Dodaj do ulubionych

PIERDOLIC CHINY!

IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 21.08.01, 00:14
Wiem ze gospodarka i pokoj na swiecie jest wazny, umowy handlowe z tym krajem
pozwalaja wielu ludziom godnie lub niegodnie zyc, ale czy nie powinnismy
zbojkotowac tego chorego kraju? Patrzac przez pryzmat historii widac, ze zawsze
oceniala ona naszych przodkow, i podejrzewam ze nas tesh oceni. Ja tam mam
czyste sumienie, pierdole chiny, bojkotuje nadchodzace igrzyska w pekinie, a
takze tych zkorumpowanych dupkow ktorzy doprowadzili ze te czerwone, male i
jakze wredne zolte ludziki beda je organizowac. Ich rezim tylko przez to sie
zwiekszy, tak jush bylo, chocby w moskwie, teraz to bedzie tylko powtorka z
rozrywki. A jak jakis polityk mowi ze jest czysty, a ma qmpla w ambasadzie CHRL
to warto mu jeszcze raz looknac na lapy.
Obserwuj wątek
    • Gość: Dudus Re: PIERDOLIC CHINY! IP: 213.98.114.* 21.08.01, 16:33
      Gość portalu: lehu napisał(a):

> Wiem ze gospodarka i pokoj na swiecie jest wazny, umowy handlowe z tym krajem
      > pozwalaja wielu ludziom godnie lub niegodnie zyc, ale czy nie powinnismy
      > zbojkotowac tego chorego kraju? Patrzac przez pryzmat historii widac, ze zawsze
      >
      > oceniala ona naszych przodkow, i podejrzewam ze nas tesh oceni. Ja tam mam
      > czyste sumienie, pierdole chiny, bojkotuje nadchodzace igrzyska w pekinie, a
      > takze tych zkorumpowanych dupkow ktorzy doprowadzili ze te czerwone, male i
      > jakze wredne zolte ludziki beda je organizowac. Ich rezim tylko przez to sie
      > zwiekszy, tak jush bylo, chocby w moskwie, teraz to bedzie tylko powtorka z
      > rozrywki. A jak jakis polityk mowi ze jest czysty, a ma qmpla w ambasadzie CHRL
      >
      > to warto mu jeszcze raz looknac na lapy.

HA HA HA HA !W Moskwie rezym sie rozpadl hihi.czerwone i zolte ludziki hihihi
      facecje wasc prawisz.Typikus durakus ciemniakus.
    • Gość: jaga Re: PIERDOLIC CHINY! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 21.08.01, 19:00
      No właśnie, bojkotować,nie kupować, nie zwracać uwagi na konformistów i
      pragmatyków. Ja już kilka lat prowadzę prywatną wojnę ChRL. NIECH ŻYJE WOLNY
      TYBET!
      • Gość: LAMA Re: PIERDOLIC CHINY! IP: 213.98.114.* 22.08.01, 00:03
        Gość portalu: jaga napisał(a):

> No właśnie, bojkotować,nie kupować, nie zwracać uwagi na konformistów i
        > pragmatyków. Ja już kilka lat prowadzę prywatną wojnę ChRL. NIECH ŻYJE WOLNY
        > TYBET!

Jaga jak bys mi wyjela z ust(a szkoda)ja tez prowadze prawatna wojne z
        CHRL.Ostatnio kopnelem w dupe pekinczyka sasiadki !Na znak protestu nie latam
        chinskimi liniami.Nie kupuje w chinskich sklepach.Kto sie tym przejmuje nie
        wiem ,komu to pomoze nie wiem,Ale trzeba protestowac.Niech zyje wolny Tybet
        • Gość: viper Re: PIERDOLIC CHINY! IP: *.com.pl 22.08.01, 07:09
          W Chinach przynajmniej z bandziorami się nie pieprzą tylko kulka w łeb i po
          sorawie. U nas też tak powinno być, a nie że gość kogoś rozwalił, dostaje np 20
          lat a wychodzi po 10.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka