wujcio44 Re: Premier "ja nic nie wiem" tusk... 05.04.13, 15:54 ruchzaparcia napisał(a): > Co tu komentowac? No właśnie. Zamknij się i siedź cicho. Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Premier "ja nic nie wiem" tusk... 05.04.13, 15:56 ruchzaparcia napisał(a): > Co tu komentowac? zrób kupkę to ci ulży. Odpowiedz Link Zgłoś
ruchzaparcia Re: Premier "ja nic nie wiem" tusk... 05.04.13, 16:07 Wystarczajaca kupa sa rzady ludzi,ktorzy nie wiedza,co sie dzieje stosunkach z Rosja. Chociaz faktycznieporzadach rudego pinokia nie mozna bylo spodziewac sie czegokolwiek innego,jak kupy(smiechu). Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Premier "ja nic nie wiem" tusk... 05.04.13, 18:23 ruchzaparcia napisał(a): > Wystarczajaca kupa sa rzady ludzi,ktorzy nie wiedza,co sie dzieje stosunkach z > Rosja. Chociaz faktycznieporzadach rudego pinokia nie mozna bylo spodziewac sie > czegokolwiek innego,jak kupy(smiechu). Premier(DT) z POmorza-co NIC nie (PO)może? Czyli śmiechu kupa z takiego partyjnego BIS'KUPA! Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Premier "ja nic nie wiem" tusk... 05.04.13, 15:58 Trzeba się bać! Gdzie służby, gdzie Premier :( Czy ktokolwiek kieruje naszym państwem ? Odpowiedz Link Zgłoś
ruchzaparcia Re: Premier "ja nic nie wiem" tusk... 05.04.13, 16:15 Niestety,ale to juz nie nasze panstwo,ale panstwo mafijne. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Premier "ja nic nie wiem" tusk... 05.04.13, 18:07 ruchzaparcia napisał(a): > Niestety,ale to juz nie nasze panstwo,ale panstwo mafijne. Nie. Tak nie jest. To tylko totalne nieudacznictwo, brak odpowiedzialności itp Odpowiedz Link Zgłoś
ruchzaparcia Re: Premier "ja nic nie wiem" tusk... 05.04.13, 16:31 A jednak cos kolo wie-wie jak wyglada karaluch dzieki waznemu specjaliscie od szczawiu I robactwa. Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Premier "ja nic nie wiem" tusk... 05.04.13, 16:35 no i co jeszcze premier ma wiedzieć ? może powinien wiedzieć z którego psychiatryka dałeś nogę? Odpowiedz Link Zgłoś
zdybex Re: Premier "ja nic nie wiem" tusk... 05.04.13, 17:42 Gumiaki z PSL krąca lody w gazie. Wczesniej Pawlak zalatwił nam najwyzsze ceny gazu w Europie, Teraz brodawa Piechociński cos skręcił w Petersburgu a pilkarz w krótkich majteczkach nic nie wie. To się weż dziadu do roboty bo za t naród ci płaci a nie za latanie samolocikiem na cotygodniowe dymanko. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Premier "ja nic nie wiem" tusk... 05.04.13, 18:41 ruchzaparcia napisał(a): > A jednak cos kolo wie-wie jak wyglada karaluch dzieki waznemu specjaliscie od s > zczawiu I robactwa. Prof Stefan półhrabek Niesioł-Myszkin'owski jest też ekspertem od "mend' łonowych,piranji,niebieskich much'calliphore vomitore i piromanii"! Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Dziennikarze dziś równo jadą po Prime M. 05.04.13, 17:59 niezalezna.pl/40090-ja-nic-nie-wiem-tuska-robi-furore-na-twitterze-wideo Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Dziennikarze dziś równo jadą po Prime M. 05.04.13, 18:52 Mister twister były minister Arabski poszedł w.....ambasadory więc nie ma kto "dyscyplinować" pytań IV władzy!/Prof Stefan N poradził by "sobie" z niesfornymi redachtorskimi atakamy! Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Tusk jest szefem EuRoPolGazu? 05.04.13, 18:47 A może ma wiedzieć o każdej umowie podpisanej przez każdą polską spółkę? Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2345 Re: Tusk jest szefem EuRoPolGazu? 05.04.13, 18:50 douglasmclloyd napisał: > A może ma wiedzieć o każdej umowie podpisanej przez każdą polską spółkę? ------------- Donaldu czasami nie wie co do niego mówią lub co podpisuje. Casus zwolnienie Karskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
cookies9 Re: Premier "ja nic nie wiem" tusk... 05.04.13, 18:53 ruchzaparcia napisał(a): > Co tu komentowac? Nie ma czego komentować - sprawa dopiero rozwija się...a rząd odpowiada "Rząd odpowiada Putinowi: budować gazociąg u nas może tylko państwo polskie" www.tvn24.pl/wiadomosci-ze-swiata,2/memorandum-ws-rosyjskiego-gazociagu-przez-polske-premier-ja-nic-nie-wiem-musze-to-sprawdzic,316557.html Może Putinowi się wydaje,ze da się załatwić przy pomocy agentury i agentów:-) Na szczęście PiS jeszcze nie doszedł do władzy... Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2345 tja 05.04.13, 18:56 cookies9 napisała: > "[b]Rząd odpowiada Putinowi: budować gazociąg u nas może tylko państwo polskie[ > /b]" --------------------------- Jamalski światłowód niezgody Gdańska prokuratura postawiła kolejnym dwóm osobom zarzuty działania na szkodę Polskiego Górnictwa Naftowego i Gazownictwa. Podejrzani to były prezes PGNiG Stefan G. i były szef rady nadzorczej Andrzej C. Według nieoficjalnych informacji - pierwszemu z podejrzanych zarzuca się, że głosował za przyjęciem uchwały w sprawie wykorzystania światłowodu przy rurociągu jamalskim, przez co Polskie Górnictwo Naftowe i Gazownictwo straciło kontrolę nad światłowodem. Tymczasem Rosjanie snują komercyjne plany wykorzystania światłowodu układanego wzdłuż gazociągu Gazpromu. www.rmf24.pl/ekonomia/news-jamalski-swiatlowod-niezgody,nId,142125 Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Premier "ja nic nie wiem" tusk... 05.04.13, 19:12 cookies9 napisała: > ruchzaparcia napisał(a): > > > Co tu komentowac? > > Nie ma czego komentować - sprawa dopiero rozwija się...a rząd odpowiada > > "[b]Rząd odpowiada Putinowi: budować gazociąg u nas może tylko państwo polskie[ > /b]" > Bo w państwie polskim jest tak jak w ChRLD i KRLD najtańsza "siła" ROBOCZA! > > www.tvn24.pl/wiadomosci-ze-swiata,2/memorandum-ws-rosyjskiego-gazociagu-przez-polske-premier-ja-nic-nie-wiem-musze-to-sprawdzic,316557.html > Może Putinowi się wydaje,ze da się załatwić przy pomocy agentury i agentów:-) N > a szczęście PiS jeszcze nie doszedł do władzy... Odpowiedz Link Zgłoś
grande.toscano Pierwszy raz w życiu nie skłamal 05.04.13, 19:16 Proszę, proszę... Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Pierwszy raz w życiu nie skłamal 05.04.13, 20:22 grande.toscano napisał: > Proszę, proszę... Jak by mu ktos nie powiedział to onp wojnie też dowiedziałby się od dziennikarzy. Żenujące dyletanctwo. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Pierwszy raz w życiu nie skłamal 05.04.13, 21:38 grande.toscano napisał: > Proszę, proszę... Myśli'wiec DT:WIEM...... że NIC NIE WIEM!/Sokrates/ Odpowiedz Link Zgłoś
tadzap Re: Premier "ja nic nie wiem" tusk... 05.04.13, 21:15 A czego można się sPOdziewać od Matoła? Matoły tak mają,zwłaszcza w komunikacji z lemingami. Odpowiedz Link Zgłoś
veglie Re: Premier "ja nic nie wiem" tusk... 05.04.13, 21:31 Od wczoraj wie jak karaluch wygląda.Znał tylko pluskwy. Odpowiedz Link Zgłoś
polska_tuska_na_sprzedaz Re: Premier "ja nic nie wiem" tusk... 05.04.13, 22:07 wstyd się przyznać że na takiego głupka głosowaliście ? POwinno być wstyd, ale czy jest ? Odpowiedz Link Zgłoś
2steryd2 to dowodzi , że Tusk jest li tylko......marionetką 06.04.13, 10:11 hi hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
ruchzaparcia Re: to dowodzi , że Tusk jest li tylko.....nikim 06.04.13, 21:56 Gdyby to sie stalo za czasow kaczora to michmik I inne ubeckie syfy przez dziesiec lat by pluly,jaki beznadziejny premier. Fascynujace. Odpowiedz Link Zgłoś