Dodaj do ulubionych

Obrzydlistwo

16.06.13, 14:21
Na tzw kongresie lewicy czołową postacią jest Leszek Miller, najbardziej odrażający polityk w Polsce, współodpowiedzialny za udział Polski w zbrodniczej agresji na Irak.
W tym samym dniu TVN24 pokazała film o preparowaniu kłamstwa o irackiej broni masowej zagłady, tego kłamstwa, które Miller i Cimoszewicz powtarzali w polskim Sejmie dla "uzasadnienia" swoich łajdactw.
Obserwuj wątek
    • allspice Re: Obrzydlistwo 16.06.13, 14:23
      >Miller i Cimoszewicz powtarzali w polskim Sejmie

Powtarzali to,co mówili Amerykanie im i całemu swiatu...
    • volupte Re: Obrzydlistwo 16.06.13, 14:25
      Tylko Miller nie wiedział ze to kłamstwa. Mało kto wiedział.
      • godz-0800 Re: Obrzydlistwo 16.06.13, 14:27
        volupte napisał:

> Tylko Miller nie wiedział ze to kłamstwa. Mało kto wiedział.

PO i PIS wiedzieli, głosowali w Sejmie przeciw wystawieniu potężnej armii,którą wspomógł krwiożerczy satrapa Miller.
        • volupte Re: Obrzydlistwo 16.06.13, 14:33
          Wiedzieli tyle co Miller. Głosowac to sobie mogli , nic ich o nie kosztowało.
          • godz-0800 Re: Obrzydlistwo 16.06.13, 14:35
            volupte napisał:

> Wiedzieli tyle co Miller. Głosowac to sobie mogli , nic ich o nie kosztowało.

Wszyscy wiedzieli tyle samo, ale koleś indris uparł się,że wiedział tylko Miller.
            • volupte Re: Obrzydlistwo 16.06.13, 14:39
              To juz do niego z pretensjami:-)
      • life.form Re: Obrzydlistwo 16.06.13, 21:17
        volupte napisał:

> Tylko Miller nie wiedział ze to kłamstwa. Mało kto wiedział.

Jak to nie wiedział? Owe "dowody" zostały wytorturowane z Abu Zubajdy w Starych Kiejkutach. Nawiasem mówiąc, niepełnosprawnego umysłowo Zubajdy. Jego zeznaniami George Bush posłużył się w telewizyjnym przemówieniu uzasadniającym atak na Irak.
    • godz-0800 Re: Obrzydlistwo 16.06.13, 14:25
      Na tzw kongresie lewicy czołową postacią jest Leszek Miller, najbardziej odrażający polityk w Polsce, współodpowiedzialny za udział Polski w zbrodniczej agresji na Irak.

Dżises....jak potężną armie wystawił ten podrażając polityk?

Jeszcze nie zasięgnąłeś porady u psychiatry?
      • m.c.hrabia Re: Obrzydlistwo 16.06.13, 14:29
        Na tzw kongresie lewicy czołową postacią jest Leszek Miller, najbardziej odrażający polityk w Polsce,

FAKT.
        • godz-0800 Re: Obrzydlistwo 16.06.13, 14:30
          m.c.hrabia napisał:

> Na tzw kongresie lewicy czołową postacią jest Leszek Miller, najbardziej odr
          > ażający polityk w Polsce,

>
          > FAKT.

Pełny odlot... hrabio?
          • m.c.hrabia Re: Obrzydlistwo 16.06.13, 14:40
            godz-0800 napisał:

> Pełny odlot... hrabio?
            >

Nie, takie mam zdanie ,
            Miller to największa menda w krajowej polityce ,drugą Oleksy .
            • ponte_aronte Dlaczego? 16.06.13, 15:18
              znaczy z jakiego powodu?
              • m.c.hrabia Re: Dlaczego? 16.06.13, 15:26
                życiorys prześledź.
                człowiek kompletnie bez żadnej idei ,dla koryta z każdym.
                i nie ważne czy czerwony czy czarny , komuch czy liberał , ZSRR czy USA.

jego wiara to KRYTO.
                • godz-0800 Re: Dlaczego? 16.06.13, 15:28
                  m.c.hrabia napisał:

> życiorys prześledź.
                  > człowiek kompletnie bez żadnej idei ,dla koryta z każdym.
                  > i nie ważne czy czerwony czy czarny , komuch czy liberał , ZSRR czy USA.
                  >
                  > jego wiara to KRYTO.

Za dużo słuchasz TVN-u i red.Śniadeckiego.
                  Zmień kanał.
                  • m.c.hrabia Re: Dlaczego? 16.06.13, 15:32
                    możesz się do niego modlić mnie nic do tego.

a jeśli już to powiedz mi kiedy był sobą , gdy popierał zmiany w konstytucji o miłości do ZSRR
                    czy jak podpisywał akcesję do UE
                    • simera16 Re: Dlaczego? 16.06.13, 15:36
                      m.c.hrabia napisał:

> możesz się do niego modlić mnie nic do tego.
                      >
                      > a jeśli już to powiedz mi kiedy był sobą , gdy popierał zmiany w konstytucji o
                      > miłości do ZSRR
                      > czy jak podpisywał akcesję do UE
                      >
                      W ten sposób możesz opisać praktycznie każdego polityka.
                      • m.c.hrabia Re: Dlaczego? 16.06.13, 15:40
                        simera16 napisał:

> >
                        > W ten sposób możesz opisać praktycznie każdego polityka.
                        >
                        Raczej nie ,przynajmniej ja nie znam żadnego I sekretarza który pcha się do władzy centralnej
                        poza Millerem i Oleksym
                        • simera16 Re: Dlaczego? 16.06.13, 15:46
                          m.c.hrabia napisał:

> simera16 napisał:
                          >
                          >
                          > > >
                          > > W ten sposób możesz opisać praktycznie każdego polityka.
                          > >
                          > Raczej nie ,przynajmniej ja nie znam żadnego I sekretarza który pcha się do wł
                          > adzy centralnej
                          > poza Millerem i Oleksym
                          >
                          Balcerowicz taki, też tam jakiś sekretarzem pomniejszym był... na ten przykład.
                          • m.c.hrabia Re: Dlaczego? 16.06.13, 15:58
                            simera16 napisał:

> Balcerowicz taki, też tam jakiś sekretarzem pomniejszym był... na ten przykład.
                            >
                            nie mam na myśli pomniejszych ,ale tych co rządzili ludźmi wtedy i nadal chcą .
                            • simera16 Re: Dlaczego? 16.06.13, 16:05
                              m.c.hrabia napisał:

> simera16 napisał:
                              >
                              >
                              > > Balcerowicz taki, też tam jakiś sekretarzem pomniejszym był... na ten prz
                              > ykład.
                              > >
                              > nie mam na myśli pomniejszych ,ale tych co rządzili ludźmi wtedy i nadal chcą .
                              >
                              Skoro mogą do władzy pchać się wszelkiego autoramentu indywidua, to może i Miller i Oleksy...mogą politycy PO, PiS czy innej koterii...Takie coś, to chyba demokracja się nazywa, a komu żłób się dostanie, to już wybór tych co głosują.
                              • m.c.hrabia Re: Dlaczego? 16.06.13, 16:15
                                Skoro mogą do władzy pchać się wszelkiego autoramentu indywidua, to może i Mill
                                > er i Oleksy...mogą politycy PO, PiS czy innej koterii...Takie coś, to chyba dem
                                > okracja się nazywa, a komu żłób się dostanie, to już wybór tych co głosują.

ależ ja nie twierdzę ,że nie mogą, odpowiedziałem dlaczego uważam Millera za mendę
                                a znając życie, to mendy mają większe szanse bo brak im skrupułów.
                                • simera16 Re: Dlaczego? 16.06.13, 16:42
                                  m.c.hrabia napisał:

> Skoro mogą do władzy pchać się wszelkiego autoramentu indywidua, to może i
                                  > Mill
                                  > > er i Oleksy...mogą politycy PO, PiS czy innej koterii...Takie coś, to chy
                                  > ba dem
                                  > > okracja się nazywa, a komu żłób się dostanie, to już wybór tych co głosuj
                                  > ą.

>
                                  > ależ ja nie twierdzę ,że nie mogą, odpowiedziałem dlaczego uważam Millera za me
                                  > ndę
                                  > a znając życie, to mendy mają większe szanse bo brak im skrupułów.
                                  >
                                  Reasumując; Z reguły zwycięzcami są mendy...hmmm....którą kadencję rządzi PO?
                                  ps
                                  Mam nadzieję, że rozumiesz zasady erystyki...
                                  • m.c.hrabia Re: Dlaczego? 16.06.13, 16:55
                                    drugą .

nie mam zamiaru nikogo przekonywać ,to jest moje zdanie .
                                    • simera16 Re: Dlaczego? 16.06.13, 19:07
                                      m.c.hrabia napisał:

> drugą .
                                      >
                                      >
                                      > nie mam zamiaru nikogo przekonywać ,to jest moje zdanie .
                                      >
                                      ...i słusznie. Pozostaję w szacunku do ciebie. Pzdr! :)
            • simera16 Re: Obrzydlistwo 16.06.13, 15:34
              m.c.hrabia napisał:

>
              > Miller to największa menda w krajowej polityce ,drugą Oleksy .
              >
              Ciekawy jestem podstaw tej oceny, jako że ja znam kilku bardziej mendowatych...Hoffman, Ziobro, Dorn, by nie ranić twych uczuć tych z PO nie wymienię, a też są.
              ps
              Klasą dla siebie jest Pan Prezes Premier Jarosław Kaczyński.
        • volupte Re: Obrzydlistwo 16.06.13, 14:35
          Sympatyczny , elokwentny, liberaly .....gdzie on odrazajacy? No jakby to było o Oleksym , to owszem , ale Miller?
    • zbysio45 Obrzydlistwo-komuchy odzyły i mysla ze 16.06.13, 14:36
      znowu zafunduja Polakom rezym komunistyczny.Wymyslaja bezkarnie patriotom polskim nazywajac ich faszystami .Pogonic ta hołote komunistyczna -sługusow Moskwy.
      • godz-0800 Re: Obrzydlistwo-komuchy odzyły i mysla ze 16.06.13, 14:37
        zbysio45 napisał:

> znowu zafunduja Polakom rezym komunistyczny.Wymyslaja bezkarnie patriotom pols
        > kim nazywajac ich faszystami .Pogonic ta hołote komunistyczna -sługusow Moskw
        > y.

Du bist idiot.
      • volupte Re: Obrzydlistwo-komuchy odzyły i mysla ze 16.06.13, 14:41
        Znaczy sie PiS?
      • simera16 Re: Obrzydlistwo-komuchy odzyły i mysla ze 16.06.13, 15:38
        zbysio45 napisał:

> znowu zafunduja Polakom rezym komunistyczny.Wymyslaja bezkarnie patriotom pols
        > kim nazywajac ich faszystami .Pogonic ta hołote komunistyczna -sługusow Moskw
        > y.
        >
        To retoryka liberała, czy faszysty raczej..., a może zwykłego głupka?
        • zielonabudka14 Re: Obrzydlistwo-komuchy odzyły i mysla ze 16.06.13, 22:49
          To retoryka tych, którzy wówczas, gdy odwaga drogo kosztowała, siedzieli cicho, jak mysz pod miotłą, żeby się władzy nie narazić. Niektórzy nawet czynnie tej władzy pomagali. Dziś, kiedy bezkarnie mogą pleść głupoty, wyrastają na wielkich opozycjonistów. Oczywiście, tylko w gronie podobnych do siebie, więc trzymają się razem i każdemu, kto nie z nimi, przypinają łatkę komucha, sb-ka itd...Chociaż dziś sobie biedaki użyją.
        • zielonabudka14 Re: Obrzydlistwo-komuchy odzyły i mysla ze 16.06.13, 22:51

To była odpowiedź na ten post

simera16 napisał:

> zbysio45 napisał:
          >
          > > znowu zafunduja Polakom rezym komunistyczny.Wymyslaja bezkarnie patrioto
          > m pols
          > > kim nazywajac ich faszystami .Pogonic ta hołote komunistyczna -sł
          > ugusow Moskw
          > > y.
          > >
          > To retoryka liberała, czy faszysty raczej..., a może zwykłego głupka?
    • spitek4 Dwóch czołowych łajdaków to Komorowski i Tusk 16.06.13, 15:00
      ponieważ Komorowski i Tusk są odpowiedzialni za zamach w Smoleńsku
      • volupte Re: Dwóch czołowych łajdaków to Komorowski i Tusk 16.06.13, 15:04
        Pewnie bombę podłożyli.;-)
        • spitek4 Re: Dwóch czołowych łajdaków to Komorowski i Tusk 16.06.13, 15:05
          Hy hy hy .
    • para.doxx Tak! Uderzyli na miłujący pokój Irak Sadama. 16.06.13, 15:07
      Irak, który trochę wcześniej wykonał misję pokojową w Kuwejcie.::::::::))))))))))))))
      Ale, został z niego przepędzony przez imperialistów zachodnich.
      • volupte Re: Tak! Uderzyli na miłujący pokój Irak Sadama. 16.06.13, 15:14
        Wcześniej to z dziesięć tal taka misję pełnił w Iranie.
        • douglasmclloyd Re: Tak! Uderzyli na miłujący pokój Irak Sadama. 16.06.13, 16:20
          volupte napisał:

> Wcześniej to z dziesięć tal taka misję pełnił w Iranie.

I co z tego? Nie nasz cyrk, nie nasze małpy.
      • douglasmclloyd Re: Tak! Uderzyli na miłujący pokój Irak Sadama. 16.06.13, 16:19
        para.doxx napisał(a):

> Irak, który trochę wcześniej wykonał misję pokojową w Kuwejcie.::::::::))))))))
        > ))))))
        > Ale, został z niego przepędzony przez imperialistów zachodnich.

Nie o tę wojnę chodzi. Polacy zaatakowali Irak kilka lat później.
        • volupte Re: Tak! Uderzyli na miłujący pokój Irak Sadama. 16.06.13, 16:27
          Pomagali amerykańcom szukać bakterii i chemii - nie znaleźli.
    • simera16 Re: Obrzydlistwo 16.06.13, 15:40
      zarabiamyzafree napisał:

> Polska postkomuną stoi
      >
      Opierając się na definicji komunizmu, powiedz mi w jakich latach w Polsce był ustrój komunistyczny.
    • rach.ell Re: Obrzydlistwo 16.06.13, 16:07
      za samo sciagniecie na siebie podejzenia o posiadaniu srodkow do przeprowadzenia masowej zaglady nalezy Irak zrownac z ziemia, tak, dla bezpieczenstwa reszty swiata.
    • douglasmclloyd To Lesia z samoobory wyrzucili? 16.06.13, 16:14
      I teraz na nowo lewicowcem jest?
    • simera16 Re: Obrzydlistwo 16.06.13, 16:44
      zarabiamyzafree napisał:

> a jak nazwać okres socjalizmu panującego w Polsce po II Wojnie Światowej ? Wyda
      > je mi się że komunizm to najstosowniejsze określenie ... jednakże jestem młodym
      > człowiekiem i gotów jestem wysłuchać innego zdania .
      >
      >
      Sofizmaty kolego, sofizmaty i to bardzo odległe od prawdy materialnej. Warto mieć własne zdanie, a nie z chórem populistów krzyczeć"postkomuna"...
    • adamusb Re: Obrzydlistwo 16.06.13, 19:00
      Jesteś upierdliwy jak komar, tylko, że komara można pacnąć ręką i mamy spokój.

Miller zrobił, to co w tamtym czasie wydawało się słuszne, na jego miejscu postąpiłbym podobnie.

Odrażające są takie postawy jak Twoja. Saddam był dyktatorem, niebezpiecznym, dyktatorem, obecnie porównywalne niebezpieczeństwo mamy ze strony KRLD.
      • godz-0800 Re: Obrzydlistwo 16.06.13, 19:08
        Jesteś upierdliwy jak komar, tylko, że komara można pacnąć ręką i mamy spokój.

Dobre.
    • etta2 Re: Obrzydlistwo 16.06.13, 20:52
      "...współodpowiedzialny za udział Polski w zbrodniczej agresji na Irak. ..."

Ty najwyraźniej masz jakąś obsesję z tą "zbrodniczą agresją na Irak", DLACZEGO????????
      W "agresji" brało udzial wiele państw. solidarnie likwidując reżim satrapy i zbrodniarza z podejrzeniem przygotowania paskudnej broni przeciw wielu-broni biologicznej i chemicznej. Na szczęście podejrzenia o tej broni okazały się błędne, ale....to nie znaczy, że likwidacja reżimu nie była sensowna i konieczna.
      Czego ty bronisz? Terroryzmu światowego? Bandytyzmu? Jakiegoś zapyziałego "czarnucha", który i tak ma cię w d*??????????
      • life.form Re: Obrzydlistwo 16.06.13, 22:06
        Chodzi mniej więcej o to, że CIA porwała słabego na umyśle Abu Zubajdę i poddała torturom w Tajlandii i Polsce, aż się przyznał, że jest jednym z głównych Alkaidowców i wie, że w Iraku produkowana jest broń masowego rażenia. To zeznanie posłużyło Bushowi do uzasadnienia agresji na Irak (wymienił nawet w TV nazwisko Zubajdy jako swój "dowód")- i masz rację, wielu uwierzyło, że ta wojna jest konieczna, bo to samoobrona.
        Co do Iraku zgadzam się z tobą, że Saddam był zdecydowanie be, choćby dlatego, że przeciwko własnej ludności używał broni chemicznej. Powiem więcej, dobrze, że został obalony. Problem widzę nie w wejściu, a w braku wyjścia. W okupacji, która trwała, mimo iż wszyscy już wiedzieli, że Bush kłamał.
        • 99venus Re: Obrzydlistwo 17.06.13, 09:32
          trudno z powyższym się nie zgodzić.
        • douglasmclloyd Re: Obrzydlistwo 17.06.13, 14:34
          W Guantanamo ponad dziesięć lat siedzą ludzie bez sądu i wyroku. Po drodze mieli przystanek w Szymanach.
      • douglasmclloyd Re: Obrzydlistwo 17.06.13, 14:31
        etta2 napisała:

> "...współodpowiedzialny za udział Polski w zbrodniczej agresji na Irak. ..."
        >
        > Ty najwyraźniej masz jakąś obsesję z tą "zbrodniczą agresją na Irak", DLACZEGO?
        > ???????
        > W "agresji" brało udzial wiele państw. solidarnie likwidując reżim satrapy i zb
        > rodniarza z podejrzeniem przygotowania paskudnej broni przeciw wielu-broni biol
        > ogicznej i chemicznej. Na szczęście podejrzenia o tej broni okazały się błędne,
        > ale....to nie znaczy, że likwidacja reżimu nie była sensowna i konieczna.

No to teraz może by tak Koreę Północną zaatakować, albo Iran? Tyle reżimów jest na świecie, dlaczego Irak był taki wyjątkowy?
    • life.form Re: Obrzydlistwo 16.06.13, 21:38
      zarabiamyzafree napisał:

> a jak nazwać okres socjalizmu panującego w Polsce po II Wojnie Światowej ? Wyda
      > je mi się że komunizm to najstosowniejsze określenie ... jednakże jestem młodym
      > człowiekiem i gotów jestem wysłuchać innego zdania .

Moim zdaniem komunizmu nigdy w Polsce nie było. Panował "komusizm", czyli marksizm-leninizm, który tym się różnił od marksizmu, że sam Marks by się w marksizmie-leninizmie nie rozpoznał. Paru komunistów w Polsce było, np. Róża Luksemburg czy później niektórzy komuniści z KPP, pomagający w przemycie uciekinierów z ZSRR i odmawiający podporządkowania się Stalinowi. Ci długo nie pożyli, bo Stalin wysłał na nich szwadrony śmierci. Tchórze, kolaboranci (i gorzej) oraz spadochroniarze z Moskwy założyli PPR, której dziedziczką była PZPR uprawiająca komusizm. Najpierw w wersji totalitarnej, po referacie Chruszczowa - autorytarnej, a teraz, już jako SLD - w wersji geriatrycznej ;)
      • simera16 Re: Obrzydlistwo 16.06.13, 21:43
        life.form napisał(a):

> Tchórze, kolaboranci (i gorzej) oraz spadoc
        > hroniarze z Moskwy założyli PPR, której dziedziczką była PZPR uprawiająca komus
        > izm. Najpierw w wersji totalitarnej, po referacie Chruszczowa - autorytarnej, a
        > teraz, już jako SLD - w wersji geriatrycznej ;)

>
        >
        Do której to nóżkami niejaki Palikot przebierał, a jak kosza dostał, to psy na owym SLD wiesza
        • life.form Re: Obrzydlistwo 16.06.13, 21:50
          simera16 napisał:

> life.form napisał(a):
          >
          > > Tchórze, kolaboranci (i gorzej) oraz spadoc
          > > hroniarze z Moskwy założyli PPR, której dziedziczką była PZPR uprawiająca
          > komus
          > > izm. Najpierw w wersji totalitarnej, po referacie Chruszczowa - autorytar
          > nej, a
          > > teraz, już jako SLD - w wersji geriatrycznej ;)

> >
          > >
          > Do której to nóżkami niejaki Palikot przebierał, a jak kosza dostał, to psy na
          > owym SLD wiesza

Nie tylko on. Problem z tymi dziadkami jest taki, że jeszcze jest ich dużo. Mogliby się do czegoś przydać, ale chyba nikt nie przewidział, że mają takiego Alcka, że grają już tylko w "sen nomenklaturszczyka". A szkoda.
          • simera16 Re: Obrzydlistwo 17.06.13, 09:02
            life.form napisał(a):

>
            >
            > Nie tylko on. Problem z tymi dziadkami jest taki, że jeszcze jest ich dużo.
            >
            Eutanazję proponujesz, wykluczenie, a może by nikt takich postów jak ty nie pisał, muszą zorganizować "paradę równości"...
            >
            Mog
            > liby się do czegoś przydać, ale chyba nikt nie przewidział, że mają takiego Alc
            > ka, że grają już tylko w "sen nomenklaturszczyka". A szkoda.
            >
            Kto nie z wami, tego w czambuł potępić...A ty zdajesz się zapominać, że każdy się starzeje....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka