lumpior 01.06.13, 08:25 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,14018384,Pawlowicz__Modle_sie__zeby_UE_sie_rozwalila__Kaczynski.html? // Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniechto.only Re: Modlitwa Pawłowicz o rozwalenie UE? 01.06.13, 08:43 lumpior napisał: a Pawłowicz może zostać ..ministrem. ...od spaw wyjiścia z UE. Nikt nie musi PiSem straszyć. Wystarczy ,ze maja Pawlowich. p.s. Powieliłam Twój wątek , sorki. Odpowiedz Link Zgłoś
life.form Re: Modlitwa Pawłowicz o rozwalenie UE? 01.06.13, 13:12 > a Pawłowicz może zostać ..ministrem. > > ...od spaw wyjiścia z UE. Bardziej pasuje na Ministra Kultury... Odpowiedz Link Zgłoś
zbysio45 Chyba jednak rzad i PO stale straszy społeczenstwo 01.06.13, 15:19 PIS-em ?dlaczego to juz Polacy wiedza dokładnie po 6latach rzadow PO. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Modlitwa Pawłowicz o rozwalenie UE? 01.06.13, 08:44 lumpior napisał: > wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,14018384,Pawlowicz__Modle_sie__zeby_UE_sie_rozwalila__Kaczynski.html? // Odpowiedz Link Zgłoś
rccc modli sie o niepodleglosc 01.06.13, 08:44 fakty.interia.pl/news-polska-niemcy-czechy-i-inne-kraje-beda-w-jednym-panstwie-juz,nId,964283 Wtorek, 7 maja (17:39) Polska, Niemcy, Czechy i inne kraje będą w jednym państwie. „Już za kilka lat” - Już za kilka lat Europa stanie się federacją - poinformował przewodniczący Komisji Europejskiej Jose Manuel Barroso w rozmowie z brytyjskim dziennikiem „The Telegraph”. Unia Europejska przekształci się wkrótce w federację europejską. To dziś brzmi jak polityczne science-fiction, przyznawał w rozmowie Barroso, ale – jak twierdził - wkrótce federacja stanie się rzeczywistością dla wszystkich krajów Unii Europejskiej, niezależnie od tego, czy są w strefie euro, czy nie. - Chcemy wyłożyć wszystkie elementy tej sprawy na stół, w jasny i konsekwentny sposób – mówił przewodniczący Komisji Europejskiej. Więcej szczegółów na temat konstrukcji przyszłej federacji europejskiej ma zostać ujawnionych w maju 2014 roku, przed wyborami do Parlamentu Europejskiego. Jose Manuel Barroso wezwał przywódców europejskich państw do zaakceptowania politycznej unii wbrew antyintegracyjnej i eurofobicznej retoryce. - Uważam, że główne polityczne siły w Europie powinny przejąć inicjatywę, porzucić konformizm i poprowadzić tę debatę, zamiast oddawać ruch siłom eurosceptycznym bądź eurofobicznym - mówił Barroso. - Jeśli wierzymy w żywotną demokrację w Europie, jeśli na poważnie bierzemy obywateli Europy, musimy walczyć za pomocą racjonalnych argumentów i niezachwianego przekonań. I być przekonanymi, tak, jak ja, że za ich pomocą zwyciężymy w tej debacie. a Palikot i b'nai b'rith chca utraty niepodleglosci Polski I pomyslec, ze jeszcze niedawno smiano sie z New World Order Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: modli sie o niepodleglosc 01.06.13, 09:08 rccc napisał: > Polska, Niemcy, Czechy i inne kraje będą w jednym państwie. „Już za kilka > lat” > - Już za kilka lat Europa stanie się federacją - poinformował przewodniczący Ko > misji Europejskiej Jose Manuel Barroso w rozmowie z brytyjskim dziennikiem R > 22;The Telegraph”. > > Unia Europejska przekształci się wkrótce w federację europejską. Całe szczęście, że nie watykańską :) 1133 – Papież Innocenty II wydał bullę Sacrosanta Romana, która potwierdzała prawa zwierzchnie arcybiskupstwa magdeburskiego nad kościołem polskim i planowanymi diecezjami pomorskimi. Odpowiedz Link Zgłoś
rccc Re: modli sie o niepodleglosc 01.06.13, 09:10 myslisz, ze mafia jerozolimska jest mniej grozna od watykanskiej watykanska przynajmniej oficjalnie nie popiera zboczen Odpowiedz Link Zgłoś
wlodzimierz.iljicz Pawłowicz modli się razem z prezedentem Francji 01.06.13, 08:58 Hollandem. Modlą się o wspólną intencję. Hollande: "Bruksela nie może dyktować Francji, co ma robić" wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,14008568,Hollande___Bruksela_nie_moze_dyktowac_Francji__co.html Odpowiedz Link Zgłoś
rccc premier Cameron tez nie jest euroentuzjasta 01.06.13, 09:06 jakies referendum zdaje sie zapowiadal Odpowiedz Link Zgłoś
wlodzimierz.iljicz Referendum zapowiadał Cameron - premier W. Brytani 01.06.13, 09:44 Jak widać - Pawłowicz wie co robi. Odpowiedz Link Zgłoś
life.form za to jest fanem homoslubow 01.06.13, 22:33 i co na to Pawlowicz? Pomodli sie za Camerona czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
adam111115 Re: Modlitwa Pawłowicz o rozwalenie UE? 01.06.13, 09:18 A co pisiory na to ze jp2 był ogromnym zwolennikiem wejścia do UE? Zresztą co ja pytam? One są przeciwko aborcji ale za karą śmierci, taka sobie hipokryzja na potrzeby ciemnego ludu i w ogóle bycia w tym związku przestepczym i umysłowo niepełnosprawnym zwanym pis Odpowiedz Link Zgłoś
rccc Re: Modlitwa Pawłowicz o rozwalenie UE? 01.06.13, 09:21 za czasow JP II Unia byla inna. A czy nie jest hipokryzja bycie przeciw karze smierci a za prawem do aborcji i eutanazji? Odpowiedz Link Zgłoś
adam111115 Re: Modlitwa Pawłowicz o rozwalenie UE? 01.06.13, 09:38 rccc napisał: > za czasow JP II Unia byla inna. Bo jest światowy kryzys gospodarczy i finansowy właśnie przez mentalność 'brać' a nic nie dawac > > A czy nie jest hipokryzja bycie przeciw karze smierci a za prawem do aborcji i > eutanazji? Kara śmierci to nie jest kwestia indywidualna jak te pozostałe Odpowiedz Link Zgłoś
rccc Re: Modlitwa Pawłowicz o rozwalenie UE? 01.06.13, 09:52 "kryzys" zostal celowo wywolany w 2007 aby wlasnie wprowadzic New World Order a aborcja nie jest zadna sprawa indywidualna sila odstraszania kary smierci uratowalaby nie jedna zamordowana osobe Odpowiedz Link Zgłoś
adam111115 Re: Modlitwa Pawłowicz o rozwalenie UE? 01.06.13, 10:45 NWO to teoria spiskowa Osobiście jestem za KŚ ale tylko wtedy gdy nie ma żadnych wątpliwości co do winy. Natomiast żadne badania nie potwierdzają prewencyjnej roli KŚ Odpowiedz Link Zgłoś
rccc Re: Modlitwa Pawłowicz o rozwalenie UE? 01.06.13, 10:55 > NWO to teoria spiskowa czyzby? forum.gazeta.pl/forum/w,28,144870222,144870407,modli_sie_o_niepodleglosc.html > Osobiście jestem za KŚ ale tylko wtedy gdy nie ma żadnych wątpliwości co do winy. ja tez > Natomiast żadne badania nie potwierdzają prewencyjnej roli KŚ wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title,Kara-smierci-jednak-odstrasza-potencjalnych-mordercow,wid,9407307,wiadomosc.html ak wykazało kilkanaście badań przeprowadzonych w ostatniej dekadzie przez naukowców w USA, kara śmierci pełni funkcję odstraszającą, a tym samym ratuje życie potencjalnych ofiar morderstw - podał "New York Times". Odpowiedz Link Zgłoś
xkx2 Re: Modlitwa Pawłowicz o rozwalenie UE? 01.06.13, 11:31 Ja jestem za karą śmierci i to wykonywaną publicznie. Kara śmieci wykonywana publicznie miała by zdecydowanie większą siłę wychowawczą. Dodatkowo jestem zdania iż te osobniki co pastwią się nad swymi ofiarami umierały powoli. Możliwie jak najdłużej. Tak aby mogły doświadczyć tego samego co ich ofiary. Odpowiedz Link Zgłoś
adam111115 Re: Modlitwa Pawłowicz o rozwalenie UE? 01.06.13, 13:27 xkx2 napisał: > Ja jestem za karą śmierci i to wykonywaną publicznie. Kara śmieci wykonywana p > ublicznie miała by zdecydowanie większą siłę wychowawczą. Dodatkowo jestem zdan > ia iż te osobniki co pastwią się nad swymi ofiarami umierały powoli. Możliwie j > ak najdłużej. Tak aby mogły doświadczyć tego samego co ich ofiary. :)) to po co chodzisz do lekarza?, jak ma być średniowiecze to niech będzie Odpowiedz Link Zgłoś
xkx2 Re: Modlitwa Pawłowicz o rozwalenie UE? 01.06.13, 13:59 Średniowiecze miało swoje dobre i złe strony. Według mnie publiczne wykonywanie KŚ było akurat tą dobrą stroną. Zresztą w niejednym kraju islamskim nadal wykonuje się ją publicznie. A dla co poniektórych indywiduów jak to nie raz już twierdzono humanitarna KŚ (z zadbaniem aby była możliwie szybka i bezbolesna) nie jest wystarczająco odstraszająca. W takich wypadach tortury uznaję za jak najbardziej wskazane. Niech ten co torturuje zanim pozwoli się mu umrzeć poczuje na swej własnej skórze choć cześć tego co czuła jego ofiara. Odpowiedz Link Zgłoś
adam111115 Re: Modlitwa Pawłowicz o rozwalenie UE? 01.06.13, 13:29 rccc napisał: > > NWO to teoria spiskowa > > czyzby? dokładnie tak. Scalanie się Unii nie ma nic wspólnego z kryzysem. ci co > do winy. > > ja tez > > > Natomiast żadne badania nie potwierdzają prewencyjnej roli KŚ > > wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title,Kara-smierci-jednak-odstrasza-potencjalnych-mordercow,wid,9407307,wiadomosc.html > ak wykazało kilkanaście badań przeprowadzonych w ostatniej dekadzie przez nauko > wców w USA, kara śmierci pełni funkcję odstraszającą, a tym samym ratuje życie > potencjalnych ofiar morderstw - podał "New York Times". Ty masz swoje dane a ja swoej pierwszy tekst od góry Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Modlitwa Pawłowicz o rozwalenie UE? 01.06.13, 10:17 Nie jest!!! Bo ci, którzy są przeciw karze śmierci, nie uważają embrionów, zygot czy ledwie podzielonych komórek za ... istnienia ludzkie, ludzi czy dzieci nienarodzone... Skoro tego nie rozumiesz, to twoje upośledzenie mentalne, jest nieodwracalnym faktem! Odpowiedz Link Zgłoś
rccc Re: Modlitwa Pawłowicz o rozwalenie UE? 01.06.13, 10:23 skoro jestes takaim specjalista od psychiki to powiedz mi dlaczego znaczna czesc kobiet po "aborcji" bardzo zaluje sojej decyzji? Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Modlitwa Pawłowicz o rozwalenie UE? 01.06.13, 15:15 a kto ci to powiedział???? Pawłowicz?? Któś z prolifu??? Terlikowski???? Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus PeeS 01.06.13, 15:22 Może podoba ci się rozwiązanie Salwadoru: płód uszkodzony - nie przeżyje porodu; matka chora - nie przeżyje porodu... ale aborcji dokonać nie może... nawet Sąd Najwyższy salwadoru zadecydował, że rodzić musi... *** Jak myślisz, kogo trzebaby za jaja wieszać, kiedy i dziecko i matka nie przeżyją tego "aktu łaski bożej"???? Bo ja myślę, że takich cioolów jak Dziwisz, Michalik, Hosner... zresztą, co tu wyliczać, skoro hurtem by trzeba całą tę hierarchię, całego świata katolickiego, za te jaja powiesić :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Modlitwa Pawłowicz o rozwalenie UE? 01.06.13, 09:34 Wolna wole ma,jej sprawa jak prawo boskie pozwala ciekawi mnie tylko do kogo.....moze do szefa wycieczki Polecieli i Spadli? Odpowiedz Link Zgłoś
cookies9 Re: Modlitwa Pawłowicz o rozwalenie UE? 01.06.13, 09:54 lumpior napisał: > wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,14018384,Pawlowicz__Modle_sie__zeby_UE_sie_rozwalila__Kaczynski.html? // Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus bóg - gdyby był - 01.06.13, 10:06 to tak kopnąłby w doopę tą (p)oślicę, że same szmaty by po niej zostały... ... Kaczyńskiego też!... Za aprobację... Odpowiedz Link Zgłoś
jacekm22 Re: Zajmowanie się tym indywiduum jest... 01.06.13, 10:52 A i bardzo dobrze ze ten pisowski geniusz tak sie produkuje w mediach gloszac o co sie modli !! Niech ci co zostana w domach zamiast isc na wybory , zobacza jaka o jaka Polske zobacza po wyborach ,w razie ich wygrania przez tych narodowych-socjalistow... Odpowiedz Link Zgłoś
crotalus1 Re: Zajmowanie się tym indywiduum jest... 01.06.13, 11:11 Nieprawda, bo niedługo to indywiduum może zajmować się nami... Odpowiedz Link Zgłoś
xkx2 Re: Modlitwa Pawłowicz o rozwalenie UE? 01.06.13, 11:27 UE ma sens jako konfederacja. Czyli nowa stara EWG. Czyli unia gospodarcza niepodległych ojczyzn. Bez elementów państwotwórczych czyli bez własnej waluty, bez otwartych granic, bez zniesienia wszystkich ceł (każdy ma prawo do pewnej ochrony własnego rynku) oczywiście bez parlamentu, trybunału itp. taka unia - unia gospodarcza ma sens. Dodatkowo tak naprawdę w Europie powinno być kilka takich unii zrzeszających państwa o podobnych statusie gospodarczym powiązanych wspólnymi interesami gospodarczymi. Inny interes mają Niemcy a innych Polacy czy Czesi. UE przekształciła się w ZSRR - bis. I w prawda jest taka iż w interesie Polski nie jest bycie jej członkiem. Dlatego trzeba wyjść to szybko. Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Modlitwa Pawłowicz o rozwalenie UE? 01.06.13, 13:19 I w prawda jest taka iż w interesie Polski nie jest bycie jej członkiem. Dlatego trzeba wyjść to szybko. tak ,i co ????????????????????? Białoruś? Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Modlitwa Pawłowicz o rozwalenie UE? 01.06.13, 15:30 at głupiś... ... już ci to przekazywałem :D:> Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Modlitwa Pawłowicz o rozwalenie UE? 01.06.13, 12:14 też nie jmiałbym nic przeciw temu by ten lewacki moloch się rozleciał w drebiezgi. Może na jego gruzach powstałoby coś sensownego... jakaś unia gospodarcza albo pomysł schumanowski, ten z chrześcijańską Europą, bez wtryniajacej sie we wszystko lewizny :) Pozdrawiam losiu Odpowiedz Link Zgłoś
jacekm22 Re: Modlitwa Pawłowicz o rozwalenie UE? 01.06.13, 13:22 Pisowski ćwierćgłówku !!! A moze nasz oswiecz co ZAMIAST UE proponujesz ??? Powrot do panstw narodowych tzn Polska wcisnieta pomiedzy Niemcy i Rosje ... Cos jak w 1939 , szabelka bedziesz machal razem z twoim gnomem z zepsutymi zebami ...???!!! Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Modlitwa Pawłowicz o rozwalenie UE? 01.06.13, 13:30 jacekm22 napisał: > Pisowski ćwierćgłówku !!! > A moze nasz oswiecz co ZAMIAST UE proponujesz ??? przeca napisałem Ci co... Tylko jak na pryszczatego przystało nie przeczytałeś wypowiedzi do końca :) owrot do panstw narodowych t > zn Polska wcisnieta pomiedzy Niemcy i Rosje ... Cos jak w 1939 , szabelka bedzi > esz machal a co złego jest w państwach narodowych? Taka Szwajcaria se nie krzywduje... Zresztą nadal państwa funkcjonują jako narodowe z walką na forum UE o uszarpanie jak najwiecej dla swojaków :) Taka Merklowa na ten przykład przede wszystkim myśli o dobru Niemiec :) Nie wiem, lewizna Ci sie na mózg i oczy rzuciła ze takich rzeczy nie dostrzegasz? Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Modlitwa Pawłowicz o rozwalenie UE? 01.06.13, 15:38 Głupku, że tak powiem... Skoro Merkel myśli tylko o dobru Niemiec, to dlaczego wpłaca najwięcej kasy do skarbca Unii i daje najwięcej na ratowanie takich Grecji, Hiszpanii, Portugalii czy Cypru??? PeeS - Szwajcaria, jako kraj neutralny od wieków i ze swoimi bankami, nie musi wchodzić do Unii - Polska, po tym jak modły Pawłowicz niechcący by się sprawdziły, musiałaby ... zacząć gorętsze modły, zeby nie wpaść w orbitę Rosji (co by się zdało psu na budę najwyżej, jak wszystkie inne modły) PeeS2 - źle ci, głupku, że w Europie już prawie 70 lat bez wojny???? Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Modlitwa Pawłowicz o rozwalenie UE? 01.06.13, 22:38 sclavus napisał: > Głupku, że tak powiem... Skoro Merkel myśli tylko o dobru Niemiec, to dl > aczego wpłaca najwięcej kasy do skarbca Unii i daje najwięcej na ratowanie taki > ch Grecji, Hiszpanii, Portugalii czy Cypru??? z 2 powodów: 1. Za dużo pieniędzy już w to wtopiła by teraz gwałtownie wszystko zrywać. Musi choć trochę się odkuć 2. Jednak liczy ze się uda i to Niemcy będą cyckać a nie tylko będą cyckane. Bo rządzić w UE to już niemal ze rządzą i specjalnie się z tym nie kryją a i wybiórczej od czasu do czasu o tym napomykają. Taki Donek na ten przykład tańcuje wokół swej frau na 2 łapkach i jej życzenia stara się spełnić zanim w ogóle Merklowa je wypowie Trzeci, mniej istotny powód, to tzw. twarz która trzeba się starać zachować > PeeS2 - źle ci, głupku, że w Europie już prawie 70 lat bez wojny???? ta? A Jugosławia i naloty na Serbię to co? Aaaa, fakt, zapomniałem. To nie wojna. To wprowadzanie demokracji i walka o pokój :) Pozdrawiam losiu Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Modlitwa Pawłowicz o rozwalenie UE? 01.06.13, 22:51 Aaaa, fakt, zapomniałem. To nie wojna. To wprowadzanie demokracji i walka o pokój :) O tyle zapomniałeś, że rzeczywiście, to nie była wojna - nie było to również wprowadzanie demokracji... PeeS - uzupełnij braki z historii najnowszej - tak będzie lepiej dla ciebie :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
xkx2 Re: Modlitwa Pawłowicz o rozwalenie UE? 01.06.13, 13:53 Co zamiast państw narodowych? - Nic. Bo one się sprawdziły przez dziesiątki lat. Po prostu należy ten sztuczny twór jakim jest UE rozwiązać i powołać nową unie - unię gospodarczą. A najlepiej ze w pakty bo państwa zachodu maja swoje interesy a wschodu swoje interesy i ni jak nie da się ich ze sobą pogodzić. Interes Niemiec czy Austrii czy Francji nie musi być tożsamy z interesem Polski czy Węgier czy Słowacji. A najlepiej sprawdzają się nie unie a umowy dwustronne. Odpowiedz Link Zgłoś
xkx2 Re: Modlitwa Pawłowicz o rozwalenie UE? 01.06.13, 13:49 Coś takiego proponowali już politycy PiS. Unie Europejską niepodległych ojczyzn (państw). Czyli powrót do korzeni EWG - unia gospodarcza autonomicznych państw. Bez wtrącania się w wewnętrzne sprawy każdego z państw bez gigantycznej biurokracji bez elementów przynależnych państwu. Niestety nic z tego nie wyszło. PiS niestety tez zgodził się na TL jeszcze bardziej ograniczający prawa rządów narodowych. I to jest to co uważam za największy błąd rządu PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
chasyd_666 Re: Modlitwa Pawłowicz o rozwalenie UE? 01.06.13, 13:34 >- No to mamy program PiS, udowodnij... Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Modlitwa Pawłowicz o rozwalenie UE? 01.06.13, 15:40 ... doope se nim podetrzyj, jeśli tylko jakość na to pozwoli, żeby doopa po tej operacji nie wyszła poharatana... Odpowiedz Link Zgłoś
chasyd_666 Pawłowicz znów ma rację... 01.06.13, 13:37 "Wraz z wejściem do UE zmieniliśmy suwerena. Nie jest nim już naród - jak stanowi konstytucja - tylko Unia Europejska, skoro w 70-90 proc. spraw gospodarczych decyzje podejmuje Bruksela. UE jest gorsza od komunizmu, wszystko chce kontrolować, ma policzoną każdą krowę, kozę i kurę." Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Modli się też op gwałt 01.06.13, 14:54 o gwałt to się prosiły te co maszerowały jako szmaty. Niestety dla nich nikt się na raszple nie połakomił Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Modli się też op gwałt 01.06.13, 15:44 Pogwałciłbyś-se, co nie??? Bo kobiety same się proszą o to ... takich cioolów, jak ty... To znaczy: tylko takie cioole, jak ty, mogą tak uważać... :>:>:> Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Modli się też op gwałt 01.06.13, 22:27 sclavus napisał: > Pogwałciłbyś-se, co nie??? nie. Ja nie jestem lewus. Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Modli się też op gwałt 01.06.13, 22:57 hihihihihihi... Niesamowite podejście do rzeczywistości... Wyobraź sobie, że jesteś lewus... przestraszliwy lewus... ... w pierwotnym znaczeniu tego słowa!! Odpowiedz Link Zgłoś
starysyn Re: Modli się też op gwałt 01.06.13, 18:28 typow poloska tepa swinia, jak ty. zdychac tylko wam wolno za cywilizowane narody i robic dla nas, polskie swinie. robic dal Unii polska swinio! robic musisz, bo to my ci te wolnosc dalismy polska swinio! hehehehhe Odpowiedz Link Zgłoś
xkx2 Re: Modli się też op gwałt 01.06.13, 20:21 No i racja W UE jesteśmy za tanią siłę robocza i rynek zbytu a w NATO jako mięso armatnie i składnicę złomu. Ano nie trzeba był jak debile likwidować RWPG i Układu Warszawskiego wystarczyło obie te instytucje dopasować do aktualnej sytuacji. No ale one były be. No to ich nie ma i jest UE i NATO. Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Modli się też op gwałt 01.06.13, 22:30 starysyn napisała: o! koleżance znowu podciągneli druta do kibuca? Cieszę sie bardzo :) Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: Modlitwa Pawłowicz o rozwalenie UE? 01.06.13, 20:25 No pięknie, Pani Prof. a taka szmatława, chce aby wszystko się rozwaliło, pewnie i nasz kraj tYż! Skąd się takie mendy biorą? Z PiSu, oczywiście, tam jest ich wylegarnia. Wszystko zniszczyć, zaorać i pobudować(?) wolskę z jarkaczem na czele. Piękna filozofia....... Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Modlitwa Pawłowicz o rozwalenie UE? 01.06.13, 22:41 etta2 napisała: > No pięknie, Pani Prof. a taka szmatława, chce aby wszystko się rozwaliło, pewni > e i nasz kraj tYż! nie. Tylko tę lewacką UE. Z Polski, na razie, wystarczyłoby tylko ryża ferajnę pogonić. Choć sprzątania po niej będzie co niemiara... Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś