Dodaj do ulubionych

Gierek! Gierek!

08.05.13, 09:06
Wrzeszczała kiedyś Kongresowa na którymś tam zjeździe. Sam Gierek krzyczał "Partia Polska!" Bo bał się, że co za dużo to niezdrowo.

Gierek! Gierek! - wrzeszczą dzisiaj kościelne komuchy Millera.

Wyjaśniam, że cały ten jubel ma tylko jeden cel - zapobiec przejściu Adama Gierka wraz z Unią Pracy do stajni Palikota i Kwaśniewskiego. Bez Adama Gierka Śląsk jest dla SLD stracony, co udowodniły wybory w Rybniku. Banalne, głupie, ale pieprzą o tym całkiem poważnie nasze media.
Obserwuj wątek
    • remez2 A Franz Mauer powiedział do Ola Żwirskiego ... nt 08.05.13, 09:07
    • godz-0800 Re: Gierek! Gierek! 08.05.13, 09:12

Gierek! Gierek! - wrzeszczą dzisiaj kościelne komuchy Millera.

A kościelni ozonowcy ze stajni Palikota wrzeszczą Adam! Adam!
      Żeby tylko Adam Gierek zasilił ich stajnię (Augiasza).
      • haen2010 Re: Gierek! Gierek! 08.05.13, 09:24
        Błagam, proszę - nie róbcie z siebie większych przygłupów niż nakazuje lojalność partyjna. Wtedy to jest naprawdę śmieszne. Wiemy, o co chodzi.
        • godz-0800 Re: Gierek! Gierek! 08.05.13, 09:34
          haen2010 napisał:

> Błagam, proszę - nie róbcie z siebie większych przygłupów niż nakazuje lojalnoś
          > ć partyjna. Wtedy to jest naprawdę śmieszne. Wiemy, o co chodzi.

Wybacz haen, ale ja już Ciebie nawet o to, nie błagam.
          Masz rację, są granice śmieszności i lojalności do stajni Palikota.
          • haen2010 Re: Gierek! Gierek! 08.05.13, 09:42
            Sam widzisz biedaku ograniczony, że głupot Palikota nie oszczędzam w swoich wątkach. Ale mam też ogląd generaliów - Układ Zamknięty to dla Polski katastrofa.

Układ Zamknięty to Kościół, Komuchy i Solidaruchy działające wespół zespół.
            • godz-0800 Re: Gierek! Gierek! 08.05.13, 09:47
              > Sam widzisz biedaku ograniczony, że głupot Palikota nie oszczędzam w swoich wąt
              > kach. Ale mam też ogląd generaliów - Układ Zamknięty to dla Polski katastrofa.

Ja mój mędrcze nieograniczony, wiem o tym od dawna.
              Posiadłem te wiedzę bez Twojego udziału i Palikota.

• haen2010 Re: Gierek! Gierek! 08.05.13, 09:56
                Nie musisz korzystać z moich prostackich przemysleń - ale możesz się zastanowić, co tak naprawdę Polaków zablokowało w rozwoju. Pomimo New Marshall Plan. Gigantycznej forsy na modernizację państwa.
              • godz-0800 Re: Gierek! Gierek! 08.05.13, 09:57
                Wiedziałem o tym od dawna i nie mogę przeboleć,że za naprawę tego zamkniętego układu wzięli się tacy cynicy jak Palikot,Kwaśniewski,Siwiec,Kalisz.
                • haen2010 Re: Gierek! Gierek! 08.05.13, 11:05
                  No to odrób proste zadanie polityczne - kto ma szansę zagospodarowć bunt przeciwko Układowi Zamkniętemu?

Ja wiem, że Palikot to buc, ale on musi iść z tłumem tych, co popierają jego diagnozy i recepty. Bo wyplują go, gdyby się złajdaczył jak Kaczor czy Tusk - for example.

Takie są reguły demokracji.
                  • godz-0800 Re: Gierek! Gierek! 08.05.13, 11:38
                    Ty mi nie tłumacz reguł demokracji.
                    To, co mamy obecnie to mamy również dzięki tym regułom.
                    Takie cwaniaki polityczne jak Palikot,Siwiec,Kwaśniewski,Kalisz wzięli się za przebudowanie obecnego układu.
                    Na swój układ- haen, ręka,rękę myje.....prosty i przejrzysty układ.

Również demokracja albo zatrzyma albo pozwoli utworzyć ten nowy układ.
                    Na demokrację się nie obrażam, ale żal mi doopę ściska,że te doopki mają mi zafundować nowy układ.
        • adherent1 Jedyny możliwy transfer do Ruchu Palikota. 08.05.13, 09:56
          W Szczecinie wiewiórki mówią że Ruch Palikota może już w obecnej
          kadencji Europarlamentu mieć swojego eurodeputowanego. Domyślam
          się, że chodzi tutaj o przyjaznego palącym Sławomira Nitrasa.
          Ruch Palikota powinien sobie odpuścić Adama Gierka bo to za wysoka
          półka dla tego towarzystwa.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka