Dodaj do ulubionych

Homicus-consumer = leming :-)

09.06.13, 13:59
Takich tumanów nie widziałem nigdzie, a trochę świata zwiedziłem :-) Sam też jestem bywalcem handlowych galerii, ale to nie one wyznaczają rytm mojego wolnego od pracy dnia. Jest jeszcze dobra książka, film, teatr, spacer w jednym ze ślicznych parków w Warszawie, jest finał Roland Garros i wiele wiele innych ciekawszych rzeczy. Wizyta w handlowym centrum to chwila przyjemności ( poza standardowym zakupami ) na przykład w Empiku, komisie z markową odzieżą, ale to nie wyznacznik mojego życia jak w przypadku lemingów :-)
Obserwuj wątek
    • zapijaczony_ryj wyznacznikiem twojego zycia jest ublizanie i... 09.06.13, 14:03
      Kapowanie!
    • szwampuch58 Re: panie freelancer.. 09.06.13, 14:08
      ...belkot,belkot,belkot ....do tego nikomu nie potrzeby.Kolejna kompromitacja .
      • m.c.hrabia Re: panie freelancer.. 09.06.13, 14:19
        belkot,belkot,belkot ....do tego nikomu nie potrzeby.Kolejna kompromitacja

jak możesz, przecież cumelek to ta najwyższa półka, nawet czytać potrafi.
        • alistair-p Re: panie freelancer.. 09.06.13, 19:28
          A jest na to jakis dowód?Moze ma podrecznych do czytania i jednego skrybe z dysgrafia.
    • polska_tuska_na_sprzedaz Re: Homicus-consumer = leming :-) 09.06.13, 14:10
      Czy praca 7 dni w tygodniu to dobry PO-mysł? W dekalogu zapisane było już całe wieki temu że nie. Kto musi - to co innego... ( nakarmić bydlęta trzeba i w niedzielę) A ty camillu co ty na to ?
      • camille_pissarro Re: Homicus-consumer = leming :-) 09.06.13, 14:17
        Jest takie stare polskie powiedzenie " W niedzielę praca, w gó... się obraca" :-)
      • alistair-p Re: Homicus-consumer = leming :-) 09.06.13, 19:30
        polska_tuska_na_sprzedaz napisał(a):

> Czy praca 7 dni w tygodniu to dobry PO-mysł? W dekalogu zapisane było już całe
        > wieki temu że nie. Kto musi - to co innego... ( nakarmić bydlęta trzeba i w ni
        > edzielę) A ty camillu co ty na to ?

========================
        To ciebie trzeba karmic? Sam nie dajesz rady ? hmmmmmm
    • ploniekocica Re: Homicus-consumer = leming :-) 09.06.13, 14:17
      Nie pomyliły Ci się epoki przypadkiej? Gdzie Ty w galeriach handlowych masz komisy? Może jeszcze pewexy?
      • camille_pissarro Re: Homicus-consumer = leming :-) 09.06.13, 14:46
        Zgadłaś "Pewex" będzie rewitalizowany :)))
        • zapijaczony_ryj To chyba jak NI wróci do wadzy dopiero! 09.06.13, 15:29
          camille_pissarro napisał:

> Zgadłaś "Pewex" będzie rewitalizowany :)))
      • mariner4 Towarzysz tatus go tak nauczył 09.06.13, 14:59
        M.
    • aniechto.only Re: Homicus-consumer = leming :-) 09.06.13, 14:20
      Ciężko pracujący ludzie według pisuarowych standartów to tumany?

"Paweł, budowlaniec: - Przyjechałem zerknąć na telefony, jakie ceny, co mają. W następną niedzielę przyjadę kupić. Pracuję przez sześć dni w tygodniu, wieczorami jestem tak zmęczony, że idę od razu spać."

'Martyna, pielęgniarka: - Chodzę na 12-godzinne dyżury, potem muszę je odespać. Często sama pracuję w niedzielę, a czasem to jedyny wolny dzień w tygodniu, jak dzisiaj, żeby zrobić zakupy. Myślę, że to księża naciskają na ten zakaz, żeby ludzie dawali na tacę, zamiast wydawać w galerii."

Wizyta w hand
      > lowym centrum to chwila przyjemności ( poza standardowym zakupami ) na przykład
      > w Empiku, komisie z markową odzieżą,

W centrum handlowym komis z markową odzieżą? Ale się freelansujesz.

• m.c.hrabia Re: Homicus-consumer = leming :-) 09.06.13, 14:24
        przytoczyłeś opinie jakiejś "hołoty" to nie poziom cumelka ,on światowiec przecież ,"intelektualysta"
        • w_v_w Re: Homicus-consumer = leming :-) 09.06.13, 14:39
          czytuje FK od wielu lat i nie moge wyjsc z podziwu, z jaka latwoscia mozna robic w wala adwersarzy.
          Lemingi traca instynk samozachowawczy, pranie mozgow, co ja gadam, tych pojedynczych zwojow przez platfonsow tak samo mnie zadziwia jak indokrynacja uprawiana przez Ojca Dyrektora i jemu podobnych nie wylaczajac Prezesa. Technika ta sama, dobra komusza szkola wywierania wplywu na ludzi :D

Wawerka
      • camille_pissarro Re: Homicus-consumer = leming :-) 09.06.13, 14:42
        Jeśli już to "pisuarowych standardów" lemingu niedouczony :-)
        • iq-ok Jeśli już się czepiać błędów to akurat ty.. 09.06.13, 15:19
          niedouczony baranie w tym wątku masz do tego najmniejsze prawo.
          Przeczytaj tytuł swojego postu założycielskiego (jeszcze raz i jeszcze raz :):) ) i zastanów się czy twoja "łacina" jest poprawna:):).
          Jak jej nie znasz to się nie sadź na intelektualistę z "wyższej półki". I powściągnij belferskie skłonności bo się jeno ośmieszasz.
          Miałeś już tyle wpadek z obcymi językami a nic a nic to cię nie uczy. To pewnie nie jest objaw inteligencji :):).
          • gat45 Re: Jeśli już się czepiać błędów to akurat ty.. 09.06.13, 15:25
            Więc Ty też myślisz, że to miał być homunculus ? Nie wiadomo dlaczego zestawiony z angielszczyzną ?
            • iq-ok Re: Jeśli już się czepiać błędów to akurat ty.. 09.06.13, 15:33
              Niewykluczone , że chodziło mu też o zabójcę lub raczej zabójstwo :):).
              To od biedy byłoby po łacinie choć oczywiście bez sensu.
              Ale o wiele bardziej prawdopodobne jest , że jak zwykle coś mu się po...doliło w lingwistycznym zapale dodawania splendoru pustosłowiu :):).
              • sclavus Re: Jeśli już się czepiać błędów to akurat ty.. 09.06.13, 15:42
                od homicidium???? - wolne żarty!!! ;) :)
            • yoma Re: Jeśli już się czepiać błędów to akurat ty.. 09.06.13, 15:35
              Myślicie? Podejrzewałam, że mu chodzi o mniejszościową orientację seksualną, ale kto go tam wie.
        • sclavus Ty! doŁÓczony.... 09.06.13, 15:27
          tego "homicusa", to skądeś wytrzasnął???
          ... od chomika nie - znaczyłoby, że podstaw ortografii ci brakuje :>
          ... od homo (łac.) - zapewne chciałeś, ale ego ci sie wykręciło i ostał ci się nieszczęcny "homicus" - jak to cioolowi.... cioolatemu loserowi...
      • yoma Re: Homicus-consumer = leming :-) 09.06.13, 15:35
        empik z markową odzieżą :)
        • camille_pissarro Re: Homicus-consumer = leming :-) 09.06.13, 17:23
          Dureń pozostanie durniem :)
          • sclavus Re: Homicus-consumer = leming :-) 09.06.13, 17:59
            ... święta racja, durniu!
    • gat45 A co to jest "homicus" ? 09.06.13, 14:46
      I po jakiemu ?
      Bom niedouczona chyba, ale nie znam słowa ?
      • zayka Re: A co to jest "homicus" ? 09.06.13, 14:54
        gat45 napisała:

> I po jakiemu ?
        > Bom niedouczona chyba, ale nie znam słowa ?

spytaj swego karpia, miałabyś 7 dzień na naukę
        • gat45 Re: A co to jest "homicus" ? 09.06.13, 15:01
          Na razie pytam swojej Zayki - co to jest HOMICUS ?
          Grzecznie pytam, więc chyba mogę liczyć na grzeczną odpowiedź ?
        • sclavus Re: A co to jest "homicus" ? 09.06.13, 15:15
          hihihihihi...
          zayka-idiotka nie wie kto/co to homicus .... ale się wpieprza!!!
          • gat45 Re: A co to jest "homicus" ? 09.06.13, 15:22
            A co mogła mieć na myśli, mówiąc o moim karpiu ?
            Naprawdę, tutejsi intelektualiści w kompleksy mnie wpędzają :(
            Nic nie rozumiem.

Co to, do jasnej, może być ten HOMICUS ? Od chomika czy od homo ?
            Zaczynam sie obawiać, że to miało byc pogardliwe zdrobnienie od łacińskiego homo... No i wyszło jak zwykle.
            • sclavus Re: A co to jest "homicus" ? 09.06.13, 15:32
              A co mogła mieć na myśli, mówiąc o moim karpiu
              ... tego żadna zayka nie wie :) nie chcę się wyrażać, żeby napisać ... co ta zayka miała na swojej myśli - jeśli rzeczywiście myśli
              forum.gazeta.pl/forum/w,28,145029970,145031190,Ty_doLOczony_.html ;) :)
      • dr.krisk To wolska odmiana łaciny. 09.06.13, 21:43
        Homicus homicusowi lupusem jest!
        No i kamilek znowu postanowił coś mondrze napisać. Jak wtedy o tych imponderabiliach, co mu się z ineksprymablami pokiełbasiły.
    • mariner4 Niue udawaj 09.06.13, 14:58
      Sam łazisz po galeriach, a innych się czepiasz. PiS bydlak i tyle. Szkoda plemiki.
      Idź się pomodlić.

M.
      • camille_pissarro Re: Niue udawaj 09.06.13, 15:06
        Plemiki ? Nie wiem o co chodzi, raczej chodziło ci o polemikę ? :-)
        • sclavus łołołołołooooo... 09.06.13, 15:13
          ... jakiś ty domyślny!!!
          Co wcale nie przeszkadza, żeś loser!!!
        • mariner4 Tak. 09.06.13, 15:15
          A w ogóle odp... się od normalnych ludzi.
          Każdy ma prawo spędzać czas wolny jak chce. Żaden wściekły katol nie będzie mi tego dyktował.
          Nie przepadam za zakupami, ale jak chcę to idę. Jasne?
          M.
          • gate.of.delirium Re: Tak ?! 09.06.13, 19:14
            mariner4 napisał:

> Nie przepadam za zakupami, ale jak chcę to idę.

Z plemnikiem???

Jasne?

Nie...
            g.o.d.
            • mariner4 Rozumiem 09.06.13, 19:21
              Tobie się wszystko kojarzy z d....
              Współczuję. Trudno się żyje.
              M.
            • gat45 Re: Tak ?! 09.06.13, 19:21
              gate.of.delirium napisał:

>
              > Z plemnikiem???
              >

Już od dość dawna wiadomo, że plemnik nie zawiera homunculusa w środku
              • gate.of.delirium Re: Tak ?! 09.06.13, 19:26
                gat45 napisała:

> Już od dość dawna wiadomo, że plemnik nie zawiera homunculusa w środku

To po cholerę Mariner nosi go na zakupy?
                • gat45 Re: Tak ?! 09.06.13, 19:44
                  Jako model ?
    • sclavus Re: Homicus-consumer = leming ???? 09.06.13, 15:07
      co za ciool!!!!
      ... cioolaty loser... (to moje zdanie!)
      Za kogo ty się masz???... z tak powykręcanym ego...
      :>:>:>
    • zotres Zakaz chodzenia w niedzielę gdziekolwiek 09.06.13, 15:41
      Najlepiej wprowadzić zakaz wychodzenia w niedzielę z miejsca zamieszkania.
      • sclavus Re: Zakaz chodzenia w niedzielę gdziekolwiek 09.06.13, 15:45
        ... zapomniałeś dodać: oprócz kościoła!! (koniecznie katolickiego - inne sie nie liczą)
    • behemot17-13 Re: Homicus-consumer = leming :-) 09.06.13, 16:41
      s3.flog.pl/media/foto/443019_ludzie-maliny.jpg
      światowiec jesteś, to skojarzysz.
    • platfusy.do.paki Zawsze przy okazji takiego wątku możemy POliczyć 09.06.13, 16:49
      na FK ilu jeszcze opłaconych zostało.

Brakuje Eci, może własnie błąka się gdzieś po galerii.

Generalnie towarzystwo słabnie. Nie wspomnę już o minusowaniu artykułów z głównej strony, tam już dawno utracili teren.
      • iq-ok A cóż to za okazja :):) 09.06.13, 16:59
        kamilek walnął kolejnego bzdeta i trzeba być "opłaconym" by coś w tym temacie pisać :):).

> Generalnie towarzystwo słabnie. Nie wspomnę już o minusowaniu artykułów z główn
        > ej strony, tam już dawno utracili teren.

Ta piękna fraza idealnie opisuje twój sens istnienia na tym i wszystkich innych forach (choć pewnie nie zdajesz sobie z tego nawet sprawy).
        Czyś opłacany czy nie w sumie co za różnica :):)
        • platfusy.do.paki Re: A cóż to za okazja :):) 09.06.13, 17:07
          Stara puściła cię do kompa? :)))

Ja tylko stwierdzam fakt, że leminże legiony na FK wykruszają się jak wojska Paulusa pod Stalingradem.
          • iq-ok No sam widzisz, że bez prostackiej chamówy 09.06.13, 17:10
            po prostu nie potrafisz.
            Wracaj już lepiej do tego "minusowania na głównej" bo tylko do tego się nadajesz. To dość nieskomplikowane.
            • platfusy.do.paki Dostałeś parę razy bęcki 09.06.13, 17:19
              i nie możesz przeżyć.

Do pięt mi intelektualnie nie dorastasz :-)
              • iq-ok Jak zwykle pier..lisz 09.06.13, 17:28
                Już ci kiedyś pisałem.
                To forum ma archiwum i każdy może sobie sprawdzić te twoje "przewagi intelektualne".

> Do pięt mi intelektualnie nie dorastasz :-)

Lepiej się pewnie czujesz jak tak sobie pobekujesz. Rozumiem :):).
                I zapewne nie rozumiesz, że takie teksty cię po prostu ośmieszają.
              • sclavus Re: Dostałeś parę razy bęcki 09.06.13, 18:02
                hihihihihihihi...
      • zayka Re: Zawsze przy okazji takiego wątku możemy POlic 09.06.13, 18:01
        platfusy.do.paki napisał:

> Brakuje Eci, może własnie błąka się gdzieś po galerii.

hehehe, wystarczy odpowiednio kijem PO sztachetach przelecieć a zjawi się :)
    • erte2 Re: Homicus-consumer = leming :-) 09.06.13, 18:17
      camille_pissarro
      Lingua latina non penis canina
      co na polski tłumaczy się mniej więcej: Łaciński język to nie psi ch.uj.
      Weź sobie tę sentencję do serca cumelku zanim znów się porwiesz na "błyśnięcie" erudycją, bowiem wychodzi ci to, powiedzmy, średnio.

• gat45 Zlituj się i powiedz,co to jest ten Homicus 09.06.13, 19:12
      bo mi spokoju nie daje !!!!!
    • camille_pissarro Żaden z lemingów nie zajarzył przesłania , 09.06.13, 19:32
      nie wyartykułowałem jednoznacznie , że chodzi o dokonywanie zakupów w niedzielę. Chodzi o filozofię spędzania wolnego czasu leminga. Jego pasja to weekendowy, rodzinny wypad do współczesnej jego świątyni - galerii handlowej, centrum handlowego. Widać jaki to ograniczony mentalnie dość znaczny odsetek polskiego społeczeństwa.
      • gat45 co - to - jest - ho-mi-cus ???? 09.06.13, 19:37
        Wyartykułowałam pytanie jednoznacznie i po raz x-ty....
      • m.c.hrabia Re: zdziwiony cumelku? 09.06.13, 19:41
        jak szare lemingi mogły "zajarzyć"tak wielkiego i błyskotliwego filozofa ,
        widać że ci ograniczeni mentalnie nie dorastają do takiego myśliciela jak ty.
      • behemot17-13 Re: Żaden z lemingów nie zajarzył przesłania , 09.06.13, 19:41
        trzeba było tak od razu, niepotrzebnie swój wywód wygłosiłeś z wysokości ambony, było raczej z perspektywy ruchomych schodów. bywalcem jesteś, to i temat znasz.
        • w_v_w a mi to rybka, na ten przyklad 09.06.13, 19:51
          a gdyby tak zabronic chodzic do kosciola w weekend, albo zamknac, niech ksionc tez ma wolne ;)

Wawerka
          • sclavus Re: a mi to rybka, na ten przyklad 09.06.13, 21:02
            ... śfienta racja!!!
            :D
            • w_v_w Re: a mi to rybka, na ten przyklad 09.06.13, 21:21
              ...a najlepiej zgasic swiatlo, zeby nie bylo niczego

Wawerka
      • iq-ok Rozumiem misiu, że nadal pozostajesz w poczuciu... 09.06.13, 19:48
        intelektualnej i mentalnej wyższości:):)
        Gdybyś "jednoznacznie wyartykułował" o co ci chodzi to może by się odnieśli do meritum.
        Poszedłeś w wątpliwej jakości popisy lingwistyczne i nie ma co się dziwić i na ograniczenie lemingów pomstować.
        Choć szczerze mówiąc ten pozbawiony ozdobników przekaz o lemingach, galeriach jako świątyniach i diagnozy odnośnie mentalności "znacznego odsetka" nie są wcale mądrzejsze :(.
      • sclavus Re: Żaden z lemingów nie zajarzył przesłania , 09.06.13, 20:59
        Zapewne uważasz (nie wiem w jakim porywie i czego) że ... rodzinno-niedzielne walenie na msze jest normalne i naturalne (naturalne - przede wszystkim) i wara lemingom - twoim zdaniem - od zamiany tego na supermarketowe galerie...
        Niezły z ciebie chłystek!
        A że loser i tumaństwo ci się uszami wylewa - cóż... zwolennicy paranoika tak właśnie mają...
        :D:D:D
    • volupte Re: Homicus-consumer = leming :-) 09.06.13, 19:57
      Nudzisz się czy jestes tumanem, otwierając taki watek? Przecietn y Warszawiak wcale cześciej do galerii od ciebie nie chodzi.
      • camille_pissarro Re: Homicus-consumer = leming :-) 09.06.13, 20:01
        Masz rację. Warszawiacy zapewne często nie chodzą :-)
        • erte2 Re: Homicus-consumer = leming :-) 09.06.13, 20:26
          Homicus-consumer = leming :-)
          cumelciu, zaprzestań ! Naprawdę, znęcanie się nad toba i twoimi popisami lingwistycznymi już nie jest nawet zabawne; to trochę jak kopanie leżącego ( i kwiczącego na dokładkę). Robię to już niemalże ze wstrętem, jedynie z obowiązku - po to aby co młodsi i i ci po giertychowskich maturach nie popełniali tych baboli co ty. Ale zaprawdę powiadam ci - istnieją w języku polskim słowa rodzime, proste, dwu- lub maximum trzysylabowe oraz zdania niezłożone, składające się z podmiotu i orzeczenia, najlepiej zastosowanych w mianowniku i czasie teraźniejszym (np. "Pada deszcz"), bez dodatkowych utrudniń i udziwnień. To jest twój poziom i wyżej się nie wychylaj.
    • zapijaczony_ryj - camille_pissarro = idiotte pisuaro 09.06.13, 20:01
      znaczy kapusiowarro
    • ave.duce Homicus-camille_pissarro = bywalec galerii 09.06.13, 20:22
      handlowych ;)

> Sam też jestem bywalcem handlowych galerii
      • gat45 Re: Homicus-camille_pissarro = bywalec galerii 09.06.13, 20:26
        światowe życie, szum i gwar
        feerią kolorów kusi mleczny bar...

• ave.duce Re: Homicus-camille_pissarro = bywalec galerii 09.06.13, 20:33
          gat45 napisała:

> światowe życie, szum i gwar
          > feerią kolorów kusi mleczny bar...

Homicus-camille_pissarro

nie ma głowy do dyplomu,
          do poziomu, zbiórki złomu...
        • sclavus Re: Homicus-camille_pissarro = bywalec galerii 09.06.13, 21:10
          ... i komisy markowej odzieży...
          (dlaczego nie dolarowej??... tym bardziej, że marek już nima...)
      • szwampuch58 Re: Homicus-camille_pissarro = bywalec galerii 09.06.13, 20:43
        co sie czepiasz,prezespan nie chodzi a guru jego
    • adam111115 Re: Homicus-consumer = leming :-) 09.06.13, 21:12
      Znasz powiedzenie? Jak jeden ci mówi żeś pijany to to olej, ale jak wszyscy ci to mówią to idź spać, już wszyscy w tym wątkummówią żeś idiota więc wniosek wysnuj sam
    • dr.krisk No proszę - kamilek wzdąl się kulturotwórczo,,, 09.06.13, 21:40

> Jest jeszcze dobra książka, film, teatr,
      Ho, ho. ho.... Uwielbiam takie wypowiedzi - wygłaszane zazwyczaj z odgiętym paluszkiem w łapce dzierżacej filiżankę z kawusią. Pani Bukietowa się kłania....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka