Dodaj do ulubionych

Wielki desant na forum

30.10.12, 23:11
stara gwardia zwolenników rządów koalicji PO/PSL okazala sie za słaba by roznieść w pył rewelacje dnia dzisiejszego.
Jazda po tych co wątpia w komunikaty i raporty rządowe musiała zostać wzmocniona wielkim desantem nowych nicków.

I jest jazda bez trzymanki. Jakby slowa które tu padają miały moc sprawczą pół Polski a może więcej niż pół bylaby juz na księzycu jako banici.

Panowie i Panie czy wy siebie czytacie? Czy wy to co tu wypisujecie jeszcze ogarniacie rozumem?
Obserwuj wątek
    • ex.mila Taki ciekawy wątek 30.10.12, 23:15
      naprawdę musiał mnie obrazić słowem "desant'?

teraz, jak mnie obraziłaś życzę tobie i watkowi jak najgorzej.
      • sawa.com Re: Taki ciekawy wątek 30.10.12, 23:17
        ex.mila napisała:

> naprawdę musiał mnie obrazić słowem "desant'?
        >
        > teraz, jak mnie obraziłaś życzę tobie i watkowi jak najgorzej.

Nie, nie ty nie jesteś desantem. Ty to ekstrema PO
        • wawasawa [...] 30.10.12, 23:19
          Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
        • ex.mila Re: Taki ciekawy wątek 30.10.12, 23:20
          Ty to ekstrema PO
          >
          Jesteś głupia. Po prostu. Od miesięcy namawiam ludzi na niegłosowanie, ale skąd ty masz o tym wiedzić- masturbujesz się tylko własnymi wpisami.

idiotka
          • jola.iza1 Re: Taki ciekawy wątek 30.10.12, 23:27
            ex.mila napisała:
            > Jesteś głupia. Po prostu. Od miesięcy namawiam ludzi na niegłosowanie, ale skąd
            > ty masz o tym wiedzić- masturbujesz się tylko własnymi wpisami.
            >
            > idiotka
            Jedyne pytanie, gdyby Ci zadano:
            "Na którą partię zagłosujesz?"
            Nie odpowiadaj na forum, sobie odpowiedz.
          • sawa.com Re: Taki ciekawy wątek 30.10.12, 23:28
            ex.mila napisała:

> Ty to ekstrema PO
            > >
            > Jesteś głupia. Po prostu. Od miesięcy namawiam ludzi na niegłosowanie, ale skąd
            >
            > idiotka

No dobra przyznaje sie, nie wszystkie twoje wpisy czytam. Ale jesli to prawda co piszesz to OK... ale zdaje sie, ze dzis zmieniłas zdanie?
            • wawasawa tylko trup nie zmienia zdania. panprezes zmienia 30.10.12, 23:30
              co chwile. widac jeszce nie trup, ale jeszce nie geniusz.
          • bmw1-953 Re: Taki ciekawy wątek 31.10.12, 08:12
            Ha, ha, ha.....Tylko, co czytałam, ze jednak będziesz głosować.....ex.mila napisała:

exmila napisała:
            >
            > idiotka
      • ex.mila musiałaś nie musiał nt 30.10.12, 23:18
        Ja już kończę z ta wdową smoleńską, ale na pewno znajdą się chętni żeby jej poprawić humor.
    • douglasmclloyd Do bani z tym trotylem 30.10.12, 23:18
      Już lepszy był hel.
      • wawasawa ulotne sukcesy panaprezesa 30.10.12, 23:22
        banki mydlane politykarzelka z woli..
        • douglasmclloyd Dobry komentarz znalazłem 30.10.12, 23:36
          Antek miał podrzucić trotyl Tuskowi, tylko mu sie daty pomyliły.
    • wawasawa [...] 30.10.12, 23:18
    • bank.owy powinny zostać wymyślone nowe słowa 30.10.12, 23:33
      odzwierciedlające sytuację w naszym kraju - dzisiaj zostały przekroczone wszelkie granice

-paranoizodyza publiczna?
      -genodemomori?
      -zmierzch?

no sorry ale ileż można się temu wszystkiemu przyglądać co PO / PiS wyprawiają?
      przecież kiedyś kończy się granica dobrego smaku i cierpliwości.

uważam że dzisiejszy dzień jest przełomem na scenie politycznej.

GW, Newsweek, Polityka dzisiaj w rankingu spadają o kilka poziomów w rankingu "having influence" -niebezzasadnie zresztą - kogo wspierali cały czas widać jak na dłoni,

machlojstwo i działanie na szkodę całego Państwa
      • wawasawa prezesa szczyna polityczna? 30.10.12, 23:37
        umeczony Narod Polski mogl sie usmiac z panprezesa. I to dobre.
    • sawa.com prof. Staniszkis dla wp 30.10.12, 23:37
      wiadomosci.wp.pl/kat,59154,title,Jadwiga-Staniszkis-Mafijne-panstwo,wid,15053643,wiadomosc.html?ticaid=1f708&_ticrsn=3
      • douglasmclloyd Re: prof. Staniszkis dla wp 30.10.12, 23:42
        sawa.com napisała:

> wiadomosci.wp.pl/kat,59154,title,Jadwiga-Staniszkis-Mafijne-panstwo,wid,15053643,wiadomosc.html?ticaid=1f708&_ticrsn=3

Co pani profesor sądzi o brzozie i wbitej w nią fragmentach konstrukcji tupolewa?
        • wawasawa [...] 30.10.12, 23:55
    • sclavus pisi? 30.10.12, 23:55
      przestraszliwy...
      ... prze-strasz-li-wy!!!...
    • dystans4 Re: Wielki desant na forum 31.10.12, 01:25
      Ale do rzeczy. Jakie rewelacje? Czyje?
      Rewelacje Rzepy? Czy wyhodowane nich kłamstwa Kaczyńskiego i żony godnej pijanego generała na służbie?
      A może kłamstwa Biniendy, który uciekał przed prokuraturą?
      Rzepa swoje pomówienia odwołała, ale i tak to jej największa kompromitacja w historii.
      A Kaczyńskiego - to już gwóźdź do trumny.
      Jeszcze może podlatywać, może wzniecić na chwilę nawet większą histerię. Ale jeśli nie trafi z tym na wybory, nie pomoże nawet nieudolność rządu.
      Jeszcze jedno dodam, nie z pozycji oponenta wobec jakiejkolwiek partii.
      Jakie by nie były inspiracje PiS, szkodzą krajowi.
      Myślę, że przychodzą także spoza Polski, od ludzi, którzy wykorzystują agenturę, np. pozostałą po Samoobronie.
      --
      buldog.
      • douglasmclloyd Re: Wielki desant na forum 31.10.12, 04:51
        dystans4 napisał:

> Ale do rzeczy. Jakie rewelacje? Czyje?
        > Rewelacje Rzepy? Czy wyhodowane nich kłamstwa Kaczyńskiego i żony godnej pijane
        > go generała na służbie?
        > A może kłamstwa Biniendy, który uciekał przed prokuraturą?
        > Rzepa swoje pomówienia odwołała, ale i tak to jej największa kompromitacja w
        > historii
        .
        > A Kaczyńskiego - to już gwóźdź do trumny.
        > Jeszcze może podlatywać, może wzniecić na chwilę nawet większą histerię. Ale je
        > śli nie trafi z tym na wybory, nie pomoże nawet nieudolność rządu.
        > Jeszcze jedno dodam, nie z pozycji oponenta wobec jakiejkolwiek partii.
        > Jakie by nie były inspiracje PiS, szkodzą krajowi.
        > Myślę, że przychodzą także spoza Polski, od ludzi, którzy wykorzystują agenturę
        > , np. pozostałą po Samoobronie.
        > --
        > buldog.

Do zacietrzewionych pismenów to nie dociera.
      • sawa.com Re: Wielki desant na forum 31.10.12, 06:52
        dystans4 napisał:

> Ale do rzeczy. Jakie rewelacje? Czyje?
        > Rewelacje Rzepy?

Rzepa zachowała sie jak przystało na niezalezne medium. Miała informację więc ją przekazała opinii publicznej. Nieprofesjonalne bylo np. zachowanie dziennikarzy którzy zataili przed opinia publiczna nawalonego prezydenta Kwasniewskiego. Gazeta Wyborcza nie ma skrupułów i niewygodne dla Polski materiały dotyczące więzień CIA publikuje bez zmrużenia oka

Czy wyhodowane nich kłamstwa Kaczyńskiego i żony godnej pijane
        > go generała na służbie?

Nie spodziewałam się, że bedziesz powtarzał niczym nie udokumentowane domniemania

> A Kaczyńskiego - to już gwóźdź do trumny.

Kaczyński rzeczywiście wczoraj nie wytrzymał emocjonalnie. Zapewne duża część wyborców weźmie to pod uwagę.
        Ale emocjonalnie nie wytrzymał także Tusk. Zachowywał sie jakby rzeczywiście miał cos na sumieniu. A rzecz w tym, ze nie potrafi przyznać się do błędów, bo w sprawach smoleńskich kierowana przez niego administracja państwowa ma ich na sumieniu co niemiara.
        Za Smoleńsk powinny polecieć glowy zaraz po katastrofie co najmniej trzech ministrów a szef BOR powinien wylądować na wcześniejszej emeryturze i byc do dyspozycji prokuratorów. Miller nie powinien byc postawiony na czele polskiej komisji. Nikt nie może być sędzią we własnej sprawie etc etc

> Jeszcze jedno dodam, nie z pozycji oponenta wobec jakiejkolwiek partii.
        > Jakie by nie były inspiracje PiS, szkodzą krajowi.
        > Myślę, że przychodzą także spoza Polski, od ludzi, którzy wykorzystują agenturę
        > , np. pozostałą po Samoobronie.

Też uważam, że nasi nieprzyjacioły dorzucaja smolne szczapy pod polski kocioł, zeby w nim wartko bulgotało.
      • cookies9 Re: Wielki desant na forum 31.10.12, 08:46
        dystans4 napisał:

>Jakie by nie były inspiracje PiS, szkodzą krajowi.
        Myślę, że przychodzą także spoza Polski, od ludzi, którzy wykorzystują agenturę, np. pozostałą po Samoobronie. <

I tak jest od 2007 roku a obecnie z większym natężeniem.PiS działa na szkodę państwa polskiego i Polaków i o tym nalezy pamiętać.
    • zuzkazuzka111 Re: Wielki desant na forum 31.10.12, 07:00
      No jak... sms poszedł - wodza biją ratujcie - i ratują :). Komsomolec nie myśli, on wykonuje rozkazy.
      • sawa.com Re: Wielki desant na forum 31.10.12, 07:07
        zuzkazuzka111 napisała:

> No jak... sms poszedł - wodza biją ratujcie - i ratują :). Komsomolec nie myśli
        > , on wykonuje rozkazy.

Zagrodzki przywiózł ze Smoleńska do Polski fragmenty ubrań swojej kuzynki. Wśród części garderoby znajdował się także pas bezpieczeństwa, którym kobieta była przypięta podczas tragicznego lotu 10 kwietnia 2010 r.

Pytałem prokuratorów, czy chcą ode mnie te materiały, ale to zignorowali - powiedział "Gazecie Polskiej Codziennie".

Podaje, że prywatnie zlecił badania fragmentu z Tu-154M jednemu z ośrodków naukowych w USA. Twierdzi, że badania odczynnikowe wykazały obecność trotylu. Zostały przesłane do kolejnych, szczegółowych analiz.

wiadomosci.dziennik.pl/wydarzenia/artykuly/409168,amerykanscy-naukowcy-znalezli-trotyl-we-wraku-tupolewa.html
        • zuzkazuzka111 Re: Wielki desant na forum 31.10.12, 07:09
          > Podaje, że prywatnie zlecił badania fragmentu z Tu-154M jednemu z ośrodków nauk
          > owych w USA. Twierdzi, że badania odczynnikowe wykazały obecność trotylu. Zosta
          > ły przesłane do kolejnych, szczegółowych analiz.

I tak powinny postąpić wszystkie rodziny.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka