bezczelna MONIKA O ! 11.07.04, 01:00
          xxxx44 napisał:

> Monik: Jak Pan udowodni to, że były rozmowy między Leszkiem Millerem, Janem
          > Kulczykiem a Aleksandrem Kwaśniewskim w sprawie obsady Rady Nadzorczej PKN
          > Orlen?
          > Wie sław: Nie mnie to udowadniać, bo w tych rozmowach nie uczestniczyłem.
          Byłem
          >
          > tylko na ich okoliczność odpytywany ustawicznie. Trwało to dość długo.
          > Z punktu widzenia technicznego to akurat sprawa bardzo prosta do
          udowodnienia.
          > Myślę, że tu nie ma co udowadniać, bo nie ma co ukrywać faktów powszechnie
          > znanych.
          > Monik: Pałac twierdzi, że wydał oświadczenie, tak mówił ostatnio Dariusz
          > Szymczycha, że to wszystko to nieprawda...
          > Wie sław: No, wie Pani, to trudno mi będzie ogłaszać odmienne zdanie. Brałem
          > udział w określonym zdarzeniu z wykorzystaniem środków technicznych
          > telekomunikacji, bo nie byłem tam osobiście.
          > Monik: Telefon, tak?
          > Wie sław: ...i doskonale pamiętam, co robiłem do bodajże trzeciej z minutami
          w
          > nocy. Pani wybaczy, oświadczenie pana Szymczychy...
          > Monik: Pałacu.
          > Wiesław: ...czy Pałacu, pozostawiam opinii publicznej. To jest sprawa tak
          > oczywista i łatwa do wyjaśnienia i udowodnienia, że nawet nie ma o co się
          > spierać.
          > Monik: Czyli przed komisją stanie Aleksander Kwaśniewski dzięki Panu...
          > Wie sław: Dlaczego dzięki mnie? O tej sprawie publicznie mówił akurat pan
          poseł
          >
          > Lepper. Sam byłem zdziwiony skąd miał tak dobre informacje."
          > www.radiozet.pl/rozmowy_gosc.html?wid=5413321
          > Co jest grane? niech ktoś dobrze bawiący klocki je ułoży, bo mi wciąż
          wychodzi
          > z
          > układanki to samo -aż mi śmieszno napisać na głos: To nie są kłopoty, to jest
          > prawdziwy początek końca Kariery Nikodema z Pałacu (d.Belwederu).

Dobrze się spisała:) Dalej twierdzisz, że jest okropna?
          A nasz kłamczuch będzie miał kłopoty:)
          • xxxx44 Re: Bezczelna MONIKA O ! 11.07.04, 01:17
            A kto brzydko mówi o Naszej Monik ??
            Ta metoda -wpieranie komuś poglądów- jak się nazywa, na 'mućkę' ?
            • basia.basia Re: Bezczelna MONIKA O ! 11.07.04, 02:16
              xxxx44 napisał:

> A kto brzydko mówi o Naszej Monik ??
              > Ta metoda -wpieranie komuś poglądów- jak się nazywa, na 'mućkę' ?

"Bezczelność MonikiO! jest, jak Head & Shoulders, podwójna. Nie dość, że mówi
              to jeszcze mówi do niego PREMIERZE, a tego nie da się słuchać."

Wzięłam to za wyrazy oburzenia z Twojej strony:)
              • xxxx44 Re: Bezczelna MONIKA O ! 11.07.04, 19:45
                Może i można było doczytać się oburzenia, ale w kierunku pozytywnym.
                Przecież to nie wymaga dodatkowego objaśniania, że mówienie do wyrzuconego na
                zbitą twarz miliMylera PANIE PREMIERZE jest wysoce obraźliwe dla Elektoratu.
                Tak jak nazwanie go POLITYKiem Roku2002 było obleśnym ślinieniem się do poliyka
                właśnie, i to też zostało przeze mnie podświetlone od spodu ;)
                • Gość: patriota Re: Bezczelna MONIKA O ! IP: *.pool212171.interbusiness.it 11.07.04, 19:52
                  dla Twojej informacji... zwrot per Premierze zostanie mu do konca zycia ...tak
                  sie utarlo czy to Ci sie podoba czy nie...
                  • xxxx44 Re: Bezczelna MONIKA O ! 11.07.04, 22:13
                    Różni ludzie mają różne zwyczaje - jak z tego wynika.
                    Coś by trzeba z tym zrobić. Do końca życia powiadasz ?
                    • Gość: patriota Re: Bezczelna MONIKA O ! IP: *.pool212171.interbusiness.it 11.07.04, 22:19
                      nie powiadam ...to rzeczywistosc...
                  • Gość: 00 Re: Bezczelna MONIKA O ! IP: 67.150.66.* 12.07.04, 06:44
                    Gość portalu: patriota napisał(a):

> dla Twojej informacji... zwrot per Premierze zostanie mu do konca
                    zycia ...tak
                    > sie utarlo czy to Ci sie podoba czy nie...

Nawet jesli pojdzie za kratki?
                    • xxxx44 Re: Bezczelna MONIKA O ! 12.07.04, 22:35
                      A po co za kratki ? Od razu czapa za niszczenie Narodu ! vide służba zdrowia np.
                    • Gość: miki Re: Bezczelna MONIKA O ! IP: *.dip.t-dialin.net 13.07.04, 01:00
                      Taki to typowo galicyjski zwrot pozostal nam po zaborze Austriackim.
                      Zastanawiam sie tylko czy nie powinno sie mowic do Müllera "panie sekretarzu"
                      Przeciez byl sekretarzem.Moze lepiej nawet "towarzyszu sekretarzu"?Nalezy
                      chlopu to oddac.Inaczej z Kwachem.Do tego powinnismy mowic towarzyszu
                      prezydencie.Chociaz kto to wie.Moze w ichniej hierarchi sekretarz stoi wyzej od
                      prezydenta?Przeciez prezydent Bierut nie umywal sie do sekretarza Stalina.
                      • xxxx44 Re: Bezczelna MONIKA O ! 13.07.04, 01:14
                        Mi pasuje: sekretarzu, bo tow. nie przechodzi przez gardło i klawiaturę.
                        Szkoda, że na Galicję nie można liczyć w ułożeniu hierarchii zwrotów - trzeba
                        robić we własnym =forum zakresie.
                        Przypomnienie Kwaśniaka jest na czasie - niedługo zacznie szukać miejsca do
                        dalszego leżakowania - należy mu to wyperswadować, kurturarnie, of course!
                      • Gość: 00 Re: Bezczelna MONIKA O ! IP: 67.150.67.* 13.07.04, 06:54
                        Gość portalu: miki napisał(a):

> Taki to typowo galicyjski zwrot pozostal nam po zaborze Austriackim.
                        > Zastanawiam sie tylko czy nie powinno sie mowic do Müllera "panie sekretarzu"
                        > Przeciez byl sekretarzem.Moze lepiej nawet "towarzyszu sekretarzu"?Nalezy
                        > chlopu to oddac.Inaczej z Kwachem.Do tego powinnismy mowic towarzyszu
                        > prezydencie.Chociaz kto to wie.Moze w ichniej hierarchi sekretarz stoi wyzej
                        od
                        >
                        > prezydenta?Przeciez prezydent Bierut nie umywal sie do sekretarza Stalina

Ale juz "prezydent Brezniew byl wazniejszy od sekretarza Gierka!
                        • xxxx44 Re: Bezczelna MONIKA O ! 27.07.04, 15:02
                          Bezczelność MonikiO! siegnęła zenitu - wzięła i poszła sobie na urlop,
                          a ~nasi politycy~ dziondzą bez przerw v zatrzymania.
                          • Gość: 44 Re: Bezczelna MONIKA O ! IP: 66.53.79.* 28.07.04, 06:37
                            xxxx44 napisał:

> Bezczelność MonikiO! siegnęła zenitu - wzięła i poszła sobie na urlop,
                            > a ~nasi politycy~ dziondzą bez przerw v zatrzymania.

Dobrze,ze wrocila na 7-my dzien tygodnia!
                            • xxxx44 Re: Bezczelna MONIKA O ! 29.08.04, 15:27
                              Poszły konie po betonie ! czyli ruszyło się.
                              info.onet.pl/972030,11,item.html
                              " Na pytanie: czy Aleksander Kwaśniewski stanie przed komisją Szymczycha
                              odparł: "Ja nie wykluczałbym jakiejś formy dialogu prezydęta z komisją.
                              Natomiast w moim przekonaniu takie klasyczne, telewizyjne przesłuchanie nie
                              wchodzi w rachubę".

Wchodzi, wchodzi i nie tylko w rachubę, ale wogle.
                              Bo inaczej uznamy że Kwachu jest bardziej bezczelny, niz kłamczuch.
                              • xxxx44 Re: Bezczelna MONIKA O ! 09.12.04, 02:13
                                Dalszy ciąg Drogi do Pałacu:
                                www.radiozet.pl/rozmowy_gosc.html?wid=6280690
                                Monika O: Czy Ungier miał interes w tym, żeby była fabryka osocza?
                                Wiesław Kaczmarek: Nie przypuszczam, ale być może widząc w jaki sposób mataczy
                                minister zdrowia i robi wszystko, żeby kto inny przejął ten projekt,
                                poirytowany w końcu przez dotychczasowych inwestorów, próbował to wyjaśnić.
                                MonikaO: Leży to w jego kompetencjach?
                                Wiesław: Nie leży.
                                MonikaO: Czy w kompetencjach ministra Ungiera leży, żeby był adwokatem pana
                                Wapińskiego, który jest przyjacielem rodziny Kwaśniewskich?
                                Wiesław Kaczmarek: Nie będę bronił ministra Ungiera w tym przypadku, ale jeżeli
                                ktoś zwraca się o pomoc, to pewnie na zasadzie kuluarowych spotkań próbuje się
                                wyjaśnić co jest powodem, dlaczego minister zdrowia nie realizuje zobowiązań,
                                które kiedyś podjął rząd.
                                [..]
                                Monika Olejnik: Ale ciekawa jest rola pana Ungiera. Interesuje się Radą
                                Nadzorczą PKN Orlen, fabryką osocza. Chyba powinien zostać ministrem
                                gospodarki...
                                Wiesław Kaczmarek: To jest pewnie rola dyrektora gabinetu prezydenta, aby
                                pomagać w niektórych projektach i to są kuluary władzy."

MonikaO. zrobiła już wszystko co kobieta powinna.
                                Teraz pora na męskie zakończenie podmiotu i przedmiotu, czyli Rządów i Kwaśniaka
    • Gość: :o) Piekna Monicha IP: *.net, / 193.194.79.* 09.12.04, 12:14
      Olejnik wyraznie niedawno wstrzyknela sobie kolagen w swoje pokraczne wargi,
      wyrownala krzywy nos i usunela te polmetrowa dziure miedzy swoimi kroliczymi
      siekaczami. Niestety, mimo takich staran, ciagle jest brzydsza niz stary strach
      na wroble.
      • Gość: quaz Re: Piekna Monicha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 12:43
        przy dużym poczuciu humoru i tolerancyjności też znacznej diagnozuję
        wnikliwie : prowokujesz lub
        pokracznym i przepastnie zakompleksionym forumowiczu jestes.
        duzo zdrowia , bo tylko to daje nadzieję z poprawą związaną
      • xxxx44 Re: p-i Monika 10.12.04, 14:25
        Jak się nie ma argumentów w dyskusji i niedostaje poziomem inteligencji to wtedy
        wyciąga się: 'abo ona ma krzywy nos' -nie ma, i w swej całości prezentuje się na
        tyle dobrze, że Jej mąż, znany z TiWi Grzegorz W. nie musi się za nią wstydzić,
        - to znaczy: Za urodę nie musi się wstydzić ;)
        • xxxx44 LSD tymy ręcamy bije się w pierś 15.12.04, 15:03
          Jerzy Szteliga,partyjny kolega pani poseł Aleksandry Jakubowskiej: Wstyd mi (x2)
          www.radiozet.pl/rozmowy_gosc.html?wid=6320932
          To miło i ładnie tak kościelnie = wina + skrucha, ale to wciąż za mało, za mało
          wciąż
          • xxxx44 Re: Bezczelna MONIKA O ! 11.01.05, 23:27
            Przestaliśmy Panią słuchać, bo Nam głośniki kompowe poszły, a stary Tonsil z
            Wrześni też upada, o !
            :|
    • Gość: mark Re: Bezczelna MONIKA O ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.05, 14:43
      Godna Giertychów, Maciarewiczów i Wrzodaków. Jednopodwórko i to samo błocko.
      Zresztą bezczelność, chamstwo i grubianstwo stało się codziennością dla tej
      zreformowanej TV.
      • czyzunia Re: Bezczelna MONIKA O ! 12.01.05, 14:55
        ona myli chamstwo z tzw dziennikarstwem agresywnym.
        • Gość: elle Re: Bezczelna MONIKA O ! IP: *.inet.biz.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.05, 15:10
          delikat się odezwał! Dobre sobie!
          • Gość: czyzunia [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 17:18
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
            • Gość: elle w twoim IP: *.inet.biz.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.05, 21:37
              wieku, a ludzie tyle żyją?????????, nawet skok nie pomoże. Wot, żyzń...A żonka
              cóż na to ? Ma przyjaciela?Może choć przyjaciółkę?
              • Gość: wesołek ty pewnie nigdy w życiu IP: *.lublin.mm.pl 12.01.05, 21:46
                faceta nie zaznałaś i brzydko się zestarzałaś. Teraz nawet żyrandol na ciebie
                nie poleci, co tam żyrandol - papcio rydzyk , twój idol jak by cię zobaczył, to
                by mu nie stanął do końca kaprawego życia. I do klasztoru cię nie wezmą bo jak
                zaczęła byś zawodzić psalmy wieczorne to by sie siostrzyczki ze "śmichu"
                poskręcały a tam musi być powaga.
                • Gość: elle Re: ty pewnie nigdy w życiu IP: *.inet.biz.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.05, 21:57
                  oj, wesołku, wesołku. Pewnie bys sie zdziwil,gdybysmy sie spotkali. Dlatego tez
                  nie sa w stanie obrazic mnie ani nikogo twe, i nie tylko ,chamskie teksty.
                  Wiem, wy ubole, taki macie styl, nie wiecie nawet, ze moze ludzie mowia inaczej
          • Gość: wesołek Re: Bezczelna MONIKA O ! IP: *.lublin.mm.pl 12.01.05, 17:36
            zhardziała chamska baba, wkręcona do radia w stanie wojennym przez tatusia
            pułkownika bezpieki
          • Gość: wesołek Re: Bezczelna MONIKA O ! IP: *.lublin.mm.pl 12.01.05, 17:38
            Zakrzewski demonstruje sztuczki cenzury i zakłamanie PRL-owskich mediów, a
            chwilę potem powołuje się na ówczesne badania opinii publicznej jako na
            wiarygodne źródło. Najlepiej się jednak czuje jako demaskator. O Monice Olejnik
            pisze "sympatyczna dziewczyna", ale także: "Monikę Olejnik wciśnięto do radia w
            pierwszym okresie stanu wojennego na polecenie komisarza wojskowego. Za tą
            decyzją stał jej ojciec, pułkownik, szef ważnej jednostki MSW".
            Zakrzewski opowiada o czasach, gdy ciężko było być uczciwym człowiekiem,
            zwłaszcza pracując w mediach. Zdaje się mówić: w czasach PRL ześwinili się
            prawie wszyscy, tylko większość nie chce się do tego przyznać i wciąż udaje
            świętoszków. On nie udaje.
            • xxxx44 Re: Bezczelna MONIKA O ! 08.03.05, 01:54
              Pani Monika jest więcej warta sama jedna niż szwadron kawalerii,
              takie wnioski są z jej zdecydowanego zwycięstwa w wywiadzie z Kwachem w '5.03.07
              i nie tylko z tego.
              Zuch Dziewczyna !
              44
              • xxxx44 Re: Bezczelna MONIKA O ! 24.07.05, 15:52
                Pojechała sobie na holiday, a tu tyle się w polityce dzieje!
                44
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka