camille_pissarro 22.03.13, 10:56 Będzie coraz trudniej mamić lemingstream :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zapijaczony_ryj Porządnych Polaków to smuci 22.03.13, 10:59 Tacy jak ty maja powód do radości, znaczy się cieszą i liczą na to, ze bedzie gorzej!!! Ale znów się przeliczycie, a NI znów przegra! Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.filemon Re: Ciekawe co na te wyniki "uberlemingi" ? 22.03.13, 11:10 Trochę się zachowujesz jak córka mojego kolegi - jak podchwyci nowe fajne słówko (tu: lemingstream), to gadałaby je w kółko przez parę godzin aż do znudzenia. I tak czasem kilka dni. No, ale ona ma 3,5 roku... Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk kamilek tak ma... 22.03.13, 11:44 Lubi się wykwintnie wyrażać. Na pewno kawusię siorbie wdzięcznie odchylając mały paluszek. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: kamilek tak ma... 22.03.13, 11:46 dr.krisk napisał: > Lubi się wykwintnie wyrażać. > Na pewno kawusię siorbie wdzięcznie odchylając mały paluszek. w międzyczasie między kapowaniem Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: panie freelancer.. 22.03.13, 11:17 ..wiem ze bardzo panu sie spodobalo nowy lans itiligencki "lemingstream" ale czy napewno wasc go kumasz? Odpowiedz Link Zgłoś
polska_tuska_na_sprzedaz Re: Ciekawe co na te wyniki "uberlemingi" ? 22.03.13, 11:40 Zauważ, jak ryj i Co. reaguje na pogarszającą się koniunkturę gospodarczą Polski. Zamiast zastanowić się nad sposobami wyjścia z kryzysu, to owe baraństwo ma pretensję jak śmiesz tu na forum "defektyzm" szerzyć. Doprawdy, ci ludzie nie tylko nie myślą, ale ktoś ich pozbawił podstawowych reakcji. A przecież NIKT się nie cieszy z tego że jest źle ! To tylko świadczy o tym, że strach kieruje takimi osobnikami jak ryj i Co. bo bielmo czarnowidztwa im świat przysłania i za wszelką cenę powtarzją ja te barany; przecież nic się nie stało, Polacy! Niezdolność myślenia i tyle. Ale czy tylko ...??? Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj znów kłamiesz 22.03.13, 11:49 polska_tuska_na_sprzedaz napisał(a): A przecież NIKT się nie cieszy z tego że jest źl > e ! > .??? Wy z PiS_dogłowiem się cieszycie i tylko czekacie na jakaś katastriofę, bo to dla was jedyna szansa pna mniejszą przegrana w wyborach Odpowiedz Link Zgłoś
polska_tuska_na_sprzedaz Re: znów kłamiesz 22.03.13, 11:54 zapijaczony_ryj napisał: > polska_tuska_na_sprzedaz napisał(a): > > A przecież NIKT się nie cieszy z tego że jest źl > > e ! > > .??? > > Wy z PiS_dogłowiem się cieszycie i tylko czekacie na jakaś katastriofę, bo to d > la was jedyna szansa pna mniejszą przegrana w wyborach ... z wami, ryju, to tak jak z tym błotnikiem: teee ! ... błotnik ci cię telepieee ! co ?! .. nie słyszę, bo mi się błotnik telepie ! ... niestety ryku ty już nie myślisz, szkoda mi ciebie... Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj No cóż latami uzywanego zwrotu ciężko sie oduczyć 22.03.13, 12:16 polska_tuska_na_sprzedaz napisał(a): > > ... z wami, ryju, Odpowiedz Link Zgłoś
polska_tuska_na_sprzedaz Re: No cóż latami uzywanego zwrotu ciężko sie odu 22.03.13, 14:04 bo "wy" dotyczy ryju ciebie i twojej propagandy stalinowskiej, którą od lat uprawiasz. Muszę ci to dla porządku powtórzyć, bo jeszcze po tylu latach nie rozumiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: No cóż latami uzywanego zwrotu ciężko sie odu 22.03.13, 16:17 polska_tuska_na_sprzedaz napisał(a): > bo "wy" dotyczy ryju ciebie i twojej propagandy stalinowskiej, którą od lat upr > awiasz. > Muszę ci to dla porządku powtórzyć, bo jeszcze po tylu latach nie rozumiesz. Nie tłumacz sie , bo cię złapałem za słowo, a ty dałeś się złapać, obaj wiemy, ze "Wy' często używaliście zwracajac sie do towarzyszy Odpowiedz Link Zgłoś
polska_tuska_na_sprzedaz Re: No cóż latami uzywanego zwrotu ciężko sie odu 22.03.13, 22:51 zapijaczony_ryj napisał: Nie tłumacz sie , bo cię złapałem za słowo, a ty dałeś się złapać, obaj wiemy, ze "Wy' często używaliście zwracajac sie do towarzyszy ... powiem ci ryju tak: cienki robisz się, coraz cieńszy, kurczy się twoja inteligencja, nawet ta bystrość propagandowa rodem z peerelu blednie - rośnie natomiast twoje ryju zaślepienie bo gdybyś przeczytał z uwagą moje wypowiedzi do tematu w tym poście to musiałbyś przyznać że skoro ja piszę do ciebie w drugiej osobie liczby mnogiej to jest to poprawne i gramatyczne a ty nie robiłbyś z siebie peerelowskiego błazna, he, he, he, he...! Pomijam, że tego typu uwagi tylko takim propagandzistom rodem z peerelu cisną się same na usta. Wiem że nie odpiszesz bo chyba spalisz się ze wstydu he, he, he, he... ! cześć ryju ! Odpowiedz Link Zgłoś
erte2 Re: Ciekawe co na te wyniki "uberlemingi" ? 22.03.13, 12:29 polska_tuska_na_sprzedaz Dobry człowieku - my nie musimy sobie łamać głów nad sposobami wyjścia z kryzysu i zmniejszenia bezrobocia bo mamy Donalda Tuska i jego rząd który - jestem przekonany - jest w tej sytuacji rządem optymalnym potrafiącym utrzymać nas na powierzchni pomimo cały czas panującego światowego kryzysu. Odpowiedz Link Zgłoś
adalberto3 erte2 - rzad Tuska utrzymuje nas na powierzchni ? 22.03.13, 23:24 Moze nawet jeszcze jestesmy zielona wyspa. Tylko niestety utworzona z unoszonej na wodzie rzęsy (drobne rosliny wodne). Lemingi jeszcze nie wiedza, ze pod nimi odchlan. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Ja zauważyłem, 22.03.13, 13:29 że tacy jak wy, reagują z radością... :> Dla was, im gorzej tym lepiej bo to woda na młyn panprezesa-paranoika :> Odpowiedz Link Zgłoś
polska_tuska_na_sprzedaz Re: Ja zauważyłem, 22.03.13, 15:55 sclavus napisał: > że tacy jak wy, reagują z radością... :> ...nic z tego duduś nie kapujesz więc ci powtórzę: "Zauważ, jak ryj i Co. reaguje na pogarszającą się koniunkturę gospodarczą Polski. Zamiast zastanowić się nad sposobami wyjścia z kryzysu, to owe baraństwo ma pretensję jak śmiesz tu na forum "defektyzm" szerzyć. Doprawdy, ci ludzie nie tylko nie myślą, ale ktoś ich pozbawił podstawowych reakcji. A przecież NIKT się nie cieszy z tego że jest źle ! To tylko świadczy o tym, że strach kieruje takimi osobnikami jak ryj i Co. bo bielmo czarnowidztwa im świat przysłania i za wszelką cenę powtarzją ja te barany; przecież nic się nie stało, Polacy! Niezdolność myślenia i tyle. Ale czy tylko ...??? " Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Ja zauważyłem, 22.03.13, 17:37 Przeczytaj sobie jeszcze raz, co ten freeloser napisał (i zauważ jego satysfakcję... polsko tuska na sprzedaż... Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Ja zauważyłem, 22.03.13, 17:59 "bielmo czarnowidztwa"-możesz głąbiku przybliżyć ? Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Ja zauważyłem, 22.03.13, 18:36 Stuknij się gołde, od kiedy Ryj i forum dyskusyjne służy do wychodzenia z kryzysu? Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk kamilku, imponderabilia ci opadły... 22.03.13, 11:42 Zaceruj i podciągnij. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: kamilku, imponderabilia ci opadły... 22.03.13, 17:50 dr.krisk napisał: > Zaceruj i podciągnij. nie moze bo są pełne gów.... Odpowiedz Link Zgłoś
cookies9 Re: Ciekawe co na te wyniki "uberlemingi" ? 22.03.13, 11:47 Nic.Przeciętny Kowalski ma świadomość,że w trudnych czasach kupuje się mniej i oszczędza oszczędności zdeponowane w banku... W sierpniu 2012 padł rekord wszech czasów: oszczędności indywidualnych klientów banków przekroczyły 500 mld zł - informuje "Dziennik Gazeta Prawna", powołując się na dane NBP. Odpowiedz Link Zgłoś
wujcio44 Re: Ciekawe co na te wyniki "uberlemingi" ? 22.03.13, 12:26 cookies9 napisała: > W sierpniu 2012 padł rekord wszech czasów: oszczędności indywidualnych klien > tów banków przekroczyły 500 mld zł - informuje "Dziennik Gazeta Prawna", po > wołując się na dane NBP. Ogłupione tuskową propagandą lemingi trzymają pieniądze w niepolskich bankach zamiast przekazać je patriotycznej fundacji Lux Veritatis. Hańba!!! Winni tej zdrady prowadzącej prostą drogą do likwidacji Polski poniosą sroga karę gdy władzę obejmą Prawdziwi Polacy. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Nie wiesz, freeloserze, 22.03.13, 12:55 że jest kryzys ogólnoświatowy??? No bo i skąd taki freeloser ma wiedzieć??? Odpowiedz Link Zgłoś
obeznany44 Re: Ciekawe co na te wyniki "uberlemingi" ? 22.03.13, 17:41 to nie będzie zielonej wyspyyyyyy??? nosz ku....a, a już tak blisko było...... Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Ciekawe co na te wyniki "uberlemingi" ? 22.03.13, 18:04 Możesz sobie wybrać obrzezany koleżko: sjp.pwn.pl/lista.php?co=ch... Odpowiedz Link Zgłoś
bogda35 Re: Ciekawe co na te wyniki "uberlemingi" ? 22.03.13, 21:27 dziekuj Bogu że nie jestesmy taka zielona wyspa jak Irlandia,Grecja ,Cypr i.t.d. Jednak,jakbys nie ironizowal- na razie PKB jest dodatnie,rygory budżetowe utrzymane- a bezrobocie nieco nizsze niz w wielu dotychczasowych zielonych wyspach . Pewnie dzieki panu Dudzie,Kukizowi i PIS- dlugo to nie potrwa- ci znani z fachowosci uzdrowiciele zapewne maja recepte na ogolna szczęsliwosc. Odpowiedz Link Zgłoś
camille_pissarro Swego czasu , jakieć dwa lata temu prezentowana 22.03.13, 22:02 była w massmediach mapka krajów EU z dodatnim PKB - nomen omen Cypr, Grecja i Polska :) Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Ciekawe co na te wyniki "uberlemingi" ? 22.03.13, 18:16 Postanowiłeś zostać Wielkim Słowotwórca tak jak twój Wielki Nauczyciel J .Stalin? Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Piątek, po robocie, kapuś padł! 22.03.13, 18:31 odezwie sie w nocy jak przetrzeźwieje Odpowiedz Link Zgłoś
samantha.1 Zazdrościsz? 22.03.13, 21:53 Normalni ludzie tak mają-żyją realem,nie tylko FK. Emeryci w kapciach na forum muszą siedzieć od rana do wieczora? Odpowiedz Link Zgłoś
polska_tuska_na_sprzedaz Re: Piątek, po robocie, kapuś padł! 22.03.13, 22:52 zapijaczony_ryj napisał: > odezwie sie w nocy jak przetrzeźwieje ... powiem ci ryju tak: cienki robisz się, coraz cieńszy, kurczy się twoja inteligencja, nawet ta bystrość propagandowa rodem z peerelu blednie - rośnie natomiast twoje ryju zaślepienie bo gdybyś przeczytał z uwagą moje wypowiedzi do tematu w tym poście to musiałbyś przyznać że skoro ja piszę do ciebie w drugiej osobie liczby mnogiej to jest to poprawne i gramatyczne a ty nie robiłbyś z siebie peerelowskiego błazna, he, he, he, he...! Pomijam, że tego typu uwagi tylko takim propagandzistom rodem z peerelu cisną się same na usta. Wiem że nie odpiszesz bo chyba spalisz się ze wstydu he, he, he, he... ! cześć ryju ! Odpowiedz Link Zgłoś