white_lake 11.11.12, 22:52 nie sądziłam, że kiedykolwiek tak pomyślę, ale odwyk od zawodowej polityki chyba naprawdę dobrze mu zrobił Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hordol ty to się zbytnio nie liczysz 11.11.12, 23:05 twojego plusa roman g. ma głeboko gdzieś. on chce miec plusa u bronka i u donka. i orze jak może Odpowiedz Link Zgłoś
trawieso Re: ty to się zbytnio nie liczysz 12.11.12, 12:01 Chyba masz rację. Widać, że ciągnie go do polityki znowu. Udziela się we wszystkich możliwych programach typu "Kropka nad i". Teraz jeszcze ten marsz. Może Tusk będzie chciał mu zaproponować posadę ministra sprawiedliwości, bo jak wiadomo Tusk nie przepada ostatnio za Gowinem Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Roman G. ma u mnie plusa 12.11.12, 05:21 white_lake napisała: > nie sądziłam, że kiedykolwiek tak pomyślę, ale odwyk od zawodowej polityki chyb > a naprawdę dobrze mu zrobił Kasa Misiu, kasa ! Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Roman G. ma u mnie plusa 12.11.12, 11:14 Kase to on ma większa jako adwokat niż jako poseł , to parcie na jakiś fragment władzy. Odpowiedz Link Zgłoś
chateau Re: Roman G. ma u mnie plusa 12.11.12, 11:59 W pewnym sensie. Giertych postrzega siebie jako reprezentanta elity. Poniekąd słusznie. Poza tym tradycje rodzinne zobowiązują. Nie bez znaczenia są też kwestie czysto estetyczne - osobiście wolę się spierać z Giertychem niż z np. Błaszczakiem. Mimo, że Giertych jest nieporównanie bardziej wymagającym przeciwnikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Roman G. ma u mnie plusa 12.11.12, 14:40 volupte napisał: > Kase to on ma większa jako adwokat niż jako poseł , to parcie na jakiś fragment > władzy A kto tu pisał o posłowaniu ? Ja ? Ty wiesz jakież to są zleconka ze spółek skarbu państwa lub z udziałem skarbu państwa ? Odpowiedz Link Zgłoś
zbigniew_clapton Re: Roman G. ma u mnie plusa 12.11.12, 11:50 Niestety ten domniemany plus w żadnym stopniu nie niweluje wyczynów Romka jako wicepremiera i ministra edukacji. Odpowiedz Link Zgłoś
moobdirector Re: Roman G. ma u mnie plusa 12.11.12, 11:54 Niestety, ale masz rację. Zachowanie Romana jawi mi się cynicznym - ale dopuszczam możliwość, iż to nasza mała wiara w ludzi ponosi winę za sceptycyzm wobec możliwości przemiany ;) Odpowiedz Link Zgłoś
white_lake Re: Roman G. ma u mnie plusa 12.11.12, 12:58 dlatego nie dawałybm mu znowu żadnych urzędów, niestety, po tatusiu jest bardzo genetycznie obciążony, nie tylko końską urodą ale jako symbol, znak tego, że nawet najdzikszy oszołom może czasem się opamiętać, jest całkiem przydatny Odpowiedz Link Zgłoś
kaczy_mozdzek Rany! Jaki to był menda minister! Albo LPRowiec, 12.11.12, 13:05 albo wszechpolak!! Ma w życiorysie czyny i wypowiedzi, ktrych tak łatwo nie zmaże i nie zagłuszy. Ale ostatnio - faktycznie - zaczyna mówić rozsądnie. Też ma u mnie parę plusów. Widać nie jest krową, bo zmienia poglądy. :))) Odpowiedz Link Zgłoś