Dodaj do ulubionych

Przestancie to wymazywac - poprostu chce wiedziec

IP: *.na.21stcentury.net 18.03.02, 14:19
Kilka razy wymazano z forum moje pytanie "Czy prof. Iwinski posuwal tlumaczke w
Barcelonie". Poprostu chce znac zdanie czytelnikow na ten temat. Sadze ze mam
do tego prawo w koncu placac podatki finansuje igraszki ministra Iwinskiego.
POLSKI NAROD CHCE WIEDZIEC JAK SIE PARTIA BAWI!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: ania Re: Przestancie to wymazywac - poprostu chce wiedziec IP: *.upc.chello.be 18.03.02, 14:28
      Wojtus a skad ja mam wiedziec czy on ja posuwal czy nie ?najlepiej.zrobisz jak
      udasz sie do Barcelony i przeprowadzisz sledztwo w hotelu no wiesz przepytasz
      pokojowki gosci hotelowych .Jak wrocisz to poinformujesz nas o tym.Zycze
      pomyslnego sledztwa ja tez jestem ciekawa.
      • Gość: Leonid Re: Przestancie to wymazywac - poprostu chce wiedziec IP: 195.205.230.* 18.03.02, 15:30
        Powinien coś wiedzieć towarzysz Siemiątkowski.
    • Gość: Bozena Kopulacja manipulacja IP: *.dialup.umb.edu 18.03.02, 15:30
      Doczekalismy sie cenzury w forum. Wojtek ma racje.
      Chodzi o to co ludzie mysla o zachowaniu faceta i czy
      mial podstawy do okazywania poufalosci=gestow w powietrzu.
      • Gość: ania Re: Kopulacja manipulacja IP: *.upc.chello.be 18.03.02, 15:46
        A czy umie pani czytac?Bo ja umiem i doczytalam sie okolo 10 watkow na temat
        Iwinskiego wiec prosze nie pisac bzdur.
        • Gość: Hania Ania stary zberezniku IP: *.dialup.umb.edu 18.03.02, 15:55
          Chcesz bronic glupiego capa Twoja sprawa. Ale to Ty
          raczej nie masz nic do powiedzenia, raczej chcesz uciac
          dyskusje. Sprobuj to zrobic inteligentniej.
          • Gość: Ania Re: Ania stary zberezniku IP: *.upc.chello.be 18.03.02, 16:10
            A niech sobie dyskutuja pol strony jest o Iwinskim ,ktory moim zdaniem sie
            zblaznil i powinien sam ustapic ale nie lubie gdy ktos dopatruje sie
            manipulacji tam gdzie ich nie ma .Sam watek "Klepanka Iwinskiego liczy okolo 68
            wypowiedzi jest jeszcze "Robota dla Jarugi",Zapisuje sie do SLD bede sobie
            macal"nie bede wymieniac wszystkich .ii dobrze,ze ludzie pisza bo czy to biskup
            czy urzednik panstwowy musi miec swiadomosc,ze ludzie go oceniaja.
            • Gość: Ania Re: Ania stary zberezniku IP: *.dialup.umb.edu 18.03.02, 16:14
              Samokrytycznie przyznaje, ze mam klopoty z logika a
              oprocz tego chce a nawet nie chce dyskutowac. Musze
              odpoczac zrobie sobie drzemke.
              • Gość: Marcin Wojtek ! Ile raz posuwał Cię proboszcz ?!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.03.02, 16:17
                Chcę wiedzieć !
              • Gość: ania Re: Ania stary zberezniku IP: *.upc.chello.be 18.03.02, 16:31
                Gość portalu: Ania napisał(a):

> Samokrytycznie przyznaje, ze mam klopoty z logika a
                > oprocz tego chce a nawet nie chce dyskutowac. Musze
                > odpoczac zrobie sobie drzemke.

Pisz kolezanko o sobie pod swoim nickiem juz po drzemce.
                • Gość: Ania Re: Ania stary zberezniku IP: *.dialup.umb.edu 18.03.02, 16:37
                  Mam zaburzenia i pisze nie na temat.
              • Gość: ania Re: Ania stary zberezniku IP: *.upc.chello.be 18.03.02, 16:35
                Wczesnij nie zwrocilam uwagi ale podszylas sie tez pod Hanie wiec sie zdecyduj
                czy chcesz byc Hania Ania czy Bozena?
      • gruppe_n Re: Kopulacja manipulacja 18.03.02, 16:41
        .. ktora tu jeszcze klepnac panowie, ktora tu jeszcze ......
    • wegiel Re: Przestancie to wymazywac - poprostu chce wiedziec 18.03.02, 16:18
      Ja daję na tacę a nie chcą mi powiedzieć o wyczynach abp.
      • Gość: gomez Re: Przestancie to wymazywac - poprostu chce wiedziec IP: *.myDad.info 18.03.02, 16:22
        napewno posuwal ,dlaczego mialby nie posuwac.a to sie zona ucieszy
        • Gość: Ania Re: Przestancie to wymazywac - poprostu chce wiedz IP: *.dialup.umb.edu 18.03.02, 16:39
          To ja jestem Ania
          • Gość: ania Re: Przestancie to wymazywac - poprostu chce wiedz IP: *.upc.chello.be 18.03.02, 16:46
            w przeciwienstwie do ciebie ludzie na forum umieja czytac i latwo odczytaja
            twoj adres pisz sobie dalej jako Ania a ,ze masz zaburzenia to pewne Bozenko.
            • Gość: Jaceq aniu z chello IP: *.ppp.szeptel.net.pl 18.03.02, 21:56
              Gość portalu: ania napisał(a):

> w przeciwienstwie do ciebie ludzie na forum umieja czytac i latwo odczytaja
              > twoj adres pisz sobie dalej jako Ania a ,ze masz zaburzenia to pewne Bozenko.

Z *.dialup.umb.edu pisuje (podejrzewam) płeć męska.
              Ty jesteś niepowtarzalna i z podróbkarzem (hehe) nikt Cię nie pomyli !!!
              • Gość: ania Re: aniu z chello IP: *.upc.chello.be 18.03.02, 22:15
                Dzieki Postmodernisto Ty tez jestes niepowtarzalny sale character tak jak ja z
                reszta.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka