Dodaj do ulubionych

Układ się broni

26.04.13, 18:53
Akcja - reakcja. Tusku przestraszył się po Rybniku i znowu zamienił w dobrego papę - już nie ma problemu z wykopaniem Budzanowskiego, Ciska za aferę z dotacjami MSZ, nawet matki Polki skorzystały.
Tylko Sawicka musiała zostać uniewinniona, żeby pokazać jaki to zły jest Jarek i co nas czeka, jak na tego złego zagłosujemy. Wszystko to wygląda jak w najgorszej republice bananowej. Cóż, jesteśmy krajem postkolonialnym i tzw. elity też mamy postkolonialne - fura, tik-tak i komóra.

Beata w formie:

www.youtube.com/watch?v=apBvpyH3rSw
Obserwuj wątek
    • tanebo Re: Układ się broni 26.04.13, 18:58
      Rozumiem zatem że wg ciebie cel uświęca środki? Sąd uniewinnił Sawicką tylko dlatego że CBA spieprzyło robotę. Jak? Testowała ją. To tak jakby policjant wręczając mandat sugerował możliwość że go nie wręczy w zamian za łapówkę a gdy kierowca wręczy ją to aresztuje go za to.
      • chateau Re: Układ się broni 26.04.13, 19:02
        Mój ulubiony argument.
        Czy chciałbyś żyć w kraju, gdzie policjant podczas kontroli drogowej ma prawo cię prowokować?
        • tanebo Re: Układ się broni 26.04.13, 19:10
          A chciałbyś żyć w takim kraju? A może wprowadźmy też tortury?
          • chateau Re: Układ się broni 26.04.13, 19:13
            Ale wyłącznie publiczne. Bez tego nie ma zabawy.

"Breaking news. Oskarżony napisał na Twitterze AAAAuuuh! Ekskluzywny materiał z łamania kołem na TVN premium."
    • kiemlicz88 Re: Układ się broni 26.04.13, 19:09
      Posłuchajcie tej rozmowy. Ja tam nie słyszę ingerencji CBA.

Sawicka: Prosiłam Tomka, żeby mi załatwił chłopaków z Pragi.

Agent Tomek: (śmiech)

Agent Marek: No i?

Sawicka: Chciałam się rozliczyć z jednym gościem, który mnie czyści.

Tomek: Trzeba komuś wpie...ć, rozumiesz.

Marek: Grześkowi Schetynie?

Sawicka: Grzesiowi Schetynie.

Marek: Mówisz i masz. Tylko trzeba, żeby nie przesadzili

Sawicka: Zajebiście, zajebiście. Ale wyrafinowany sku...el. Była konwencja wyborcza. W sobotę miał tą konwencję , bo to ciul jest. I posadził mnie obok siebie. Miałam super przemówienie, bo moim hasłem jest wyborczym, Polska bez głodnych dzieci. Telewizja kręciła moje przemówienie, wszystkich. To posadził mnie ze sobą i najważniejszym człowiekiem na Dolnym Śląsku, marszałkiem sejmiku i cały czas kręciły kamery.

Dawajcie ją na prezesa NIK.
      • etta2 Re: Układ się broni 26.04.13, 20:15
        Nie ośmieszaj się wklepując jakieś (z sufitu) strzępy rozmów.
        Wyrok sądu jest jednoznaczny: CBA działało NIEZGODNIE Z PRAWEM i tylA!!!!! Chłopaczki poczuli się panami życia i śmierci, na dodatek dostali do dyspozycji niezłą kasę (NASZĄ KASĘ!!!).
        To jest pospolite sqrwysyństwo, by organy Państwa posługiwały się nielegalnymi metodami!!!!!! By "testowano" obywatela, czy weźmie/nie weźmie. Jarusia też testowali? I pewnie wyszło, że weźmie....zawsze i wszędzie, hahahahahaha......
        • giulia123 czy orzekał sędzia Milewski? 26.04.13, 22:31
          etta2 napisała:

> Nie ośmieszaj się wklepując jakieś (z sufitu) strzępy rozmów.
          > Wyrok sądu jest jednoznaczny: CBA działało NIEZGODNIE Z PRAWEM i tylA!!!!! Chło
          > paczki poczuli się panami życia i śmierci, na dodatek dostali do dyspozycji nie
          > złą kasę (NASZĄ KASĘ!!!).

Chciałam zapytać, czy orzekał sędzia Milewski? Nie, ale pewnie jakiś równie niezawisły sędzia. Bo tylko takich mamy, no nie?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka