Dodaj do ulubionych

Partia Republikańska?

03.06.13, 18:12
Tak mi się wydaje,że dzisiejsze wyjście Wiplera z PiS jest skutkiem dalekosiężnego planu zbudowania nowej partii.
Trzon tej partii będą najprawdopodobniej stanowić : Gowin,Giertych,Marcinkiewicz,Sikorski,Wipler.
Obserwuj wątek
    • tornson Re: Partia Republikańska? 04.06.13, 10:03
      godz-0800 napisał:

> Tak mi się wydaje,że dzisiejsze wyjście Wiplera z PiS jest skutkiem dalekosiężn
      > ego planu zbudowania nowej partii.
      > Trzon tej partii będą najprawdopodobniej stanowić : Gowin,Giertych,Marcinkiewic
      > z,Sikorski,Wipler.
      Kopia tej patologii zwanej amerykańską partią republikańską. Połączenie najbardziej zezwierzęconej wersji neoliberalnego kapitalizmu z religijnym fundamentalizmem, taki niedoszły POPiS który nie powstał w 2005 roku. Gdyby mieli coś znaczyć byłaby to tragedia dla Polski jeszcze gorsza niż rządy PO czy PiSu z osobna, z drugiej strony im więcej takich prawicowych kanap tym lepiej. I tego im życzę, aby poza góra 4% kanapę nie wyszli.
      • godz-0800 Re: Partia Republikańska? 04.06.13, 10:11
        Gdyby mieli coś znacz
        > yć byłaby to tragedia dla Polski jeszcze gorsza niż rządy PO czy PiSu z osobna,
        > z drugiej strony im więcej takich prawicowych kanap tym lepiej. I tego im życz
        > ę, aby poza góra 4% kanapę nie wyszli.

Ja,również nie życzę im powodzenia, głównie z powodu braku jakichkolwiek sympatii do partii konserwatywnych lub prawicowych.
    • life.form Re: Partia Republikańska? 04.06.13, 10:04
      godz-0800 napisał:

> Trzon tej partii będą najprawdopodobniej stanowić : Gowin,Giertych,Marcinkiewic
      > z,Sikorski,Wipler.

To ci republikanie ;)))
    • humbak Re: Partia Republikańska? 04.06.13, 10:13
      Wielki projekt wspaniałej, nowej, nowoczesnej... kanapy.
    • szwampuch58 Re: Partia Republikańska? 04.06.13, 10:50
      Republikanin ci on, pelnym dziobem i kazda pletwa:
      "Wipler o Smoleńsku: Wybuchy? Zgadzam się tu z Macierewiczem"
    • qqazz Taż to zaplanowano już dawno 04.06.13, 11:06
      mamy powtórkę scenariusza z POlikotem, którego długo szykowano i promowano, zeby zbudować wokół niego substytut lewicy, tutaj centralna postacią jest p. Gowin.

pozdrawiam
    • obeznany44 Re: Wolę już socjalistyczny PiS 04.06.13, 11:10
      republikańskie twory w polskich i europejskich realiach nie mają racji bytu
    • wiosnaludzikow Jak w dawnej piosence 04.06.13, 14:44
      godz-0800 napisał:

> Gowin,Giertych,Marcinkiewic
      > z,Sikorski,Wipler.
      "ZChN zbliża się".
    • zotres Re: Partia Republikańska? 04.06.13, 14:47
      godz-0800 napisał:
      > Tak mi się wydaje,że dzisiejsze wyjście Wiplera z PiS jest skutkiem dalekosiężn
      > ego planu zbudowania nowej partii.
      > z,Sikorski,Wipler.

Dziwne, bo ani Gowin, ani Giertych, ani Marcinkiewicz a tym bardziej Sikorski o tym nic nie słyszeli.
    • haen2010 To cuchnie kadzidłem i Opus Dei 04.06.13, 15:34
      A nie partią polityczną. Rostowskiego i Kamińskiego można dopisać.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka