2kecaw 23.04.13, 22:10 wpolityce.pl/wydarzenia/52094-jaroslaw-sellin-rezygnuje-z-udzialu-w-konferencji-na-ktora-zaproszono-polityka-przyznajacego-sie-do-kontaktow-erotycznych-z-dziecmi Jedyny sposób by cokolwiek zrozumiano. Brawo Panie pośle ..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tomek62.0 Re: Bijkot pedofila we Wroclawiu 23.04.13, 22:59 2kecaw napisał: > Jedyny sposób by cokolwiek zrozumiano. Brawo Panie pośle ..... Mozesz zdradzic swoj sposob rozumowania nazywajac kogos pedofilem ? On nigdy nie dopuscil sie pedofili o czym juz swiadczyli publicznie urzednicy,rodzice i dzieci z tego przedszkola "Die Kuratoriums-Vorsitzende Gesine Schwan verwies darauf, dass Cohn-Bendit "nicht aktiv und auch nicht in instrumentalisierender oder missbräuchlicher Absicht gegenüber den Kindern gehandelt" habe. Dies belege auch ein Brief der Eltern und Kinder." To byla tylko idiotyczna prowokacja literacka jak sam to wielokrotnie przyznawal ""Kritisiert mich für das, was ich geschrieben habe - bis zu meinem Tod, aber jagt mich nicht für etwas, was ich nicht getan habe": Daniel Cohn-Bendit bei der Überreichung des Theodor-Heuss-Preises im Neuen Schloss in Stuttgart." Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa tylko cytat 24.04.13, 07:21 W 1972 roku złożyłem podanie o pracę w alternatywnym przedszkolu we Frankfurcie nad Menem. Pracowałem tam ponad 2 lata. Mój ciągły flirt z dziećmi szybko przyjął charakter erotyczny. Te małe pięcioletnie dziewczynki już wiedziały jak mnie podrywać. Kilka razy zdarzyło się, że dzieci rozpięły mi rozporek i zaczęły mnie głaskać. Ich życzenie było dla mnie problematyczne. Jednak często mimo wszystko i ja je głaskałem... (Cohn-Bendit Odpowiedz Link Zgłoś
tomek62.0 Re: tylko cytat 24.04.13, 09:05 kecawa napisał: > W 1972 roku złożyłem podanie o pracę w alternatywnym przedszkolu we Frankfurcie > nad Menem. Pracowałem tam ponad 2 lata. Mój ciągły flirt z dziećmi szybko przy > jął charakter erotyczny. Te małe pięcioletnie dziewczynki już wiedziały jak mni > e podrywać. Kilka razy zdarzyło się, że dzieci rozpięły mi rozporek i zaczęły m > nie głaskać. Ich życzenie było dla mnie problematyczne. Jednak często mimo wszy > stko i ja je głaskałem... (Cohn-Bendit To jest wlasnie cytat z ksiazki "Le grand Bazard" ("Der große Basar") 1975 rok Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlo.w.i.e.k Aha!To te 5-cio latki go gwałciły w przedszkolu! 24.04.13, 12:58 tomek62.0 napisał: Mozesz zdradzic swoj sposob rozumowania nazywajac kogos pedofilem ? ---> Wystarczy popatrzeć na ciebie i widać od razu ... > On nigdy nie dopuscil sie pedofili o czym juz swiadczyli publicznie urzednicy,rodzice i dzieci z tego przedszkola ---> Twierdzisz, że w Niemczech urzędnicy i rodzice chodzą do przedszkola razem z dziećmi i tam przebywają cały czas??? Od dawna miałem ochotę pracować z dziećmi. W 1972 roku złożyłem podanie o pracę w alternatywnym (państwowym) przedszkolu we Frankfurcie. Pracowałem tam ponad dwa lata. Mój nieustanny flirt z dziećmi szybko przybrał charakter erotyczny. Małe pięcioletnie dziewczynki już wiedziały, jak mnie podrywać. Rzecz jasna niejedna z nich przygląda się rodzicom, kiedy się pieprzą. (...) Wiele razy przydarzyło mi się, że niektóre dzieciaki rozpinały mi rozporek i zaczynały głaskać. Różnie reagowałem w zależności od okoliczności, ale ich pożądanie mnie zastanawiało. Pytałem, czemu mnie wybrały, a nie inne dzieci. Jeśli jednak upierały się, pieściłem je mimo wszystko. Potrzebowałem, by mnie bezwarunkowo akceptowały. Chciałem, by dzieci mnie pożądały i robiłem wszystko, by stały się ode mnie zależne. Odpowiedz Link Zgłoś
tomek62.0 Re: Aha!To te 5-cio latki go gwałciły w przedszko 24.04.13, 13:34 1normalnyczlo.w.i.e.k napisał: > tomek62.0 napisał: Mozesz zdradzic swoj sposob rozumowania nazywajac kogos ped > ofilem ? > > ---> Wystarczy popatrzeć na ciebie i widać od razu ... > > > On nigdy nie dopuscil sie pedofili o czym juz swiadczyli publicznie urzed > nicy,rodzice i dzieci z tego przedszkola > > ---> Twierdzisz, że w Niemczech urzędnicy i rodzice chodzą do przedszkola > razem z dziećmi i tam przebywają cały czas??? Drogi koziolku matolku. TA SPRAWA JEST WSZYSTKIM ZNANA OD PRAWIE 40 LAT !!! WTEDY WYBUCH WIELKI SKANDAL PO WYDANIU TEJ KSIAZKI W 1975 !!! ILE RAZY TRZEBA TO NAPISAC ZEBY DOTARLO DO GLOWKI ???????? Odpowiedz Link Zgłoś
chasyd_666 Re: Bijkot pedofila we Wroclawiu 24.04.13, 18:42 w ostatniej dekadzie został zaatakowany za swoją pedofilską działalność. Polityk odpierał oskarżenia, posługując się listem poparcia napisanym przez niektóre osoby, których dzieci miały uczęszczać do eksperymentalnego przedszkola, w którym prowadził swoją perwersyjną działalność. Okazuje się jednak, że ta linia obrony nie ma wiele wspólnego z rzeczywistością. Kilka dni temu niemieckim mediom wypowiedzi udzieliła pani Thea Vogel, która przyznała, że pod listem podpisała się wyłącznie z przyczyn politycznych – by bronić Cohn-Bendita przed oskarżeniami „które odnosiły się do faktów mających mieć miejsce 26 lat temu”. Jednocześnie podkreśliła, że nie zapoznała się z treścią zamieszczonych w książce sugerujących przestępstwo fragmentów. Co więcej powiedziała, że jej syn nigdy nie był w przedszkolu, w którym Cohn-Bendit przeprowadzał swoje erotyczne eksperymenty. Cały list okazał się być przekrętem. Nie chodzi bowiem o prywatne wspomnienia, ale o opis i realizację postulatu politycznego, którym miałaby być tzw. „antyautorytarna edukacja”. Rewolucjonistyczne środowisko wycofało się z tej formy realizacji swych pomysłów, dopiero, gdy zorientowało się, że nie ma społecznego przyzwolenia dla pedofili. Co nie oznacza, że w sprzyjających warunkach, nie zechcą do niego powrócić. Odpowiedz Link Zgłoś
451fahrenheita Re: Bijkot pedofila we Wroclawiu 24.04.13, 19:45 chasyd_666 napisał: > w ostatniej dekadzie został zaatakowany za swoją pedofilską działalność. Polity > k odpierał oskarżenia, posługując się listem poparcia napisanym przez niektóre > osoby, A ty kolego poslugujesz sie cudzym tekstem "autorstwa" wielkiego inkwizytora tomasza terlikowskiego (fronda) Nalezy zawsze podawac zrodlo ! Odpowiedz Link Zgłoś
451fahrenheita Re: Bijkot pedofila we Wroclawiu 24.04.13, 20:27 Fronda.pl takze jak zwykle zreszta ,nie podala zrodla tych informacji CZYSTA WIARA musi wystarczyc na potwierdzenie ich wiarygodnosci Odpowiedz Link Zgłoś
chasyd_666 Pedofil gościem w GW... 26.04.13, 12:46 451fahrenheita napisał(a): > > Fronda.pl takze jak zwykle zreszta ,nie podala zrodla tych informacji > > CZYSTA WIARA musi wystarczyc na potwierdzenie ich wiarygodnosci > Koszerniaku , ty ślepo wierzysz koszernemu pedofilowi... Wystarczy wpisać w gogle 2 nazwiska (ale to za trudne dla koszernego pustaka...) : thejewishgourmet.com/abuse-accusation-mother-corrected-her-relief-cohn-bendit/ www.faz.net/aktuell/politik/die-gegenwart/theodor-heuss-preis-fuer-cohn-bendit-dany-im-kinderladen-12156195.html (syn p. Vogel urodził się w ... 1980 roku ! :))) www.fronda.pl/a/cohn-bendit-kolejne-fakty-nt-dzialalnosci-pedofilskiej,27718.html Pisaliśmy już dziś o działalności Cohn-Bendit, niemieckiego aktywisty pokolenia 68, który zasłynął opisem seksualnych zbliżeń do małych dzieci, w książce, mającej udokumentować eksperyment socjologiczny „nowoczesnej” „antyautorytarnej” edukacji, który odbywa właśnie swoiste tournee po Polsce. Dziś gościł w siedzibie „GW”, Odpowiedz Link Zgłoś
451fahrenheita Re: Bijkot pedofila we Wroclawiu 24.04.13, 20:41 O Boze jak ten terlikowski klamie ! Cytat Cohn-Bendit, uznany przez władze Francji w latach siedemdziesiątych za persona non grata Wydalony zostal w maju 1968 ,7 lat przed wydaniem tej ksiazki Odpowiedz Link Zgłoś
chasyd_666 Re: Bojkot pedofila we Wroclawiu 25.04.13, 14:01 tekstem "autorstwa" wielkiego inkwizytora to > masza terlikowskiego (fronda) ,Twierdzisz , że pisze nieprawdę ? Odpowiedz Link Zgłoś
451fahrenheita Re: Bojkot pedofila we Wroclawiu 25.04.13, 16:07 chasyd_666 napisał: > tekstem "autorstwa" wielkiego inkwizytora to > > masza terlikowskiego (fronda) > ,Twierdzisz , że pisze nieprawdę ? O czym ty bredzisz prymitywny chory antysemito ? O jakiej prawiedzie ? SKOPIOWALES caly tekst ze strony fronda.pl ! Jeszcze trzy dni temu pewnie nie miales zielonego pojecia kto to jest Cohn Bandit pustaku ! Ty jestes zbyt prymitny zeby samodzielnie sklecic dwa zdania ! Odpowiedz Link Zgłoś
chasyd_666 Koszerniaki wszystkich krajów - łączcie się ! :) 26.04.13, 12:25 451fahrenheita napisał(a): > chasyd_666 napisał: > > ,Twierdzisz , że pisze nieprawdę ? > > O czym ty bredzisz prymitywny chory antysemito ? O jakiej prawiedzie ? > SKOPIOWALES caly tekst ze strony fronda.pl ! Jeszcze trzy dni temu pewnie nie > miales zielonego pojecia kto to jest Cohn Bandit pustaku ! Ty jestes zbyt prym > itny zeby samodzielnie sklecic dwa zdania ! Koszerniaki bronią zboczonego ziomka... Ponieważ brak argumentów - pozostaje plucie koszerną żółcią... Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Bijkot pedofila we Wroclawiu 23.04.13, 23:18 " Bijkot pedofila" Co za kot? Odpowiedz Link Zgłoś
