Dodaj do ulubionych

Kablówka niższej kategorii

IP: 80.48.252.* 14.07.04, 08:23
Czy to kogoś dziwi? Wszyscy nas maja w d...., nawet UPS. Skonczylo sie
wojewodztwo, skonczyly sie atrakcje. Dziekujemy panie prezydencie Wrona!
Obserwuj wątek
    • Gość: stefan Kablówka niższej kategorii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.04, 09:05
      To jest wiocha jakaś! Sam jestem w tej gównianej sieci i niestety nie mogę
      jej zmienić! WSTYD!
      • Gość: SYLWIA RAKÓW Re: Kablówka niższej kategorii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.04, 09:20
        POWIEM SZCZERZE ZE JA BEZ ANTENY ODBIERAM TVN, POLSAT, TV3, TV2, TV1, I PULS I
        MAM U D... UPS. MNIE TO WYSTARCZA I W KIESZENI MAM 46 ZETA. INTERNET!TO JEST TO!
        POZDRÓWKA ALL :-)
      • Gość: Robert Bojkot UPC IP: *.xn--kda.pl 14.07.04, 15:23
        Dobrze że w końcu ktoś o tym napisał .
        Ja juz rok temu zwracałem uwagę gazety na ten stan.
        Ale wtedy jakoś rozeszło sie po kosciach.
        Może teraz się coś zmieni ale nie sądze.
        Może jak wszyscy zaczniemy bojkotować upc za ich ceny coś się zmieni inne sieci
        maja podobna ofertę a biorą o połowę mniej.
        Może ma ktoś pomysł na formę bojkotu ?
        • Gość: ancymon Re: Bojkot UPC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.04, 16:13
          Proste kup sobie talerza z urządzeniami (to tak naprawdę teraz są psie
          pieniądze) masz bracie 800 programów i lejesz na towarzystwo.
    • Gość: Witek blueseba najniższej kategorii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.04, 16:41
      Znowu jakiś zakompleksiały czerwony debil z młodzieżówki, któremu wszystko sie
      z Wroną kojarzy. jesli kablówkę kojarzycie z Wrona nie powinniście nigdy
      rządzić Częstochową bo rewaloryzacje Alei będziecie kojarzyć z emeryturami.
      A tę kablówke zainstalował w mieście czerwony zarzad ZGM. Wszyscy pamiętamy...
      • Gość: Andrzej Re: blueseba najniższej kategorii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.04, 19:08
        Hm,przepraszam czy Was pogięło-przepraszam za słowo?A jaką Wy macie lepszą
        kablówkę?Przecież UPC to bez wątpienia najlepsza kablówka w kraju z największą
        ilością kanałów!Brat mieszkający na Wyczerpach należy do jakiejś wrocławskiej
        kablówki "Wega"-co prawda abonament kilkanaście złotych ale oferta kilkunastu
        programów beznadziejna.Chyba też gorsze są inne kablówki działające w naszym
        mieście.Natomiast przyznam,że abonament mógłby być trochę niższy/ ja mam
        dodatkowo HBO-więc abonament niestety 81 zł/.
        A co do ustalania cen abonamentów ma prezydent miasta?-tyle co piernik z
        wiatrakiem.Chyba osoba pisząca te słowa kompletnie nie ma rozeznania w
        gospodarce rynkowej.Lokalne władze mogą tylko ustalić m.in.cenę za m2
        mieszkania i to tylko podlegającego pod nich czyli komunalnego......
    • Gość: szcz Re: Kablówka niższej kategorii IP: *.czes.gazeta.pl 14.07.04, 19:20
      Blueseba i Witek - opamiętajcie się. Jesteście siebie warci. Ani prezydent
      Wrona, ani zarząd ZGM (tak poprzedni, jak i obecny) nie są tu niczemu winni.
      Instalacje kablowe w tych budynkach powstały zwykle wiele lat temu i należały
      do przeróżnych małych firemek. Dopiero z czasem przejęły je duże, ogólnopolskie
      sieci telewizji kablowej, jak np. UPC. I teraz powód całego zamieszania: czemu
      ten sam operator za te same pieniądze w różnych miastach daje co innego. Jeżeli
      to kwestia starych instalacji, to może powinien je czym prędzej zmienić, albo
      po prostu obniżyć opłaty. Zmiana operatora jest raczej niemożliwa, bo firmy nie
      pozbędą się pozycji na rynku. Poza tym sieć UPC to akurat jeden ze najlepszych,
      pytanie tylko, czy aby na pewno w tym wypadku postępuje uczciwie wobec klientów.
    • klip-klap Re: Kablówka niższej kategorii 14.07.04, 19:52
      Co to za bzdety ? Nie podoba sie oferta to nie korzystajcie.
    • Gość: Helka Re: Kablówka niższej kategorii IP: *.prenet.pl 15.07.04, 23:07
      Uważam,że OPC od samego początku traktuje nas po macoszemu.Dam przykład-za
      założenie kablówli dobrych kilka lat temu zapłaciłem całość chyba 250 zł,potem
      firma /za około pół roku/ w tym samym osiedlu zakładała kablówkę za darmo.O
      ofercie programowej nawet mi się mówić nie chce-wielkie gó... . Widzę,że mają
      nas głęboko w du.. .Jak tak dalej pójdzie chyba zrezygnuję i kupię sobie
      satelitę,przynajmniej nie będę musiał opłacać urzędasów.Aha,w przeszłości
      bardzo często były niespodziewane przerwy w emisjach,nawet do dwóch dni ale
      abonament trzeba było zapłacić w całości.Skandal nieprawdaż?
      • Gość: Andrzej Re: Kablówka niższej kategorii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.04, 00:12
        Przede wszystkim UPC a nie OPC.Oczywiście nie zgadzam się z Twoim
        zdaniem,zresztą swoje zdanie wyraziłem powyżej.A wskaż mi jakąkolwoek lepszą
        polską kablówkę? Przecież w ofercie UPC masz praktycznie wszystkie istniejące
        polskojęzyczne kanały/ no z wyjątkiem "Polsatu sport";"Ale Kino" i "Kino
        Polska"/.Ja najbardziej sobie cenię naprawde bardzo interesujące naukowe
        kanały/ 4 kanały Discovery,Planete,NationalGeographic,Travel i inne/.W takim
        razie zapytam inaczej- uważasz,że jakie kanały powinny jeszcze być,aby twoim
        zdaniem kablówka nie była do d..y??
        P.S.Masz damski nick a piszesz w rodzaju męskim...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka