m.c.hrabia 28.09.12, 19:46 ktoś kogo popiera 0,000000cuj ma czelność wzywania do dymisji . esus jak to ego potrafi się nadymać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sclavus Re: Jurek i Marek 28.09.12, 19:57 ... jeszcze z pińć minut a skrzydłeczka mu wyrosną i same go w niebiosa wyniosą... Taki święty, qrva!!! Odpowiedz Link Zgłoś
capaz Bronek 28.09.12, 20:08 ciężko pracuje od samego rana www.youtube.com/watch?v=UevyXFa1Bos&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Bronek 28.09.12, 20:20 capaz cepie (niezwykle prosta konstrukcja!), dyskusja była z udziałem świętoszka Marka Jurka i Andrzeja Celińskiego... ale u ciebie nie biją murzynków!! Odpowiedz Link Zgłoś
capaz Re: Bronek 28.09.12, 21:42 Skąd niby inteligentny człowiek ma wiedzieć, co ten ogłupiały telewidz obejrzał w tv? Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Bronek 28.09.12, 22:56 ... tak inteligentny człowiek, nie otwiera, po prostu, dzioba... A jak już, to wstępnie przepytuje przyjaciół ... ossochodzi! Odpowiedz Link Zgłoś
qwakacz_zabanowany Re: Jurek i Marek 28.09.12, 20:16 Możę i ma zerowe poparcie ale TVN widzi w nim potencjał na prezydenta i go zaprasza do wygłaszania poglądów. Jakos m.c.Hrabiego znanego działacza forumowego i mającego potężne poparcie rządzących do TVNu zaprosić nie chcą. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Jurek i Marek 28.09.12, 20:24 qwakacz też nie, ale z tym mniejsza... Jeśli Marek Jurek ma potencjał na prezydenta, to ja też staję w szranki... ;) (jego potencjał, to beatyfikacja za życia... już był na rękach Madonny i to jest to!) Odpowiedz Link Zgłoś
qwakacz_zabanowany Re: Jurek i Marek 28.09.12, 20:44 sclavus napisał: > Jeśli Marek Jurek ma potencjał na prezydenta, to ja też staję w szranki... ;) Moim zdaniem nie ma,ale TVN widać coś w nim dostrzega. Masz prawo stanąć w szranki i może zyskasz poparcie ale czy masz jakieś układy w TVNie? Chyba wiesz, że TVN każdego może wypromować. Fakt, narazie promowali na krzesła poselskie... > (jego potencjał, to beatyfikacja za życia... już był na rękach Madonny i to > jest to!) Odpowiedz Link Zgłoś
qwakacz_zabanowany Re: Jurek i Marek 28.09.12, 20:47 m.c.hrabia napisał: > jesteś pewien :))))) Nie jestem pewien. Ale jeżeli się tam pojawiasz to nie potrafisz wykorzystać danej Ci szansy. Odpowiedz Link Zgłoś
rickky Re: Jurek i Marek 28.09.12, 20:36 qwakacz_zabanowany napisał(a): > Możę i ma zerowe poparcie ale TVN widzi w nim potencjał na prezydenta i go zapr > asza do wygłaszania poglądów. Jakos m.c.Hrabiego znanego działacza forumowego i > mającego potężne poparcie rządzących do TVNu zaprosić nie chcą. A ty już w tv występowałeś??? Bo jesteś bardziej znanym i bardziej wyrazistym działaczem tutejszego forum niż ktokolwiek inny. I to w obronie przegranej sprawy. Jakoś nie widziałem aby RM czy TVTrwam doceniło cię za martyrologię. Odpowiedz Link Zgłoś
qwakacz_zabanowany Re: Jurek i Marek 28.09.12, 21:00 rickky napisał: > A ty już w tv występowałeś??? - nie > Bo jesteś bardziej znanym i bardziej wyrazistym działaczem tutejszego forum niż > ktokolwiek inny. - to źle. Czas zmienić nick? >I to w obronie przegranej sprawy. Nie wdając się w głebszą dyskusję. Skąd Ty wiesz która sprawa jest przegrana a która wygrana? Podobno Niemcy byli wśród przegranych a Polacy wśród wygranych ostatniej wojny. Jest ponad pół wieku po wojnie - kto jest przegranym ? > Jakoś nie widziałem aby RM czy TVTrwam doceniło cię za martyrologię. > Odpowiedz Link Zgłoś
rickky Re: Jurek i Marek 28.09.12, 21:22 qwakacz_zabanowany napisał(a): > rickky napisał: > > > A ty już w tv występowałeś??? > - nie > > Bo jesteś bardziej znanym i bardziej wyrazistym działaczem tutejszego for > um niż > > ktokolwiek inny. > - to źle. Czas zmienić nick? > > >I to w obronie przegranej sprawy. > Nie wdając się w głebszą dyskusję. "Nie wdając się w głębszą dyskusję". No to nie zadawaj takich pytań, na które odpowiedzi, nawet po głębszej dyskusji nie zrozumiesz. > > > Jakoś nie widziałem aby RM czy TVTrwam doceniło cię za martyrologię. > > A co powiesz na temat swoich występów w TV ??? Odpowiedz Link Zgłoś
lionold Re: jak to ego potrafi się nadymać 28.09.12, 21:00 wielokrotnie wydymane to się i nadyma. Odpowiedz Link Zgłoś
fiu-bzdziu2010 Re: Jurek i Marek ..zanosi się na modlitwy o desz 28.09.12, 21:48 stan wód bardzo niski, poczekajmy kto wystąpi z wnioskiem sejmowym w tej materii Odpowiedz Link Zgłoś