Dodaj do ulubionych

Rozmówki na meczu c.d.

30.03.13, 15:18
Tusk i jego kamaryla nie wierzą, że Urban potrafił ich nagrać na meczu. Będą śledztwa i procesy. Publikacja NIE uderzyła kościelnych solidaruchów w same jaja.

wiadomosci.dziennik.pl/media/artykuly/423651,kancelaria-premiera-idzie-na-wojne-z-nie-poszlo-o-stenogramy.html
Obserwuj wątek
    • adalberto3 Tusk: "...Kanclerzem Niemiec bym był. ..." 31.03.13, 14:13
      Co on mial na mysli ? Odwazy sie na sprawe sadowa ?
      • haen2010 Re: Tusk: "...Kanclerzem Niemiec bym był. ..." 31.03.13, 14:35
        Nie mają wyjścia. Gawędy są tak kompromitujące, że muszą iść w zaparte. Mam nadzieję, że Urban nagrania dobrze zabezpieczył. Najlepiej, jak je szybko wywali na eter.
        • chilum Re: Tusk: "...Kanclerzem Niemiec bym był. ..." 31.03.13, 14:46
          Weź sie dowiedz, że sam Urban pisze o tym, ze to na prima -aprilis było.
          • haen2010 Re: Tusk: "...Kanclerzem Niemiec bym był. ..." 31.03.13, 15:02
            Nie wierzę. Poproszę te oświadczenie.
            • jola.iza1 Re: Tusk: "...Kanclerzem Niemiec bym był. ..." 31.03.13, 15:36
              haen2010 napisał:

> Nie wierzę. Poproszę te oświadczenie.

jerzyurban.blog.pl/
              --
            • adam111115 Re: Tusk: "...Kanclerzem Niemiec bym był. ..." 31.03.13, 15:41
              Co heniu, zatkalo cię?
              • haen2010 Re: Tusk: "...Kanclerzem Niemiec bym był. ..." 31.03.13, 17:05
                Przeczytałem uważnie i dalej uważam, że Urban jaja sobie z nich robi. Niby potwierdza, że nagrania zmyślone, ale dodaje ... gaworzyli sobie nieciekawie. Kwestia - jak nieciekawie?

To nie koniec tej imprezy.
                • wsk175 Re: Tusk: "...Kanclerzem Niemiec bym był. ..." 31.03.13, 17:17
                  Kolejny weszpolak dał się w kanał wpuścić , heheheh
                  "To nie koniec tej imprezy."
                  Durny, a jaki bojowy !
                • ayran Re: Tusk: "...Kanclerzem Niemiec bym był. ..." 01.04.13, 09:27
                  Twoje położenie jest dość nieciekawe. Dałeś się wpuścić w kanał jak przedszkolak, po czym - kiedy już się w tym zorientowałeś - dotarło do ciebie, że zorientowałeś się dużo za późno, żeby ot tak po prostu przejść nad tym do porządku dziennego.
                  • haen2010 Re: Tusk: "...Kanclerzem Niemiec bym był. ..." 01.04.13, 10:07
                    Gdyby to było fikcją kompletną, to nie ja, ale Urban sam wskoczył do kanału. Bo wielu mu uwierzyło, m.in sam Rozenek, facet z samego czuba NIE. Poważna utrata wiarygodności.

Znając inteligencję i wyobraźnię Urbana - wolę poczekać z końcową opinią.
                    • ayran Re: Tusk: "...Kanclerzem Niemiec bym był. ..." 01.04.13, 12:49
                      Swoja drogą, ciekawe czy umiałbyś podeprzeć jakimkolwiek linkiem owo rzekome potwierdzenie przez Rozenka. Obstawiam, że nie umiałbyś.
                      • haen2010 Przegrałeś 01.04.13, 13:11
                        Andrzej Rozenek ‏@ARozenek 29 mar PDT: kanclerzem Niemiec bym, był po nogach by całowali... Tusk podsłuchany na meczu!!! www.nie.com.pl/14-2013/tusk-na-podsluchu
                        Z twittera Rozenka, pisanego 29 marca, nie dzisiaj.
                        • ploniekocica Re: Przegrałeś 01.04.13, 13:15
                          A gdzie w tym linku jest Rozenek i twitter? Oraz potwierdzenie prawdziwości przede wszystkim?
                          • ayran Re: Przegrałeś 01.04.13, 14:15
                            Daj spokój. On i tak będzie po raz kolejny twierdził, że trafił w sedno i jak zwykle wszystko co do joty mu się sprawdziło.
                            W konkretnym przypadku wygląda to tak, jakby odpowiadał na pytanie "czy potrafisz wstawić dowolny link?"
                • olga_w_ogrodzie Re: Tusk: "...Kanclerzem Niemiec bym był. ..." 01.04.13, 15:51
                  ja pierniczę.
                  Ty Haen, jednak zachowujesz się całkowicie absurdalnie.
                  jak skrajny fanatyk wszelkiego, co nasiąknięte nienawiścią do D. Tuska.
                  J. Urban jasno potwierdza, że to Prima Aprilis, a Ty dalej brniesz,
                  zamiast krotko przyznać, że dałeś się wpuścic w maliny i Twe plujki na premiera z tytułu
                  rzekomych pogaduszek były bezzasadne i głupawe.
    • cookies9 Re: Rozmówki na meczu c.d. 31.03.13, 18:11
      Cieszy mnie,że panowie Schetyna i Tusk są w dobrej komitywie i prowadżą normalne pogawędki podczas meczu tj o doopie maryni:-) ...
      • m.c.hrabia Re: Rozmówki hjeniem 31.03.13, 18:46
        humor.pl/system/application/resources/images/2011-07-15/UlNdYlQqV9QvcBWInyhtao6nb.jpg
      • adalberto3 Re: Rozmówki..."normalne pogawędki podczas meczu" 01.04.13, 02:08
        Normalne pogawędki dwoch magistrow-historykow o dosc ograniczonym zasobie polskiego slownictwa. W dodatku ci dwaj panowie sprawuja od wielu lat najwyzsze funkcje w panstwie.
        • cookies9 Re: Rozmówki..."normalne pogawędki podczas meczu" 01.04.13, 18:26
          adalberto3 napisał:

> Normalne pogawędki dwoch magistrow-historykow o dosc ograniczonym zasobie polsk
          > iego slownictwa. W dodatku ci dwaj panowie sprawuja od wielu lat najwyzsze funk
          > cje w panstwie.

Na meczu byli tylko kibicami...
          • adalberto3 Re: Rozmówki..."Na meczu byli tylko kibicami..." 01.04.13, 19:06
            Tacy nieco lepsi kibole na lepszych miejscach.
    • douglasmclloyd Rozrywka dla swołoczy nt 31.03.13, 23:11
      • zacmione-slonko Re: Rozrywka dla swołoczy nt 01.04.13, 13:20
        tzn. dla postkomunistów.
    • agnostic5 Re: Rozmówki na meczu c.d. 01.04.13, 09:06
      Wygląda na to, że to nie jest prima aprilis.
    • zacmione-slonko Tusk wolałby być kancelrzem Niemiec 01.04.13, 13:18
      a Polaków nazywa debilami. Taki jest wniosek z tych stenogramów.

Z drugiej strony gdyby "Nie" miało nagrania, to by je opublikowało. Prędzej czy później będzie zresztą musiało.
      • m.c.hrabia Re: Tusk wolałby być kancelrzem Niemiec 01.04.13, 13:29
        zacmione-slonko napisał:

>
        > Z drugiej strony gdyby "Nie" miało nagrania, to by je opublikowało. Prędzej czy
        > później będzie zresztą musiało.

gdyba nawet miało to i tak się nie przyzna do złamania prawa.

a tak to trzeba myśleć jak idiota aby przypuszczać ,ze Tuska złapią na takie g.jeden w Sopocie już chciał go nagrać ,na prywatnym meczu a nie oficjalnym i ...c...sto
        • zacmione-slonko Już raz dali się przyłapać 01.04.13, 16:33
          na rżeniu ze śmierci Kaczora. Chociaż może i nie ze śmierci Kaczora, tylko z czegoś innego, ale humor im dopisywał. Najwyraźniej dobrze czuli się w otoczeniu pisowskich trumien.

www.youtube.com/watch?v=5YXVZ0S4Q0Q
          Więc skoro raz się dali złapać, to drugi raz też mogli się dać.
      • douglasmclloyd A ty byś nie chciał? nt 01.04.13, 19:00
    • trevik Re: Rozmówki na meczu c.d. 01.04.13, 13:59
      Rzeczywistość już dawno za Mrożkiem i Bareją - pierwszy cynik RP onegdaj związany z polityką służąc kacapom będzie obnażał cynizm obecnej władzy i tym samym stanie się obrońcą moralności ;-),

T.
      • remez2 Re: Rozmówki na meczu c.d. 01.04.13, 14:17
        trevik napisał:

> Rzeczywistość już dawno za Mrożkiem i Bareją - pierwszy cynik RP onegdaj związa
        > ny z polityką służąc kacapom będzie obnażał cynizm obecnej władzy i tym samym s
        > tanie się obrońcą moralności ;-),
        Spoko. Jeżeli zawodowy złodziej zwróci Ci w tramwaju uwagę, że ktoś próbuje zajumać Twój portfel, przyjmiesz ostrzeżenie?
        • m.c.hrabia Re: Rozmówki na meczu c.d. 01.04.13, 16:29
          remez2 napisał:

>

> Spoko. Jeżeli zawodowy złodziej zwróci Ci w tramwaju uwagę, że ktoś próbuje zaj
          > umać Twój portfel, przyjmiesz ostrzeżenie?

Fakt hjeniek uważa się za profesjonalistę.
        • trevik Re: Rozmówki na meczu c.d. 02.04.13, 00:52
          > Spoko. Jeżeli zawodowy złodziej zwróci Ci w tramwaju uwagę, że ktoś próbuje zaj
          > umać Twój portfel, przyjmiesz ostrzeżenie?

Owszem przyjmę, ale jednocześnie zastanowię się jaka była motywacja zawodowego złodzieja i czy ten nie ostrzega mnie, bo sam chce "zajumać" nie tylko portfel, ale też plecak i do tego kurtkę,

T.

Ps. Juma to było ściśle określone złodziejstwo i o ile wiem nie dotyczy kradzieży kieszonkowych.
    • jola.iza1 Re: Rozmówki na meczu c.d. Premier na to 01.04.13, 16:34
      W związku z artykułem podjęte zostaną odpowiednie kroki prawne. Przedstawicieli pozostałych mediów prosimy o niepowielanie tych nieprawdziwych informacji.
      Tyż proszę o niepowielanie
      www.kprm.gov.pl/wydarzenia.html
      Zaczyna gwiazdorzć
      jerzyurban.blog.pl/2013/03/30/urban-tuskowi/
      • douglasmclloyd Re: Rozmówki na meczu c.d. Premier na to 01.04.13, 19:06
        jola.iza1 napisała:

> Zaczyna gwiazdorzć
        > jerzyurban.blog.pl/2013/03/30/urban-tuskowi/
        >

Nie mówiłem, że to tania rozrywka dla urbanowej swołoczy, którą sam nazywa idiotami.
    • adalberto3 Gdybym był kanclerzem ja ba da ba da ba ja ba da 01.04.13, 17:51
      Gdybym był kanclerzem ja ba da ba da ba ja ba da ba du
      Cały dzień bym gałe ja ba da ba da
      Gdybym ja kanclerzem był

Praca juz się brzydze ja ba da ba da ba ja ba da ba da
      Grubszy portfel gdybym to ja miał
      Gdybym ja kanclerzem był

Zbudowałbym stadion najwiekszy na świecie
      W samym by sercu miasta stał
      A schodów byłoby bez liku w nim
      Okropnie dużo w górę i ciut ciut w dół
      Na zewnątrz też bym miał
      Bo tak sobie wymarzył bym