Dodaj do ulubionych

A jeżeli...

12.05.13, 22:33
Załóżmy, że napiszę w popularnym tygodniku, że Latkowski to złodziej i pedofil (wiem, żaden tygodnik, zwłaszcza Wprost tego nie napisze, ale gdybym dosyć zapłacił...).
Latkowski oczywiście poda mnie do sądu z żądaniem sprostowania (odszczekania). Co ja zrobię? Pójdę za wzorem Latkowskiego i zacznę lamentować, że to jest kneblowanie wolnej prasy :\
Obserwuj wątek
    • don.kichote Jest trzecie wyjście... 13.05.13, 00:23
      Kurski, po przegraniu kolejnego procesu (chyba o zniesławienie) stwierdził, że wszystko co mówił, to najświętsza prawda, tylko jej przed sądem nie potrafił udowodnić i...
      wyglądał przy tym, jakby w to wierzył!

man_sapiens napisał:

> Załóżmy, że napiszę w popularnym tygodniku, że Latkowski to złodziej i pedofil
      > (wiem, żaden tygodnik, zwłaszcza Wprost tego nie napisze, ale gdybym dosyć zapł
      > acił...).
      > Latkowski oczywiście poda mnie do sądu z żądaniem sprostowania (odszczekania).
      > Co ja zrobię? Pójdę za wzorem Latkowskiego i zacznę lamentować, że to jest kneb
      > lowanie wolnej prasy :\
    • cookies9 Re: A jeżeli... 13.05.13, 09:28
      man_sapiens napisał:

>Wprost tego nie napisze, ale gdybym dosyć zapłacił...

Czyzby red.Latkowski pisał na życzenie?:-)
      • man_sapiens Re: A jeżeli... 13.05.13, 12:37
        > Czyzby red.Latkowski pisał na życzenie?:-)

Nie wiem i nie podejrzewam - ale to bez znaczenia dla tematu.
        • cookies9 Re: A jeżeli... 13.05.13, 12:43
          man_sapiens napisał:

> > Czyzby red.Latkowski pisał na życzenie?:-)
          >
          > Nie wiem i nie podejrzewam - ale to bez znaczenia dla tematu.

Dlaczego bez znaczenia? Czyzby red.Latkowski pisał teksty sponsorowane bez należytego zbadania sprawy? Jeśli tak,to może pójsc z torbami i Wprost razem z nim...
          • man_sapiens Re: A jeżeli... 13.05.13, 16:48
            Jeżeli artykuły o Nowaku powstały bez rzetelnie sprawdzonych podstaw, to niezależnie od tego czy były pisane na zamówienie czy nie - koszty dla Wprost będą ogromne. Sądząc po tym, że zamiast napisać jakie mają dowody czy poszlaki dalej obsmarowują Nowak - mają stracha, czyli duże prawdopodobieństwo, że przegrają.
    • stanczyk-5 Adas o forach i forumawiczach,tez ... 13.05.13, 10:58
      www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Z_2JMUt-Y54

mimo ze Adas forums nielubi-pozwala nam sie na forum wyzywac ...

Jeżeli, co daj Boże, Bóg jest - to chwała Bogu.
      Ale jeżeli, co nie daj Boże, Boga nie ma - to niech nas ręka Boska broni...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka