Dodaj do ulubionych

Znowu Bogobojny, prawy i sprawiedliwy.

28.04.13, 16:50

...Polski katolik dokonal krwawego mordu ! a Wy bracia rodacy tego nie potepiacie tylko krzyczycie o wielkiej zbrodni jakiej dopuscil sie francuzki pedofil przed 40stu laty Cohn Bendit

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,13821498,Dwojka_dzieci_z_ranami_klutymi_calego_ciala__matka.html#BoxWiadTxt
Obserwuj wątek
    • giulia123 nie kłam 28.04.13, 17:08
      451fahrenheita napisał(a):

>
      > ...Polski katolik dokonal krwawego mordu ! a Wy bracia rodacy tego nie potepiac
      > ie tylko krzyczycie o wielkiej zbrodni jakiej dopuscil sie francuzki pedofil pr
      > zed 40stu laty Cohn Bendit

Nie kłam.
      To nie żaden bogobojny katolik, a jedynie partner ze związku partnerskiego. A związki partnerskie, to jak wszystkim wiadomo wielbi Tusk, Palikot, oczadziały Rysio Kalisz, cham niesiołowski inni POpaprańcy.
      Nie mieszaj w to bogobojnych z KK czy moherowych babć.

• sclavus Re: nie kłam 28.04.13, 19:11
        A jaki, według ciebie, tępa pało, jest współczynnik możliwości, że ten konkubent nie był katolikiem????... w sytuacji, gdzie kościół (katolicki) twierdzi, że 95% Polaków, to katolicy...
        • giulia123 Re: nie kłam 28.04.13, 19:24
          sclavus napisał:

> A jaki, według ciebie, tępa pało, jest współczynnik możliwości, że ten konkuben
          > t nie był katolikiem????... w sytuacji, gdzie kościół (katolicki) twierdzi, że
          > 95% Polaków, to katolicy...

Hmmm.... a co to jest "współczynnik możliwości"?
          :):):)
          Pewnie do szkoły miałeś pod górkę i nie po drodze.. co dziś nieuku nie przeszkadza ci zwracać się do kogoś obelżywie.
          • sclavus Re: nie kłam 28.04.13, 19:31
            Nie wiem czy zwracanie do idiotek może być obelżywe... naprawdę, nie wiem...
            PeeS - pomimo mikrocefalii, wiesz zapewne, co to jest współczynnik... Wiesz - jak przypuszczam - co to jest możliwość...
            Resztę sobie dopowiedz, bidoto... :>
            • giulia123 Re: nie kłam 28.04.13, 19:36
              Nie jęcz już tak, nie jęcz.. naprawdę.. nie wiem..
              Już po wieczorynce, teraz umyj ząbki, siusiu i spać
              • sclavus Gdyby!! 28.04.13, 19:55
                nie idiotyzm, którym się przechwalasz, byłbym gotów cię polubić troszkę...
                ... a tak - to nie!
                Zawsze będę (od teraz) podkreślał twój mikrocefalizm!!! (w domyśle - pisizm(!))
    • 1normalnyczlo.w.i.e.k Kłamiesz!To wasz,bolszewicki,wyznawca pedofilii 28.04.13, 17:24
      451fahrenheita napisał(a): Znowu Bogobojny, prawy i sprawiedliwy.

---> ... zRuchaPalikota. Wy takich bronicie w matlaczących po rysińsku sądach ...
      • 451fahrenheita Re: Kłamiesz!To wasz,bolszewicki,wyznawca pedofil 28.04.13, 17:36

Dlaczego zwracasz sie do mnie mlody czlowieku per Wy ? jedem jeden !

>inteligencja zastępcza, autorytety zastępcze - co jeszcze nam fundowano przez 16 lat

Nie wiem co tobie fundowano.( Wikipedia ?) Ale jak dorosniesz bedziesz mogl sam sobie fundowac autorytety kupujac ksiazki za wlasne pieniadze !
      • sclavus Re: Kłamiesz!To wasz,bolszewicki,wyznawca pedofil 28.04.13, 19:12
        ... a ty się masz za katolika... - zapewne...
        Za normalnego katolika!!!
        ... zapewne!
      • corastara Re: Kłamiesz!KK broni pedofilow 29.04.13, 01:41
        razem z Rydzykmedia.
    • 451fahrenheita Re: Znowu Bogobojny, prawy i sprawiedliwy. 28.04.13, 19:07

Wlasnie slyszalem na TVN24 relacje sasiadow sprawcy tego mordu

"Czesto sie awanturowal i bil sie siekiera z policja"
      • 1tobi Re: Znowu Bogobojny, prawy i sprawiedliwy. 28.04.13, 19:21
        polak, katolik, alkoholik - to wyrazy bliskoznaczne. jakiś znany poeta tak sie często przedstawiał ale kurka nie pamiętam który-)
      • giulia123 Re: Znowu Bogobojny, prawy i sprawiedliwy. 28.04.13, 19:27
        451fahrenheita napisał(a):

>
        > Wlasnie slyszalem na TVN24 relacje sasiadow sprawcy tego mordu
        >
        >
        > "Czesto sie awanturowal i bil sie siekiera z policja"

I co? Mówili że katolik bogobojny?

Jak widać na zielonej wyspie tj. w Tuskolandii wszystkie służby szwankują.
        Policja, prokuratura, sądownictwo.. jedna wielka fikcja
        • etta2 Re: Znowu Bogobojny, prawy i sprawiedliwy. 28.04.13, 19:51
          "...na zielonej wyspie tj. w Tuskolandii wszystkie służby szwankują.
          Policja, prokuratura, sądownictwo.. jedna wielka fikcja ..."

Czy wszystkie służby szwankują, tego nie wiem, ale z pewnością szwankują służby medyczne badające stan psychiczny społeczeństwa, bo np. twój jest fatalny. Ciekawi mnie jak przywalisz Tuskowi w związku z bandyckimi wyczynami tego gnojka z Wołomina? No spróbuj! Przecież potrafisz z pozycji swojej(idiotki), więc wal śmiało.
          Nie ma Tuskolandii, jest Polska, nasz kraj, choć może nie twój pisia gnido. A policja, prokuratura i sądownictwo, choć może niezbyt wzorowe, ale to nasze organy Państwa, nie PiSie, ale polskie, więc zamknij kaczy dziób i go najlepiej nie otwieraj, możesz zęby stracić.
          • 451fahrenheita Re: Znowu Bogobojny, prawy i sprawiedliwy. 28.04.13, 20:00

Jak zwykle na kazdym watku gdzie sa ofiary smiertelne to zaraz pojawiaja sie PiSowkie wyjace cmentarne hieny :(
          • giulia123 Re: Znowu Bogobojny, prawy i sprawiedliwy. 28.04.13, 20:12
            etta2 napisała:

> Czy wszystkie służby szwankują, tego nie wiem, ale z pewnością szwankują służby
            > medyczne badające stan psychiczny społeczeństwa, bo np. twój jest fatalny.

Zgadzam się i doceniam, że oszołom z PO potrafi być szczątkowo obiektywny. Służby medyczne szwankują z pewnością. Ale to akurat zasługa twojego guru.

> Nie ma Tuskolandii, jest Polska, nasz kraj, choć może nie twój pisia gnido.

I znów zgoda. Polska Tuska jest dla kolesi i pociotków. Lemingi oszołomione myślą, że ta Polska jest ich, ale oczadziali, bez krzty instynktu samozachowawczego nie zauważają jak Vincent drenuje im kieszenie, a TVN 24 czy inne Wybiórcze robią papkę z mózgu.

> A policja, prokuratura i sądownictwo, choć może niezbyt wzorowe

Kolejny raz zgoda. Polski wymiar sprawiedliwości jest daleko za murzynami. W RPA facet w kilka dni po popełnieniu przestępstwa miał postawione zarzuty. A taka matka Magdi coś po półtorej roku. I tylko patrzeć jak ją jakiś sędzia uniewinni (ale w kolejce na ołtarze będzie musiała poczekać, bo już grzecznie czekają Rycho, Zbych i Miro, no i Sawicka)

> ale to nasze organy Państwa, nie PiSie, ale polskie, więc zamknij kaczy dziób i go najlepiej nie
            > otwieraj, możesz zęby stracić.

Wasze, wasze. Nie ma wątpliwości. Żadnych. Taki burdel tylko Tusk mógł stworzyć.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka