Dodaj do ulubionych

Pokorny Nałęcz

19.02.13, 18:26
tłumaczy się z premii Morozowskiego w TVN i z pokorą przyjmuje wyrzuty Morozowskiego za jego występ w radiu zet,kiedy mniej więcej powiedział tak o Kopaczowej...
„Gdy naród postnymi grulami wypełnia trzewia i pasa zaciska na chudych biodrach, panowie po sejmach premię radzili. Basta, sromota, nie godzi się, oj nie ładnie!”.

Po czym okazało się,że Towarzysz,jak sam siebie nazwał lewicowiec również zgarnął premie od Bronisława Szczodrego obecnie pełniącego obowiązku prezydenta RP/

Dobry tekst o Towarzyszu Nałęczu u matki_kurki.

www.kontrowersje.net/towarzysz_tomasz_na_cz_pigu_ka_i_soczewka_patologii_rpiii

Obserwuj wątek
    • pakules Re: Pokorny Nałęcz 19.02.13, 18:29
      A dlaczego miał nie wziąć? Przeciez poparł Bronisława na urząd Prezydenta, więc nagroda się należy.
      • godz-0800 Re: Pokorny Nałęcz 19.02.13, 18:32
        pakules napisał(a):

> A dlaczego miał nie wziąć? Przeciez poparł Bronisława na urząd Prezydenta, więc
        > nagroda się należy.

Ja pisałem o jego "świętym" oburzeniu kiedy dowiedział się,że Kopaczowa przyznała premie.

• pakules Re: Pokorny Nałęcz 19.02.13, 19:02
          Bo wtedy był oburzony, sam dostał 36 koła na Kopacz 45, jawna niesprawiedliwość taki skarb jak Nałęcz jest warty chyba dwóch Kopaczów.
        • zoil44elwer Re: Pokorny Nałęcz 19.02.13, 19:15
          godz-0800 napisał:

> pakules napisał(a):
          >
          > > A dlaczego miał nie wziąć? Przeciez poparł Bronisława na urząd Prezydenta
          > , więc
          > > nagroda się należy.
          >
          >
          > Ja pisałem o jego "świętym" oburzeniu kiedy dowiedział się,że Kopaczowa przyzna
          > ła premie.
          > Złodziejska taktyka-głośno krzyczeć/Łapać złodzieja!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka