Dodaj do ulubionych

Skóroobrona, czyli akcja Akcji Alternatywnej "N...

IP: *.netten.pl 29.06.04, 22:32
Ależ wspaniały i oryginalny happening! I może ktoś mi powie, cóż ta Naszość
(?) robiła na temat wszystkich komuszych i poputczykowskich afer,
złodziejstw, zdrad i przekrętów?
Obserwuj wątek
    • Gość: Poznaniak Re: Skóroobrona, czyli akcja Akcji Alternatywnej IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 29.06.04, 23:04
      Z happeningów parodiujących SLD, które pamiętam z mediów: sprawa Lenina w sądzie, Rywin obrzucony kwiatami i stanikami w sądzie z hasłem "Kup mi mamo klocki Lego zrobie sobie Czarzstego", Walentyna Tierieszkowa w kancelarii premiera na Walentynki, odpiłowywanie Millera od stołka i jego pomnik w Poroninie, kilka happeningów pod poznańskim birem Sylwii Pusz, akcja "Miller na Marsa" 1 maja... Na pewno było tego więcej, ale te mi na razie przyszły do głowy...
      • Gość: neo Re: Skóroobrona, czyli akcja Akcji Alternatywnej IP: *.utaonline.at 30.06.04, 09:38
        mozeby tak wreszcie reaktywowac Pomaranczowa Alternatywe - w kocu jedyna
        profesjonalna sile polityczne w calej historii Polski
    • Gość: Zbulwersowany Prostactwo IP: *.piotrkow.net.pl 29.06.04, 23:51
      Jeszcze parę lat temu "Naszość" była ostro antykomusza. Teraz te pacany dają
      dupy czerwonym i ich liberalnym lokajczykom. Trzeba być ślepym i głuchym, żeby
      nie rozumieć, po co platfusy pchają się do władzy. Wystarczy popatrzeć,
      jak "zmieniły front" wiadomości z tvp1 - przedtem chwalili sld, teraz
      platfusów. wygrana platf. będzie tylko na rękę komuchom, żeby po paru latach
      rządów liberalnych aferzystów doszczętnie ogłupiały naród z powrotem oddał ster
      w ręce komuchow, na których będą głosować tylko po to, żeby wywalić platfusów.
      teraz jest ostatnia szansa na marginalizację postkomuny i jednocześnie utarcie
      nosa platfusom - ale zanosi się, że zostanie zmarnowana...
      • Gość: SteFan Re: Prostactwo IP: *.lubin.dialog.net.pl 30.06.04, 00:48
        Wszystkiemu winna jest tajna organizacja masońska, która powstała parę lat temu. Wspólnie z była KGB przejeli technologię do opanowywania ludzkich umysłów i obrali sobie za cel przejęcie władzy w Polsce. Dosłownie wszędzie są mikronadajniki do telepsychooddziaływania. Trzeba nosić specjalne ołowiano-tytanowe wkładki w uszach aby oprzeć się temu podświadomemu przekazowi. Wszystko działa pod osłoną komuchów z PO i SLD, a jedyną partią mogącą ocalić świat jest Samoobrona (stąd tan nazwa)... ale chiiiiiicho.... ktoś idzie... muszę uciekać, skontaktujemy się później.
        • Gość: sw Re: Prostactwo IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 30.06.04, 01:42
          Na krótką metę pomaga owijanie głowy mokrym ręcznikiem. I nie siedź przy komputerze ze zwykłym monitorem, w środku ukryta jest kamera, dlatego są one tak duże.
          • Gość: Nomos Re: Prostactwo IP: *.um.krakow.pl 30.06.04, 07:53
            A czy cieklokrystaliczne tez maja kamere? Bo sa dosc cienkie.
            No i mam pytanie, czy na Allegro te wkladki olowiano-tytanowe mozna kupic.
            Chetnie kupie poza aukcja, tyle ze mam male uszy (w ogole mala glówkę).

Czy noszenie tych wkladek nie spowoduje skrzywienie kregoslupa?

No i czy jak Lepper dojdzie do wladzy, to czy mozna bedzie bez wyksztalcenia
            medycznego pracowac z pavulonem? To by mu podnioslo popularnosc....

Pozdrowienia z Tworek
      • Gość: Adi Re: Prostactwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.04, 09:02
        Najwięcej czerwonych po LSD jest w Samoobronie, skryli się tam SB-ki i mniej
        nośni aparatczycy z PZPR, wystarczy pogrzebać w necie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka