Dodaj do ulubionych

Szok! Zero mówi normalnie, zgadzam się z nim

11.05.13, 08:00
prawie w 100%. To o jego występie u Piacha.
Ps. Zadziwiające jak na ludzi działa członkostwo w PIS, jak tylko ludzie opuszczą ten krąg - wraca normalność logika mądrość!
Obserwuj wątek
    • wiosnaludzikow Re: Szok! Zero mówi normalnie, zgadzam się z nim 11.05.13, 08:04
      1zzarda napisał(a):

> prawie w 100%. To o jego występie u Piacha.
      > Ps. Zadziwiające jak na ludzi działa członkostwo w PIS, jak tylko ludzie opuszc
      > zą ten krąg - wraca normalność logika mądrość!
      ...a jak przejdą do PO lub do partii TVN to już są geniuszami jak : Sikorski, Marcinkiewicz, Giertych.
      • 1zzarda Re: Szok! Zero mówi normalnie, zgadzam się z nim 11.05.13, 08:11
        Nie!
        Ps. Myślisz że Pan Prezes skorzysta z tej listy kretów?
    • wiosnaludzikow Re: Szok! Zero mówi normalnie, zgadzam się z nim 11.05.13, 08:15
      1zzarda napisał(a):

> Ps. Zadziwiające jak na ludzi działa członkostwo w PIS, jak tylko ludzie opuszc
      W dalszym ciągu, również w oparciu o wypowiedzi w tej audycji nie zgadzam się z Ziobro w kwestii zaostrzania kodeksu karnego jako metody na cokolwiek. To nie działa !
      Liczy się nieuchronność i szybkość wymierzenia kary. Także jej upublicznianie.
      • 1zzarda Re: Szok! Zero mówi normalnie, zgadzam się z nim 11.05.13, 08:27
        Jeśli zaostrzanie samo - to nie! Stąd prawie!
      • adherent1 Aspołeczny Ziobro 11.05.13, 10:33
        wiosnaludzikow napisał:
        > nie zgadzam się z Ziobro w kwestii zaostrzania kodeksu karnego jako
        > metody na cokolwiek. To nie działa !
        > Liczy się nieuchronność i szybkość wymierzenia kary. Także jej upublicznianie.

Oczywiście Ziobro jest bardziej niebezpieczny niż sobie ktokolwiek potrafi
        wyobrazić. Jednak nieuchronność i szybkość wymierzenia kary nie zmienia
        tego że mleko się rozlało. Nie mam zamiaru licytować się w wyższości
        jednych świąt nad drugimi.
        Dla normalnego człowieka ale i społeczeństwa najważniejsze jest zapobieganie
        przestępczości, profilaktyka. Co do ścigania, karania czyli szeroko pojętego
        wymiaru sprawiedliwości, mam wrażenie że nastawiony jest przede wszystkim na
        robienie kasy naszym (podatnika) kosztem a nie na eliminowanie przestępczości.
        Coraz częściej wymiar sprawiedliwości jest zagrożeniem dla zwykłego obywatela.
        Dowód - każde wezwanie do sądu nawet w charakterze pokrzywdzonego
        wywołuje większe obawy niż możliwość zostania okradzionym.
    • lumpior Re: Szok! Zero mówi normalnie, zgadzam się z nim 11.05.13, 08:47
      Każdy kto był w PiS cuchnie kaczyzmem czyli syfem politycznym,"ziobryzm" to tylko koniunkturalna odmiana tej zarazy.Ot co.
    • lionold Re: "Szok! Zero mówi normalnie"... .Co nie znaczy, 11.05.13, 08:55
      że nie jest to mowa koniunkturalna. Nigdy się z nim nie zgodzę bo nigdy nie uwierzę w zdrowe i przyzwoite intencje tego parszywca i jemu podobnych.
      • 1zzarda Re: "Szok! Zero mówi normalnie"... .Co nie znaczy 11.05.13, 09:04
        Najlepszym przyjacielem jest wróg mojego wroga, czyż nie?
        • lionold Re: ..... czyż nie? 11.05.13, 09:23
          Na szczęście w moich doświadczeniach osobistych nie działa zasada, którą starasz mi się wcisnąć choć faktycznie nic o mnie nie wiesz. Chyba, że cię nie zrozumiałem. Bo jak zauważyłem coraz więcej uczestników forum skarży się że nie za bardzo jest w stanie zrozumieć o co ciebie czasem idzie.
          • 1zzarda Re: ..... czyż nie? 11.05.13, 10:22
            To nie było do Ciebie - to zasada ogólna i to stosowana przez wszystkie partie!
    • zuzkazuzka111 :-)))) że zero zrozumiało, że jest zero 11.05.13, 09:43
      to CUD prawdziwy. :-))

Pracuj dalej, może zaczniesz myśleć jeszcze intensywniej :)
      • 1zzarda Re: :-)))) że zero zrozumiało, że jest zero 11.05.13, 10:23
        Zuzka i Ty Brutusie?
    • 1normalnyczlo.w.i.e.k Normalne!Bo bronił zakłamaną zakałę adwokatury 11.05.13, 10:16
      1zzarda napisał(a): Zero mówi normalnie, zgadzam się z nim

---> Tylko że nie zauważyłoś, że Zbigniew Ziobro - by choć trochę obronić (siebie również!) - musiał aż uciekać się do wymyślania różnych bzdur a nawet do posługiwania się kłamstwem.
    • kecawa Re: Szok! Zero mówi normalnie, zgadzam się z nim 11.05.13, 10:24
      A nie pomyślałaś, że pisofobia powoduje , że ktokolwiek mówi krytycznie o PiS ie to zaraz Twój przyjaciel.

ps

nienawiść w polityce dyskwalifikuje
      pozdrawiam kecaw kaczysta z wyrazami kwa kwa
      • 1zzarda Re: Szok! Zero mówi normalnie, zgadzam się z nim 11.05.13, 10:36
        To nie jest fobia - to przekonanie, że partia Jarka to coś gorszego jak zaraza!
      • dystans4 Re: Szok! Zero mówi normalnie, zgadzam się z nim 11.05.13, 11:14
        Kecaw! :D
        Jak miło Cię zobaczyć : D
        --
        bul.
        **
        Jak ja was nienawidzę! © kecaw A.D. 2010 (mniej więcej w tym czasie)
    • zapijaczony_ryj Ludzie przebywajac w otoczeniu NI idiocieja 11.05.13, 19:16
      a jak wychodza z jego otoczenia czasami normalnieją jak Zero lub nadal pozostaja idiotami jak Qrwski
    • wariant_b Re: Szok! Zero mówi normalnie, zgadzam się z nim 11.05.13, 19:35
      Spokojnie, kanaliowatość to on ma własną, a nie po prezesie.
      I trzeba się zastanawiać nie nad tym, co mówi, ale w jakim celu to robi.
    • porannakawa02 Re: Szok! Zero mówi normalnie, zgadzam się z nim 11.05.13, 19:47
      1zzarda napisał(a):

Czasami u chorych psychicznie - psychopatów - występują stany bardzo trudne do zdiagnozowania gdy chory psychicznie rozmawia bardzo przekonywujaco, nieomal normalnym się zdając.
      Trzeba mieć jednak na uwadze, że zdiagnozowany psychopatyczny osobnik nadal jest psychopatycznym osobnikiem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka