sawa.com
10.03.13, 21:48
Nie wiedziałam nawet, ze coś takiego jak Limo istnieje. I pewnie dalej tkwiłabym w blogim przeświadczeniu, ze świat jest piekny a ludzie w wiekszości inteligentni, życzliwi i dobrzy.
Nie oglądałam ich wystepów w piątek... a i trafić dziś na odsłuchanie ich twórczości nie bylo łatwo bo telewizji publicznej najwyraźniej wstyd się zrobiło i blokowała wszelkie filmiki z piatkowych wystepów.
I rzeczywiście! Wstyd bo to akurat był dzień kobiet i to skeczem o starszych polskich kobietach sobie w ten dzień po chamsku Limo dworował. W telewizji publicznej. W ten sposób TVP dziekowała starszym paniom które jeszcze płacą abonament. Bo to w większości starsi ludzie płacą jeszcze abonament.
Akurat ten sam poziom prezentowali niedawno Wojewódzki i Figurski w skeczu o gwalceniu Ukrainek.
Nie chodzę jeszcze na zakupy z koszyczkiem na kółkach. Czasem jeżdże na rowerze. Ale widok starszej pani z takim koszykiem czy torbą jest u nas widokiem powszechnym. Powiem tyle, ten skecz mnie bardzo zabolał. Jest chamski i prymitywny tak samo prymitywny jak był dialog o gwalceniu Ukrainek.
Polecam go paniom posłankom z PO... bo w skutecznośc protestu posłów z PiSu nie wierzę. Ich protest nie zadziała dlatego, ze są z PiSu.
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,13537031,Giza_o_stand_upie__ktory_oburzyl_poslow_PiS__Przeciez.html#BoxSlotIIMT