Dodaj do ulubionych

Miller chce dorżnąć watahę Palikota i to przy pomo

21.02.13, 15:34
-cy Kwaśniewskiego ? No - cwany ruch, ciekawy ale czy będzie skuteczny ?
Obserwuj wątek
    • 1zzarda Re: Miller chce dorżnąć watahę Palikota i to przy 21.02.13, 15:46
      Ciekawe czy Nowicką wystawi i jak zareaguje na to Palikot ? Kupią Kwacha ?
      • adherent1 Re: Miller chce dorżnąć watahę Palikota 21.02.13, 15:59
        Miller rąk Palikotem nie będzie sobie brudził.
        Zazdro stawiam złotówki p-ko kasztanom że jesteś związany(a) z jakimś posłem
        klubu Palikota czy to rodzinnie czy to pracą - Stąd w twoim i w interesie tobie
        bliskiego polityka, już w dniu którym Palikot zaatakował SLD i Millera powinieneś(aś) sugerować dystansowanie się od Palikota.
        Wszyscy którzy próbują niszczyć Millera jak na razie źle kończą i po co to Wam.
        • kzet69 Re: Miller chce dorżnąć watahę Palikota 21.02.13, 18:18
          Jedynym, który niszczy Millera... jest sam Miller, poziom jego cynizmu, przekroczył górne granice wszelkich norm...
          • godz-0800 Re: Miller chce dorżnąć watahę Palikota 21.02.13, 18:20
            kzet69 napisał:

> Jedynym, który niszczy Millera... jest sam Miller, poziom jego cynizmu, przekro
            > czył górne granice wszelkich norm...

Masz prawo do takiej oceny.
            Nie oznacza to,że masz rację.
          • simera16 Re: Miller chce dorżnąć watahę Palikota 21.02.13, 19:10
            kzet69 napisał:

> Jedynym, który niszczy Millera... jest sam Miller, poziom jego cynizmu, przekro
            > czył górne granice wszelkich norm...
            >
            Fajny dowcip! Cyniczny polityk! A znasz innych?
        • remez2 Re: Miller chce dorżnąć watahę Palikota 21.02.13, 18:23
          Wszyscy którzy próbują niszczyć Millera jak na razie źle kończą i po co to Wam.
          Klasyka - lampa naftowa i ćma.
        • 1zzarda Re: Miller chce dorżnąć watahę Palikota 21.02.13, 18:41
          Nie jestem związany w żaden sposób z żadnym posłem Palikota ! Nie wierzę jednak, żeby Millerowi się udało, to raczej wygląda na desperacje !
    • haen2010 Jezeli on tak głupio reaguje 21.02.13, 15:58
      To znaczy - w strachu jest. A jak jest w strachu to znaczy - Palikot z Kwaśniewskim dogadani. Dodatkowo mnie utwierdza fakt, że Robert Kwiatkowski ostatnio przeszedł do stajni Palikota.
      • godz-0800 Re: Jezeli on tak głupio reaguje 21.02.13, 16:56
        haen2010 napisał:

> To znaczy - w strachu jest. A jak jest w strachu to znaczy - Palikot z Kwaśniew
        > skim dogadani. Dodatkowo mnie utwierdza fakt, że Robert Kwiatkowski ostatnio pr
        > zeszedł do stajni Palikota.

Jest odwrotnie haen.
        To Kwach z Millerem się dogadali parę dni temu.
        To starzy rewolwerowcy są.
        Palikot zielony jak trawa wiosenna.

• haen2010 Re: Jezeli on tak głupio reaguje 21.02.13, 17:26
          Nie wiem po co miałby Oluś wystawiać swoich ludzi - Siwca i Kwiatkowskiego. To jedno.

Po drugie - Miller obiecuje Niderlandy. On ma sześciu posłów, którzy nie odpuszczą swoich okręgów za nic. Natomiast szans na zwiększenie ich liczby żadnych.

Palikot ma ich jedenaście, bo jeden na bank dla Siwca. Pewnie drugi też dla Kwiatkowskiego. No i to Palikot zbiera powoli całe towarzystwo, nie Miller. Jutro się zobaczy. Jak Oluś nie wylezie do kamer to nic wielkiego się nie stanie.

• zoil44elwer Re: Jezeli on tak głupio reaguje 22.02.13, 16:25
        Mały Lesio z dużym Olem wyprowadzą Palikota w pole! Ole,ole
    • dystans4 Re: Miller chce dorżnąć watahę Palikota i to przy 21.02.13, 17:14
      Przyglądam się i - patrzcie!
      Prezes powoli i systematycznie schodzi z pierwszego planu. No no!
      --
      Miłego dnia
      bul.
      • jacekm22 Re: Miller chce dorżnąć watahę Palikota i to przy 21.02.13, 17:20
        Najwyzsza pora by media przestaly mu robic klaki za darmo ... !!
    • remez2 Pomyliłeś L. Millera 21.02.13, 17:20
      z R. Sikorskim.
      Spacja!!!
      • godz-0800 Re: Pomyliłeś L. Millera 21.02.13, 17:36
        remez2 napisał:

> z R. Sikorskim.
        > Spacja!!!

Z wykonawcą się pomylił.
        Z nazwą tej formacji trafił w "dziesiątkę".
        • remez2 Re: Pomyliłeś L. Millera 21.02.13, 17:47
          godz-0800 napisał:
          > Z nazwą tej formacji trafił w "dziesiątkę".
          Bo ja wiem. Oni się tak pięknie bawią. Potrafią wymyślić coś takiego - Komitet Krajowy Ruchu Kobiet Ruchu Palikota. Czy to nie urocze?
          • godz-0800 Re: Pomyliłeś L. Millera 21.02.13, 17:52
            To też jest urocze.

Miller chce dorżnąć watahę Palikota

• remez2 Re: Pomyliłeś L. Millera 21.02.13, 17:56
              godz-0800 napisał:

> To też jest urocze.
              >
              > Miller chce dorżnąć watahę Palikota
              Nie. L. Miller chce im zamknąć drogę do UE ponieważ wystarczająco kompromitują się tu, podczas gdy tam, kompromitowaliby również kraj. Tak to widzę.
              • godz-0800 Re: Pomyliłeś L. Millera 21.02.13, 18:06
                remez2 napisał:

> godz-0800 napisał:
                >
                > > To też jest urocze.
                > >
                > > Miller chce dorżnąć watahę Palikota
                > Nie. L. Miller chce im zamknąć drogę do UE ponieważ wystarczająco kompromitują
                > się tu, podczas gdy tam, kompromitowaliby również kraj. Tak to widzę.

Masz dzisiaj zły dzień.
                Nie czujesz mojej ironii?...chodzi o tę watahę.
      • life.form Praca za sex w Samoobronie to sexafera 21.02.13, 17:56
        jak to robi baron SLD Piotr Zuk to szczytna dzialalnosc? Czekam na wypowiedz Senszyn, koniecznie na okladce Faktu...
        • remez2 Re: Praca za sex w Samoobronie to sexafera 21.02.13, 18:01
          life.form napisał(a):

> jak to robi baron SLD Piotr Zuk to szczytna dzialalnosc? Czekam na wypowiedz Se
          > nszyn, koniecznie na okladce Faktu...
          Usilnie namawiam Cię abyś zaczął myśleć. Pomiędzy człowiekiem podejrzanym a skazanym prawomocnym wyrokiem, jest pewna subtelna różnica. Spróbuj ją wychwycić.

• godz-0800 Re: Praca za sex w Samoobronie to sexafera 21.02.13, 18:04
            remez2 napisał:

> life.form napisał(a):
            >
            > > jak to robi baron SLD Piotr Zuk to szczytna dzialalnosc? Czekam na wypowi
            > edz Se
            > > nszyn, koniecznie na okladce Faktu...
            > Usilnie namawiam Cię abyś zaczął myśleć. Pomiędzy człowiekiem podejrzanym a ska
            > zanym prawomocnym wyrokiem, jest pewna subtelna różnica. Spróbuj ją wychwycić.
            >

Eeeee tam różnica.
            Media podały,to musi być prawda.
          • simera16 Re: Praca za sex w Samoobronie to sexafera 21.02.13, 18:14
            remez2 napisał:

> life.form napisał(a):
            >
            > > jak to robi baron SLD Piotr Zuk to szczytna dzialalnosc? Czekam na wypowi
            > edz Se
            > > nszyn, koniecznie na okladce Faktu...
            > Usilnie namawiam Cię abyś zaczął myśleć. Pomiędzy człowiekiem podejrzanym a ska
            > zanym prawomocnym wyrokiem, jest pewna subtelna różnica. Spróbuj ją wychwycić.
            >
            A gdyby nawet, to fajansiarze są wszędzie...Bo chyba nikt nie wierzy, że ktokolwiek dopuszcza się takich czynów z uwagi, że jest w takiej, czy innej partii...Ba, tenże człowiek czynił to w miejscu i w związku z pracą zawodową, a nie "po linii partyjnej"...
            • remez2 Re: Praca za sex w Samoobronie to sexafera 21.02.13, 18:17
              Oczywiście masz rację. Ale jeżeli cyngiel dostaje zlecenie, fakty nie mają najmniejszego znaczenia.
        • godz-0800 Re: Praca za sex w Samoobronie to sexafera 21.02.13, 18:03
          life.form napisał(a):

> jak to robi baron SLD Piotr Zuk to szczytna dzialalnosc? Czekam na wypowiedz Se
          > nszyn, koniecznie na okladce Faktu...

Na razie mamy tylko medialne doniesienia.

Przychodzi studentka w połowie wykładu.
          Najmocniej przepraszam za spóźnienie panie profesorze,ale zapomniałam wyłączyć żelazko w domu i musiałam się wrócić.
          Dobrze,że pani bielizny nie zapomniała włożyć-odezwał się profesor.
          Panie profesorze.....na wykłady nie przychodzę w bieliźnie.
          • kzet69 Re: Praca za sex w Samoobronie to sexafera 21.02.13, 18:23
            "> Przychodzi studentka w połowie wykładu.
            > Najmocniej przepraszam za spóźnienie panie profesorze,ale zapomniałam wyłączyć
            > żelazko w domu i musiałam się wrócić.
            > Dobrze,że pani bielizny nie zapomniała włożyć-odezwał się profesor.
            > Panie profesorze.....na wykłady nie przychodzę w bieliźnie."

To szczyt dowcipu z SLD? Ciekawe co Senyszyn o tym sądzi...
            • godz-0800 Re: Praca za sex w Samoobronie to sexafera 21.02.13, 18:24

To szczyt dowcipu z SLD? Ciekawe co Senyszyn o tym sądzi...

Nie,opowiadał mi to znajomy lekarz.

• superspec Palikoty są atrakcyjne dla Kwaśniewskiego 21.02.13, 17:44
      bo mają struktury partyjne.Z drugiej strony Palikot trochę pajacuje i to może być odpychające dla Kwacha.
      • remez2 Re: Palikoty są atrakcyjne dla Kwaśniewskiego 21.02.13, 17:50
        superspec napisał:

> bo mają struktury partyjne.Z drugiej strony Palikot trochę pajacuje i to może b
        > yć odpychające dla Kwacha.
        O struktury musiałbyś zapytać Katarzynę Izydorczyk.
        • superspec Czy Ruch to tylko jeden "pajac"?:)/nt 21.02.13, 18:11

• godz-0800 Re: Czy Ruch to tylko jeden "pajac"?:)/nt 21.02.13, 18:14
            superspec napisał:

>

To jest dobre pytanie.
            Ale na razie on stoi na czele i to on decyduje o wszystkim.

• remez2 Obecnie - tak. ntx 21.02.13, 18:18
        • kzet69 Re: Palikoty są atrakcyjne dla Kwaśniewskiego 21.02.13, 18:24
          Tę Izydorczyk wyrzuconą z RP za próbę handlowania miejscami na listach wyborczych i następnie wystawioną przez SLD na 18 miejscu? Coś ci się spsiły autorytety Remez...
          • remez2 Re: Palikoty są atrakcyjne dla Kwaśniewskiego 21.02.13, 18:31
            kzet69 napisał:

> Tę Izydorczyk wyrzuconą z RP za próbę handlowania miejscami na listach wyborczy
            > ch i następnie wystawioną przez SLD na 18 miejscu?
            To Ty tak twierdzisz.
            > Coś ci się spsiły autorytety Remez...
            Czyżby?
            "Wyłącz swoje babskie myślenie, panika nikomu tu nie jest potrzebna. Wykonuj zadania ci powierzone" - e-maila takiej treści otrzymała Izydorczyk od Janusza Palikota
            • kzet69 Re: Palikoty są atrakcyjne dla Kwaśniewskiego 21.02.13, 19:01
              Oczywiście otrzymała wg Izydorczyk, bo podobno wykasowała go i nikt inny nie widział...
              • 1zzarda Re: Palikoty są atrakcyjne dla Kwaśniewskiego 21.02.13, 19:22
                Kwach głupi nie jest i on nie będzie się zapisywał do partii Millera - bo wtedy znalazłby się na poziomie Plastyka !
          • anmanika Re: Palikoty są atrakcyjne dla Kwaśniewskiego 21.02.13, 19:31
            Tę Izydorczyk którą Palikot usilnie promował? Ta kobieta nie potrafi ogarnąć własnych dłoni.
            • remez2 Re: Palikoty są atrakcyjne dla Kwaśniewskiego 21.02.13, 19:57
              anmanika napisała:

> Tę Izydorczyk którą Palikot usilnie promował? Ta kobieta nie potrafi ogarnąć własnych dłoni.
              Jeżeli jest tak jak piszesz oznacza to, że pomysły J. Palikota są co najmniej dyskusyjne. Przecież była ona szefową Stowarzyszenia Ruchu Poparcia Palikota.
    • l_zaraza_l Re: Miller chce dorżnąć watahę Palikota i to przy 21.02.13, 18:05
      1zzarda napisał(a):

> -cy Kwaśniewskiego ? No - cwany ruch, ciekawy ale czy będzie skuteczny ?

Ja tu jestem w straszliwej kropce. Z jednej strony zależy mi na wzmocnieniu lewicy ale z drugiej, mam jednak problemy z takimi Oleksymi czy innymi, którzy teraz zaczynają pojawiać się na horyzoncie. Nie po to głosowałam na "Palikotów", by teraz wracało stare.
      Pewnym wyjątkiem jest Kwaśniewski. Mam do niego słabość. Nie jest betonem.
      Dlatego nie jestem pewna, czy Kwaśniewski pozwoli się zabetonować Millerowi. Zakładam, że Kwaśniewski grając o wysoką stawkę (powodzenie projektu albo straszny blamaż) nie poprzestaje na przerzucaniu nagłówków gazet ale śledzi to, co dzieje się w sieci. Jeśli gra ma potrwać dłużej niż do euro wyborów, to rezygnacja z RP, nie byłaby mądrym posunięciem.
      • godz-0800 Re: Miller chce dorżnąć watahę Palikota i to przy 21.02.13, 18:09
        l_zaraza_l napisała:

> 1zzarda napisał(a):
        >
        > > -cy Kwaśniewskiego ? No - cwany ruch, ciekawy ale czy będzie skuteczny ?
        >
        > Ja tu jestem w straszliwej kropce. Z jednej strony zależy mi na wzmocnieniu lew
        > icy ale z drugiej, mam jednak problemy z takimi Oleksymi czy innymi, którzy ter
        > az zaczynają pojawiać się na horyzoncie. Nie po to głosowałam na "Palikotów", b
        > y teraz wracało stare.
        > Pewnym wyjątkiem jest Kwaśniewski. Mam do niego słabość. Nie jest betonem.
        > Dlatego nie jestem pewna, czy Kwaśniewski pozwoli się zabetonować Millerowi. Za
        > kładam, że Kwaśniewski grając o wysoką stawkę (powodzenie projektu albo straszn
        > y blamaż) nie poprzestaje na przerzucaniu nagłówków gazet ale śledzi to, co dzi
        > eje się w sieci. Jeśli gra ma potrwać dłużej niż do euro wyborów, to rezygnacja
        > z RP, nie byłaby mądrym posunięciem.

Ja też jestem w kropce. Bo mam do Ciebie słabość.
        Bo cenię Cię za to co piszesz na FK i nie przeszkadza mi to,że jesteś zwolenniczką Palikota.
        • l_zaraza_l Re: Miller chce dorżnąć watahę Palikota i to przy 21.02.13, 18:59
          godz-0800 napisał:

> l_zaraza_l napisała:

> Ja też jestem w kropce. Bo mam do Ciebie słabość.
          > Bo cenię Cię za to co piszesz na FK i nie przeszkadza mi to,że jesteś zwolennic
          > zką Palikota.

:)
          Mnie także nie przeszkadza to, że nie jesteś zwolennikiem Palikota. Ludzie powinni mieć wybór i im większe urozmaicenie na scenie politycznej, tym więcej osób znajdzie coś dla siebie i pójdzie głosować.
    • erte2 Re: Miller chce dorżnąć watahę Palikota i to przy 21.02.13, 18:06
      Kwaśniewski zachowuje się jak podstarzała panna na wydaniu: "I chciałabym, i boję się...". Z jednej strony może i chciałby sobie jakoś dodać jeszcze znaczenia, z drugiej jednak oznaczałoby to konieczność rezygnacji z dowodów wdzięczności od Kulczyka czy Najważnieszego Kazacha.
      Ale zawsze mozna spróbować przekonać go odpowiednio luksusowym zegarkiem - może ulec..
      • godz-0800 Re: Miller chce dorżnąć watahę Palikota i to przy 21.02.13, 18:10
        Ale zawsze mozna spróbować przekonać go odpowiednio luksusowym zegarkiem - może ulec..

Tak nisko go ceń.
    • kzet69 Re: Miller chce dorżnąć watahę Palikota i to przy 21.02.13, 18:16
      Cwany ruch? Raczej objaw sraczki Mileera, sraczki ze strachu przed RP... Zresztą działania Millera są godne.. byłego kandydata Samoobrony...
      • godz-0800 Re: Miller chce dorżnąć watahę Palikota i to przy 21.02.13, 18:18
        kzet69 napisał:

> Cwany ruch? Raczej objaw sraczki Mileera, sraczki ze strachu przed RP... Zreszt
        > ą działania Millera są godne.. byłego kandydata Samoobrony...

Miller nie był nigdy kandydatem Samoobrony.

• kzet69 Re: Miller chce dorżnąć watahę Palikota i to przy 21.02.13, 19:16
          "Numer listy 15
          Nazwa Komitet Wyborczy Samoobrona Rzeczpospolitej Polskiej
          Skrót KW Samoobrona RP
          Partia (organ partii) Przewodniczący Rady Krajowej
          Stan Zarejestrowany
          Oznaczenie listy KW Samoobrona RP
          Stan listy Zarejestrowana

. . Lista kandydatów komitetu zarejestrowana w okręgu wyborczym nr 9 . .
          . .
          . . . . . . .
          Nr Nazwisko i imiona Stan Zawód, miejsce zamieszkania, przynależność do partii politycznej bądź poparcie
          1 MILLER Leszek Cezary Zarejestrowany politolog, Warszawa, nie należy do partii politycznej "

NIE KŁAM

www.wybory2007.pkw.gov.pl/SJM/PL/KOMITETY/k1_9.htm
          ps. Giwi jeśli jeszcze raz usuniesz ten post, to przestanę Cię lubić!!!!
          • godz-0800 Re: Miller chce dorżnąć watahę Palikota i to przy 21.02.13, 19:24
            Wrzucaj linki,które są na jakimś poziomie wiarygodności a nie dostępne śmieci internetowe.
            Tym linkiem można sobie co najwyżej p....ć tyłek w WC.
            5wladza.eu/?p=675
            Szanuj się trochę.

Powtórzę więc jeszcze raz.
            Leszek Miller startował z listy Samoobrony podobnie jak Wanda Nowicka z list Palikota,nie będąc członkami czy kandydatami tych partii.

• kzet69 Re: Miller chce dorżnąć watahę Palikota i to przy 22.02.13, 08:29
              Przecież to link do danych PKW, nie wiem czy akurat PKW należy coś podcierać. I nie manipuluj!!! Nie napisałem że Miller [b]był[b] członkiem SO, tylko że był kandydatem SO!
              • godz-0800 Re: Miller chce dorżnąć watahę Palikota i to przy 22.02.13, 09:36
                kzet69 napisał:

> Przecież to link do danych PKW, nie wiem czy akurat PKW należy coś podcierać. I
                > nie manipuluj!!! Nie napisałem że Miller [b]był[b] członkiem SO, tylko że był
                > kandydatem SO!

Owszem masz trochę racji,trochę się zagalopowałem,ale i Ty się wyraziłeś dwuznacznie.
                Miller kandydował z list Samoobrony (wiadomo dlaczego),podobnie jak Nowicka kandydowała
                z list Palikota.
                Miałem jedynie na myśli,że nie był członkiem Samoobrony,o co na tym forum już też był posądzony.
                Co do linku masz rację- przepraszam,moja culpa.

• remez2 Re: Miller chce dorżnąć watahę Palikota i to przy 21.02.13, 18:22
        kzet69 napisał:

> Cwany ruch? Raczej objaw sraczki Mileera, sraczki ze strachu przed RP... Zreszt
        > ą działania Millera są godne.. byłego kandydata Samoobrony...
        Sam powiedz - można ryzykować wysłanie was do Brukseli? U mnie na wsi ludzie są bardziej kulturalni.
        • kzet69 Re: Miller chce dorżnąć watahę Palikota i to przy 21.02.13, 18:27
          Od radnego Żuka? Na pewno...
          • remez2 Re: Miller chce dorżnąć watahę Palikota i to przy 21.02.13, 18:33
            kzet69 napisał:

> Od radnego Żuka? Na pewno...
            Nie znam. Chodziło mi o język, którym Ty się posługujesz. Nie pierwszy raz. :- (
          • godz-0800 Re: Miller chce dorżnąć watahę Palikota i to przy 21.02.13, 18:37
            kzet69 napisał:

> Od radnego Żuka? Na pewno...
            >

Masz kompleksy doktorku?

Piotr Ż. jest profesorem Uniwersytetu Wrocławskiego i radnym Sejmiku Województwa Dolnośląskiego z SLD.
            • kzet69 Re: Miller chce dorżnąć watahę Palikota i to przy 21.02.13, 19:05
              Wiem, nie musisz dobijać dolnośląskiego SLD...
              • remez2 Re: Miller chce dorżnąć watahę Palikota i to przy 21.02.13, 19:15
                kzet69 napisał:

> Wiem, nie musisz dobijać dolnośląskiego SLD...
                Wybacz ale to Tobie wydaje się, że podłym postem zaszkodzisz organizacji. Nie tędy droga.
        • tw_wielgus Re: Miller chce dorżnąć watahę Palikota i to przy 21.02.13, 18:45
          To Ci się udało. Jeszcze raz sobie później przeczytam, za jakąś godzinkę, żeby porechotać.

remez2 napisał:

> kzet69 napisał:
          >
          > > Cwany ruch? Raczej objaw sraczki Mileera, sraczki ze strachu przed RP...
          > Zreszt
          > > ą działania Millera są godne.. byłego kandydata Samoobrony...
          > Sam powiedz - można ryzykować wysłanie was do Brukseli? U mnie na wsi ludzie są
          > bardziej kulturalni.
      • 1zzarda Re: Miller chce dorżnąć watahę Palikota i to przy 21.02.13, 18:50
        Kzet - to cwany ruch ale nie sądzę aby Kwach dał na to zgodę. Znaczyłoby to bowiem, że to Miller rozdaje karty ( co prawda znaczone )
    • wiosnaludzikow Mienszewicy mordują się z bolszewikami 21.02.13, 18:58
      Jak w pierwszych latach po rewolucji październikowej. Mienszewicy mordują się z bolszewikami innymi " lewicowcami" .
      • 1zzarda Re: Mienszewicy mordują się z bolszewikami 21.02.13, 19:05
        A może to przypomina bardziej 32 ?
    • simera16 Re: Po gębach widać 21.02.13, 20:23
      haen2010 napisał:

> Że moje wątpliwości rozwiane. Palikot z Olusiem dogadani. Wiem, kiedy Miller je
      > st wqrwiony (całe łajdactwo z niego wyłazi wtedy), a Palikot w wyjątkowo dobrym
      > humorze.
      >
      > Palikot celnie go trafił - liże dupsko Tuska za tekę wicka. Ale chyba nie zdąży
      > się załapać.
      >
      Ales podniecony! Folguj z deka, bo ci pomka stanie!
      ps
      A jak idzie wykańczanie SLD, które za swym guru tak głośno obwieszczałeś?
      sondaz.wp.pl/
      • haen2010 Re: Po gębach widać 21.02.13, 21:28
        Ty się nie ciesz dzisiaj, bo to bez znaczenia. Ty się martw, co jutro przyniesie. Do najbliżych wyborów jeszcze półtora roku.
        • simera16 Re: Po gębach widać 22.02.13, 08:54
          haen2010 napisał:

> Ty się nie ciesz dzisiaj, bo to bez znaczenia. Ty się martw, co jutro przyniesi
          > e.
          Do najbliżych wyborów jeszcze półtora roku.
          >
          A w dopie to mam... :D
          • haen2010 Re: Po gębach widać 22.02.13, 09:45
            simera16 napisał:

> haen2010 napisał:
            >
            > > Ty się nie ciesz dzisiaj, bo to bez znaczenia. Ty się martw, co jutro
            > przyniesi
            > > e.
            Do najbliżych wyborów jeszcze półtora roku.
            > >
            > A w dopie to mam... :D

I bardzo słusznie, koryto na full, trzeba je opróżnić. Żeby się Polakom we łbach od dobrobytu nie przewróciło.
    • remez2 Re: Po gębach widać 21.02.13, 20:23
      Kosz!
    • lionold Re: Miller chce dorżnąć watahę Palikota i to przy 21.02.13, 20:44
      A niech rżnie. Nawet jak Jakub Szela!
      • 1zzarda Re: Miller chce dorżnąć watahę Palikota i to przy 22.02.13, 07:58
        A jak Zero "zarżnie" JK to tez ok? A jak Antoni wyśle JK na obraz ?
        • 1all.correct Naćpana hołota pozbędzie się Januszka Palikota ? 22.02.13, 08:56
          Ciekawie wygląda ta naparzana w Bimbrownika ... .
          • 1zzarda Re: Naćpana hołota pozbędzie się Januszka Palikot 22.02.13, 09:24
            A u Trumniarza to lepiej ?
            • remez2 Re: Naćpana hołota pozbędzie się Januszka Palikot 22.02.13, 09:31
              Spacja!!!
              • 1zzarda Re: Naćpana hołota pozbędzie się Januszka Palikot 22.02.13, 09:35
                Już tłumaczyłem - nie pasi ?
                • godz-0800 Re: Naćpana hołota pozbędzie się Januszka Palikot 22.02.13, 09:38
                  1zzarda napisał(a):

> Już tłumaczyłem - nie pasi ?

Remez ma rację,tak należy z tobą rozmawiać.
                  Spacja.

• remez2 Re: Naćpana hołota pozbędzie się Januszka Palikot 22.02.13, 09:45
                  1zzarda napisał(a):

> Już tłumaczyłem - nie pasi ?
                  Pewien gość tłumaczył, że wyciera nos w rękaw ponieważ mu szkoda wyrzucać jednorazowe chusteczki.
                  Spacja!!!
    • crotalus1 Re: Miller chce dorżnąć watahę Palikota i to przy 22.02.13, 09:17
      Cmokają nad Olusiem, a Oluś jest już mocno wyświechtany. Minęła już epoka, zmieniło się pokolenie, a Oluś nie jest jakimś charyzmatycznym politykiem, żeby na niego tak liczyć. W pokoju pełnym ludzi nikt by go nie zauważył. Poza tym mu się nie chce. Zresztą coś próbował zrobić już, debaty z Tuskiem itd., ale dostał choroby filipińskiej i wyszło to wszystko marnie.
      • godz-0800 Re: Miller chce dorżnąć watahę Palikota i to przy 22.02.13, 09:43
        crotalus1 napisał:

> Cmokają nad Olusiem, a Oluś jest już mocno wyświechtany. Minęła już epoka, zmie
        > niło się pokolenie, a Oluś nie jest jakimś charyzmatycznym politykiem, żeby na
        > niego tak liczyć. W pokoju pełnym ludzi nikt by go nie zauważył. Poza tym mu si
        > ę nie chce. Zresztą coś próbował zrobić już, debaty z Tuskiem itd., ale dostał
        > choroby filipińskiej i wyszło to wszystko marnie.

Tak, masz sporo racji.
        Jednak mam zagwozdkę.
        Ktoś powinien dać większy impuls SLD,też nie uważam,że tym kimś jest Kwaśniewski i Palikot.
        Chciałbym żeby POPiS odszedł w zaświaty.
        Jak to skutecznie zrobić, to jest pytanie.

• cookies9 Re: Miller chce dorżnąć watahę Palikota i to przy 22.02.13, 09:47
      Wataha Palikota sama się dożyna:-)
      • 1zzarda Re: Miller chce dorżnąć watahę Palikota i to przy 22.02.13, 10:02
        Myślę że to Twój nadmierny optymizm i Palikoty przetrwają !
        • remez2 Re: Miller chce dorżnąć watahę Palikota i to przy 22.02.13, 10:12
          Spacja!!!
    • zoil44elwer Re: Miller chce dorżnąć watahę Palikota i to przy 22.02.13, 14:40
      1zzarda napisał(a):

> -cy Kwaśniewskiego ? No - cwany ruch, ciekawy ale czy będzie skuteczny ?
      Kwach i Miller w "związku partnerskim"? Beza powie-PO moim trupie!
      • 1zzarda Re: Miller chce dorżnąć watahę Palikota i to przy 22.02.13, 15:21
        A jak Kwach zjednoczy tych po lewej i wygrają wybory ?
        • zoil44elwer Re: Miller chce dorżnąć watahę Palikota i to przy 22.02.13, 15:36
          Kwach już raz "jednoczył" lewicę,LiDem.Po tym jednoczeniu czyli wzięcie na listy wyborcze LiD do Sejmu wrócili Borowiki z SDPL,działacze z UP'racy,niedobitki UW,skorodowani KORowcy,laickie salonowce z SD,"S" i.....SLD zjechał w dół(z 41% do 8) a ONI poszli do PO.
          • godz-0800 Re: Miller chce dorżnąć watahę Palikota i to przy 22.02.13, 15:41
            zoil44elwer napisał:

> Kwach już raz "jednoczył" lewicę,LiDem.Po tym jednoczeniu czyli wzięcie na list
            > y wyborcze LiD do Sejmu wrócili Borowiki z SDPL,działacze z UP'racy,niedobitki
            > UW,skorodowani KORowcy,laickie salonowce z SD,"S" i.....SLD zjechał w dół(z 41%
            > do 8) a ONI poszli do PO.

A Kwach skończył na odwyku.

• 1zzarda Re: Miller chce dorżnąć watahę Palikota i to przy 22.02.13, 15:55
            Zarównom, Miller, jak potem Kaczyński i Tusk, zdobyli władzę bo stworzyli szeroką koalcję - patrząc pod tym katem, inicjatywa samotnego SLD z gośćmi - nie wróży mozliwości wygrania wyborów ?
            • remez2 Re: Miller chce dorżnąć watahę Palikota i to przy 22.02.13, 16:16
              Spacja!!!
              • zoil44elwer Re: Miller chce dorżnąć watahę Palikota i to przy 22.02.13, 16:33
                OLEKsy na biesiadzie u Gudzowatego-Kwaśniewski był zawsze małym krętaczem! OLE OLEK,wyprowadź Palikota w pole.Czyli do lasu i niech tam uprawia polityczną partyzantkę!
                • 1zzarda Re: Miller chce dorżnąć watahę Palikota i to przy 22.02.13, 18:44
                  Zadziwiające - Pisowcy i SLD-owcy gadają dokładnie tak samo, o liście Kwacha.
                  • godz-0800 Re: Miller chce dorżnąć watahę Palikota i to przy 22.02.13, 21:42
                    1zzarda napisał(a):

> Zadziwiające - Pisowcy i SLD-owcy gadają dokładnie tak samo, o liście Kwacha.

Sam jesteś ni pies ni wydra...
                    Dupolizie Tuskowy,ty chcesz o lewicy mówić?
                    Spacja.
                    • 1zzarda Re: Miller chce dorżnąć watahę Palikota i to przy 23.02.13, 06:40
                      Właściwie to takim jak Ty odpowiedział wczoraj Kwach - nie wykluczamy !
    • losiu4 Re: Miller chce dorżnąć watahę Palikota i to przy 22.02.13, 21:37
      znowu sie watahy "służb których nie ma" pożarły. No, zobaczymy co z tego wyniknie...

Pozdrawiam

Losiu
      • godz-0800 Re: Miller chce dorżnąć watahę Palikota i to przy 22.02.13, 21:43
        losiu4 napisał:

> znowu sie watahy "służb których nie ma" pożarły. No, zobaczymy co z tego wynikn
        > ie...
        >
        > Pozdrawiam
        >
        > Losiu

Ciebie to również nic nie powinno obchodzić.
        zzadra dupolizem Tuskowym,ty prezesa.
        • 1zzarda Re: Miller chce dorżnąć watahę Palikota i to przy 23.02.13, 07:58
          Ja jestem samorządny i niezależny w przeciwieństwie do Ciebie ! A co do Tuska to on jest dobry - myślę, że obecnie w zasadzie to można tylko porównywać Tuska i Kwacha - Palikot dopiero się uczy, Miller i Kaczor to gwiazdy upadłe, Zero to zero, i to byłoby na tyle .
          • godz-0800 Re: Miller chce dorżnąć watahę Palikota i to przy 23.02.13, 08:00
            1zzarda napisał(a):

> Ja jestem samorządny i niezależny w przeciwieństwie do Ciebie ! A co do Tuska t
            > o on jest dobry - myślę, że obecnie w zasadzie to można tylko porównywać Tuska
            > i Kwacha - Palikot dopiero się uczy, Miller i Kaczor to gwiazdy upadłe, Zero to
            > zero, i to byłoby na tyle .

Zapomniałeś o spacji.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka