Gość: blueseba IP: 80.48.252.* 14.07.04, 08:23 Czy to kogoś dziwi? Wszyscy nas maja w d...., nawet UPS. Skonczylo sie wojewodztwo, skonczyly sie atrakcje. Dziekujemy panie prezydencie Wrona! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: stefan Kablówka niższej kategorii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.04, 09:05 To jest wiocha jakaś! Sam jestem w tej gównianej sieci i niestety nie mogę jej zmienić! WSTYD! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SYLWIA RAKÓW Re: Kablówka niższej kategorii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.04, 09:20 POWIEM SZCZERZE ZE JA BEZ ANTENY ODBIERAM TVN, POLSAT, TV3, TV2, TV1, I PULS I MAM U D... UPS. MNIE TO WYSTARCZA I W KIESZENI MAM 46 ZETA. INTERNET!TO JEST TO! POZDRÓWKA ALL :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Bojkot UPC IP: *.xn--kda.pl 14.07.04, 15:23 Dobrze że w końcu ktoś o tym napisał . Ja juz rok temu zwracałem uwagę gazety na ten stan. Ale wtedy jakoś rozeszło sie po kosciach. Może teraz się coś zmieni ale nie sądze. Może jak wszyscy zaczniemy bojkotować upc za ich ceny coś się zmieni inne sieci maja podobna ofertę a biorą o połowę mniej. Może ma ktoś pomysł na formę bojkotu ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ancymon Re: Bojkot UPC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.04, 16:13 Proste kup sobie talerza z urządzeniami (to tak naprawdę teraz są psie pieniądze) masz bracie 800 programów i lejesz na towarzystwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Witek blueseba najniższej kategorii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.04, 16:41 Znowu jakiś zakompleksiały czerwony debil z młodzieżówki, któremu wszystko sie z Wroną kojarzy. jesli kablówkę kojarzycie z Wrona nie powinniście nigdy rządzić Częstochową bo rewaloryzacje Alei będziecie kojarzyć z emeryturami. A tę kablówke zainstalował w mieście czerwony zarzad ZGM. Wszyscy pamiętamy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: blueseba najniższej kategorii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.04, 19:08 Hm,przepraszam czy Was pogięło-przepraszam za słowo?A jaką Wy macie lepszą kablówkę?Przecież UPC to bez wątpienia najlepsza kablówka w kraju z największą ilością kanałów!Brat mieszkający na Wyczerpach należy do jakiejś wrocławskiej kablówki "Wega"-co prawda abonament kilkanaście złotych ale oferta kilkunastu programów beznadziejna.Chyba też gorsze są inne kablówki działające w naszym mieście.Natomiast przyznam,że abonament mógłby być trochę niższy/ ja mam dodatkowo HBO-więc abonament niestety 81 zł/. A co do ustalania cen abonamentów ma prezydent miasta?-tyle co piernik z wiatrakiem.Chyba osoba pisząca te słowa kompletnie nie ma rozeznania w gospodarce rynkowej.Lokalne władze mogą tylko ustalić m.in.cenę za m2 mieszkania i to tylko podlegającego pod nich czyli komunalnego...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szcz Re: Kablówka niższej kategorii IP: *.czes.gazeta.pl 14.07.04, 19:20 Blueseba i Witek - opamiętajcie się. Jesteście siebie warci. Ani prezydent Wrona, ani zarząd ZGM (tak poprzedni, jak i obecny) nie są tu niczemu winni. Instalacje kablowe w tych budynkach powstały zwykle wiele lat temu i należały do przeróżnych małych firemek. Dopiero z czasem przejęły je duże, ogólnopolskie sieci telewizji kablowej, jak np. UPC. I teraz powód całego zamieszania: czemu ten sam operator za te same pieniądze w różnych miastach daje co innego. Jeżeli to kwestia starych instalacji, to może powinien je czym prędzej zmienić, albo po prostu obniżyć opłaty. Zmiana operatora jest raczej niemożliwa, bo firmy nie pozbędą się pozycji na rynku. Poza tym sieć UPC to akurat jeden ze najlepszych, pytanie tylko, czy aby na pewno w tym wypadku postępuje uczciwie wobec klientów. Odpowiedz Link Zgłoś
klip-klap Re: Kablówka niższej kategorii 14.07.04, 19:52 Co to za bzdety ? Nie podoba sie oferta to nie korzystajcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helka Re: Kablówka niższej kategorii IP: *.prenet.pl 15.07.04, 23:07 Uważam,że OPC od samego początku traktuje nas po macoszemu.Dam przykład-za założenie kablówli dobrych kilka lat temu zapłaciłem całość chyba 250 zł,potem firma /za około pół roku/ w tym samym osiedlu zakładała kablówkę za darmo.O ofercie programowej nawet mi się mówić nie chce-wielkie gó... . Widzę,że mają nas głęboko w du.. .Jak tak dalej pójdzie chyba zrezygnuję i kupię sobie satelitę,przynajmniej nie będę musiał opłacać urzędasów.Aha,w przeszłości bardzo często były niespodziewane przerwy w emisjach,nawet do dwóch dni ale abonament trzeba było zapłacić w całości.Skandal nieprawdaż? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Kablówka niższej kategorii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.04, 00:12 Przede wszystkim UPC a nie OPC.Oczywiście nie zgadzam się z Twoim zdaniem,zresztą swoje zdanie wyraziłem powyżej.A wskaż mi jakąkolwoek lepszą polską kablówkę? Przecież w ofercie UPC masz praktycznie wszystkie istniejące polskojęzyczne kanały/ no z wyjątkiem "Polsatu sport";"Ale Kino" i "Kino Polska"/.Ja najbardziej sobie cenię naprawde bardzo interesujące naukowe kanały/ 4 kanały Discovery,Planete,NationalGeographic,Travel i inne/.W takim razie zapytam inaczej- uważasz,że jakie kanały powinny jeszcze być,aby twoim zdaniem kablówka nie była do d..y?? P.S.Masz damski nick a piszesz w rodzaju męskim... Odpowiedz Link Zgłoś