Dodaj do ulubionych

Żenująca Palikociarnia

28.01.13, 16:16
Nowicka w nagrodę za nagrodę pójdzie do Parlamentu UE. To chyba wyrównanie... Jeśli ktoś myślał, że to z palikociej "porządności" ją odwołali to się rozczaruje (głupotą już było jej odwołanie, ale o to mniejsza). Ją wyślą do UE, a Grodzką będą chcieli zrobić wicemarszałkiem i będzie rzeźnia w Sejmie. Nagroda była tylko pretekstem.
Obserwuj wątek
    • life.form To ty żenująco pleciesz. 28.01.13, 16:19
      Nowicka popełniła błąd. Jako działaczka jest świetna, ale tych pieniędzy nie powinna brać. Teraz musi się poddać weryfikacji przez wyborców. Jeśli ocenią, że całość jej pracy jest ważniejsza niż ten jeden błąd, to na nią zagłosują. I tyle.
      • crotalus1 Re: To ty żenująco pleciesz. 28.01.13, 16:21
        O czym Ty w ogóle mówisz? O tym, że wyślą ją na posadkę 10 razy więcej płatną z numeru 1?
        • kaczyjar Re: To ty żenująco pleciesz. 28.01.13, 19:59
          crotalus1 napisał:

> O czym Ty w ogóle mówisz? O tym, że wyślą ją na posadkę 10 razy więcej płatną z
          > numeru 1?

Pierdol się o jej kasy - innych - takich jak Zero nie widzisz?
      • dar-ful Ruch się pali... 28.01.13, 16:22
        Czytałem artykuł,że jest to początkiem końca Ruchu Palikota.
        • life.form Re: Hehe 28.01.13, 16:27
          No faktycznie, RP nie pasuje do reszty sceny politycznej. Jako jedyny płaci ekspertom za pisanie ustaw. Jako jedyny ma zasady i się ich trzyma. Gdyby o istnieniu RP miała decydować ta reszta sceny, to faktycznie by przestał istnieć. Ale decydują wyborcy.
    • zbysio45 [...] 28.01.13, 16:24
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
      • life.form - wystękał Zbysio, kolega Pawłowicz /nt 28.01.13, 16:28

• lech1966 Re: Żenująca Palikociarnia-ha ha bedzie vicemarsz 28.01.13, 19:41
        zbysio45 napisał:

> CHŁOPO-BABA ?Trzeba aby Pani Kopacz rozstrzygneła gdzie jest w niej chłop a
        > gdzie baba. .Moze powołac ekspertem KALISZA LUB MILLERA Z SLD.

Zbysio, a gdzie twoja katolicka miłosc blizniego??? chłopo-baba= babo-chłop...Ojciec cie bił jak byłes dzieckiem???
      • kaczyjar Re: Żenująca Palikociarnia-ha ha bedzie vicemarsz 28.01.13, 20:02
        zbysio45 napisał:

> CHŁOPO-BABA ?Trzeba aby Pani Kopacz rozstrzygneła gdzie jest w niej chłop a
        > gdzie baba. .Moze powołac ekspertem KALISZA LUB MILLERA Z SLD.

Widzę że podglądnął byś lesbijki?
      • x2468 Re: Żenująca Palikociarnia-ha ha bedzie vicemarsz 28.01.13, 20:09
        Zbysio z tobą coraz gorzej, przestałeś być chłopem a jeszcze nie jesteś babą .
    • losiu4 Re: Żenująca Palikociarnia 28.01.13, 20:14
      przecież pewne było że zginąć jej nie dadzą. Teraz rzezańca na vmarszałka, chytrą babę do Europy i będzie git

Pozdrawiam

losiu
      • lech1966 Re: Żenująca Palikociarnia 28.01.13, 20:19
        losiu4 napisał:

> przecież pewne było że zginąć jej nie dadzą. Teraz rzezańca na vmarszałka, chyt
        > rą babę do Europy i będzie git
        >
        > Pozdrawiam
        >
        > losiu

A wysyłka ksiedza na litwe,zamiast do paki to jak to nazwiesz???
        • losiu4 Re: Żenująca Palikociarnia 28.01.13, 20:33
          lech1966 napisał:

jest to raczej niemozliwe. Jak został skazany na więzienie to jego miejsce jest w więzieniu. A jak zwiał na litwę to rozumiem ze wystawiono za nim list gończy, być może międzynarodowy. Sie go stamtąd sciagnie, nie ma problemu :)
          Ale my tu nie o kryminalnych sprawach rozmawiamy tylko o karierach prominentnych palikocich polityków :)

Pozdrawiam

Losiu
          • lech1966 Re: Żenująca Palikociarnia 28.01.13, 20:39
            losiu4 napisał:

> lech1966 napisał:
            >
            > jest to raczej niemozliwe. Jak został skazany na więzienie to jego miejsce jest
            > w więzieniu. A jak zwiał na litwę to rozumiem ze wystawiono za nim list gończy
            > , być może międzynarodowy. Sie go stamtąd sciagnie, nie ma problemu :)
            > Ale my tu nie o kryminalnych sprawach rozmawiamy tylko o karierach prominentnyc
            > h palikocich polityków :)
            >
            > Pozdrawiam
            >
            > Losiu

Całe szczescie ze sie go sciagnie...Ale po co było go tam wysyłac??? Zeby było trudniej sie mu dobrac do jego pt,,,,,ka??czy tyłka?? jakos nie moge w to uwierzyc ze zwierznicy koscielni chcieli ukarac swojego brata...Raczej chcieli go ukryc przezd wymiarem sprawiedliwosci,,a powinni go wydalic z gromadki dobrych pasterzy.. Chyba ze powiesz mi ze to norma i on sie niczym szczegulnym nie wyróznił..Moze inny pasterz przytula w tej chwili twoje dziecko..
            • losiu4 Re: Żenująca Palikociarnia 28.01.13, 21:59
              > Całe szczescie ze sie go sciagnie...Ale po co było go tam wysyłac??? Zeby było
              > trudniej sie mu dobrac do jego pt,,,,,ka??czy tyłka??

a czemu się mnie pytasz? Nie znam w ogóle sprawy więc nie mogę się wypowiadać na temat tego co sie stało. Dasz jaki namiar na materiały źródłowe, sie zapoznam, sie wypowiem.

Chyba ze powiesz mi ze to norma i on sie niczym szczegulnym nie wyró
              > znił..Moze inny pasterz przytula w tej chwili twoje dziecko..

jeśli o pedofilię chodzi, to prawdopodobieństwo że dziecko trafi na pedofila w sutannie jest znacznie mniejsze niż ze trafi na pedofila "w cywilu". Już szybciej na ciepłego pedagoga sie nadzieje, jak to w niedawnym przypadku było, niż na księdza.
              Co oczywiście nie znaczy ze pedofilii wśród księży nie potępiam. Jak najbardziej potępiam. Tyle ze patrzę na rzeczywistosć a nie na palikocie bajędy o tym ze na kazdej parafii proboszcz ministrantów gania wokół ołtarza w celach seksualnych

Pozdrawiam

Losiu
              • lech1966 Re: Żenująca Palikociarnia 28.01.13, 22:24
                losiu4 napisał:
                > Chyba ze powiesz mi ze to norma i on sie niczym szczegulnym nie wyró
                > > znił..Moze inny pasterz przytula w tej chwili twoje dziecko..
                >
                > jeśli o pedofilię chodzi, to prawdopodobieństwo że dziecko trafi na pedofila w
                > sutannie jest znacznie mniejsze niż ze trafi na pedofila "w cywilu". Już szybci
                > ej na ciepłego pedagoga sie nadzieje, jak to w niedawnym przypadku było, niż na
                > księdza.
                > Co oczywiście nie znaczy ze pedofilii wśród księży nie potępiam. Jak najbardzie
                > j potępiam. Tyle ze patrzę na rzeczywistosć a nie na palikocie bajędy o tym ze
                > na kazdej parafii proboszcz ministrantów gania wokół ołtarza w celach seksualny
                > ch

W zasadzie to ciebie a nie mnie powinno obchodzic kto przytula TWOJE dziecko..Ja staram sie moje uchronic przed pedofilami i przestepcami w sutannach. Nie twierdze tez ze wszyscy sukienkowi sa godni pogardy,,ale skoro prubują ukryc podłe i przestepcze postepowanie wsród swoich kolegów to wybacz,,ale zasługują przynajmniej na moja pogarde. Ty rób tak zebys nigdy nie mial wyrzutów ze czegos nie zrobiles - a powinienies..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka