1zzarda 24.01.13, 15:10 wiadomosci.onet.pl/kraj/tygodnik-powszechny-pisze-o-przyszlosci-jaroslawa-,1,5401816,wiadomosc.html OOOOOO? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cookies9 Re: PanPrezes odleciał ???????? 24.01.13, 15:21 Odleciał? Może. To Zmarnowany,zniszczony starszy pan,który myśli o tym, co jest po drugiej stronie rzeki... "Przytacza też rozmowy z osobami z najbliższego otoczenia Jarosława Kaczyńskiego. To według nich prezes PiS w ostatnim czasie mówi o swoim wieku, modlitwach i zwierza się: "jestem po drugiej stronie rzeki"." Według tego polityka, prezes PiS "często rozmawia z Lechem". wiadomosci.onet.pl/kraj/tygodnik-powszechny-pisze-o-przyszlosci-jaroslawa-,1,5401816,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: PanPrezes odleciał ???????? 24.01.13, 15:29 Ja nie wiem, czy on odlecial, zreszta nawet gdyby, to ma prawo i malo mnie to obchodzi. Ale...., ze ten tygodnik odlecial i wypisuje pierdoly, to fakt! Podobnie jak wiele innych piśmideł, ktore raz zamieszczają wywiady, z ktorych wynika, ze babcia wnuczki nie nawidzila i vice versa, a za chwile publikują foto łezki wnuczki na pogrzebie babci. Qźwa! No chyba jakies granice powinny być! Odpowiedz Link Zgłoś
pis_da_deby Re: PanPrezes odleciał ???????? 24.01.13, 15:37 1zzarda napisał(a): > wiadomosci.onet.pl/kraj/tygodnik-powszechny-pisze-o-przyszlosci-jaroslawa-,1,5401816,wiadomosc.html > OOOOOO? E tam odlecial. Przezywa i tyle. "Po śmierci brata mówił, że brał leki psychotropowe i w związku z tym nie bierze odpowiedzialności za to, co wtedy robił i mówił (chodzi o jego przyjazny wizerunek wykreowany w prezydenckiej kampanii wyborczej)." Cały tekst: wyborcza.pl/1,76842,10110158,Jaroslaw_Kaczynski_nie_musi_do_psychiatry.html#ixzz2Iu62rLal Odpowiedz Link Zgłoś