16.05.13, 01:15
Ten to dopiero potrafi przyświrować:-)wiadomosci.onet.pl/kraj/pawel-kukiz-ja-juz-nie-jestem-oburzony-ja-tym-rzad,1,5518138,wiadomosc.html
Obserwuj wątek
    • wiosnaludzikow Re: Kukiz 16.05.13, 04:48
      volupte napisał:

> Ten to dopiero potrafi przyświrować:-)wiadomosci.onet.pl/kraj/pawel-kukiz-ja-juz-nie-jestem-oburzony-ja-tym-rzad,1,5518138,wiadomosc.html
      W znakomitej części wypowiedzi ma rację.
    • super.zgredek Re: Kukiz 16.05.13, 06:18
      Panie Kukiz!
      Odwaga staniała
      , wiesz o tym najlepiej!!!
      • wiosnaludzikow Re: Kukiz 16.05.13, 06:22
        super.zgredek napisał:

> Panie Kukiz!
        > Odwaga staniała
        , wiesz o tym najlepiej!!!
        Oj. Wcale tak nie jest.
        • maciej508 Re: Kukiz 16.05.13, 06:54
          Starczy już tego Kukiza nie pies ni wydra!!!!
          • wiosnaludzikow Re: Kukiz 16.05.13, 07:10
            maciej508 napisał:

> Starczy już tego Kukiza nie pies ni wydra!!!!
            Każdy kto zagraża obecnemu status quo jest be.
            Fajnie jest pacynkom w tym teatrzyku.
            • 99venus Re: Kukiz 17.05.13, 09:05
              sugerujesz,że Kukiz obali rząd?
              w Bangladeszu?
      • chasyd_666 Re: Kukiz 16.05.13, 08:09
        > Odwaga staniała

Czyżby ?...
        Więzienie za "Donald ma Tolę " i za żarty z Bula... 30 mln zł odszkodowania dla Zegarmistrza...
        • m.c.hrabia Re: Kukiz 16.05.13, 08:15
          Ten "występ" powinni pokazywać na spotkaniach AA,jako filmik ku przestrodze
          - co wóda robi z człowieka.
          • wiosnaludzikow Re: Kukiz 16.05.13, 12:55
            Kukiz i ktokolwiek inny, tu się wszyscy zgodnie zgadzacie, są przeciwnikiem wszystkich kanap.
        • obraza.uczuc.religijnych Re: Kukiz 16.05.13, 08:19
          Plus więzienie za pozycjonowanie strony Lecha Kaczyńskiego w googlach przy pomocy słowa Kutas" oraz wyrok skazujący na Urbana za żarty z Wojtyły.
        • volupte Re: Kukiz 16.05.13, 08:39
          Piszesz nieprawdę , przytocz te wyroki więzienia i ten pozew o odszkodowanie.
        • sverir Re: Kukiz 16.05.13, 09:36
          > Więzienie za "Donald ma Tolę " i za żarty z Bula... 30 mln zł odszkodowania dla
          > Zegarmistrza...

Ktoś poszedł do więzienia za te "żarty"?

I co z tego, że Zegarmistrz chce dostać 30 mln odszkodowania? Równie dobrze mógł żądać 150 mln. Jego prawo. Twoje prawo, gdy ty będziesz chciał odszkodowanie. Dżizas, nie myl odwagi z kuplerstwem.
          • volupte Re: Kukiz 16.05.13, 09:52
            On manipuluje.Zegarmistrz nie żąda odszkodowania.
            • sverir Re: Kukiz 16.05.13, 12:45
              Łotewer. Polskie prawo nie ogranicza żądań odszkodowania. Gdyby sądy zasądzały 30 milionów za bzdety dziennikarzy na temat polityków, to można byłoby się zastanawiać. A to, że ktoś żąda, to jego prawo.
              • volupte Re: Kukiz 16.05.13, 13:00
                Nie żąda żadnego odszkodowania. Żąda przeprosin w różnych mediach , a na taka kwote jest to wycenione. W ten sposób ogranicza koszty pozwu do 640 zl . , a spory problem dla pozwanego jesli przegra. Wpisy sadowe o odszkodowania sa znacznie wyższe.
                • sverir Re: Kukiz 17.05.13, 08:49
                  Mówię, że to nie ma znaczenia, czego żąda. Istotne jest, że polskie prawo żadnych żądań nie ogranicza.
                  • volupte Re: Kukiz 17.05.13, 09:11
                    I chyba dobrze. Sady decydują o odszkodowaniach i moim zdaniem najczęściej sa to skromne a czasem śmieszne sumy.
              • 99venus Re: Kukiz 17.05.13, 09:10
                Gdyby sądy zasądzały
                > 30 milionów za bzdety dziennikarzy na temat polityków, to można byłoby się zast
                > anawiać.

a powinny takie odszkodowania zasądzać.może wtedy hołota dziennikarska nauczyłaby sie odpowiedzialności za słowa i przestała nałogowo znieważać ludzi.
        • 99venus Re: Kukiz 17.05.13, 09:07
          bardzo staniała.ścierwojadom wydaje się,że mogą motłoch ekscytować swoim chamstwem i obrzucać błotem każdego.
          30 milionów?jasne,że tak!!odpowiedzialność za słowo kosztuje.zgnoić paszkwilantów.
    • volupte Re: Kukiz 16.05.13, 08:43
      To anarchista. Krytyk rzadów - bardzo proste i łatwe, jest co krytykować. Ale czy sa jakies rozsadne propozycje zmian? Wybory bezposrednie ? Dyskusyjne zy to lepsze , ale trzeba najpierw konstytucje zmienić, a to niemozliwe. Kukiz nie wie? Co jeszcze proponuje np. w gospodarce? Rządzenie przez zwiazek Solidarność i Dudę?
    • behemot17-13 Re: Kukiz 16.05.13, 08:50
      gość forsuje JOW, według Kukiza to panaceum, a to pole dla cwaniaczków. ze swojego podwórka - jednym z kandydatów do Senatu był gość X. wystartował ze swoją kandydaturą, porozwieszał plakaty i oczywiście hasełko jak się patrzy. znam gościa osobiście, cieszę się że przepadł, bo gdyby jakimś zbiegiem okoliczności został senatorem, to oznaczałoby, że nawet największa łajza i kanalia może dyndać na świeczniku polityki.
      • volupte Re: Kukiz 16.05.13, 09:55
        Podobne mam watpliwości. JOW to moze być jeszcze jedno ułatwienie do rządzenia klik i trzeba ordynacje zmienic , a to mało moziwe.
    • remik.bz Kukiz ma rację 16.05.13, 12:55
      volupte napisał:

> Ten to dopiero potrafi przyświrować:-)wiadomosci.onet.pl/kraj/pawel-kukiz-ja-juz-nie-jestem-oburzony-ja-tym-rzad,1,5518138,wiadomosc.html

Dlaczego "przyświrować", skoro ma rację ?
      Tylko błagam, jeśli zdecydujesz się na odpowiedź , to postaraj się merytorycznie , nie w stylu nowoczesnych Europejczyków "trzeba być Wolakiem , aby tego nie rozumieć".
      • volupte Re: Kukiz ma rację 16.05.13, 13:03
        Bo jego propozycje sa nierealne w obecnej sytuacji politycznej , a o tym jako polityk musi wiedzieć. Anarchista i tyle.
      • behemot17-13 Re: Kukiz ma rację 16.05.13, 13:21
        skoro ma rację, to dlaczego znak zapytania? wykrzyknikiem trzeba było. a rację szanowny pan Kukiz w czym ma? jeśli łaska. na pochyłe drzewo każdy wlezie, gieroj się znalazł.
      • obraza.uczuc.religijnych Kukiz to kumpel Wojewódzkiego, remik 17.05.13, 09:04
        więc z definicji nie może mieć racji i opowiada bzdury dla lemingów.
    • erte2 Re: Kukiz 16.05.13, 21:48
      Kukiz, Pospieszalski, Rosiewicz - oto przykłady na to jakie spustoszenie w mózgu może zrobić wóda.
    • 99venus Re: Kukiz 17.05.13, 09:02
      nie przesadzajmy.podstarzały,niespełniony celebryta żeglujący od ZChN zbliża sie do sukienkowych nie jest oazą mądrości wartą zainteresowania.
      • godz-0800 Re: Kukiz 17.05.13, 09:21
        99venus napisał:

> nie przesadzajmy.podstarzały,niespełniony celebryta żeglujący od ZChN zbliża si
        > e do sukienkowych nie jest oazą mądrości wartą zainteresowania.

Rzeczywiście zbliża się do sukienkowych.
        www.youtube.com/watch?v=m_ATXXfYx3s
        teksty.wywrota.pl/tekst/12266-piersi-zchn-zbliza-sie.html
    • antyk-acap KukizWatch 06.06.15, 12:12
      KukizWatch, czyli – jak przekonuje twórca – obywatelski monitoring trzeciej siły politycznej po wyborach prezydenckich. „Cała prawda całą dobę”. Autorem strony jest członek Partii Zieloni Bogumił Kolmasiak. – Przy szybko rosnącej pozycji Pawła Kukiza i coraz bardziej realnej szansie na zdobycie władzy, taka strona jest niezbędna – zapewnia. Zwłaszcza, że jej główny bohater i nowy społeczny lider to skrzyżowanie Holochera, Marine Le Pen i Jorga Haidera.
    • az43 Re: Kukiz 06.06.15, 12:23
      Kukiz to świadectwo poziomu dojrzałości społecznej polskiego połeczeństwa,jego wykształcenia,
      wiedzy,rozwagi i rozumu.
      Ja widać ten poziom jest mierny.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka