Dodaj do ulubionych

Automat się psuje

29.11.12, 09:13
Do tej pory tak było, że straszenie wyborców faszyzmem automatycznie powodowało, że PO rosły słupki w sondażach. Ten automat przestaje działać. Myślę, że sporą w tym zasługę ma broniący faszoli minister sprawiedliwości, ale mogę się przecież mylić.

wyborcza.pl/1,75248,12943324,Najnowszy_sensacyjny_sondaz__PiS_PO___remis_z_rozchwiania.html
Obserwuj wątek
    • arcybolesnaprawda.a jeszcze wierzysz w sondaże? 29.11.12, 09:14
      life.form napisał(a):

> Do tej pory tak było, że straszenie wyborców faszyzmem automatycznie powodował
      > o, że PO rosły słupki w sondażach. Ten automat przestaje działać. Myślę, że spo
      > rą w tym zasługę ma broniący faszoli minister sprawiedliwości, ale mogę się prz
      > ecież mylić.
      >
      > wyborcza.pl/1,75248,12943324,Najnowszy_sensacyjny_sondaz__PiS_PO___remis_z_rozchwiania.html
      • life.form PiS - PO łeb w łeb, każdy ma 28 proc 29.11.12, 09:24
        A co to ma wspólnego z wiarą? Chyba, że chodzi ci o wiarę wyborców w te partie.
        • zzarda32 Re: PiS - PO łeb w łeb, każdy ma 28 proc 29.11.12, 09:35
          Orgazmu doznali na "wpotylice"
    • l_zaraza_l Re: Automat się psuje 29.11.12, 13:58
      life.form napisał(a):

> Do tej pory tak było, że straszenie wyborców faszyzmem automatycznie powodował
      > o, że PO rosły słupki w sondażach. Ten automat przestaje działać. Myślę, że spo
      > rą w tym zasługę ma broniący faszoli minister sprawiedliwości, ale mogę się prz
      > ecież mylić.
      >
      > wyborcza.pl/1,75248,12943324,Najnowszy_sensacyjny_sondaz__PiS_PO___remis_z_rozchwiania.html

Trochę straszno bo będą musieli zwiększyć dawki "pobudzaczy". Ciekawe czym teraz będziemy wstrząsani.
    • swojski_riot Gdzie dwoch sie bije, tam Lewica d... daje 29.11.12, 14:00
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka