Dodaj do ulubionych

Panie pośle Gowin!

03.03.13, 00:56
Jest mi z Panem nie po drodze. Mam żal do Pana Premiera, że powołał Pana w skład Rady Ministrów swojego autorskiego rządu i dziwię się, że zaufał Panu, iż potrafi Pan przeprowadzić reformę polskiego sądownictwa. Ale mniejsza z tym... Jeśli ma Pan choć krztę honoru i jeśli Pan naprawdę wierzy, w to co mówi, to niech Pan zacznie pracować na własny rachunek i zacznie budować prawdziwie katolickę partię w naszym wspólnym kraju. Niech się Pan przestanie podczepiać pod inne popularne politycznie osoby! Miej Pan odwagę walczyć pod własnym nazwiskiem i pod sztandarem, który odpowiada głębi Pańskiego serca i sumienia. Niech ma Pan odwagę odejść na polityczny boczny tor w imię zachowania wyznawanych przez siebie wartości!

AMEN :P
Obserwuj wątek
    • palnick Re: Panie pośle Gowin! 03.03.13, 01:06
      To prowadzi do przedterminowych wyborów, ponieważ Gowin nie odejdzie sam i dlatego popieram ten apel:-)
      • iza.bella.iza Re: Panie pośle Gowin! 03.03.13, 01:15
        Sądzę, że twe nadzieje są płonne i oparte na nieuzasadnionych przesłankach, ale pożywoim - uwidzimym;) A póki co domagam się odpowiedzi w twym wątku:
        forum.gazeta.pl/forum/w,28,142883840,142925299,Konserwatyzm_definicja_.html
    • silesius.monachijski.16 To Tusk powinien odejsc z PO 03.03.13, 01:33
      i zalozyc nowa partie, a nie Gowin. Kiedy S.P. M. Plazynski zakladal (razem z Tuskiem i Olechowskim) PO, to chodzilo o partie prawicowa, przeciwna wszelkim pomyslom o in vitro cza zwiazkach pederastow i lesbijek. To Tusk zdradzil PO, a nie Gwin. Wiec niec Tusk zaaklada nowa partyje

iza.bella.iza napisała:

> Jest mi z Panem nie po drodze. Mam żal do Pana Premiera, że powołał Pana w skła
      > d Rady Ministrów swojego autorskiego rządu i dziwię się, że zaufał Panu, iż pot
      > rafi Pan przeprowadzić reformę polskiego sądownictwa. Ale mniejsza z tym... Jeś
      > li ma Pan choć krztę honoru i jeśli Pan naprawdę wierzy, w to co mówi, to niech
      > Pan zacznie pracować na własny rachunek i zacznie budować prawdziwie katolickę
      > partię w naszym wspólnym kraju. Niech się Pan przestanie podczepiać pod inne p
      > opularne politycznie osoby! Miej Pan odwagę walczyć pod własnym nazwiskiem i po
      > d sztandarem, który odpowiada głębi Pańskiego serca i sumienia. Niech ma Pan od
      > wagę odejść na polityczny boczny tor w imię zachowania wyznawanych przez siebie
      > wartości!
      >
      > AMEN :P
      >
      • 99venus Re: To Tusk powinien odejsc z PO 03.03.13, 07:59
        Drewniok,folksdojczu,to są nasze,polskie sprawy.ty się zajmij niemieckimi.
      • kzet69 Re: To Tusk powinien odejsc z PO 03.03.13, 21:40
        Drewniok nie szczekaj...
    • jan_zizka Pan poseł Gowin nie jest chamem 03.03.13, 01:38
      Ja go zastąpię i powiem - nie napinaj się tak tarzyszka, bo ta wasza odezwa jest zbyt burleskowa, żeby była choć odrobinę śmieszna. Przeceniacie tarzyszko swój wpływ na osoby publiczne. Znacznie.
      • 99venus Re: Pan poseł Gowin nie jest chamem 03.03.13, 08:00
        cham to on nie jest.jeszcze gorzej-gnida dobrze wychowana.
      • iza.bella.iza Jasiu samozwańcu:) 03.03.13, 12:28
        Burleskowa???

encyklopedia.pwn.pl/szukaj.html?module=lista&co=&search=burleska&x=25&y=15
        • jan_zizka tak, zbyt burleskowa. 03.03.13, 14:54
          encyklopedia.pwn.pl/haslo/3882144/burleska.html
          Jak widać, wasz mózg nie przetwarza przekazu nieco bardziej wyrafinowanego niż reklama margaryny delma. Jeśli was, towarzyszko, śmieszył Benny Hill, który był właśnie zbyt burleskowy - w przeciwieństwie do Chaplina albo Bustera Keatona - to współczuję poziomu umysłowego. Charakterystycznego zresztą dla tradycyjnie ćwierćinteligenckiej formacji umysłowej lewactwa.
          Odezwa towarzysza venusa jest właśnie zbyt burleskowa, żeby była choćby śmieszna. Bo jest zwyczajnie głupia.
          • jan_zizka przepraszam venusa99,... 03.03.13, 14:57
            ...mylnie przypisałem mu autorstwo głupiego tekstu otwierającego wątek. To wasze, towarzyszko izo, autorskie dzieło.
            • jola.iza1 Re: przepraszam venusa99,... 03.03.13, 15:13
              jan_zizka napisał:

> ...mylnie przypisałem mu autorstwo głupiego tekstu otwierającego wątek. To wasz
              > e, towarzyszko izo, autorskie dzieło.

Ohoo, i jeszcze raz, poznajemy IDiota po ilości błota, które może wyprodukować,

A teraz , męski organie rozrodczy, daj se zwis
            • iza.bella.iza Jesteś rozpoznawalny na kilometr :) 03.03.13, 23:02
              Zmiana nicka nie spowoduje, że przestaniesz:
              - używać słów, których znaczenia nie rozumiesz,
              - używać inwektyw,
              - zachowywać się jak cham,
              - popisywać się arogancją i ignorancją.

A tak w ogóle to, mam twoje opinie na mój temat i na temat tego co piszę poniżej obcasów. Zatem > spadaj na szczaw. :P
    • mn7 Re: Panie pośle Gowin! 03.03.13, 14:23
      Reformę to akurat przeprowadził zgodnie z zapowiedziami i skutecznie. Zlikwidował 79 sądów i są zlikwidowane.
      • iza.bella.iza Re: Panie pośle Gowin! 03.03.13, 23:04
        Nie zlikwidował, ale przekształcił - to po pierwsze. A po drugie - jest to dopiero początek reformy.
    • adams96 Re: Panie pośle Gowin! ma pAN poparcie narodu. 03.03.13, 21:38
      Powiedział Pan prawde premierowi ,ktory zapomniał ze jeszcze obowiazuje w Polsce konstytucja i on nie ma szans aby ja zmienic.Naturalnie wbrew całemu narodowi ,ktory ma dosc głupoiej Polikociarni i homoyrrorystow.
      • palnick Re: Panie pośle Gowin! ma Pan poparcie narodu. 03.03.13, 21:40
        adams96 napisał:

> Powiedział Pan prawde premierowi ,ktory zapomniał ze jeszcze obowiazuje w Polsc
        > e konstytucja i on nie ma szans aby ja zmienic.Naturalnie wbrew całemu narodowi
        > ,ktory ma dosc głupoiej Polikociarni i homoyrrorystow.
        ----
        Oczywiście, że ma. Ma tez jaja, a to Tuska zniszczy :-)
        Internauci ZA GRANICĄ popieraja wypowiedź Wałęsy!

news.yahoo.com/lech-walesa-shocks-poland-anti-gay-words-120940766.html;_ylt=Ap_JBtvSk92KCD.JswXTMdWs0NUE;_ylu=X3oDMTNrZGhqODk0BG1pdANNZWdhdHJvbiBGUARwa2cDN2VkNTU1NDAtMTI3OS0zNzUwLTg5ZDItNWYzZTU3NzNiY2E5BHBvcwMyBHNlYwNtZWdhdHJvbgR2ZXIDNmNhNTc5NzAtODNmYi0xMWUyLWJjN2QtOGMxOTYxNWVlNGNk;_ylg=X3oDMTFpNzk0NjhtBGludGwDdXMEbGFuZwNlbi11cwRwc3RhaWQDBHBzdGNhdANob21lBHB0A3NlY3Rpb25z;_ylv=3
        • palnick Re: Panie pośle Gowin! ma Pan poparcie narodu link 03.03.13, 21:41

news.yahoo.com/lech-walesa-shocks-poland-anti-gay-words-120940766.html;_ylt=Ap_JBtvSk92KCD.JswXTMdWs0NUE;_ylu=X3oDMTNrZGhqODk0BG1pdANNZWdhdHJvbiBGUARwa2cDN2VkNTU1NDAtMTI3OS0zNzUwLTg5ZDItNWYzZTU3NzNiY2E5BHBvcwMyBHNlYwNtZWdhdHJvbgR2ZXIDNmNhNTc5NzAtODNmYi0xMWUyLWJjN2QtOGMxOTYxNWVlNGNk;_ylg=X3oDMTFpNzk0NjhtBGludGwDdXMEbGFuZwNlbi11cwRwc3RhaWQDBHBzdGNhdANob21lBHB0A3NlY3Rpb25z;_ylv=3
          • iza.bella.iza Cud się stał pewnego razu:) 03.03.13, 23:13
            I dzięki jednej wypowiedzi Wałęsa przestał być Bolkiem :D
            • palnick Żaden cud 04.03.13, 13:49
              iza.bella.iza napisała:

> I dzięki jednej wypowiedzi Wałęsa przestał być Bolkiem :D
              >
              -----------
              Wałęsa jest Bolkiem. W sprawie LGBT ma rację. Czy to trudno pojąć?
      • iza.bella.iza Panie adams:) 03.03.13, 23:09
        Niech się pan nie wypowiada w imieniu innych, a zwłaszcza narodu. Naród się sam wypowiada w wyborach - niech się Gowin podda weryfikacji przy urnie i zobaczymy jakie ma poparcie.
    • podmiot_faktu Gowin ? Ten propagator średniowiecznej myśli ? 03.03.13, 22:48
      To był wyjątkowo karkołomny pomysł Tuska, aby mianować Gowina ministrem sprawiedliwości.
      Gowin odbije się Platformie czkawką.
      • iza.bella.iza W tym sęk, że na dwoje babka wróżyła:( 03.03.13, 23:18
        Że Gowin się odbije PO czkawką, to pewne jak w banku. Nie wiadomo jednak czy z powodu trzymania go rządzie i w partii, czy z powodu ewentualnego wypieprzenia go na bruk. Dlatego Tusk robi wszystko, żeby Gowina pozbawić zaplecza w partii i zmusić do złożenia dymisji.
      • lionold Re: "Gowin odbije się Platformie czkawką." 04.03.13, 13:58
        Platformie niech się odbija. Mnie niech się nie odbije nawrotem stanu z lat 2005-2007, z których smród się snuje po Polsce również dzisiaj całkiem intensywnie.
    • cookies9 Re: Panie pośle Gowin! 04.03.13, 09:55
      > Niech ma Pan odwagę odejść na polityczny boczny tor w imię zachowania wyznawanych przez siebie wartości<

Zostaje w PO i dobrze:-) Niech dojdą w sprawie zwiążków partnerskich i nie tylko do kompromisu. Równowaga w PO wskazana.
    • zbysio45 Panie pośle Gowin! ma Pan poparcie normalnego 04.03.13, 13:25
      społeczenstwa polskiego ktore tez sie nie zgadza na dyktat homoterrorystow w mediach i ustawodawstwie .Bronił pan słusznie konstytucji i dlatego represje w stosunku do Pana beda odbierane przez społeczenstwo polskie jako zamach na gwarancje konstytucyjne.
      • remez2 Re: Panie pośle Gowin! ma Pan poparcie normalneg 04.03.13, 13:54
        Jesteś rzecznikiem/głosem/sumieniem społeczeństwa polskiego?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka