zbigniew_clapton 17.11.12, 17:31 będzie ciekawie ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zbigniew_clapton Re: Waldek poległ 17.11.12, 17:40 Wymiana ludzi Pawlaka na ludzi Piechocińskiego w tych wszystkich spółkach, spółeczkach i agencjach będzie kosztowna. Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Re: Waldek poległ 17.11.12, 17:43 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,12876529,Janusz_Piechocinski_szefem_PSL__Pawlak__Odejde_z_rzadu.html // Odpowiedz Link Zgłoś
zbigniew_clapton Re: Waldek poległ 17.11.12, 17:44 Co tam konkubina. Ipada będzie musiał oddać. Odpowiedz Link Zgłoś
veglie Re: Waldek poległ 17.11.12, 17:52 zbigniew_clapton napisał: > Co tam konkubina. Ipada będzie musiał oddać. Ipad sejmowy,ale może zszokowany Waldi złoży mandat poselski.;) Odpowiedz Link Zgłoś
dupetek Re: Waldek poległ 17.11.12, 17:44 RIP:) Szkoda tylko, że na kształt i kierunek tzw. linii PSLu nie będzie miało, to dużego wpływu, trochę roszad personalnych i wszystko:( Odpowiedz Link Zgłoś
bozon.higsa Re: Waldek poległ 17.11.12, 17:47 Pawlak to jeden z koalicjantów. Dlatego chciałoby się zawołać...jeszcze jeden, jeszcze jeden. Odpowiedz Link Zgłoś
dupetek Re: Waldek poległ 17.11.12, 18:07 PO ma umowę koalicyjną z PSL, a nie z Pawlakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
bozon.higsa Re: Waldek poległ 17.11.12, 18:19 dupetek napisał: > PO ma umowę koalicyjną z PSL, a nie z Pawlakiem. Wiem, nie zrozumiałeś mojej intencji. To zawołanie jeszcze jeden nie dotyczyło PSL. Odpowiedz Link Zgłoś
bozon.higsa Re: Waldek poległ 17.11.12, 17:55 kzet69 napisał: > Jak dla mnie szok :) Dlaczego szok? Ja podejrzewałem, że Piechociński może to zrobić. Szok to chyba będzie dla Donka. Piechociński będzie trudniejszym partnerem niż Pawlak. Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: Waldek poległ 17.11.12, 17:59 Ale z oczywiście, że podejrzewałeś. I dzieliłeś się swoimi podejrzeniami spod wszystkich nicków. Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: Waldek poległ 17.11.12, 18:00 bozon.higsa napisał(a): > > Dlaczego szok? > Ja podejrzewałem, że Piechociński może to zrobić. > Szok to chyba będzie dla Donka. > Piechociński będzie trudniejszym partnerem niż Pawlak. > Szok jest jedynie udziałem Pawlaka. Piechociński to ćwik polityczny i wie gdzie konfitury stoją... A zatem na linii PO - PSL nic się nie zmieni. No może miast wicepremiera Pawlaka, będzie wicepremier Piechociński... Odpowiedz Link Zgłoś
ayran a wszystko po to... 17.11.12, 17:56 .... żeby przykryć zjednoczenie lewicy. Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b No i dobrze, 17.11.12, 18:00 dwie kadencje i wystarczy. A nawiasem mówiąc, to nie o Pawlaka się martwmy, tylko o demokrację w pozostałych partiach. Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa Re: Waldek poległ dobra wieśc dla Polski 17.11.12, 18:02 Człowiek, który zdradził swoją rodzinę nie może być kimś kto współdecyduje o Polsce. Kiedy teraz odejdzie jego Tuskowtość ? Odpowiedz Link Zgłoś
zbigniew_clapton Re: Waldek poległ dobra wieśc dla Polski 17.11.12, 18:05 Wacuś, a co powiesz o wszystkich kobietkach Gosiewskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
zbigniew_clapton Re: Waldek poległ 17.11.12, 18:06 U Jarka nie ma konfitur. Poza tym trzeba regularnie chodzić w jakichś marszach z pochodniami i tłumaczyć mysli prezesa na polski, co nie jest łatwe. Odpowiedz Link Zgłoś
dupetek Re: Waldek poległ 17.11.12, 18:10 No i swoich sojuszników, Kaczor wychowuje inwigilując i prowokując:) Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Waldek poległ 17.11.12, 18:09 eelus-qiwi.no.rusz.zesz-sie napisała: > czy obrotowy Waldi teraz, po "kopie w tyłek", nie zacznie romansować z jaroZBAWem? Bardziej obawiam się romansów Tuska. Odpowiedz Link Zgłoś
bozon.higsa Re: Waldek poległ 17.11.12, 18:20 wariant_b napisał: > eelus-qiwi.no.rusz.zesz-sie napisała: > > czy obrotowy Waldi teraz, po "kopie w tyłek", nie zacznie romansować z ja > roZBAWem? > > Bardziej obawiam się romansów Tuska. Dobrze myślisz...znaczy obawiasz się. Odpowiedz Link Zgłoś
ami_lii Re: Waldek poległ 17.11.12, 18:42 Pawlak jest w takim szoku po przegranej że coś przebąkuje o odejściu z rządu, zrezygnowaniu z posady ministra gospodarki i tak dalej. Zapewne jak trochę odpocznie, wypije, to mu przejdzie i w poniedziałek będzie twierdził że nic o dymisji nie mówił. Odpowiedz Link Zgłoś