m.c.hrabia 06.03.13, 19:31 jak to człowiek dla stołka potrafi się szmacić. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
godz-0800 Re: Kalisz żenua 06.03.13, 19:42 Ja współczuję tym wszystkim,którzy musieli go słuchać na zarządzie. Brrrrr,jedynie Wałęsa mógłby z nim konkurować w używaniu słowa ..."ja". Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Kalisz żenua 06.03.13, 19:49 > Brrrrr,jedynie Wałęsa mógłby z nim konkurować w używaniu słowa ..."ja". Trafne. Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Kalisz żenua 06.03.13, 19:43 mania wielkości ,ale nie tak śmieszny jak Luis.... 80% szacunku jaki miałem do grubaska poszło się j..... Odpowiedz Link Zgłoś
veglie Re: Kalisz żenua 06.03.13, 19:46 Tak wygląda człowiek grillowany na raty.:) Odpowiedz Link Zgłoś
ukos Nie na raty potrzebny byłby ogromny grill 06.03.13, 21:39 veglie napisał: > Tak wygląda człowiek grillowany na raty.:) Odpowiedz Link Zgłoś
veglie Re: Nie na raty potrzebny byłby ogromny grill 06.03.13, 21:52 Mało widziałeś.Są grille na których woła można.... Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Kalisz żenua 06.03.13, 20:23 m.c.hrabia napisał: > jak to człowiek dla stołka potrafi się szmacić. Zbyt długo żył za pieniądze frajerów takich jak ja. Odpowiedz Link Zgłoś
veglie Re: Kalisz żenua 06.03.13, 20:27 remez2 napisał: > m.c.hrabia napisał: > > > jak to człowiek dla stołka potrafi się szmacić. > Zbyt długo żył za pieniądze frajerów takich jak ja. Wypasł się na maxa.;) Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Kalisz żenua 06.03.13, 20:31 veglie napisał: > remez2 napisał: > > > m.c.hrabia napisał: > > > > > jak to człowiek dla stołka potrafi się szmacić. > > Zbyt długo żył za pieniądze frajerów takich jak ja. > > Wypasł się na maxa.;) Służyło mu. Odpowiedz Link Zgłoś
life.form Re: Kalisz żenua 06.03.13, 21:20 m.c.hrabia napisał: > jak to człowiek dla stołka potrafi się szmacić. Trafna ocena SLD :D Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Kalisz żenua 06.03.13, 21:28 uuuuuuuuuuuuuuu pali kociarnia odżegnuje się od rysia ? :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ukos To łatwiej mu będzie zachować stołek poza SLD? 06.03.13, 21:28 m.c.hrabia napisał: > jak to człowiek dla stołka potrafi się szmacić. Nie wiedziałem, że tak kiepsko z postkomuną. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: To łatwiej mu będzie zachować stołek poza SLD 06.03.13, 21:34 ukos napisał: > m.c.hrabia napisał: > > > jak to człowiek dla stołka potrafi się szmacić. > > Nie wiedziałem, że tak kiepsko z postkomuną. Nie myślisz, to duża wada. ;- ( Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Najlepsze jest to uderzenie na szkło. 06.03.13, 22:01 Facet dostał szansę - tylko został zawieszony -, jak się nie opamięta, zostanie usunięty. Po parciu na szkło, zostanie usunięty. Dla dobra lewicy i Polski. Odpowiedz Link Zgłoś