Dodaj do ulubionych

Paulini pożyczyli podejrzanemu na kaucję

• Gość: Jeż Jerzy Re: Paulini pożyczyli podejrzanemu na kaucję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.04, 19:52
      To jeszcze jeden dowód na to że pieniądze nie śmierdzą. Lewica, prawica, czarni,
      zieloni, czy też czarni, wszystkim "kapustka" pachnie.
      www.policjainaczej.prv.pl
      • Gość: polonus25 Czy Polska stanie sie Iranem Europy? IP: *.d2.club-internet.fr 17.07.04, 22:08
        mam nadzieje, ze nie

jeszcze warunki ku temu systemowi prawnej wladzy nie istnieja

a jakie jest Wasze zdanie?
        • kozaczek3 Czy Polska stanie sie Iranem Europy? 18.07.04, 02:36
          Nie stanie się.
          Dlatego że jest członkiem Unii Europejskiej.
          I też, dlatego że jest portal Gazeta.pl
          Amen.
          • Gość: Prezes Re:Skonczcie z tym bzdetem ...e kundle ! IP: 69.156.224.* 18.07.04, 06:28
            Gazeta Wywrotowa.
            • Gość: Prezes Re:Skonczcie z tym bzdetem ...e kundle ! IP: 69.156.224.* 18.07.04, 06:30
              a mialo byc ; skonczcie z trym bzdetem jebane kundle !
              • Gość: MM Re:Skonczcie z tym bzdetem ...e kundle ! IP: *.cel.czest.pl 18.07.04, 09:41
                Kundel to bardzo sympatyczne zwierzę a Ty zasługujesz jedynie na swój własny
                przyimek JEBANY PREZES!
    • Gość: Paweł [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.04, 08:40
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: kev to nie są plotki tylko fakty! o slezjanach... IP: *.gateway.ap.edu.pl 19.07.04, 09:41
        też mówiło się na początku, że to plotki, a kto grał na giełdzie milinami USD?
        Dzięki TVN wiadomo, że kuria Legnicka wpłaciła 1mln zł kaucji za wikareego
        kurii, kumpla rezydentów mafii na tamtejszym terenie!
    • Gość: alicja Re: Paulini pożyczyli podejrzanemu na kaucję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.04, 23:00
      zastanów się co muwisz!Sypać? Chyba popiół na twoją głowę grzeszniku. Starają
      się pomuc człowiekowi gnębionemu przez system. Zawsze to robili nawet Walęsie
      pomagali i jego bratu. Jesteś marnym prochem bo chcesz ich pomuwić. Modle sie
      za ciebie.
      • kachax Re: Paulini pożyczyli podejrzanemu na kaucję 26.07.04, 13:04
        To pomódl się, żeby Cię z ortografii oświeciło....Sokole jeden.
        Żenada.
    • Gość: zawiedziony z czes nowy watek....... IP: *.d2.club-internet.fr 19.07.04, 23:02
      Jasna Gora, to prawie Iran Europy
      Autor: Gość: czyKsiadzCieZmusza IP: *.d2.club-internet.fr
      Data: 19.07.2004 22:54
      + dodaj do ulubionych wątków

+ odpowiedz na list
      Częstochowa

Re: POZDRAWIAM CZĘSTOCHOWĘ
      Autor: Gość: dziekan IP: *.d2.club-internet.fr
      Data: 19.07.2004 22:42
      + dodaj do ulubionych wątków

+ odpowiedz na list
      wiesz, nie wiem czy to pozdrowienie, czy tez prawdziwa prowokacja

po ostatnich wiadomosciach na temat wspolpracy Jasnej Gory, wstytdze sie jako
      byly mieszkaniec tego miasta.

wszelkie darowizny, jednak powinny sluzyc filantropii.

jesli pan posiadajacy fundusze jest przyjety jako dzialacz ' Radia Maryja',
      leczy nie wykazuje sie splacaniem polowizny podadkow na fundusze, rzeczywiscie
      spoleczne (np: pomoc niepelnosprawnym)

to wyrzucenie z 'domu pielgrzyma' osob bezdomnych tym gorzej swiadczy
      o tak zwanym : 'katolizyzmie' polskim.

bylem w Stanach

dopadli mnie Zydzi amerykanskiego pochodzenia

musialem sie od nich uwolnic

bo caly czas chcieli mi pomagac

az sie w koncu wyzwolilem i pojolem ideologie Moskala

a to dziwne

nie jestem Zydem

lecz :*

zwyklym 'polakiem'

ale i masonii mnie dopadli, ale to dopîero w Paryzu

a rowerzysci maja sie 'spoko' na ulicach miasta

a i pan Burmistrz jest homo, ale jakos to nikomu nie przeszkadza, choc Chirac,
      po utracie immunitetu pojdzie przed sady (ale nie jest homo---a p/g wszelkich w
      Polsce opinii to szkoda)

precz z homofobia

za karaniem pedofillow

(nie trzy lata w zawieszeniu dla ksiedza) Ktory moze powrocic do pracy z
      mlodzieza, a i juz wkrotce inni pedofile beda pelzac po cialach naszych dziedzi,

gdzeis tam w 'podlaskim' bo i ojciec bije matke, a sasiad 'katàolik' milczy
      wiedzac o gnebieniu syna przez nie 'swiadka jehowy'lecz duszpasterza

• Jasna Gora, to prawie Iran Europy - Gość: czyKsiadzCieZmusza 19.07.2004
      22:54
    • kachax Re: Paulini pożyczyli podejrzanemu na kaucję 20.07.04, 10:55
      No jak to, co się tak dziwicie, przecież to tylko ludzie, nawet trochę gorszej
      kategorii niż świeccy, bo pod przykrywką świętości grzeszą aż miło.

I jacy zdziwieni jesteście że kasę mają...no a kto im tą forsę pcha? Przecież
      Wy i wasze rodzinki, nikt inny!

Śmiech mnie ogrania, z tej Waszej naiwności. O zgrozo....
      Najlepsze ta są te babcie dewotki, co prawie całą emeryturkę dają księżulom..a
      potem na żebry, bo na rachunki nie starcza. Denne idiotki.

Albo staruszkowie pielgrzymi. To samo. Kasę, biżuterię, nawet żarcie. Kasa i
      precjoza poleżą...ale jedzenie pleśnieje, gnije....i co? i do śmietnika. No
      wszystkiego się przecież przeżreć nie da. A oni już tacy grubi są, że za
      niedługo się w pojedyncze siedzenia lotnicze nie pomieszczą - trza będzie
      więcej na tace wołać, bo bilety podwójne więcej kosztują...a każdy chce do
      Ameryki Pd. na wakacje. Ha ha ha.

A co, Kościołowi katolickiemu na Sycylii to się źle wiodło/wiedzie? Ależ skąd,
      Kościelni i mafia żyją w pięknej symbiozie...jedni zastraszają
      dintojrą...drudzy gniewem boskim. Oba sposoby skuteczne, głupek zawsze tylkiem
      trzęsie.

Bardzo się dziwię że Bóg nie zrobił jeszcze z władzami Kościołów na ziemi
      porządku. Chyba mu niemiło mieć takich obłudnych przedstawicieli swoich...
      Szczere współczucie dla tych co w Kościół wierzą. Ja tam w Boga wierzę, Kościół
      niech się wypcha. Dranie.

Rodowita częstochowianka pozdrawia :)
      • Gość: do kachax Re: Paulini pożyczyli podejrzanemu na kaucję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.04, 00:06
        A chodzisz do kościoła rodowita ccęstochowianko? A co to znaczy, że wierzysz w
        Boga, a nie w Kościół? Kto chodzący do Kościoła nie wierzy w Boga? Różne rzeczy
        mogą nie podobać się w kościele, można nie chodzić do niego, ale wówczs
        wypadałoby nie prosić księdza o ostatnią przysługę(chociażby), nie wspomnę już o
        ślubie. Myślę, że Ty, rodowita częstochowianko, masz na tyle honoru, że nigdy
        nie poprosisz o to i nawet zastrzeżesz sobie by Cię pochowano bez księdza! Masz
        tyle odwagi? ...... Trzymam Cię za słowo!!!!!!!!!!!!!Sprawdzę- uprzedzam!JuZ nie
        długo będę w stanie...
        • kachax Re: Paulini pożyczyli podejrzanemu na kaucję 26.07.04, 09:15
          Słuchaj gościu, co to nicka nie masz - ale tchórz, straszyć to Ty możesz
          staruszki pod kościołem. Walnij się o sosnę, a jak otrzeźwiejesz to pomyśl o
          tym co piszesz.
          DW: jestem mężatką po cywilnym. :)
          Jak nie wiesz co to znaczy wierzyć w Boga, to twoja sprawa, ja po prostu nie
          wierzę w odpusty itp pierdoły oraz "interpretacje" biblijnych cytatów.
          Co się tyczy sakramentów - to bardzo bym chciała zobaczyć kiedyś taki Kościół w
          którym by te sakramenta dawali ludziom z powołania, a nie za pieniądze typu "
          co łaska, ale nie mniej niż...". A jeśli już tak bardzo muszą za pieniądze, to
          niech podatki płacą, tak jak ja.
          I powiem CI jeszcze jedną rzecz: w życiu jest ważne, abyś był dobrym
          człowiekiem. Nie ważne, czy cię pochowają przy asyście księdza, czy bez niego.
          Jest oczywiste, że kościół musi twierdzić iz ich posługa jest niezbędna, bo na
          tym zarabiają, tak od wieków. Natomiast Bóg i tak będzie wiedział jak żyłeś i
          na co zasługujesz.
          I nie zacietrzewiaj mi się to jak cietrzew na tokowisku, bo Cię wyśmieję.
          Mentalny Dzieciaku.
        • mmaly Re: Paulini pożyczyli podejrzanemu na kaucję 18.08.04, 09:01
          Wiecie co, smutne że przeor powstrzymał się od jakichkolwiek komentarzy w sprawie, która na forum wzbudziła takie poruszenie.
    • henio56 Re: Paulini pożyczyli podejrzanemu na kaucję 25.07.04, 20:47
      ?
    • henio56 Re: Teraz to będzie Ciemna Góra 25.07.04, 20:54
      czarno-czerwona mafia. Pieprzeni sodomici i oszuści.
      • Gość: Palnick Nie grzebcie Miłosza u gangsterów ! n/t IP: *.stenaline.com 18.08.04, 08:47
    • Gość: Zorro Re: Paulini pożyczyli podejrzanemu na kaucję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.04, 00:01
      Teraz wypadałoby by Jasna Góra poręczyła za Husajna. Facet zabijał , ale
      przeciez miłosierdzie obowiązuje.
      • Gość: Palnick Może paulini zapłaciliby odszkodowanie w Dalikowie IP: *.stenaline.com 27.07.04, 00:08
        ?
        Marne 450 tys. dziewczynce okaleczonej na cmentarzu.
    • Gość: klik Re: Paulini pożyczyli podejrzanemu na kaucję IP: *.crowley.pl 27.07.04, 09:17
      Czytam te wypowiedzi i kompletnie nie mogę zrozumieć skąd tyle
      agresji ,złości , nienawiści i wręcz obsesyjnej chęci dokopania "innym" , w
      tym przypadku członkom KK dla czystej ,sadystycznej przyjemności.Nawet nie
      zadam pytania "a gdzie tolerancja ?". Przecież Was trzeba się bardziej obawiać
      niż kiboli Legii i Wisły . Cieszę się tylko ,że stanowicie jednak
      tylko "margines". Wśród normalnych ludzi ,znajomych , sąsiadów,
      współpracowników, też często spotykam zdecydowanych przeciwników KK i ludzi
      wierzących , ale wypowiadają się oni w sposób racjonalny , bez nienawiści i "
      żądzy krwi i mordu". Da się z nimi dyskutować, i przyznaję - często mają rację.
      • rolotomasi Re: paulini dali 2 mln zł kałcji 27.07.04, 18:55
        było "Czytam te wypowiedzi i kompletnie nie mogę zrozumieć skąd tyle agresji,
        złości, nienawiści i obsesyjnej wręcz chęci dokopania "innym", w tym przypadku
        członkom KK, dla czystej ,sadystycznej przyjemności. Nawet nie zadam pytania:
        A gdzie tolerancja? Przecież Was trzeba się bardziej obawiać niż kiboli Legi i
        Wisły. Cieszę się tylko, że stanowicie jednak tylko "margines". '"

Odpowiem ~jako znany i lubiany zwolennik KośćKat~ Myślę, że moja opinia zostanie
        przyjęta jako obiektywna.
        Ci,nie-dobrzy,bo nieKościelni Ludzie, zazdroszczą, czyli grzeszą i to podwójnie,
        - wpierw paulinom ich pieniędzy, a po wtóre- aferzyście, ze dostał te 2mln zł na
        skinienie palcem, zresztą. I teraz jest na wolności, gdzie śmieje się ha,ha.
        A tych biednych, bo niemądrych Ludzi, krew zalewa, jako i mnie, że dają na tacę
        po to, by oszuści paliwowi uniknęli sprawiedliwości.
        cbdn
    • Gość: jan A żurnaliści śpiom i grillujom ? IP: 81.219.98.* 27.07.04, 20:54
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=14286859
      • Gość: Angela Re: A żurnaliści śpiom i grillujom ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.04, 14:16
        Zadziwiające jest to, że ci biedni braciszkowie, którzy licza na darowizny
        pątników i UM mieli taaaaaaakie pieniądze na kaucję dla przestępcy. Ja wiem, że
        trzeba byc miłosiernym, ale czy w tym wypadku miłosierdzie nie było przesadne?
        A co z remontem Klasztoru? chyba to jest bardziej potrzebne niż taki robaczek
        na wolności.
        • Gość: Antychryst??? Re: A żurnaliści śpiom i grillujom ? IP: *.prenet.pl 28.07.04, 18:45
          a JA TO TERAZ ZARAZ PRZEŚLE NA GAZETE AMERYKAŃSKA.niECH SOBIE RODAKI POCZYTAJĄ
          NA CO WALA DOLCE.
          www.expatpol.com
    • Gość: Palnick Re: Paulini pożyczyli podejrzanemu na kaucję IP: *.stenaline.com 30.07.04, 09:59
      Nic dziwnego i nowego w kleszej organizacji :(
    • Gość: Krzysiek Re: Paulini pożyczyli podejrzanemu na kaucję IP: *.prenet.pl 04.09.04, 01:28
      Czyżby częstochowianie zapomnieli, komu paulini pożyczyli 2,5 mln złotych?
      Sprawa przyschła?
    • Gość: pielgzym Re: Paulini pożyczyli podejrzanemu na kaucję IP: *.pcz.pl 10.09.04, 14:00
      czy oni wszysstkim pozyczaja
    • Gość: PIS Re: Paulini pożyczyli podejrzanemu na kaucję IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.04, 23:32
      gdzie jest młodzież wszechpolska
      • Gość: aldoMoro to teraz wiadomo czemu paulini nie lubią rektoraAP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 22:47
        bo nie dał im kasy na kaucję dla kryminalisty Artura K. i wszystko jasne!
    • Gość: * Re: Ja też Paulinom życzę ;( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.04, 15:58
      Up!
      • Gość: forABW dzisiejsza RzP podaje fakt powiązania Artura K. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 21:25
        któremu paulini załatwili kaucję z praniem piniędzy w Fundacji Joli
        Kwaśniwskiej!! Czy przeor też w tym brał udział???
        • Gość: Krzysiek Re: dzisiejsza RzP podaje fakt powiązania Artura IP: *.prenet.pl 14.09.04, 21:57
          Pani prezydentowa Jolanta Kwaśniewska nie jest twoją koleżanką, abyś w ten
          sposób pisał. To po pierwsze, a po drugie, czy osoba, która prowadzi
          działalność charytatywną z góry wie, że osoba ofiarująca jest oszustem,
          przestępcą? Nie łącz tej sprawy z paulinami, bo przeor już wiedział o
          postawieniu zarzutów przez prokuraturę, a mimo to pożyczył 2,5 miliona za to
          tylko, aby podejrzany wyszedł z więzienia. Nie domyślasz się, skąd taka
          wielkoduszność? Użyj swoich szarych komórek.
        • Gość: Ed Re: Dzusiejsza skatolona 3RP IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 14.09.04, 23:18
          Stawiasz się w sytuacji frustrata, ktory nie ma nic więcej do powiedzenia,
          oprócz adresów ad rem.
          Oprocz zaserwowanego braku taktu, pogrążasz się w braku obiektywizmu zjmowanego
          stanowiska.
          Cchciałbym w podobnej sytuacji - mówię to szcerze - znaleźć Caritas. Pobiezne
          oceny funkcjonowania tej katolickiej organizacji wykazują,że 80% dochodów
          (łącznie z dotacjami budżetowymi) stanowia koszty funkcjoowania tego cyrku.
          Dochody szarej strefy tej firmy koscielnej są oficjalnie pomijane.Nawet nie
          chcę szacować udowodninych dochodów tej firmy na podstawie pojedyńczych
          transakcji importowo-eksportowych dających jej dzochód czysty na rzedu 200 ml.
          marek (w euro troche mniej).
          Moralność kościelnych całą gębą!!!
          A jeszcze nie tak dawno oszołom wytykał wszystkim kościelne inwektywy za smierć
          głodową rodziny w kieleckiem.

Tak tzrymać bracia w Chrystusowej wierze ;((

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka