Dodaj do ulubionych

Ciekawe co na te wyniki "uberlemingi" ?

22.03.13, 10:56
Będzie coraz trudniej mamić lemingstream :)
Obserwuj wątek
    • zapijaczony_ryj Porządnych Polaków to smuci 22.03.13, 10:59
      Tacy jak ty maja powód do radości, znaczy się cieszą i liczą na to, ze bedzie gorzej!!!

Ale znów się przeliczycie, a NI znów przegra!
    • kotek.filemon Re: Ciekawe co na te wyniki "uberlemingi" ? 22.03.13, 11:10
      Trochę się zachowujesz jak córka mojego kolegi - jak podchwyci nowe fajne słówko (tu: lemingstream), to gadałaby je w kółko przez parę godzin aż do znudzenia. I tak czasem kilka dni. No, ale ona ma 3,5 roku...
      • dr.krisk kamilek tak ma... 22.03.13, 11:44
        Lubi się wykwintnie wyrażać.
        Na pewno kawusię siorbie wdzięcznie odchylając mały paluszek.
        • zapijaczony_ryj Re: kamilek tak ma... 22.03.13, 11:46
          dr.krisk napisał:

> Lubi się wykwintnie wyrażać.
          > Na pewno kawusię siorbie wdzięcznie odchylając mały paluszek.

w międzyczasie między kapowaniem
    • szwampuch58 Re: panie freelancer.. 22.03.13, 11:17
      ..wiem ze bardzo panu sie spodobalo nowy lans itiligencki "lemingstream" ale czy napewno wasc go kumasz?
    • polska_tuska_na_sprzedaz Re: Ciekawe co na te wyniki "uberlemingi" ? 22.03.13, 11:40
      Zauważ, jak ryj i Co. reaguje na pogarszającą się koniunkturę gospodarczą Polski.
      Zamiast zastanowić się nad sposobami wyjścia z kryzysu, to owe baraństwo ma pretensję
      jak śmiesz tu na forum "defektyzm" szerzyć. Doprawdy, ci ludzie nie tylko nie myślą, ale ktoś ich
      pozbawił podstawowych reakcji. A przecież NIKT się nie cieszy z tego że jest źle !
      To tylko świadczy o tym, że strach kieruje takimi osobnikami jak ryj i Co. bo bielmo
      czarnowidztwa im świat przysłania i za wszelką cenę powtarzją ja te barany; przecież nic się nie stało, Polacy! Niezdolność myślenia i tyle. Ale czy tylko ...???
      • zapijaczony_ryj znów kłamiesz 22.03.13, 11:49
        polska_tuska_na_sprzedaz napisał(a):

A przecież NIKT się nie cieszy z tego że jest źl
        > e !
        > .???

Wy z PiS_dogłowiem się cieszycie i tylko czekacie na jakaś katastriofę, bo to dla was jedyna szansa pna mniejszą przegrana w wyborach
        • polska_tuska_na_sprzedaz Re: znów kłamiesz 22.03.13, 11:54
          zapijaczony_ryj napisał:

> polska_tuska_na_sprzedaz napisał(a):
          >
          > A przecież NIKT się nie cieszy z tego że jest źl
          > > e !
          > > .???
          >
          > Wy z PiS_dogłowiem się cieszycie i tylko czekacie na jakaś katastriofę, bo to d
          > la was jedyna szansa pna mniejszą przegrana w wyborach

... z wami, ryju, to tak jak z tym błotnikiem: teee ! ... błotnik ci cię telepieee !
          co ?! .. nie słyszę, bo mi się błotnik telepie !

... niestety ryku ty już nie myślisz, szkoda mi ciebie...
          • zapijaczony_ryj No cóż latami uzywanego zwrotu ciężko sie oduczyć 22.03.13, 12:16
            >
            > ... z wami, ryju,
            • polska_tuska_na_sprzedaz Re: No cóż latami uzywanego zwrotu ciężko sie odu 22.03.13, 14:04
              bo "wy" dotyczy ryju ciebie i twojej propagandy stalinowskiej, którą od lat uprawiasz.
              Muszę ci to dla porządku powtórzyć, bo jeszcze po tylu latach nie rozumiesz.
              • zapijaczony_ryj Re: No cóż latami uzywanego zwrotu ciężko sie odu 22.03.13, 16:17

> bo "wy" dotyczy ryju ciebie i twojej propagandy stalinowskiej, którą od lat upr
                > awiasz.
                > Muszę ci to dla porządku powtórzyć, bo jeszcze po tylu latach nie rozumiesz.

Nie tłumacz sie , bo cię złapałem za słowo, a ty dałeś się złapać, obaj wiemy, ze "Wy' często używaliście zwracajac sie do towarzyszy
                • polska_tuska_na_sprzedaz Re: No cóż latami uzywanego zwrotu ciężko sie odu 22.03.13, 22:51
                  zapijaczony_ryj napisał:
                  Nie tłumacz sie , bo cię złapałem za słowo, a ty dałeś się złapać, obaj wiemy, ze "Wy' często używaliście zwracajac sie do towarzyszy

... powiem ci ryju tak: cienki robisz się, coraz cieńszy, kurczy się twoja inteligencja, nawet ta bystrość propagandowa rodem z peerelu blednie - rośnie natomiast twoje ryju zaślepienie bo gdybyś przeczytał z uwagą moje wypowiedzi do tematu w tym poście to musiałbyś przyznać że skoro ja piszę do ciebie w drugiej osobie liczby mnogiej to jest to poprawne i gramatyczne a ty nie robiłbyś z siebie peerelowskiego błazna, he, he, he, he...!

Pomijam, że tego typu uwagi tylko takim propagandzistom rodem z peerelu cisną się same na usta. Wiem że nie odpiszesz bo chyba spalisz się ze wstydu he, he, he, he... !
                  cześć ryju !
      • erte2 Re: Ciekawe co na te wyniki "uberlemingi" ? 22.03.13, 12:29
        polska_tuska_na_sprzedaz
        Dobry człowieku - my nie musimy sobie łamać głów nad sposobami wyjścia z kryzysu i zmniejszenia bezrobocia bo mamy Donalda Tuska i jego rząd który - jestem przekonany - jest w tej sytuacji rządem optymalnym potrafiącym utrzymać nas na powierzchni pomimo cały czas panującego światowego kryzysu.
        • adalberto3 erte2 - rzad Tuska utrzymuje nas na powierzchni ? 22.03.13, 23:24
          Moze nawet jeszcze jestesmy zielona wyspa. Tylko niestety utworzona z unoszonej na wodzie
          rzęsy (drobne rosliny wodne). Lemingi jeszcze nie wiedza, ze pod nimi odchlan.
      • sclavus Ja zauważyłem, 22.03.13, 13:29
        że tacy jak wy, reagują z radością... :>
        Dla was, im gorzej tym lepiej bo to woda na młyn panprezesa-paranoika :>
        • polska_tuska_na_sprzedaz Re: Ja zauważyłem, 22.03.13, 15:55
          sclavus napisał:

> że tacy jak wy, reagują z radością... :>

...nic z tego duduś nie kapujesz więc ci powtórzę: "Zauważ, jak ryj i Co. reaguje na pogarszającą się koniunkturę gospodarczą Polski. Zamiast zastanowić się nad sposobami wyjścia z kryzysu, to owe baraństwo ma pretensję jak śmiesz tu na forum "defektyzm" szerzyć. Doprawdy, ci ludzie nie tylko nie myślą, ale ktoś ich pozbawił podstawowych reakcji. A przecież NIKT się nie cieszy z tego że jest źle ! To tylko świadczy o tym, że strach kieruje takimi osobnikami jak ryj i Co. bo bielmo czarnowidztwa im świat przysłania i za wszelką cenę powtarzją ja te barany; przecież nic się nie stało, Polacy! Niezdolność myślenia i tyle. Ale czy tylko ...??? "
          • sclavus Re: Ja zauważyłem, 22.03.13, 17:37
            Przeczytaj sobie jeszcze raz, co ten freeloser napisał (i zauważ jego satysfakcję... polsko tuska na sprzedaż...
          • x2468 Re: Ja zauważyłem, 22.03.13, 17:59
            "bielmo czarnowidztwa"-możesz głąbiku przybliżyć ?
          • yoma Re: Ja zauważyłem, 22.03.13, 18:36
            Stuknij się gołde, od kiedy Ryj i forum dyskusyjne służy do wychodzenia z kryzysu?
    • dr.krisk kamilku, imponderabilia ci opadły... 22.03.13, 11:42
      Zaceruj i podciągnij.
      • zapijaczony_ryj Re: kamilku, imponderabilia ci opadły... 22.03.13, 17:50
        dr.krisk napisał:

> Zaceruj i podciągnij.

nie moze bo są pełne gów....
    • cookies9 Re: Ciekawe co na te wyniki "uberlemingi" ? 22.03.13, 11:47
      Nic.Przeciętny Kowalski ma świadomość,że w trudnych czasach kupuje się mniej i oszczędza oszczędności zdeponowane w banku...

W sierpniu 2012 padł rekord wszech czasów: oszczędności indywidualnych klientów banków przekroczyły 500 mld zł - informuje "Dziennik Gazeta Prawna", powołując się na dane NBP.
      • wujcio44 Re: Ciekawe co na te wyniki "uberlemingi" ? 22.03.13, 12:26
        cookies9 napisała:

> W sierpniu 2012 padł rekord wszech czasów: oszczędności indywidualnych klien
        > tów banków przekroczyły 500 mld zł
        - informuje "Dziennik Gazeta Prawna", po
        > wołując się na dane NBP.

Ogłupione tuskową propagandą lemingi trzymają pieniądze w niepolskich bankach zamiast przekazać je patriotycznej fundacji Lux Veritatis. Hańba!!! Winni tej zdrady prowadzącej prostą drogą do likwidacji Polski poniosą sroga karę gdy władzę obejmą Prawdziwi Polacy.
    • sclavus Nie wiesz, freeloserze, 22.03.13, 12:55
      że jest kryzys ogólnoświatowy???
      No bo i skąd taki freeloser ma wiedzieć???
    • obeznany44 Re: Ciekawe co na te wyniki "uberlemingi" ? 22.03.13, 17:41
      to nie będzie zielonej wyspyyyyyy??? nosz ku....a, a już tak blisko było......
      • x2468 Re: Ciekawe co na te wyniki "uberlemingi" ? 22.03.13, 18:04
        Możesz sobie wybrać obrzezany koleżko:
        sjp.pwn.pl/lista.php?co=ch...
      • bogda35 Re: Ciekawe co na te wyniki "uberlemingi" ? 22.03.13, 21:27
        dziekuj Bogu że nie jestesmy taka zielona wyspa jak Irlandia,Grecja ,Cypr i.t.d. Jednak,jakbys nie ironizowal- na razie PKB jest dodatnie,rygory budżetowe utrzymane- a bezrobocie nieco nizsze niz w wielu dotychczasowych zielonych wyspach . Pewnie dzieki panu Dudzie,Kukizowi i PIS- dlugo to nie potrwa- ci znani z fachowosci uzdrowiciele zapewne maja recepte na ogolna szczęsliwosc.
        • camille_pissarro Swego czasu , jakieć dwa lata temu prezentowana 22.03.13, 22:02
          była w massmediach mapka krajów EU z dodatnim PKB - nomen omen Cypr, Grecja i Polska :)
    • x2468 Re: Ciekawe co na te wyniki "uberlemingi" ? 22.03.13, 18:16
      Postanowiłeś zostać Wielkim Słowotwórca tak jak twój Wielki Nauczyciel J .Stalin?
      • zapijaczony_ryj Piątek, po robocie, kapuś padł! 22.03.13, 18:31
        odezwie sie w nocy jak przetrzeźwieje
        • samantha.1 Zazdrościsz? 22.03.13, 21:53
          Normalni ludzie tak mają-żyją realem,nie tylko FK.
          Emeryci w kapciach na forum muszą siedzieć
          od rana do wieczora?
        • polska_tuska_na_sprzedaz Re: Piątek, po robocie, kapuś padł! 22.03.13, 22:52
          zapijaczony_ryj napisał:

> odezwie sie w nocy jak przetrzeźwieje

... powiem ci ryju tak: cienki robisz się, coraz cieńszy, kurczy się twoja inteligencja, nawet ta bystrość propagandowa rodem z peerelu blednie - rośnie natomiast twoje ryju zaślepienie bo gdybyś przeczytał z uwagą moje wypowiedzi do tematu w tym poście to musiałbyś przyznać że skoro ja piszę do ciebie w drugiej osobie liczby mnogiej to jest to poprawne i gramatyczne a ty nie robiłbyś z siebie peerelowskiego błazna, he, he, he, he...!

Pomijam, że tego typu uwagi tylko takim propagandzistom rodem z peerelu cisną się same na usta. Wiem że nie odpiszesz bo chyba spalisz się ze wstydu he, he, he, he... !
          cześć ryju !
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka