axyzaa 03.01.13, 22:54 Tu już nie ma czego reanimować. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
life.form Napisz to samo za kilka dni jak się zacznie dziać 03.01.13, 23:00 Na razie umarla też strona główna portalu gazeta.pl, na temat i właściwie wszystkich innych mediów. Nudy na pudy. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Popczekaj az Naczelny Idiota da głos-FK ożyje 04.01.13, 08:18 life.form napisał(a): > Na razie umarla też strona główna portalu gazeta.pl, na temat i właściwie wszys > tkich innych mediów. Nudy na pudy. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Już dawno 03.01.13, 23:01 Administracja odwaliła kawał dobrej roboty. Odpowiedz Link Zgłoś
ex.mila Nasza wina 03.01.13, 23:13 Że jeszcze zalatuje zgnilizną. Rok temu pisaliśmy to samo, a nadal chwytamy się osttaniej nadziei, że coś się zmieni. Jeśli coś się zmieni to tylko na gorsze. To już nawet nikt nikomu życzeń noworocznych nie umie złożyć. Może umie ale nie chce. Stagnacja, deprywacja, marazm. Odpowiedz Link Zgłoś
rzewuski1 Re: Umarło Forum Kraj 03.01.13, 23:22 Ale zmartwychwstanie i będzie lepsze , piękniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Umarło Forum Kraj 03.01.13, 23:39 To nie administracja. Myślę, że to ma podłoże kulturowo-polityczne - przekroczenie wszelkich granic przez PiS, odebranie przez PiS słowom znaczeń i podobne sprawki. Poważny temat. Dodatkiem do powyższego jest uwiąd życia politycznego i życie gomułkowską małą stabilizacją proponowane nam przez PO. Też temat, ale bardziej polityczno-gospodarczy, niż kulturowy. -- Wszystkiego najlepszego w całym 2013 roku! bul. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Umarło Forum Kraj 04.01.13, 04:09 buldog2 napisał: > To nie administracja. Myślę, że to ma podłoże kulturowo-polityczne - przekrocze > nie wszelkich granic przez PiS, odebranie przez PiS słowom znaczeń i podobne sp > rawki. Ooooo jaki trzeźwy, analityczny głos w dyskusji. Nie jest tak źle :) Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe Re: Umarło Forum Kraj 04.01.13, 08:12 coś jest na rzeczy z tą stabilizacją. Jest źle i nic się nie da z tym zrobić, bo może być tylko gorzej. Najlepszego! Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Umarło Forum Kraj 04.01.13, 15:28 I tam. Inne formy wyrażania opinii przeważyły. Kupa merytorycznych dyskutantów udała się lansować w blogosferze, a potem dalej. Zostało takowych niewielu i przysłoniły ich inne byty. Internet podlega trendom. Odpowiedz Link Zgłoś
dystans4 Re: Umarło Forum Kraj 04.01.13, 15:54 Prawda, że ludzie się lansują. Mimo to, to co opowiadają na blogach, również jest naznaczone piętnem tych dwu przekleństw, niewiele nowego wnoszą, co wynika z opisanych przyczyn i widać także na tym Forum. -- Pozdrowienia bul. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer PO nawet FK zabije :) /RIP 03.01.13, 23:40 axyzaa napisała: > Tu już nie ma czego reanimować. Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 Re: Umarło Forum Kraj 04.01.13, 08:18 Jeżeli coś zdycha, to polska polityka oparta na smoleńskim g. I jej zastój, bo wybory daleko. Odpowiedz Link Zgłoś
enterenterenter hean i przez takich jak ty :) 04.01.13, 10:22 haen2010 napisał: > Jeżeli coś zdycha, to polska polityka oparta na smoleńskim g. I jej zastój, bo > wybory daleko. Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Umarło Forum Kraj 04.01.13, 15:38 Mało sie dzieje. PiS Tuska nie obala. Dzis tylko dla przypomnienia Sad pokazal co to znaczyl kaczyzm. Odpowiedz Link Zgłoś
don.kichote Pogłoski o mojej śmierci były mocno przesadzone 04.01.13, 16:25 Powiedział był Mark Twain w okolicznościach dalece bardziej dramatycznych, niż te które towarzyszą nam tu, na FK. axyzaa napisała: > Tu już nie ma czego reanimować. Odpowiedz Link Zgłoś
zbysio45 Re: Pogłoski o mojej śmierci były mocno przesadzo 04.01.13, 16:30 uwazam ze gimnazjalisci z PO mocno przesadzili bo moze jest mniej głupich i napastliwych postow płatnych propagandzistow bez wiedzy merytorycznej.Uwazam to raczej za SUKCES FORUM kRAJ. Odpowiedz Link Zgłoś
obeznany44 Re: Umarło Forum Kraj bo ludzie mądrzeją 04.01.13, 17:03 i mają coraz głębszą świadomość tego jak bardzo zostali wy...mi przez kominowych... to chyba tak jak po wykorzystaniu seksualnym albo gwałcie.... nie mają na nic ochoty Odpowiedz Link Zgłoś
enterenterenter arcybolesna to prawda :( 04.01.13, 17:11 obeznany44 napisał: > i mają coraz głębszą świadomość tego jak bardzo zostali wy...mi przez kominowyc > h... to chyba tak jak po wykorzystaniu seksualnym albo gwałcie.... nie mają na > nic ochoty Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.mileyski Bijcie się we własne piersi 04.01.13, 19:38 jeśli stać was na jakąkolwiek refleksję. Forum tworzą jego uczestnicy. Czasem coś tu przeczytam, od dawna przestałem pisać. Dlaczego? Wystarczy napisać jedno zdanie, by być natychmiast obrzuconym g.ównem do kilku pokoleń wstecz. Chyba, że się bezrefleksyjnie potakuje "czołowym" dyskutantom, którzy - o zgrozo - są prawdopodobnie autentycznymi menelami. Stwórzcie warunki do dyskusji, nawet twardej, a i forum podniesie się z szamba, w którym niewątpliwie siedzi. Nikt normalny z menelstwem potyczek słownych prowadzić nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
obeznany44 Re: Bijcie się we własne piersi 04.01.13, 19:50 myślę że szamba jest statystycznie tyle co zawsze, tyle że od kilku lat jakby więcej jest go w uszach u co niektórych... i mają go już serdecznie dość Odpowiedz Link Zgłoś
nazimno I dobrze. 04.01.13, 21:22 Nikogo nie interesuja wypowiedzi manipulantow, chyba, ze ktos zajmuje sie patologia. Odpowiedz Link Zgłoś
silesiusmonachijski8 Tora nska byla "giwi"?? Nie wiedzialem 05.01.13, 00:51 axyzaa napisała: > Tu już nie ma czego reanimować. Odpowiedz Link Zgłoś
feelek Re: Umarło Forum Kraj 05.01.13, 02:30 ...przykłada rękę do tego Admin. Wystarczy założyć wątek, który z jakichś przyczyn (dajcie mi temat wątku a przyczyna zbanowania zawsze się znajdzie)nie pasuje do tematyki a zaraz banuje na oślą. Przykład z ostatnich dni: założyłem tu wątek: "Góral zabił, kolejna wina Tuska?" Jakoś nie umiem się zmusić do tłumaczenia, że purnonsens to też forma dyskusji i dlaczego. Jak widać próby spuszczenia powietrza z nadętej naszej polskiej atmosfery napotykają opór też i Adminów, którzy za mało oglądali Latającego Cyrku Monty Pytona. To i FK na tym cierpi. PS. jak można prowadzić dyskusję na oślej? może tam się przenieśmy? Odpowiedz Link Zgłoś
feelek Re: Umarło Forum Kraj 05.01.13, 02:42 sorry, powinno być: "Góral zabity, kolejna wina Tuska?" w końcu jakie to ma znaczenie: zabił, zabity...mało kto obecnie zwraca uwagę na szczegóły. Odpowiedz Link Zgłoś
kryptozol Pieniactwo narodowe 05.01.13, 15:27 Nic tak nie łączy Polaków jak wzajemna nienawiść, dlatego to forum jest nieśmiertelne. Odpowiedz Link Zgłoś
nazimno Mylisz sie. To nawet nie jest nienawisc. 05.01.13, 16:12 To tylko pewna grupa osob, ktorym zlecono okreslone modele pogladow do lansowania wsrod gawiedzi. Ten wlasnie model juz sie wyczerpal, bo osignal stan zniedoleznialej starosci. Odpowiedz Link Zgłoś
kryptozol Re: Mylisz sie. To nawet nie jest nienawisc. 05.01.13, 16:19 Gawiedź na takie fora nie zgląda, a kłótnie na tym forum zawsze były i zawsze będą, bo do tego ono służy. Odpowiedz Link Zgłoś
nazimno Niech wiec robia to inteligentniej. 05.01.13, 16:25 A poniewaz ich IQ nie pozwala dostosowac sie do tej rady - wiec FK juz od dawna cienko dyszy. Wkrotce FK przejdzie do szarej przeszlosci. Odpowiedz Link Zgłoś
kryptozol Re: Niech wiec robia to inteligentniej. 05.01.13, 16:35 Nawet gdyby przeszło, to tutejsi kłótnicy rozproszą się i zasilą inne fora. Duch nienawiści w narodzie nie zginie. Odpowiedz Link Zgłoś