tomek62.0 Re: Bijkot pedofila we Wroclawiu 23.04.13, 23:23 Zyd zwyrodnialec scierwo smierdzacy gnoj Te epitety pochodza z komentarzy w Polityce Szukalem podobnych komentarzy w niemieckich mediach bezskutecznie :((( Odpowiedz Link Zgłoś
kzet69 Re: Bijkot pedofila we Wroclawiu 23.04.13, 23:46 Bicie kotem pedofila zaowocuje dla ciebie wyrokiem za znęcanie się nad zwierzętami... Odpowiedz Link Zgłoś
ruchzaparcia Re: Bojkot pedofila we Wroclawiu 24.04.13, 08:43 Patologia (lewactwo) i tak przyjdzie. Przeciez nikt powazny nie bedzie z tym kimś się zadawał . Cohn (nazwisko wiele tłumaczy) jest przedstawicielem najgorszego sortu lewactwa, niszczącego wszelkie wartości bliskie normalnej większości. Odpowiedz Link Zgłoś
tomek62.0 Re: Bojkot pedofila we Wroclawiu 24.04.13, 08:59 ruchzaparcia napisał(a): > Patologia (lewactwo) i tak przyjdzie. Przeciez nikt powazny nie bedzie z tym ki > mś się zadawał "Jakze byscie chcieli dowodami obalic to, w co motloch bez dowodów uwierzyl ?!" Friedrich Nietzsche Odpowiedz Link Zgłoś
ruchzaparcia Re: Bojkot pedofila we Wroclawiu 24.04.13, 09:01 Dobre pytanie. Motłoch palikmiota faktycznie łapie wszystko bez najmniejszych dowodów. Ale to ich problem:)_ Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Cohn_Benedict tylko powrócił do Tradycji 24.04.13, 08:50 do czasów dorobku kultury chrześcijańskiej, gdy spanie z dzieciakami w jednym łóżku to była norma a wydawanie dzieci do ślubu nie było niczym problematycznym. Tylko to cholerne lewactwo przyszło w XIX wieku i zniweczyło ten dorobek kultury chrześcijańskiej bajdurząc o tym, że to tak nie powinno być, że dzieciaki nie powinny pracować itd. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Cohn_Benedict tylko powrócił do Tradycji 24.04.13, 12:50 ruchzaparcia napisał(a): > ? Jeżeli masz zaparcie to idz do WC. Odpowiedz Link Zgłoś
ruchzaparcia Re: Cohn_Benedict tylko powrócił do Tradycji 24.04.13, 13:34 Pójde i wysram się na zdjęcie palikota:) Odpowiedz Link Zgłoś
dzapallo Re: Bijkot pedofila we Wroclawiu 24.04.13, 12:56 Pod patronatem MEN, Ministerstwa Zdrowia i ONZ-owskiej agendy ds rozwoju i polskiego oddziału Światowej Organizacji Zdrowia odbyła się w Polskiej Akademii Nauk konferencja, na której przedstawiono propozycję edukacji seksualnej w przedszkolach i szkołach od najmłodszych lat. Jak podaje "Rzeczpospolita", uczestnicy poniedziałkowego spotkania opowiadali się za tym, by już sześciolatek znał pojęcie „akceptowalnego seksu”, a 12-letnie dziecko powinno posiadać umiejętność „komunikowania się w celu uprawiania przyjemnego seksu”. Powyższe rekomendacje pochodzą z dokumentu WHO z 2010 r. „Standardy edukacji seksualnej w Europie”, który promowany jest przez ministerstwo edukacji. Standardy WHO, na które się powoływano, są takie, że dzieci między 9. a 12. rokiem życia powinny posiadać umiejętność skutecznego stosowania prezerwatyw oraz „brać odpowiedzialność za bezpieczne i przyjemne doświadczenia seksualne”. Dzieci między 12. a 15. rokiem życia powinny zaś umieć zaopatrywać się w środki antykoncepcyjne. Z raportu WHO wynika też, że „rozwój seksualności rozpoczyna się w momencie urodzenia", więc taką edukację należy rozpocząć przed czwartym rokiem życia. W konferencji uczestniczyli przedstawiciele resortów zdrowia i edukacji. – Nie są to standardy, które będą wdrażane w szkołach. To jedynie dyskusja na ten temat – powiedziała „Rz" po konferencji wiceminister edukacji Joanna Berdzik. W trakcie dyskusji mówiła jednak, że chce „rozpowszechnić ten raport wśród nauczycieli i rodziców" , a inna z przedstawicielek MEN opowiedziała się za publikacją opracowania na jednym z portali dla nauczycieli. Odpowiedz Link Zgłoś
dzapallo Re: Bijkot pedofila we Wroclawiu 24.04.13, 13:04 Kon-Banditaa nie przyjedzie jednak do Wroclawia: Na Facebookowym profilu Narodowego Wrocławia zorganizowali wydarzenie pod hasłem: „Stop pedofilom na Uniwersytecie Wrocławskim”. Apelowali do sympatyków ruchu narodowego, by stawili się pod wskazanym adresem i zadawali pytania gościom debaty. Swój udział w bojkocie wystąpienia „pierwszego pedofila Europy” zadeklarowało nawet 700 osób. Narodowcy napisali także list do rektora uczelni Marka Bojarskiego. W ostatniej chwili okazało się, że Cohn-Bendit do Wrocławia jednak nie przyjedzie. Swoją rezygnację z debaty wytłumaczył chorobą i poinformował, że zostaje w Warszawie. O odwołaniu udziału wiceprzewodniczącego Zielonych poinformował na swoim Facebooku także Robert Winniki, były szef Młodzieży Wszechpolskiej: „Z ostatniej chwili; znany z pedofilskich wynurzeń euro-lewak, Daniel Cohn- Bendit, po serii wczorajszych protestów Młodzieży Wszechpolskiej i ONR-u, "rozchorował" się nagle i nie dojedzie do Wrocławia by debatować z Palikotem. Wczoraj swój udział odwołał reprezentant PiS. Można? Można”. Wcześniej, z udziału w spotkaniu z Cohn-Benditem zrezygnował polityk PiS Jarosław Sellin. Jak tłumaczył, decyzję podjął ze względów osobistych. Mimo odwołanego wystąpienia kontrowersyjnego francuskiego polityka, narodowcy nie zrezygnowali z pojawienia się na Uniwersytecie Wrocławskim. „Mimo to idziemy zadawać pytania "gościom". Bowiem pedofil na uniwersytecie to nie ostatni z problemów. Należy zamanifestować swój sprzeciw wobec jednostronności debaty oraz odpowiednio przywitać Palikota. Widzimy się na miejscu!” - apelowali na profilu Narodowego Wrocławia. Odpowiedz Link Zgłoś
tomek62.0 Re: Bijkot pedofila we Wroclawiu 24.04.13, 13:12 DOBRZE JUZ ZGADZAM SIE Z WAMI !!! To mnie przerasta :(((( Powiedzcie mi lepiej jak zlikwidowac konto na tym portalu zeby mnie nie kusilo wiecej niesc kaganek oswiaty miedzy lud.. Odpowiedz Link Zgłoś
tomek62.0 Re: Bijkot pedofila we Wroclawiu 24.04.13, 13:21 JAK ZLIKWIDOWAC WLASNE KONTO ? W ustawieniach nie znalazlem takiej funkcji ! Odpowiedz Link Zgłoś
purchawkapuknieta Re: Bijkot pedofila we Wroclawiu 24.04.13, 18:43 zajrzyj do kaganka, bo ciebie sie chyba oświata wypaliła. Odpowiedz Link Zgłoś
sverir Re: Bijkot pedofila we Wroclawiu 24.04.13, 13:48 To aż taki sukces posła, że nie ma czasu, bo musi załatwić kilka spraw osobistych? Odpowiedz Link Zgłoś
dzapallo Re: Bijkot pedofila we Wroclawiu 24.04.13, 17:59 www.youtube.com/watch?v=cPYm9B707Qc&feature=youtu.be Odpowiedz Link Zgłoś
451fahrenheita Re: Bijkot pedofila we Wroclawiu 25.04.13, 16:40 dzapallo napisał: > www.youtube.com/watch?v=cPYm9B707Qc&feature=youtu.be Ten film ukazal sie juz dwa lata temu . Zostal obejzany przez niecale 27 tys osob Natomiat polska wersja ukazala sie trzy dni temu i obejzalo ja juz ponad 3 tys ! Pédophilie: Daniel Cohn Bendit avoue sur un plateau tv aimer les enfants Odpowiedz Link Zgłoś
451fahrenheita Re: Bijkot pedofila we Wroclawiu 25.04.13, 16:45 Dopiero od wczoraj jest polska wersja !!! Polecam poczytac komentarze !!! Odpowiedz Link Zgłoś
451fahrenheita Re: Bijkot pedofila we Wroclawiu 25.04.13, 17:01 Kopiowanie tego filmu i usuwanie oryginalnego adresu i tytulu jest OSZUSTWEM ! Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlo.w.i.e.k Pedofilów należy tępić w każdy sposób! 25.04.13, 17:19 451fahrenheita napisał(a): Kopiowanie tego filmu i usuwanie oryginalnego adresu i tytulu jest OSZUSTWEM ! ---> Wolno wszystko, jeśli to ma doprowadzić do ujawnienia praktyk pedofilskich! PS. Dlaczego stajesz w obronie tego pedofila i jego "interesu"? Też głaskałeś ...? Odpowiedz Link Zgłoś
451fahrenheita Re: Pedofilów należy tępić w każdy sposób! 25.04.13, 18:30 1normalnyczlo.w.i.e.k napisał: > PS. Dlaczego stajesz w obronie tego pedofila Dlatego ! A Hyena eating a Wildebeest alive 2!! (In Ngorogoro) ???????2 Odpowiedz Link Zgłoś
451fahrenheita Re: Pedofilów należy tępić w każdy sposób! 25.04.13, 19:20 Teraz dopiero zauwazylem,ze to ty jestes ten koziolek matolek... . W takim razie troche cie uswiadomie w temacie "tepienia ludzi" Jest taka ksiazka "Gorliwi kaci hitlera" Daniela.G .Moim zdaniem tacy ludzie jak ty zasluguja na tytul NADGORLIWIYCH ANTYSEMITOW. Skad nagle ten wsciekly atak ne tego czlowieka po tylu latach ? Niemcy i Francuzi nie uwazaja tego czlowieka za pedofila tylko Nadgorliwi polacy, potomkowie tych z jedwabnego ! Odpowiedz Link Zgłoś
chasyd_666 Re: Pedofilów należy tępić w każdy sposób! 26.04.13, 12:52 451fahrenheita napisał(a): > > Teraz dopiero zauwazylem,ze to ty jestes ten koziolek matolek... . W takim razi > e troche cie uswiadomie w temacie "tepienia ludzi" Jest taka ksiazka "Gorliwi > kaci hitlera" Daniela.G .Moim zdaniem tacy ludzie jak ty zasluguja na tytul NAD > GORLIWIYCH ANTYSEMITOW. Skad nagle ten wsciekly atak ne tego czlowieka po tylu > latach ? Niemcy i Francuzi nie uwazaja tego czlowieka za pedofila tylko Nadgo > rliwi polacy, potomkowie tych z jedwabnego ! I znów koszerne plucie - typowe dla koszerniaków... Odpowiedz Link Zgłoś
katrina_bush Kazdy kto pisze na temat pedofilii to pedofil? 24.04.13, 21:03 Kazdy kto pisze na temat pedofilii i dzieciecej seksualnosci to widocznie pedofil wg dziczy z MW i ONR-u. Trzeba miec niezle nasrane i niezamieszane ! Cohn-Benditowi nikt nigdy nie postawil zarzutow molestowania dzieci. Ani rodzice ani dzieci z przedszkola. Dopiero uposledzona umyslowo corka U. Meinhof z RAF Bettina Röhl zrobila z tekstow C-B w 2001 roku wielka afere, ze te teksty mozna roznie interpretowac. Alezapuszczona dzicz z MW, ONR-u wie wszystko lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
chasyd_666 Re: Kazdy kto pisze na temat pedofilii to pedofil 25.04.13, 14:11 > Kazdy kto pisze na temat pedofilii i dzieciecej seksualnosci to widocznie pedof > il wg dziczy z MW i ONR-u. > > Trzeba miec niezle nasrane i niezamieszane ! Masz nieźle nasrane w głowie... Żyd Cohn opisał swoje pedofilskie 'eksperymenty'. Potwierdził je w wywiadzie w tv Odpowiedz Link Zgłoś
indris Koncepcje Sellina 25.04.13, 17:48 "Co by się stało? Co złego by się stało, gdyby zaraz po otrzymaniu informacji o katastrofie polski premier wykonał telefon do premiera Rosji i poprosił go, by służby rosyjskie sprawdziły, czy ktoś przeżył katastrofę i podjęły akcję ratowniczą, a następnie, nie ruszając ani ciał poległych, ani żadnego elementu wraku samolotu, opuściły teren, zabezpieczyły go z zewnątrz i poczekały na już wyruszające na ten teren służby polskie? Co by się stało, gdyby oznajmił, że w obliczu bezprecedensowości zdarzenia teren katastrofy na 2-3 tygodnie przejmują służby państwa polskiego, gdyż w tym smoleńskim błocie leży istotna część tego państwa, jego przywódcy i jego sprzęt? W sytuacji, gdyby Putin nie zgadzał się na te oczekiwania, powołując się jednak na jurysdykcję państwa rosyjskiego na swoim terytorium, polski premier mógłby przecież powołać się na przykład Stanów Zjednoczonych i Izraela, które trochę wcześniej utraciły swoje samoloty wojskowe w różnych państwach i nie pozwoliły na to, by służby tych państw przetrząsały miejsca katastrofy. Gdyby Putin nadal się nie zgadzał, co by się stało, gdyby polski premier poinformował go, że polskie służby i tak już są w drodze, by wejść na teren katastrofy? Putin wydałby rozkaz strzelania do nich? Przypuszczam, że Rosjanie by ustąpili, gdyż wydaje się, że w pierwszych godzinach niektórzy z nich byli równie zdezorientowani, a w niektórych przypadkach i przerażeni, jak my. Potem premier mógł wykonać telefony do Kwatery Głównej NATO, poprosić i ich o pomoc w wyegzekwowaniu od Rosji należnych nam praw przypominając, że na pokładzie zginęła głowa NATO-wskiego państwa i kilku NATO-wskich generałów, że był tam również NATO-wski sprzęt." www.rp.pl/artykul/958184.html Odpowiedz Link Zgłoś
2kecaw Czy go bronicie ? 26.04.13, 10:08 wpolityce.pl/artykuly/52265-czy-wyborcza-chroni-czlowieka-ktory-otwarcie-przyznal-sie-do-kontaktow-erotycznych-z-dziecmi-w-przedszkolu-w-ktorym-pracowal-jako-argument-wystarcza-jej-jedno-zdanie-z-wikipedii czy go bronicie ? zaciekawiony kecaw Odpowiedz Link Zgłoś
451fahrenheita Re: Czy go bronicie ? 26.04.13, 10:41 2kecaw napisał: > czy go bronicie ? > > zaciekawiony kecaw Wyglada na to ze wszyscy Niemcy i Francuzi to pedofile skoro on nadal bezkarnie zyje na wolnosci. Nikt nigdzie w tych krajach nie uwaza go za pedofila z wyjatkiem faszystow i plebsu co jest normalnym zjawiskiem ..... Jean-Marie Le Pen traite Cohn-bendit de pédophile Odpowiedz Link Zgłoś
451fahrenheita Re: Czy go bronicie ? 26.04.13, 10:49 451fahrenheita napisał(a): > 2kecaw napisał: > > czy go bronicie ? > > > > zaciekawiony kecaw A ty potrafisz samodzielnie myslec ? Gazeta ktora oszukuje i falszuje fakty jest dla ciebie wiarygodna ? Dlaczego zmienili tytul tego filmy i usuneli link do oryginalu ??? Pédophilie: Daniel Cohn Bendit avoue sur un plateau tv aimer les enfants Odpowiedz Link Zgłoś
ruchzaparcia Re: Czy go bronicie ? 26.04.13, 12:57 Wielu z niemców to pedofile, a ta ilośc bedzie wzrastac na skutek chorego prawa także we Francji gdzie pederastów dopuści sie do dzieci. Smutne. Odpowiedz Link Zgłoś
451fahrenheita Re: Czy go bronicie ? 26.04.13, 10:54 2kecaw napisał: > czy go bronicie ? > > zaciekawiony kecaw A Wy go atakujecie i dlaczego ??? bo jest ZYDEM !!! Odpowiedz Link Zgłoś
grande.toscano Na razie to ty wyciagnąles argument z Żyda 26.04.13, 11:14 Ciekawa sprawa w tej nacji. Taki polański wsadzal fajfusa w odbyt 12 latce i też go, oczywiście, usprawiedliwiasz. Odpowiedz Link Zgłoś
2kecaw Re: Na razie to ty wyciagnąles argument z Żyda 26.04.13, 11:20 tak myślałem , by dać odpór krytyce pedofilskich skłonności ww.osobnika skieruje dyskurs w stronę wątku antysemickiego ps Odpowiedz Link Zgłoś
451fahrenheita Re: Na razie to ty wyciagnąles argument z Żyda 26.04.13, 11:34 2kecaw napisał: > tak myślałem , by dać odpór krytyce pedofilskich skłonności ww.osobnika skieru > je dyskurs w stronę wątku antysemickiego Mylisz sie ! Ty wcale nie potrafisz samodzielnie Myslec tylko "zywisz" sie taka przetrawiona prymitywna papka informacyjna ! Ten watek antysemicki znalazlem wlasnie na tej stronie ktora tutaj reklamujesz pustaku ! Poczytaj komentarze do tego filmu Kilka lat temu szukalem informacji na temat ksiazki " My z jedwabnego" i przypadkowo trafilem na strone mypolacy.de . Trwala tam na forum dyskuja na temat zydyw. Do dzis pozostal mi w pamieci jeden text " Szkoda ze hitler nie zdazyl oczyszcic do konca swiat z zydow " Tam dyskutowali Rodowici polacy nie potrafiacy nawet mowic i czytac po niemiecki .Wyjechali tam dobrowolnie "na roboty" Odpowiedz Link Zgłoś
ruchzaparcia Re: Na razie to ty wyciagnąles argument z Żyda 26.04.13, 12:58 To jest fajny Jude:) pl.wikipedia.org/wiki/Stefan_Michnik Odpowiedz Link Zgłoś
chasyd_666 Re: Czy go bronicie ? 26.04.13, 12:55 451fahrenheita napisał(a): > > A Wy go atakujecie i dlaczego ??? bo jest ZYDEM !!! Ty go bronisz , bo jesteś RASISTĄ !!! Odpowiedz Link Zgłoś
451fahrenheita Re: Czy go bronicie ? 26.04.13, 13:49 Dzieku Bogu od 25 lat mieszkam zagranica i nic mi nie grozi. PRZEZYLEM WIRTUALNE JEDWABNE NA TYM FORU! Zegnam Odpowiedz Link Zgłoś