psztymucel 08.02.04, 20:24 Ile członków i sympatków witało w Gleiwitz Adolfa Hitlera, który przybył do miasta 22 lipca 1932 roku ? Można się pomylić o plus-minus 500 osób. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
laband Re: Zagadka dla miłośników "geszichty" Gliwic 08.02.04, 20:25 jo niywia wiele ich bouo tak blank dokuadnie, ale wia ize we piyrszyj raji stoli same psztymucle Odpowiedz Link Zgłoś
psztymucel Re: Zagadka dla miłośników "geszichty" Gliwic 08.02.04, 20:31 Nie wiesz ilu witało, to nie zaśmiecaj. Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: Zagadka dla miłośników "geszichty" Gliwic 08.02.04, 21:00 Jo myslam, ze napewno bouo ich 116969 !! a anie jednego myni! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ernyst Re: Zagadka dla miłośników "geszichty" Gliwic IP: *.centrum.gliwice.pl / *.gl.digi.pl 08.02.04, 21:29 ############ Cholera wie ile ich bylo, ale pewnie malo ############ ############ ############ ############ ############ ############ Odpowiedz Link Zgłoś
psztymucel Re: Zagadka dla miłośników "geszichty" Gliwic 08.02.04, 21:34 Coś się widzę nasze "Balleściki" nie popisały znajmością swojej "geszichty". Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Moja Oma to wywrozoua! 08.02.04, 21:35 Gość portalu: ernyst napisał(a): > ############ Cholera wie ile ich bylo, ale pewnie malo > ############ > ############ > ############ > ############ > ############ Moja oma do opy pedziala: - Siegfried policz ich richtig, bo jak sie kedys, za poradziesiont lot twoich bajtli jakis gupek to spytou, to bydom to dokladnie wiedzieli! Odpowiedz Link Zgłoś
psztymucel Re: Moja Oma to wywrozoua! 08.02.04, 21:38 Widzę, że Twoja szanowna Babcia była jasnowidzem. Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: Moja Oma to wywrozoua! 08.02.04, 21:47 Niy uona boua na tyle inteligentnou, ze wiedziaua, ze se kerys to nos spytou, przez to Opa Siegfried tak dokladnie ich policzou, myslam, ze se wiyncy jak uo 5 nie przeliczou, przeca z reumatyki miou jedynka! Odpowiedz Link Zgłoś
psztymucel Re: Moja Oma to wywrozoua! 08.02.04, 22:39 Chyba nie tylko z matematyki i rachunków, źle mu szło, ale liczyć to ten Twój pociotek faktycznie nie umiał, gdyż liczba, którą podajesz jest błędna. Odpowiedz Link Zgłoś